Starity

Elképesztő videó Vastag Csabáról!

2010. december 30. 17:05   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban előkerült egy videó a régi VHS-korszakból, melyen Vastag Csaba partnernőjével, Sümegi Petrával egy akrobatikus rock and roll táncverseny döntőjében táncol.

hirdetés
Elképesztő videó Vastag Csabáról!

Vastag Csaba most egészen új oldaláról mutatkozik be a rajongóknak, ugyanis előkerült egy videó az ezredforudló előttről, ahol a tehetséges énekes a táncával ejti rabul a közönséget. Aki figyelmesen követette a Csabáról szóló híreket, bizonyára már tudja, hogy az X-Faktor győztese korábban versenyszerűen táncolt az Anakonda Rock and Roll Clubban. A különleges felvétel Ajkán készült egy ilyen táncverseny döntőjén. Vastag Csabát Sümegi Petrával láthatjuk táncolni, az edzőik Kis Katalin és Szakál Attila voltak.

Rácz Barna, az Anakonda Rock and Roll Club képviseletében a következő gondolatot osztotta meg velünk a videóval kapcsolatosan: „Vastag Csaba fiatal korában akrobatikus rock and roll-ozott, méghozzá nagyszerű eredményekkel. Ebből a korszakból, 1999-ből szeretnék egy felvételt a figyelmükbe ajánlani, amely szerintem mosolyt, de egyben elismerést is csal minden Vastag Csaba-rajongó arcára.”

Az alább látható fantasztikus felvétel minden bizonnyal kuriózum lesz minden Vastag Csaba-rajongó számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek