Ha ez igaz, akkor ez a történet egyre szebb lesz...
A megvert énekesnõ igent mondott?
Hihetetlen: Rihanna hozzáment brutális barátjához?!
Még fel sem eszmélhettek rajongói a sokkból, miután kedvese össze-vissza verte a csinos énekesnõt, íme az újabb megdöbbentõ hír: Rihanna állítólag feleségül ment a sztárhoz.
Könnyes kibékülést rendezett és azon melegében össze is házasodott Miami-i kiruccanása alatt Rihanna és barátja, Chris Brown - a sokkoló hírt több amerikai bulvárlap is lehozta.
A páros barátai úgy fogalmaztak, az énekesnõ "hisz a mesékben", és minden vágya volt Brown-nal összekötni az életét...
A sztárt és párját P. Diddy hívta meg Miami villájába, hogy együtt térjenek napirendre a köztük történtek felett.
Mint köztudott, Chris alaposan megruházta a Grammy-gála elõtti napon az énekesnõt, olyannyira, hogy Rihanna kórházi kezelésre szorult. Nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett!
A sikeres, huszonegy éves Rihanna a barátok elmondása szerint nem tud Chris nélkül élni! A mindössze 19 esztendõs Brown pedig megkérte a sztár kezét.
De ez még nem minden, állítólag azon melegében hívattak is papot, aki összeadta õket.
Úgy hírlik, Rihanna családja elképedt a dolgon, noha azzal eddig is tisztában voltak, hogy az énekesnõt más sem foglalkoztatja, mint hogy együtt legyen a párjával.
Férjes asszony és két gyermek anyukája szeretne lenni, még mielõtt betölti a 25-ik életévét...
A legutóbbi, kiszivárgott információk mindenesetre arról szóltak, hogy Rihannáéknál máris úton van a baba.
A sztár baráti körébõl származó hírek szerint az énekesnõ a verés után elárulta, hogy a durva pofonokkal végzõdött vita hevében végig a magzatát féltette...
Sokkoló! Az énekes meg akarta ölni barátnõjét?
2009. március 07. 14:24
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline |
OMG... én meg az adatlapját szerkesztem, sõt még kedvelem is, na akkor most mi van?..
mi földi halandók nem ítélhetjük el õket , valószínû, hogy tudják h mit miért tesznek.. nem látunk bele a dolgokba, hogy mi miért történik..
én is ugy tudom, hogy összeházasodtak.. remélem nagyon boldogok lesznek.
mi földi halandók nem ítélhetjük el õket , valószínû, hogy tudják h mit miért tesznek.. nem látunk bele a dolgokba, hogy mi miért történik..
2009. március 07. 14:31
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline |
Idézet(zilinda @ 2009. March 7. - 14:24)
Az a baj, hogy ezt így látod. Mi föld halandók? Miért õk mik, istenek? Ugyan már. Ugyanolyan emberek, mint bárki más, csak épp páran közülük azt képzelik, hogy a hírnév meg pénz bármire feljogosítja õket.
A törvények elõtt meg pláne minden ember egyenlõ (kellene, hogy legyen), úgyhogy Brown úr remélem megkapja méltó büntetését.
2009. március 07. 15:09
A zenészt 4 évre és nyolc hónapra is ítélhetnék, ha a megvert Rihanna hajlandó lenne tanúskodni ellene. Így azonban Chris Brown valószínûleg megússza próbaidõvel a brutális verést és a halálos fenyegetõzést. Az elsõ meghallgatás mindössze négy és fél percig tartott, a tárgyalást elnapolták.
Chris Brown ellen súlyos testi sértés és fenyegetés miatt emeltek vádat, értesült a Huffington Post. A zenész és ügyvédje a csütörtöki meghallgatáson egyelõre nem védekezett a felhozott vádak ellen, és a mindössze négy és fél perces meghallgatás során csupán a tárgyalás elnapolását kérték április hatodikáig.
A tárgyalás során Brown mindössze négy szót préselt ki magából, valamint felhatalmazta ügyvédjét, hogy eljárhasson a nevében, ez pedig azt jelenti, hogy legközelebb csupán április 6-án kell megjelennie a tárgyalóteremben, írja a TMZ. A bírónõ ugyanakkor figyelmeztette a zenészt: "A jövõben ne bántson, ne zaklasson, ne molesztáljon, ne fenyegessen senkit és ne alkalmazzon senki ellen erõszakot". Rihanna ügyvédjétõl, Donald Etrától megkérdezte, hogy ügyfele - aki a tárgyaláson nem volt jelen - akar-e távoltartási végzést, azonban Etra közölte, az énekesnõ - eredeti nevén Robyn Rihanna Fenty - nem kíván élni ezzel a lehetõséggel.
A 19 éves Brown február 8-án, a Grammy-gála elõtt került összetûzésbe Rihannával. A vita egy sms miatt robbant ki, állítólag egy ismeretlen nõ írt Brownnak, és ezt az üzenetet elolvasta az énekesnõ. A zenész felháborodott, megpróbálta kilökni a Lamorghinijébõl barátnõjét, és a fejét a kocsi ablakához lökte. A rendõrök feljegyzései szerint Chris Brown még miközben vezetett úgy megütötte barátnõjét, hogy felszakadt a szája, majd további veréssel fenyegette meg: „A szart is kiverem belõled, ha hazaérünk”.
Rihanna ezután felhívta az asszisztensét, Jennifer Rosalest, és a következõ üzenetet hagyta: „Úton vagyok haza. Intézd el, hogy a rendõrök is ott legyenek, mire odaérek”. Amikor erre rájött Brown, ismét megfenyegette Rihannát, ezúttal halálosan. „A legostobább dolgot tetted, meg foglak ölni”, idéz a rendõri jelentésbõl a People magazin.
Az eset után a rendõrség letartóztatta Chris Brownt, akit 50 ezer dollár óvadék ellen helyezték szabadlábra.
Amennyiben a bíróság bûnösnek találja, akár 4 év nyolc hónap letöltendõ börtönbüntetésre is ítélhetik. Azonban sokkal valószínûbb, hogy az énekes a legenyhébb büntetést, vagyis a próbaidõt kapja, mivel Rihanna nem hajlandó a pár napja visszafogadott barátja ellen vallani.
2009. 03. 06., 10:38
Chris Brown ellen súlyos testi sértés és fenyegetés miatt emeltek vádat, értesült a Huffington Post. A zenész és ügyvédje a csütörtöki meghallgatáson egyelõre nem védekezett a felhozott vádak ellen, és a mindössze négy és fél perces meghallgatás során csupán a tárgyalás elnapolását kérték április hatodikáig.
A tárgyalás során Brown mindössze négy szót préselt ki magából, valamint felhatalmazta ügyvédjét, hogy eljárhasson a nevében, ez pedig azt jelenti, hogy legközelebb csupán április 6-án kell megjelennie a tárgyalóteremben, írja a TMZ. A bírónõ ugyanakkor figyelmeztette a zenészt: "A jövõben ne bántson, ne zaklasson, ne molesztáljon, ne fenyegessen senkit és ne alkalmazzon senki ellen erõszakot". Rihanna ügyvédjétõl, Donald Etrától megkérdezte, hogy ügyfele - aki a tárgyaláson nem volt jelen - akar-e távoltartási végzést, azonban Etra közölte, az énekesnõ - eredeti nevén Robyn Rihanna Fenty - nem kíván élni ezzel a lehetõséggel.
A 19 éves Brown február 8-án, a Grammy-gála elõtt került összetûzésbe Rihannával. A vita egy sms miatt robbant ki, állítólag egy ismeretlen nõ írt Brownnak, és ezt az üzenetet elolvasta az énekesnõ. A zenész felháborodott, megpróbálta kilökni a Lamorghinijébõl barátnõjét, és a fejét a kocsi ablakához lökte. A rendõrök feljegyzései szerint Chris Brown még miközben vezetett úgy megütötte barátnõjét, hogy felszakadt a szája, majd további veréssel fenyegette meg: „A szart is kiverem belõled, ha hazaérünk”.
Rihanna ezután felhívta az asszisztensét, Jennifer Rosalest, és a következõ üzenetet hagyta: „Úton vagyok haza. Intézd el, hogy a rendõrök is ott legyenek, mire odaérek”. Amikor erre rájött Brown, ismét megfenyegette Rihannát, ezúttal halálosan. „A legostobább dolgot tetted, meg foglak ölni”, idéz a rendõri jelentésbõl a People magazin.
Az eset után a rendõrség letartóztatta Chris Brownt, akit 50 ezer dollár óvadék ellen helyezték szabadlábra.
Amennyiben a bíróság bûnösnek találja, akár 4 év nyolc hónap letöltendõ börtönbüntetésre is ítélhetik. Azonban sokkal valószínûbb, hogy az énekes a legenyhébb büntetést, vagyis a próbaidõt kapja, mivel Rihanna nem hajlandó a pár napja visszafogadott barátja ellen vallani.
2009. 03. 06., 10:38
2009. március 07. 15:29
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline |
Idézet(zilinda @ 2009. March 7. - 15:24)
OMG... én meg az adatlapját szerkesztem, sõt még kedvelem is, na akkor most mi van?..
Egyetértek Hesztiával. Mi, földi halandók... ? Atyaég, mert õk vajon micsodák?
