Starity

Rihanna szégyelli Chris Brownt

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. március 19. 12:06 #1
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™
 
Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.10.06.
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Offline offline
Mindenki izgatottan várja, mikor óhajt a nagyközönség elõtt is megjelenni Chrisszel az ’Umbrella’ énekesnõje, aki úgy döntött, megbocsátja szerelme ellene elkövetett bántalmazását és visszafogadja.



Egy barátjának állítólag így panaszkodott: „Túlságosan szégyellem a történteket ahhoz, hogy nyíltan is felvállaljam a békülésünket.”

Az énekesnõ egyik barátja azt is megosztotta a brit Star magazin újságírójával: „Rihanna aggódik rajongóinak reakciói miatt, ami közös megjelenésüket kíséri majd.”

„Még mindig nagyon szerelmes Chrisbe, és annak ellenére, hogy magában már sikerült lezárnia a történteket, arra még nem készült fel, hogy ország-világ elõtt megmutassa.”

A 19 éves Brownnak fenyegetés és bántalmazás vádja miatt kell a bíróság elõtt felelnie.

Aggodalmai ellenére a 21 éves énekesnõ elszántan igyekszik elfeledkezni a múltról és minden energiájával karrierjére koncentrál.

A sztárról nyilvánosság elé került fotókról sem hajlandó beszélni Rihanna, egyik barátjától pedig csak annyit árult el: „Nem fog nyilatkozni a kiszivárgott képekrõl, az egész dolgot minél hamarabb ki akarja törölni emlékezetébõl.”

„Megérti rajongói aggodalmát, értékeli szeretetüket és támogatásukat, de pontosan ezért szeretne a lehetõ leggyorsabban fátylat borítani a remélhetõleg többet soha meg nem ismétlõdõ incidensre.”

2009. március 19. 12:16 #2
Necros
Necros
Cara is my Mistress
 
StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.16.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Offline offline
No igen, csak a rajongó nem olyan állatfaj, hogy ilyesmit tegyen, nehéz hetek állnak elõtte. Abban meg én is bízok, hogy nem ismétlõdik ez meg (börtönbe úgyse megy a kis gennyláda...), mert utána abban reménykednék, hogy a rajongók találják meg elõbb a Chris gyereket, mint a zsaruk. Vagy egy Rihanna fan zsaru. wink.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!