Katy Perry-tõl már megszokhattuk, hogy különös szituációkba keveredik, ezúttal egy majom hagyta helyben.
Az 'I Kissed A Girl' énekesnõje éppen egy magazin fotósának pózolt, amikor az életvidám kisállat - akinek szintén a kamerák elõtti illegés lett volna az elsõdleges feladata - az énekesnõn könnyített magán.
Blogján így ír az esetrõl Katy: „Jeremy Scott, az egyik kis örök kedvencem elintézte, hogy a pisijében tocsogjak a képek készítése alatt.”
„Aznap egy csimpánz társaságában kellet pózolnom. Elég mókás volt a szituáció, ugyanis teljesen összepisilt, kénytelen voltam lezuhanyozni a fotózás kellõs közepén.” - meséli a sztár.
Katy nem az elsõ híresség, akinek meggyûlt a baja a csimpánzokkal. Tavaly Christina Ricci-t új filmjének forgatása közben zaklatta szexuálisan egy hasonló állat.
A színésznõ, akinek egyébként is állatfóbiája van, elárulta hogy Chim Chim megragadta a bal mellét, miközben épp filmezett.
Christina- aki egy disznóorral született nõt játszik a filmben- így emlékszik vissza a szituációra: „Félek a majmoktól, de erõt vettem magamon és eldöntöttem, hogy Chim Chim-tõl nem fogok megijedni, ugyanis rajtam kívül senkinek nem jutott eszébe szorongani ettõl a teremtéstõl.”
„Egyre csak azt ismételgettem magamban, hogy mindenki elragadónak találja, és csak lazának kell lennem. Éppen a forgatás elsõ napján történt. Egy konyhai jelenetet vettünk fel, amikor én leülök, Chim Chim pedig mellém ül.”- részletezi az eseményeket Christina.
„Természetesen pont ekkor hülyült meg a kis majom, megragadta a bal mellem, és egyáltalán nem állt szándékában elengedni, ráadásul olyan erõs volt!”
Ciki! Csimpánz vizelt az énekesnõre
2009. március 23. 11:22
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline |
Idézet(Brittany20 @ 2009. March 23. - 11:01)
„Természetesen pont ekkor hülyült meg a kis majom, megragadta a bal mellem, és egyáltalán nem állt szándékában elengedni, ráadásul olyan erõs volt!”
szval megragadta erõsen a csöcsét, és egyben le is hugyálja? a kis perverz
2009. március 23. 11:33
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Szegény Katy.
Nem, az már Ricci kisasszony esete volt.
Idézet(Leo @ 2009. March 23. - 11:22)
szval megragadta erõsen a csöcsét, és egyben le is hugyálja? a kis perverz
Nem, az már Ricci kisasszony esete volt.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.