Köszi ezeket az interjúkat , nagyon jók
Egyébként én is nagyon jól érezném magam ha IAN-nel kéne dolgozni
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. április 29. 14:51
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
2010. április 30. 10:59
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
ÁÁÁÁ! Ez megint jó lesz! Most olvastam az új infókat - amit köszönök. Már nagyon várom mi lesz az évad vége (persze sajnálom is, hisz egy egész nyáron át nélkülöznünk kell őket. )
Sajna a 20-as részt még nem láttam, de már izgatott vagyok nagyon mi fog történni.
Sajna a 20-as részt még nem láttam, de már izgatott vagyok nagyon mi fog történni.
2010. április 30. 15:23
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Season 2 Plakát
2010. április 30. 15:40
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Ez olyan fan-made plakátnak tűnik. De tetszik TEAM DELENA!
És akkor 1x20 Blood Brothers
Megnéztem. Ez a rész is kiütött teljesen. Végre kiderült, hogyan váltak vámpírrá, hogyan történt a teljes átváltozás. És félig meddig jól "sejtettem" Damon szavaiból (4. rész körül) hogy egy lány (Katherine) megmentése közben haltak meg. De mennyire durva, hogy Stefan akarta megkóstoltatni Damonnal az emberi vért. Pff... nagyon ütött a dolog.
Anna és Jeremy annyira édesek. Tiszta jó rájuk nézni. Szegény Annat sajnáltam, mikor a végén megtalálta az anyja testét. még csak most kapta vissza. Ez a Jonathan Gilbert. Fúúú olyan szinten meg tudnám ölni, hogy az kész... De tényleg, irritáló karaktere van.
Elena nagyon kemény volt. Tetszett, ahogy harcolt Stefanért. AZ meg már megint a lelkibeteg... áh. Kicsit idegesít, hogy mindig van valami baja. Tudom, tudom, meg lehet érteni de akkor is. Damon laza. Damon
Most nem éreztem Bonnie és Caroline hiányát. Jól végigvitték a részt. Alaric karakterét nagyon megszerettem. Remélem nem ő lesz a távozó az évad végén. Nem akarom. Tökre Az utolsó jelenet meg aztán a pont volt az "i"-re. Isobel megjelent. Áááá, majdnem leestem a székről. Tudtam, hogy a kövi részben benne lesz, de nem a mostaniban.
Újra Kiütéssel győzőtt az új rész. Engem már megint teljesen levett a lábamról.
Jaaaa és Elena és Damon közös jelenete a kanapén, amikor a lány lába Damon ölébe volt Imádom őket együtt, akár illenek egymáshoz, akár nem Meg a Jeremy & Anna párost is!
És akkor 1x20 Blood Brothers
Megnéztem. Ez a rész is kiütött teljesen. Végre kiderült, hogyan váltak vámpírrá, hogyan történt a teljes átváltozás. És félig meddig jól "sejtettem" Damon szavaiból (4. rész körül) hogy egy lány (Katherine) megmentése közben haltak meg. De mennyire durva, hogy Stefan akarta megkóstoltatni Damonnal az emberi vért. Pff... nagyon ütött a dolog.
Anna és Jeremy annyira édesek. Tiszta jó rájuk nézni. Szegény Annat sajnáltam, mikor a végén megtalálta az anyja testét. még csak most kapta vissza. Ez a Jonathan Gilbert. Fúúú olyan szinten meg tudnám ölni, hogy az kész... De tényleg, irritáló karaktere van.
Elena nagyon kemény volt. Tetszett, ahogy harcolt Stefanért. AZ meg már megint a lelkibeteg... áh. Kicsit idegesít, hogy mindig van valami baja. Tudom, tudom, meg lehet érteni de akkor is. Damon laza. Damon
Most nem éreztem Bonnie és Caroline hiányát. Jól végigvitték a részt. Alaric karakterét nagyon megszerettem. Remélem nem ő lesz a távozó az évad végén. Nem akarom. Tökre Az utolsó jelenet meg aztán a pont volt az "i"-re. Isobel megjelent. Áááá, majdnem leestem a székről. Tudtam, hogy a kövi részben benne lesz, de nem a mostaniban.
Újra Kiütéssel győzőtt az új rész. Engem már megint teljesen levett a lábamról.
Jaaaa és Elena és Damon közös jelenete a kanapén, amikor a lány lába Damon ölébe volt Imádom őket együtt, akár illenek egymáshoz, akár nem Meg a Jeremy & Anna párost is!
2010. április 30. 16:05
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.04.30. 15:40)
Na ez ezek szerint megint szuper rész volt. Én még nem láttam, de ma letöltöm.
Alaricot én is nagyon szeretem.
Jonathan Gilbert karaktere is elég érdekes. (Örülök, hogy az a srác játssza, aki az Aliasban is szerepelt. Ott is remekül alakította a gonoszt. )A 19-es részben Damon hogy ledöbbent, mikor rájött, hogy nem tudja megölni Jonathant.
Az az elegancia, ahogy először azt hittük, hogy elmegy (Damon), de hirtelen megfordult, és kitörte a nyakát Jonathannak. 10 pontos volt!
