Starity

Taken / Elrabolva (2008)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. március 30. 21:43 #1
bajer
bajer
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46002
Azonosító: 61874
Liam Neeson
Maggie Grace
Famke Janssen
Fani Kolarova
Olivier Rabourdin
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, Boscorelli, nightfever
2009. április 03. 21:22 #2
heffer
heffer

StátuszFuckin' A.
Hozzászólás: 609
Csatolások: 769
Azonosító: 18974
Na ez a film ütött rendesen ohmy.gif blink.gif biggrin.gif
Liam bácsi elég jól küldte benne a rocketeert rohog.gif
Köszi a képeket! meghajolo.gif
2011. május 07. 22:07 #3
- törölt felhasználó -    
Liam Neeson (Bryan Mills)
Maggie Grace (Kim)
Famke Janssen (Lenore)
Xander Berkeley (Stuart)
Katie Cassidy (Amanda)
Holly Valance (Diva)

Bryan Mills valaha a titkosszolgálat egyik legkiválóbb ügynöke volt, de már visszavonult, csak hogy Kaliforniában élő lánya, a 17 éves Kim közelében lehessen. A lány az anyjával, Lenore-ral és tehetős mostohaapjával, Stuarttal él és épp Párizsba készül legjobb barátjával, Amandával, amire Bryan vonakodva bár, de áldását adja. Bár ne tette volna.
1 felhasználónak tetszik: Ronnie95
2011. december 27. 12:28 #4
- törölt felhasználó -    
Még médián néztük, ez volt az egyik utolsó film, de néha jót röhögtem rajta. Vicces, hogy rögtön tudja mi merre van Párizsban, egy zsebszótár segítségével megért az albánt, és még lehetne sorolni rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: kriszti145
2011. december 28. 02:08 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cynthia @ 2011.12.27. 12:28)
Még médián néztük, ez volt az egyik utolsó film, de néha jót röhögtem rajta. Vicces, hogy rögtön tudja mi merre van Párizsban, egy zsebszótár segítségével megért az albánt, és még lehetne sorolni rohog.gif

Szerintem az egyik legigényesebb huszonegyedik századi akció film. Számomra telitalálat volt a történet és az akció jelenetek is. Oké, hát persze, klisék minden filmben vannak, melyikbe nincsenek? De az átlagon felüli szintet hozta a lövöldözős filmeket illetően. Nagyjából megmaradt a realizmust illetően, és úgy emlékszem, hogy valami tolmácsot fogad fel a poloska miatt, hogy megértse az albánt. Régen láttam már a filmet, de valami rémlik. Ha ezen nevettél, akkor ajánlom Dudikoff nindzsás filmjeit, na azok szánalmasan rosszak.XD A Taken egy egész kis korrekt film, ami szórakoztatott is, legalábbis én kétszer láttam és mind a kétszer le is bilincselt. Egyébként, ha meg a pasi olyan szuperpasi, mint ahogy leírtad, akkor be lehet tudni annak, hogy a karakter (ha jól emlékszem) CIA-s múlttal is rendelkezett, attól volt ő olyan pró.XD
2 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Crow
2011. december 29. 11:07 #6
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
2 felhasználónak tetszik: kriszti145, Boscorelli
2011. december 29. 22:00 #7
Crow
Crow
utolsó csillagharcos
Hozzászólás: 1230
Csatolások: 456
Azonosító: 445
Holly Keller-el kell, hogy egyetértsek; számomra is az egyik legjobb, legpörgősebb akciófilm, amit valaha láttam!! Liam Neeson-t amúgy is nagyon szeretem, a film pedig kb. a 30. perctől kezdve megállás nélkül leköt. Persze én akciób**zi vagyok.. biggrin.gif Megértem, ha nem mindenki az! wink.gif

Kár, hogy a folytatását ennyire elhúzzák... ha minden jól megy, 2012 októberében jön ki.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok