The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2011. április 22. 00:01
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline |
11 felhasználónak tetszik:
funny18,
allyangel,
Domcicc,
House Of Wax,
yxcv90,
Adrianna,
BunnyGirl,
zsofeeh,
pink_bunny,
Coco Selly,
Lindsay019
2011. április 22. 00:49
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Idézet (funny18 @ 2011.04.21. 21:02)
Krónikász Vámpírikássz
Idézet (benyaw93 @ 2011.04.22. 00:01)
húú, de jól néznek ki mindhárman ezen a képen mondjuk ha Nina kezét megnézzük a nagy méretű képen, nem enyhén szőrös xD
2011. április 22. 01:16
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Idézet (yxcv90 @ 2011.04.21. 16:53)
Az első kép az évad fináléból!!!
hogy Elijah szavaival éljek: OMFG!! amikor először megláttam a képet, egy dobbanás erejéig kihagyott a szívem!! istenem! DELENAAA!
gyerekek, én ebből a képből arra következtetek, hogy itt tényleg lesz Delena csók! Damon nekidöntötte Elenát egy villanyoszlopnak, a háttérben meg mintha égne valami! mi lesz itt!? Elenának elég megviselt feje van, és Damon sincs valami jó passzban... el sem tudom képzelni mi lesz, de megkockáztatok egy csókot köztük!!! tuti valami olyasmi lesz, amitől eldobjuk az agyunkat!
Damon összeeséséről pedig... lehet, hogy nincs rajta sebesülés, de az is lehet, hogy a csók közben hátulról lelövik őt fagolyókkal vagy mittudomén :S jaj istenem, csak Damon és Elena ússza meg az évadzáróban!!
2011. április 22. 05:49
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Aww Hát ez brutálisan jó. A szöveg ismét el lett találva Köszi!
Szerintem nem olyan szőrös a keze mondjuk, lehetne rosszabb is
Én is töltöm már a részt, lassan jön, de mire felébredek már itt fog várni.
2011. április 22. 08:09
2011. április 22. 08:53
Idézet (Domcicc @ 2011.04.22. 05:49)
Aww Hát ez brutálisan jó. A szöveg ismét el lett találva Köszi!
Milyen neted van? Nekem 5 perc alatt lejött megauploadról!
2011. április 22. 08:55
Ahh, milyen Ninya!
Köszi!
2011. április 22. 09:31
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
Hát... ez kész. Megnéztem az új részt, alig tudok valamit írni... Nagyon jó volt, de arra nem számítottam, hogy Klaus és Elijah testvérek. Sőt arra sem, hogy Klaus hibrid. Ráadásul még arra sem, hogy az átok kitaláció és egy másik van érvényben meg a többi. És... Elijah most akkor szereti Katet? WTF?
De mint mindig, Damon és Kat most is zseniális volt, különösen Kat táncát bírtam, meg a testvérharcot.
Stefan engem már nagyon idegesít, úgyhogy nem bánnám ha bajba keveredne... Megehetné Klaus vacsorára de mindegy. Amúgy azt vártam, hogy izgulni fogok Klaus érkezése miatt, de abszolút nem éreztem semmit, hogy ide-oda járkál. Talán egy csöppet a Jennas résznél.
Alig várom a következő hetet! Összegezve az eddigieket, nem is tudom már mire számítsak. OMFG!
De mint mindig, Damon és Kat most is zseniális volt, különösen Kat táncát bírtam, meg a testvérharcot.
Stefan engem már nagyon idegesít, úgyhogy nem bánnám ha bajba keveredne... Megehetné Klaus vacsorára de mindegy. Amúgy azt vártam, hogy izgulni fogok Klaus érkezése miatt, de abszolút nem éreztem semmit, hogy ide-oda járkál. Talán egy csöppet a Jennas résznél.
Alig várom a következő hetet! Összegezve az eddigieket, nem is tudom már mire számítsak. OMFG!
2011. április 22. 09:55
zsuzsyevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.14. Hozzászólás: 401 Csatolások: 72 Azonosító: 36969 offline |
Tud vki adni egy liket hol lehet letölteni a mai részt? Ahonnan szoktam tölteni ott még nincs fent. Már nagyon kiváncsi vagyok
Előre is köszi!
Üdv Zsuzsye
Előre is köszi!
Üdv Zsuzsye
2011. április 22. 10:07
Mattes BTS
Ninás BTS
PG, Smolder, PG.
Finálé hivatalos ismertető: KÉT TESTVÉR KÖZTI KÖTELÉK - Amíg Mystic Falls bemutatja az "Elfújta a szél"-t a főtéren, Damon emlékei Katherine-ről 1864-ből összekeverednek a jelennel, Elenával. Stefan szörnyű személyes árat fizet azért, hogy megelőzzön egy tragédiát, Forbes serrif pedig halálos hibát követ el, amikor mindenkit próbál megvédeni. Több élet is egy hajszálon függ, ahogy az áldozati rituálé következményei egy szörnyű befejezést nyernek. Steven R. McQueen, Katerina Graham, Candice Accola és Matt Davis is szerepelnek a részben.
Ninás BTS
PG, Smolder, PG.
Finálé hivatalos ismertető: KÉT TESTVÉR KÖZTI KÖTELÉK - Amíg Mystic Falls bemutatja az "Elfújta a szél"-t a főtéren, Damon emlékei Katherine-ről 1864-ből összekeverednek a jelennel, Elenával. Stefan szörnyű személyes árat fizet azért, hogy megelőzzön egy tragédiát, Forbes serrif pedig halálos hibát követ el, amikor mindenkit próbál megvédeni. Több élet is egy hajszálon függ, ahogy az áldozati rituálé következményei egy szörnyű befejezést nyernek. Steven R. McQueen, Katerina Graham, Candice Accola és Matt Davis is szerepelnek a részben.
7 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
funny18,
Domcicc,
allyangel,
Adrianna,
Lindsay019,
BunnyGirl
2011. április 22. 10:57
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (petimbo @ 2011.04.22. 08:53)
Milyen neted van? Nekem 5 perc alatt lejött megauploadról!
Torrentezek, de nem is baj, így is hamar lejött, és ha már ütvefúró hangjára kellett ébrednem, legalább már tudom nézni, amikor belöktem tölteni, még úgysem tudtam volna megnézni az álmosságtól. Most nézem
1 felhasználónak tetszik:
allyangel
2011. április 22. 11:51
DomciccDekker's bitch |
Tökjó, elkezdtem szerkeszteni az előzőt, de mire befejeztem a kisregényem már nem engedte és hibát írt
Szóval:
Olyat röhögtem, amikor Kalaric háttal volt az elején és épp Joseph Morgan nevét írták ki.
Elijah!!! Most oda meg vissza vagyok És szerelmes volt Katbe (tán még most is), ez tetszik. Összejöhetnének Apropó Kat. A tánc valami fantasztikus volt, én is partyztam vele együtt Meg milyen kis szentimentális, naiv volt emberként. Jók voltak a flashbackek. Nem gondoltam, hogy csavarnak egyet az átkon. Meg hogy Klaus hibrid Ez még erősebbé teszi, nem tudom, hogyan lesz képes Bonnie (ennyi erővel is) legyőzni őt. Gretát másmilyennek képzeltem, de így is jó, bár még keveset láttuk. Ja és nagyon jó volt, amikor Klaus kilépett a szekrénykéjéből. Modern Klaus is tetszik. Menő
Na, csak megértük, hogy Jenna is tudja. Kicsit aggódtam, hogy Kalaric megszurkálja, mert hát mégiscsak. Azért egész jól fogadta a hírt, a későbbiekben is maradjon ilyen, ne boruljon ki túlzottan.
Testvérharc powa! Sajnáltam Damont a végén. Rendes dolog volt tőle, hogy elküldte Andie-t, bár nem bántam volna, ha megy a levesbe. És a helyében én se kértem volna bocsánatot, nem tett igazából semmi rosszat, védte Elenát, meg semmi értelme nem volt, azok után, hogy Stefan kb manipulált a beszédével.
Kicsit hiányoltam Caroline-t, de Mattéket nagyon nem.
Köszi a videókat, infókat, jó lesz az a jövőhét
Szóval:
Olyat röhögtem, amikor Kalaric háttal volt az elején és épp Joseph Morgan nevét írták ki.
Elijah!!! Most oda meg vissza vagyok És szerelmes volt Katbe (tán még most is), ez tetszik. Összejöhetnének Apropó Kat. A tánc valami fantasztikus volt, én is partyztam vele együtt Meg milyen kis szentimentális, naiv volt emberként. Jók voltak a flashbackek. Nem gondoltam, hogy csavarnak egyet az átkon. Meg hogy Klaus hibrid Ez még erősebbé teszi, nem tudom, hogyan lesz képes Bonnie (ennyi erővel is) legyőzni őt. Gretát másmilyennek képzeltem, de így is jó, bár még keveset láttuk. Ja és nagyon jó volt, amikor Klaus kilépett a szekrénykéjéből. Modern Klaus is tetszik. Menő
Na, csak megértük, hogy Jenna is tudja. Kicsit aggódtam, hogy Kalaric megszurkálja, mert hát mégiscsak. Azért egész jól fogadta a hírt, a későbbiekben is maradjon ilyen, ne boruljon ki túlzottan.
Testvérharc powa! Sajnáltam Damont a végén. Rendes dolog volt tőle, hogy elküldte Andie-t, bár nem bántam volna, ha megy a levesbe. És a helyében én se kértem volna bocsánatot, nem tett igazából semmi rosszat, védte Elenát, meg semmi értelme nem volt, azok után, hogy Stefan kb manipulált a beszédével.
