Starity

Hihetetlenül vékony Megan dereka

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. május 02. 19:19 #1
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
A tavalyi év legszexisebbnek választott nõjét, Megan Foxot belepréselték egy négy számmal kisebb fûzõbe, amitõl új értelmet nyer a darázsderék.

Megan Fox általában mindenhol feltûnést kelt, ahol tiszteletét teszi, pedig nincs is rajta mindig ez az extra szûk fûzõ, amit új filmjében kapott. A szépség jelenleg a Jonah Hex címû képregény moziváltozatát forgatja. A végeredményben viszont nem a pokol zombiseregei és a halhatatlan serif lesznek a legelképesztõbbek, hanem Megan darázsdereka. Az anorexiásokat megszégyenítõ vékonyságát egy merész jelmeztervezõ álmodta meg, mert hû akart maradni az eredeti mû rajzolt csábítójához.

De az is elképzelhetõ, hogy nem is a fûzõ miatt ilyen karcsú Ms. Fox, hanem a pasifalók bolygójáról érkezett közénk, hogy szépségével és szegényes színészi képességeivel férfiak millióit tegye rabszolgájává. Talán ezért érti meg magát annyira jól, a szintén földönkívüli Transformerekkel.
2009. május 02. 19:34 #2
- törölt felhasználó -    
Szerintem ez már sok... unsure.gif
Amiket írni szoktál, h Megan Fox miket csinál(t), az már szerintem nevetséges... unsure.gif
Ne vedd sértésnek, csak szerintem marhára senkit nem érdekel rajtad kívül, h éppen mikor mit visel....Megnézed a neten, h ez meg az van vele, örülsz neki, de talán legközelebb azt már nem kéne feltenni, h éppen mikor törölte ki a fenekét...
2009. május 03. 06:29 #3
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Idézet(Brittany20 @ 2009. May 2. - 19:19)
szegényes színészi képességeivel

blink.gif reklamalo.gif mad.gif Kíváncsi vagyok, ki írja ezeket a híreket, mert ez már felháborító! Sok magyar tévés vagy filmes színésznõt szívesen lecserélnék rá és Hollywoodban sincs a gyengébbek közt a helye szerintem.
Idézet(Cynthia @ 2009. May 2. - 19:34)

Nekem tetszik, hogy vannak itt róla hírek, bulváros oldalakat nem olvasok, így legalább ami érdekesebb, azt megtalálom. Meg aztán 100-nál is többen nézték már meg, tehát igény van rá.
2009. május 03. 07:56 #4
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Idézet(Cynthia @ 2009. May 2. - 18:34)
Amiket írni szoktál, h Megan Fox miket csinál(t), az már szerintem nevetséges... unsure.gif
Ne vedd sértésnek, csak szerintem marhára senkit nem érdekel rajtad kívül, h éppen mikor mit visel....Megnézed a neten, h ez meg az van vele, örülsz neki, de talán legközelebb azt már nem kéne feltenni, h éppen mikor törölte ki a fenekét...

Akit érdekel, az elolvassa, akit nem, az nem... ennyi a lényeg.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!