Diggity Dave
2009. április 14. 18:26
mutyafangirl19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.29. Hozzászólás: 208 Csatolások: 61 Azonosító: 70362 offline |
KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI
Már nagyon régóta vártam hogy ö is fenn legyen HQP-n majd hozok én is képeket ha nem baj (ha megtalálom öket xD)
És boccs a sok KÖSZIért,de nagyon vidám lettem amikor megláttam
Már nagyon régóta vártam hogy ö is fenn legyen HQP-n majd hozok én is képeket ha nem baj (ha megtalálom öket xD)
2009. április 14. 19:24
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Idézet(mutyafangirl19 @ 2009. April 14. - 18:26)
KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI
Nagyon örülnék a képeknek. Én semmit nem találok róla. Még az adatlap szerkesztésérõl is le kellett mondanom, mert nem találtam elég infót, hogy elfogadják.
2009. április 14. 20:41
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.29. Hozzászólás: 208 Csatolások: 61 Azonosító: 70362 offline |
nem birok képet felrakni mert azt irja ki alacsony felbontású :S:S:S:S
Am hol találtad h mikor született??? Mert én eccer találtam infot de az dec 10 volt :s
ha akarod megprobháltok infokat keresni rola és akk hátha szerkeztheted az adatlapját !!
Am hol találtad h mikor született??? Mert én eccer találtam infot de az dec 10 volt :s
ha akarod megprobháltok infokat keresni rola és akk hátha szerkeztheted az adatlapját !!
2009. április 17. 16:48
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Idézet(mutyafangirl19 @ 2009. April 14. - 20:41)
nem birok képet felrakni mert azt irja ki alacsony felbontású :S:S:S:S
Már nem tudom, hogy hol talált meg, hogy mikor született. Az is lehet, hogy hibás a dátum. Nagyon örülnék, ha szerkeszthetném az adatlapját, de nem akarom az idõdet rabolni. Ha segítenél annak nagyon örülnék és valahogy meghálálnám. Csak akkor foglalkozz vele, ha nem nagy fáradtság és szívesen csinálod. Majd kitaláljuk, hogy mivel hálálom meg, ha segítesz.
2009. április 17. 17:46
Idézet(Rap4ever8 @ 2009. April 17. - 15:48)
Már nem tudom, hogy hol talált meg, hogy mikor született. Az is lehet, hogy hibás a dátum. Nagyon örülnék, ha szerkeszthetném az adatlapját, de nem akarom az idõdet rabolni. Ha segítenél annak nagyon örülnék és valahogy meghálálnám. Csak akkor foglalkozz vele, ha nem nagy fáradtság és szívesen csinálod. Majd kitaláljuk, hogy mivel hálálom meg, ha segítesz.
Nem rabolod az idömet!!! majd a bnömmel összedobunk egy életrajzot! ö egy csomó mindent talált róla, töle vannak képeim is! Nem fáradtság, ez öröm ! Imádom DD-t ! Azt nem igérem h ezen a hétem meglesz az életrajz,(mert suliba kell menni hnap ) de jövöhéten mindenképpp meglesz, majd privibe vagy emailbe elküldöm ! Rem tudok vele segiteni!:)
És minnyá hozok hátteret, csak átkell méreteznem xD )))
2009. április 17. 17:58
MTV Promo kép: (remélem tecceni fog!és sikerül rendesen csatolnom )
2009. április 17. 18:01
Idézet(mutyafangirl19 @ 2009. April 17. - 17:46)
Nem rabolod az idömet!!! majd a bnömmel összedobunk egy életrajzot! ö egy csomó mindent talált róla, töle vannak képeim is! Nem fáradtság, ez öröm ! Imádom DD-t ! Azt nem igérem h ezen a hétem meglesz az életrajz,(mert suliba kell menni hnap ) de jövöhéten mindenképpp meglesz, majd privibe vagy emailbe elküldöm ! Rem tudok vele segiteni!:)
De aranyos vagy!!! Köszi! Ha már fáradsz vele én azt se bánom, ha te akarod elvállalni az adatlap szerkesztését. Nálad is jó kezekben lenne. Persze csak ha szeretnéd. Képeket pedig én is próbálok még szerezni. Meg majd háttereket is csinálok még.
Idézet(mutyafangirl19 @ 2009. April 17. - 17:58)
MTV Promo kép: (remélem tecceni fog!és sikerül rendesen csatolnom )
Köszi!!! Nagyon jó kép!!!
2009. április 17. 18:06
Idézet(Rap4ever8 @ 2009. April 17. - 17:01)
De aranyos vagy!!! Köszi! Ha már fáradsz vele én azt se bánom, ha te akarod elvállalni az adatlap szerkesztését. Nálad is jó kezekben lenne. Persze csak ha szeretnéd. Képeket pedig én is próbálok még szerezni. Meg majd háttereket is csinálok még.
Nem én nem szeretném szerkeszteni az adatlapját, mert az ilyen dolgokhoz sík hülye vagyok!!!:D de télleg...
nálad jobb helyen lesz! te értesz hozzá!:)
Am szivesen a képet!:) majd megprobálok még nagyitani
2009. április 17. 18:09
Idézet(mutyafangirl19 @ 2009. April 17. - 18:06)
Nem én nem szeretném szerkeszteni az adatlapját, mert az ilyen dolgokhoz sík hülye vagyok!!!:D de télleg...
Köszi!
Elméletileg nem lehetne nagyítani a képeket. A nagyított képeket törlik, ha észreveszik, hogy nagyítva vannak.
2009. április 17. 18:15
Nem túl jó minöségü de azé megteszi!:)
Ez a kép az együttesével készült: The Dead Boys Club
2009. április 17. 18:16
Idézet(mutyafangirl19 @ 2009. April 17. - 18:15)
Nem túl jó minöségü de azé megteszi!:)
Ezt is köszi!
2009. április 17. 18:17
Idézet(Rap4ever8 @ 2009. April 17. - 17:09)
Köszi!
Elméletileg nem lehetne nagyítani a képeket. A nagyított képeket törlik, ha észreveszik, hogy nagyítva vannak.
rem nem :S csak az az egy volt az! a többit nem lehet mert csúnya lesz:) am nem tudtam h nem szabad! még jó h csak egyszer csinnetem
2009. május 06. 19:11
Idézet(Rap4ever8 @ 2009. May 4. - 21:16)
Ajándék mutyafangirl19-nek Diggity életrajzáért. Köszi! (Hétvégén jön több is, de most csak erre volt idõm)
Köszi szépen!Ki is rakom háttérnek:] Majd már én is gyártok háttereket!:]
2009. május 06. 20:31
Összeraktam én is egy hátteret! Remélem tecceni fog:]
DD
DD
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.