Starity

Költözés a Playboy villából

2010. március 20. 13:01   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Shannon ikrek úgy döntöttek, karrierjükre szeretnének koncentrálni, ezért véget vetnek villabeli életüknek, s ezzel együtt Hefnerrel való járásuknak is.

hirdetés
Költözés a Playboy villából

Hugh Hefner elvesztette barátnői kétharmadát. A 20 éves ikerpár, Kristina és Karissa Shannon kiköltözik a villából.

A Playboy alapító (83) mesélte az E! Newsnak, hogy a Crystal Harrissal (23) való kapcsolata egyre komolyabbá kezd válni, és az ikrek amúgy is több érdeklődést mutattak a playmate-munkával és utazással kapcsolatban, tehát átköltöztek a szomszédos playmate-házba.

Rengeteg más playmate-tel mennek szórakozni, és látják, hogy azok a lányok körbeutazzák az országot. Ők is ezt szeretnék csinálni.” – nyilatkozta a magazinalapító.

„A Shannon ikrek felnőnek, és az áldásommal átköltöznek a playmate-házba, hogy szabadon tegyék a dolgukat.” – pötyögte be a Twitter-oldalára január 12-én.

Hef számára még maradt egy lány: a 23 éves Crystal Harris, aki eredetileg is Holly Madison helyét foglalta el első barátnőként. Hefner azt mesélte, mivel az ikrek elköltöznek, a kapcsolatát még komolyabbra fogja fordítani Crystallal.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek