A tavalyi év legszexisebbnek választott nõjét, Megan Foxot belepréselték egy négy számmal kisebb fûzõbe, amitõl új értelmet nyer a darázsderék.
Megan Fox általában mindenhol feltûnést kelt, ahol tiszteletét teszi, pedig nincs is rajta mindig ez az extra szûk fûzõ, amit új filmjében kapott. A szépség jelenleg a Jonah Hex címû képregény moziváltozatát forgatja. A végeredményben viszont nem a pokol zombiseregei és a halhatatlan serif lesznek a legelképesztõbbek, hanem Megan darázsdereka. Az anorexiásokat megszégyenítõ vékonyságát egy merész jelmeztervezõ álmodta meg, mert hû akart maradni az eredeti mû rajzolt csábítójához.
De az is elképzelhetõ, hogy nem is a fûzõ miatt ilyen karcsú Ms. Fox, hanem a pasifalók bolygójáról érkezett közénk, hogy szépségével és szegényes színészi képességeivel férfiak millióit tegye rabszolgájává. Talán ezért érti meg magát annyira jól, a szintén földönkívüli Transformerekkel.
Hihetetlenül vékony Megan dereka
2009. május 02. 19:34
Szerintem ez már sok...
Amiket írni szoktál, h Megan Fox miket csinál(t), az már szerintem nevetséges...
Ne vedd sértésnek, csak szerintem marhára senkit nem érdekel rajtad kívül, h éppen mikor mit visel....Megnézed a neten, h ez meg az van vele, örülsz neki, de talán legközelebb azt már nem kéne feltenni, h éppen mikor törölte ki a fenekét...
Amiket írni szoktál, h Megan Fox miket csinál(t), az már szerintem nevetséges...
Ne vedd sértésnek, csak szerintem marhára senkit nem érdekel rajtad kívül, h éppen mikor mit visel....Megnézed a neten, h ez meg az van vele, örülsz neki, de talán legközelebb azt már nem kéne feltenni, h éppen mikor törölte ki a fenekét...
2009. május 03. 06:29
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Idézet(Brittany20 @ 2009. May 2. - 19:19)
szegényes színészi képességeivel
Kíváncsi vagyok, ki írja ezeket a híreket, mert ez már felháborító! Sok magyar tévés vagy filmes színésznõt szívesen lecserélnék rá és Hollywoodban sincs a gyengébbek közt a helye szerintem.
Idézet(Cynthia @ 2009. May 2. - 19:34)
Szerintem ez már sok...
Nekem tetszik, hogy vannak itt róla hírek, bulváros oldalakat nem olvasok, így legalább ami érdekesebb, azt megtalálom. Meg aztán 100-nál is többen nézték már meg, tehát igény van rá.
2009. május 03. 07:56
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet(Cynthia @ 2009. May 2. - 18:34)
Szerintem ez már sok...
Akit érdekel, az elolvassa, akit nem, az nem... ennyi a lényeg.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.