Annak azért örülök, hogy Stefan karaktere is változik, nem mindig az a világfájdalmas képpel mászkáló vámpír. De azért sajnálom, hogy ennyire paradox helyzetbe került.
Éhes, nem tud uralkodni magán, bárhogyan szeretné.
Szerintem is jobb páros Damon és Elena. A tánc alatt is izzott köztük a levegő.
Na és Bonnie is kemény boszi lett. Viszont sajnálom, hogy már nincsenek olyan jó barátságban Elenával.
Jer és Anna szuper páros. Elena nagyot fog nézni, ha rájön, hogy a tesója mindent tud.
Egyébként nem csodálkoznék, ha a polgármester fiáról is kiderülne valami különleges. Lehet, hogy ő is tud a vámpírokról. Mattet a bulin elég keményen elintézte.
Egyébként az is eszembe jutott, hogy lehet hogy az lesz az évadzáró utolsó jelenete, hogy megjelenik Katherine, és találkozik Elenával. Vagy valami hasonló.
2010. április 30. 16:24
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Igen, Ian tényleg sokat tweetel. Én is szoktam nézni
A polgármester fia, azaz Tyler... hát róla már olvashattuk, hogy
VÉRFARKAS és azért rejlik benne ekkora erő. Kíváncsi leszek ezt a szálat kinyitják e a fináléig.
VÉRFARKAS és azért rejlik benne ekkora erő. Kíváncsi leszek ezt a szálat kinyitják e a fináléig.
2010. április 30. 16:33
BessieJung Kook |
Idézet (Brittany20 @ 2010.04.30. 16:24)
Na ezt el is felejtettem.
Lehet, hogy ezt a szálat meghagyják a második évadra.
2010. április 30. 16:36
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Á, ha nagyot akarnak dobni ezen, akkor biztos beraknak valamit az utolsó részbe, hogy aztán mindenki lerághassa a körmét nyáron.
Hehe, Ian twitterjét én is nyomon követem, meg Nináét is.
Ehh, de nagyon lassan tölti ezt a részt, még 45perc..
Hehe, Ian twitterjét én is nyomon követem, meg Nináét is.
Ehh, de nagyon lassan tölti ezt a részt, még 45perc..
2010. április 30. 16:38
1.21 Isobel (Epizód leírás)
Isobel visszatér Mystic Fallsba és Alaric segítségét kéri, hogy összehozzon egy találkozót Elenaval. Mikor anya és lánya végre találkoznak, Isobel szinte minden választ megtagad Elena kérdéseire, de azt elmondja, hogy nem fogja megállítani semmi abban, hogy megtalálja azt a rejtélyes találmányt, amit Jonathan Gilbert is keres. Isobel felbukkanása és cselekedetei arra késztetik Stefant, Damont és Bonniet, hogy együtt segítsenek Elenának.
Isobel visszatér Mystic Fallsba és Alaric segítségét kéri, hogy összehozzon egy találkozót Elenaval. Mikor anya és lánya végre találkoznak, Isobel szinte minden választ megtagad Elena kérdéseire, de azt elmondja, hogy nem fogja megállítani semmi abban, hogy megtalálja azt a rejtélyes találmányt, amit Jonathan Gilbert is keres. Isobel felbukkanása és cselekedetei arra késztetik Stefant, Damont és Bonniet, hogy együtt segítsenek Elenának.
2010. április 30. 16:44
BessieJung Kook |
Még szép, hogy nem fogja megakadályozni. Elvégre ő is vámpír és annak a kütyünek a segítségével kiszúrhatják a normális emberek között a vámpírokat.
De azért arra kíváncsi lennék, hogy akkor miért akart Elenával találkozni? Hogy minden kérését megtagadja? Nem értem.
A szuper négyes újból akcióba lendül.
De azért arra kíváncsi lennék, hogy akkor miért akart Elenával találkozni? Hogy minden kérését megtagadja? Nem értem.
Idézet
Isobel felbukkanása és cselekedetei arra késztetik Stefant, Damont és Bonniet, hogy együtt segítsenek Elenának.
A szuper négyes újból akcióba lendül.
2010. április 30. 17:45
BessieJung Kook |
Idézet (Natoviczanna @ 2010.04.30. 17:43)
én már a 19 epizodnál járok és nagyon király a sorozat
Brittany már megnézte a 2as részt. Én is a 19-ik résznél tartok, de ma bepótolom a hiányzó epizódot.
2010. május 01. 06:55
lilith77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 62556 offline |
Does anyone have access to untagged HQ stills from Isobel (1x21), and Founder's Day (1x22). I've been looking everywhere
I know some photos from Isobel were posted but I'm missing a few!
Thank you!
Thank you!
2010. május 01. 07:51
Idézet (lilith77 @ 2010.05.01. 06:55)
Does anyone have access to untagged HQ stills from Isobel (1x21), and Founder's Day (1x22). I've been looking everywhere
Thank you!
Thank you!
Isobel HQ stills are already there without tags in page 25... I don't find the Founder's day stills yet.
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.