Az meg, hogy nem látunk bele a dolgokba... Ez a mondat valahogy úgy hangzott, mintha lehetne rá mentség, hogy ez a ... srác össze vissza verte a barátnõjét és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okozott neki. Én akárhogy is nézem, nem, nincs rá mentség, hogy miért tette. Egy "véletlen" hirtelen felindulásból elcsattant pofonra még esetleg(!!) lehetne mentséget találni, de én erre valahogy nem tudok.
A legutolsó mondatod pedig egyszerûen elképesztõ... Sok boldogságot kívánsz nekik? Hát ahogy gondolod, de ha az én kedvencemrõl lenne szó, részemrõl azt kívánnám neki, hogy minél távolabb legyen egy ilyen állattól.
2009. március 07. 17:17
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet(Mia @ 2009. March 7. - 15:29)
Én akárhogy is nézem, nem, nincs rá mentség, hogy miért tette. Egy "véletlen" hirtelen felindulásból elcsattant pofonra még esetleg(!!) lehetne mentséget találni, de én erre valahogy nem tudok.
Részemrõl én innentõl nem tudnék a tükörbe nézni...
2009. március 09. 19:45
linus04OTH & Glee ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.18. Hozzászólás: 1545 Csatolások: 1294 Azonosító: 74401 offline |
Én mélységesen elítélem azt aki ilyet csinál. Arra nincs mentség hogy bánts egy másik embert. Rihannát sem érem hogy bocsáthatott meg?!
Jó persze szereti de akkor is hogy bizhat meg benn ezútán?
Jó persze szereti de akkor is hogy bizhat meg benn ezútán?
2009. március 09. 20:27
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline |
megvártam amíg kiderülnek a dolgok és csak azután szólok hozzá ehhez... az a férfi aki egyszer megüt egy nõt, többször is megfogja ütni, sajnos én ezt nem gondoltam volna chris-rõl, hogy ennyire agresszív, rihannáról meg azt, hogy ilyen hülye (elnézést a szóért), hogy visszamegy, sõt feleségül megy hozzá és gyereket szül neki szerintem azt a férfit aki így elbánik egy nõvel min 10 évre sittre kéne vágni, hogy szappanért hajolgasson... mondjuk az is érdekes, hogy ha egy sztár csinál ilyet azon rögtön mindenki felháborodik (persze jogosan), de ha a közeli faluban csinálja ezt józsi bá mari nénivel az a kutyát sem érdekli, pedig épp olyan, mint ez, na mindegy is a lényeg, hogy nagyot csalódtam chris-ben is és rihannában is, hogy ezek után visszament ahhoz az 'emberhez'...
2009. március 20. 15:55
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline |
"Rihannát az ág is húzza: a fiatal sztárt nemrég úgy megverte barátja, hogy ápolásra szorult, most pedig attól retteg, hogy Chris Brown bosszúból felteszi az internetre az együttléteikrõl készült videókat.
Az amerikai Star magazinnak egy, az énekesnõhöz közel álló forrás azt állította: Rihanna és Chris rengeteg szexvideót készítettek egymásról. „Rihanna nem ismer tabukat a szexben, imádja a szerepjátékokat és sokszor öltözik dominának” – mesélte.
Az énekesnõ viszont most attól retteg, hogy Chris nyilvánosságra hozza a felvételeket. Rihanna ugyanis – bár nem tett feljelentést a verés után – azt közölte párjával, hogy tartsanak szünetet, és egyedül utazott el pihenni, hogy minél hamarabb túljusson a nehézségeken."
hogy még zsarolja is ilyenekkel? én a helyében már rég úgy feljelentettem volna, hogy arról koldul! zsarolás, súlyos testi sértés, életveszélyes fenyegetés...
Az amerikai Star magazinnak egy, az énekesnõhöz közel álló forrás azt állította: Rihanna és Chris rengeteg szexvideót készítettek egymásról. „Rihanna nem ismer tabukat a szexben, imádja a szerepjátékokat és sokszor öltözik dominának” – mesélte.
Az énekesnõ viszont most attól retteg, hogy Chris nyilvánosságra hozza a felvételeket. Rihanna ugyanis – bár nem tett feljelentést a verés után – azt közölte párjával, hogy tartsanak szünetet, és egyedül utazott el pihenni, hogy minél hamarabb túljusson a nehézségeken."
hogy még zsarolja is ilyenekkel? én a helyében már rég úgy feljelentettem volna, hogy arról koldul! zsarolás, súlyos testi sértés, életveszélyes fenyegetés...
2009. április 07. 17:53
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline |
Ártatlannak vallja magát Chris Brown
Az énekes sem barátnõje bántalmazásában, sem fenyegetésében nem vallotta magát bûnösnek a bíróságon. Azt, hogy ez a barátnõ Rihanna, már csak egyes amerikai újságok nem tekintik ténynek.
