Cipõt kölcsönöz Keira Knightley, hogy kielégítse csillapíthatatlan lábbeli-vonzalmát, de mégse költsön annyi pénzt, mint azelõtt.



A gazdasági válságból kifolyólag jutott arra az elhatározásra, hogy lecsökkenti a tervezõk által készített magassarkú darabok számát, ehelyett inkább bérli a szebbnél-szebb cipõit.

A 23 éves színésznõ elárulta: „Még nagyon fiatal voltam, amikor kezdetét vette nálam ez a menthetetlen cipõimádat. Iskolás koromban kezdtem el dolgozni, ezért megengedhettem magamnak, hogy néha vásároljak egy- egy szépséges darabot. Mindig nagyon izgatott voltam, amikor beszereztem egyet párt. Vagyis inkább maradjunk a soknál.”

„Már régen vettem magamnak cipõt. Most csak egy napra kölcsönzöm ki õket. Reggel elhozom és este már viszem is vissza. Ezt egy igazán hasznos ötletnek tartom.”

Keira nemrég bevallotta, ha egy férfinak jó ízlése van cipõk terén, akkor szinte nyert ügye van nála.

Az angol szépség- aki három évig volt együtt ex- barátjával, Rupert Frienddel- nagyon szexinek találja a lábbeliket, ugyanis szerinte, ha a férfiak számukra tetszõ cipõt látnak egy nõn, az beindítja fentáziájukat."

„Jelenleg olyasvalakit keresek magam mellé, aki kicsit merengõs alkat, akivel jókat lehet beszélgetni, egy jót verekedni, aki bármikor képes arra, hogy megnevettessen. Nem utolsó sorban pedig legyenek szépek a cipõi.”-taglalta a sztár.

LOL laugh.gif