Kicsit hiányoltam Caroline-t, de Mattéket nagyon nem.
Köszi a videókat, infókat, jó lesz az a jövőhét
allyangel
2011. április 22. 11:51
SPOILER!!!
Nagyon fordulatos rész volt! Damonra haragszom, mert nem tiszteli Elena döntéseit. Klaus hibrid? OMG! Katherine tánca nagyon tetszett, Nina kiváló színésznő. Sejtettem, hogy Klausról sok minden kiderül ebben a részben, de azt hogy félig vérfarkas... Nagyon durva! Most már értem, miért erősebb mindenkinél! Szegény Alaric, hogy összeesett!
Nagyon fordulatos rész volt! Damonra haragszom, mert nem tiszteli Elena döntéseit. Klaus hibrid? OMG! Katherine tánca nagyon tetszett, Nina kiváló színésznő. Sejtettem, hogy Klausról sok minden kiderül ebben a részben, de azt hogy félig vérfarkas... Nagyon durva! Most már értem, miért erősebb mindenkinél! Szegény Alaric, hogy összeesett!
2011. április 22. 13:14
Idézet (Domcicc @ 2011.04.22. 10:57)
Torrentezek, de nem is baj, így is hamar lejött, és ha már ütvefúró hangjára kellett ébrednem, legalább már tudom nézni, amikor belöktem tölteni, még úgysem tudtam volna megnézni az álmosságtól. Most nézem
www.vampirnaplok.hu
Innen mindig letölthető megauploadról, az gyorsabb mint a torrent. Magyar felirat az új részhez: http://data.hu/get/3750492/The.Vampire.Diaries.s02e19.hdtv.xvid-2hd.hun.srt
xxxddd
2011. április 22. 13:16
Na, megnéztem az új részt.
Valahogy éreztem, hogy Eli szerelmes volt Katbe. Ez olyan jó. Tényleg összejöhetnének. Klaus meg egyszerűen és nagyszerűen menő. És ez a csavarás az átkon. Én lefagytam, amikor elmesélte Eli. És örülök, hogy a két "E" betűs újra szövetséget kötött. Stefant meg eddig sem szerettem, de amikor elkezdett keménykedni Damonnek, akkor betelt a pohár. Aztán, amikor cukkolta szegényt Elena miatt, legszívesebben megfojtottam volna. Menjen a fenébe! A bocsánatkérésnél pedig bebizonyította, hogy egy papucs. Én nem kértem volna bocsánatot, annál büszkébb lettem volna. Meg ez a duma is... Majd' elcsöppent a kis Pinokkió. Aztán itt van ez az utolsó Damon-jelenet. Azt hittem, hogy megöli Andie-t (mondjuk nem bántam volna), de szerencse, hogy elengedte. Azt vártam volna, hogy Elena lássa, hogy Damon össze van törve. De nem... Nem baj, lesz itt még Delena. Sztefönt meg ki fogom gyilkoltatni, mert egyre szánalmasabb a szememben. És a végére hagyom a kis kedvencemet: Kat valami eszméletlen jó volt! Az a tánc nagyon ott volt a szeren.
Valahogy éreztem, hogy Eli szerelmes volt Katbe. Ez olyan jó. Tényleg összejöhetnének. Klaus meg egyszerűen és nagyszerűen menő. És ez a csavarás az átkon. Én lefagytam, amikor elmesélte Eli. És örülök, hogy a két "E" betűs újra szövetséget kötött. Stefant meg eddig sem szerettem, de amikor elkezdett keménykedni Damonnek, akkor betelt a pohár. Aztán, amikor cukkolta szegényt Elena miatt, legszívesebben megfojtottam volna. Menjen a fenébe! A bocsánatkérésnél pedig bebizonyította, hogy egy papucs. Én nem kértem volna bocsánatot, annál büszkébb lettem volna. Meg ez a duma is... Majd' elcsöppent a kis Pinokkió. Aztán itt van ez az utolsó Damon-jelenet. Azt hittem, hogy megöli Andie-t (mondjuk nem bántam volna), de szerencse, hogy elengedte. Azt vártam volna, hogy Elena lássa, hogy Damon össze van törve. De nem... Nem baj, lesz itt még Delena. Sztefönt meg ki fogom gyilkoltatni, mert egyre szánalmasabb a szememben. És a végére hagyom a kis kedvencemet: Kat valami eszméletlen jó volt! Az a tánc nagyon ott volt a szeren.
2011. április 22. 13:19
Idézet (zsuzsye @ 2011.04.22. 09:55)
Tud vki adni egy liket hol lehet letölteni a mai részt? Ahonnan szoktam tölteni ott még nincs fent. Már nagyon kiváncsi vagyok
Előre is köszi!
Üdv Zsuzsye
Előre is köszi!
Üdv Zsuzsye
Itt van:
http://www.megaupload.com/?d=UAK8BAZI
zsuzsye
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.