Mint arról mindenki tud, aki nem dobozban él, a 19 éves STÁR még februárban, útban a Grammy-díjátadóra egy Los Angeles-i autóparkolóban keveredett éles vitába kedvesével, Rihannával, és ezt Brown ütlegeléssel próbálta megoldani. A bírósági dokumentumok szerint a vita azután robbant ki, hogy Rihanna Brown mobilján üzenetet talált egy másik nõtõl. Ezt követõen az énekes megpróbálta kituszkolni Rihannát a Lamborghinijébõl, és ezen tevékenysége közben többször is arcon ütötte, illetve beleverte a fejét a szélvédõbe. Az énekest letartóztatták, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezték, és sem õ, sem pedig Rihanna nem vett részt a Grammy-gálán, utóbbi szétvert arcáról azonban nem sokkal késõbb sokkoló fotó került fel az internetre. Chris Brown egy Los Angeles-i bíróságon tett most vallomást, ahol nem vallotta magát bûnösnek, három hét múlva pedig ismét jelenése lesz ugyanott. Õ korábban úgy nyilatkozott, hogy "sajnálja és szomorú" az incidens miatt. Igazán szomorú persze akkor lehetne, ha a maximális, ötéves börtönbüntetést szabnák ki rá, amennyiben bûnössége bebizonyosodik. Rihanna ügyvédje szerint védence kész tanúként vallomást tenni, de maga az énekesnõ eddig nyilvánosan nem foglalt állást az ügyben.
Mindeközben az amerikai rádiókban egyre népszerûbb a Smoke Jumpers nevû együttes My Flow So Tight (Anti-Breezy) címû száma, melyben nyilvánosan beszólnak Chris Brownnak. Konkrétan úgy fogalmaznak, hogy az énekest "seggbe kéne rúgni", és mindezt azért teszik, mert szerintük nem foglaltak elegen állást Brownnal szemben. A személyazonosságát nem felfedõ rapper azt is elmondta, hogy a single eladásaiból származó bevételt családon belüli erõszak áldozatainak szánja.
http://quart.hu/cikk.php?id=3580
Az énekes sem barátnõje bántalmazásában, sem fenyegetésében nem vallotta magát bûnösnek a bíróságon. Azt, hogy ez a barátnõ Rihanna, már csak egyes amerikai újságok nem tekintik ténynek.
Mint arról mindenki tud, aki nem dobozban él, a 19 éves STÁR még februárban, útban a Grammy-díjátadóra egy Los Angeles-i autóparkolóban keveredett éles vitába kedvesével, Rihannával, és ezt Brown ütlegeléssel próbálta megoldani. A bírósági dokumentumok szerint a vita azután robbant ki, hogy Rihanna Brown mobilján üzenetet talált egy másik nõtõl. Ezt követõen az énekes megpróbálta kituszkolni Rihannát a Lamborghinijébõl, és ezen tevékenysége közben többször is arcon ütötte, illetve beleverte a fejét a szélvédõbe. Az énekest letartóztatták, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezték, és sem õ, sem pedig Rihanna nem vett részt a Grammy-gálán, utóbbi szétvert arcáról azonban nem sokkal késõbb sokkoló fotó került fel az internetre. Chris Brown egy Los Angeles-i bíróságon tett most vallomást, ahol nem vallotta magát bûnösnek, három hét múlva pedig ismét jelenése lesz ugyanott. Õ korábban úgy nyilatkozott, hogy "sajnálja és szomorú" az incidens miatt. Igazán szomorú persze akkor lehetne, ha a maximális, ötéves börtönbüntetést szabnák ki rá, amennyiben bûnössége bebizonyosodik. Rihanna ügyvédje szerint védence kész tanúként vallomást tenni, de maga az énekesnõ eddig nyilvánosan nem foglalt állást az ügyben.
Mindeközben az amerikai rádiókban egyre népszerûbb a Smoke Jumpers nevû együttes My Flow So Tight (Anti-Breezy) címû száma, melyben nyilvánosan beszólnak Chris Brownnak. Konkrétan úgy fogalmaznak, hogy az énekest "seggbe kéne rúgni", és mindezt azért teszik, mert szerintük nem foglaltak elegen állást Brownnal szemben. A személyazonosságát nem felfedõ rapper azt is elmondta, hogy a single eladásaiból származó bevételt családon belüli erõszak áldozatainak szánja.
http://quart.hu/cikk.php?id=3580
2009. április 07. 20:42
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Idézet(fuge7 @ 2009. April 7. - 17:53)
2009. április 21. 17:07
AliciaRiveraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.14. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 76980 offline |
Nem értem az egészet. Ha én Rihanna helyében lennék (már ha tényleg terhes), inkább nevelném fel egyedül a gyerekemet, mint egy ilyen pasival. Mi van, ha egyszer a gyerek nem fogad szót, és õt is csak így megveri? Elmebaj az egész.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.