Szinkronhangokban sosem voltam jó
Annyit remélek, hogy Elena nem valami nyávogós hangot kap. Attól biztos hidegrázást kapnék. Iannak jó lenne Seszták Szabolcs, mert ugye, ő volt a Lostban is. Bár furi lenne számomra, mert én nézem a H2O-t is, és hogy Zane hangján szólalna meg. Majd meglátjuk. Németh Kristóf hangját még el tudnám képzelni neki. Neki jó volt a hangja David Boreanazhoz is az Angelben.
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. május 05. 17:49
Idézet (Brittany20 @ 2010.05.05. 17:45)
Annyit remélek, hogy Elena nem valami nyávogós hangot kap. Attól biztos hidegrázást kapnék. Iannak jó lenne Seszták Szabolcs, mert ugye, ő volt a Lostban is. Bár furi lenne számomra, mert én nézem a H2O-t is, és hogy Zane hangján szólalna meg. Majd meglátjuk. Németh Kristóf hangját még el tudnám képzelni neki. Neki jó volt a hangja David Boreanazhoz is az Angelben.
Iannal én is Seszták Szabolcsra szavazok Ő jó lenne.
2010. május 05. 18:05
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Legnagyobb a baj a magyar szinkronnal, - azon kívül, hogy nem élethűen beszélnek általában a filmekben - hogy az eredeti hanghoz képest teljesen más a magyar szereplők szinkronhangja. Némelyik színésznek olyan szexi, mély hangja van, hazánkban meg teljesen másfajta hangot kap. Ettől a hideg kiráz.
2010. május 05. 19:52
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.05.05. 17:45)
Iannak jó lenne Seszták Szabolcs, mert ugye, ő volt a Lostban is. Bár furi lenne számomra, mert én nézem a H2O-t is, és hogy Zane hangján szólalna meg.
Iannak jó lenne Seszták Szabolcs, mert ugye, ő volt a Lostban is. Bár furi lenne számomra, mert én nézem a H2O-t is, és hogy Zane hangján szólalna meg.
Seszták Szabolcs nekem Milo Ventimigliához kapcsolódik... én is attól félek, hogy Elena valami idegesítő hangot kap, mondjuk Molnár Ilonát (Jess Biel a 7th heaven.ben, meg Claire a Heroes-ban) vagy Mezei Kittit (Buffy)... ha az ő hangja el van rontva, onnantól igazából részemről vége a próbálkozásnak is, hogy magyarul nézzem... viszont, ha már az Angelt felemlegetted, én akár még Mózer Károllyal is el tudnám képzelni Damon-t (milyen fura, Stefan senkit nem izgat xD)
2010. május 05. 21:22
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (rheuska @ 2010.05.05. 19:52)
Seszták Szabolcs nekem Milo Ventimigliához kapcsolódik... én is attól félek, hogy Elena valami idegesítő hangot kap, mondjuk Molnár Ilonát (Jess Biel a 7th heaven.ben, meg Claire a Heroes-ban) vagy Mezei Kittit (Buffy)... ha az ő hangja el van rontva, onnantól igazából részemről vége a próbálkozásnak is, hogy magyarul nézzem... viszont, ha már az Angelt felemlegetted, én akár még Mózer Károllyal is el tudnám képzelni Damon-t (milyen fura, Stefan senkit nem izgat xD)
Molnár Ilona hangját de rühellem.. Mondjuk mit szólnátok Kökényessy Ágihoz? Ő adta Phoebe hangját a Charmedban és Rachelét a Friends-ben. Én kifejezetten szeretem a hangját, bár lehet, hogy ide nem lenne túl jó. Viszont most csak olyanok ugranak be, akiknek meg öreges lenne a hangja.
2010. május 05. 21:31
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
Idézet (Domcicc @ 2010.05.05. 21:22)
Molnár Ilona hangját de rühellem.. Mondjuk mit szólnátok Kökényessy Ágihoz? Ő adta Phoebe hangját a Charmedban és Rachelét a Friends-ben. Én kifejezetten szeretem a hangját, bár lehet, hogy ide nem lenne túl jó. Viszont most csak olyanok ugranak be, akiknek meg öreges lenne a hangja.
én szerettem Jesse hangját a Hetedik Mennyországban
Kökényessy Ági talán a legjobb női szinkronhang,legalábbis számomra,de Elenához szerintem egyáltalán nem menne
engem érdekel Stefan is egyébként
de tényleg nehéz így választani
férfiak közül Kautzky Armand a kedvencem (Cole többek közt ),de itt szerintem max. Alaric-hoz illene
2010. május 05. 21:35
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (Jessy @ 2010.05.05. 21:31)
én szerettem Jesse hangját a Hetedik Mennyországban
Kökényessy Ági talán a legjobb női szinkronhang,legalábbis számomra,de Elenához szerintem egyáltalán nem menne
férfiak közül Kautzky Armand a kedvencem (Cole többek közt ),de itt szerintem max. Alaric-hoz illene
Hát igen, azért Armand inkább egy idősebb karakterhez megy. Igazából nem nagyon nézek már szinkronosan semmit, mert sokszor elborzaszt, hogy miket tudnak adni nekik.
2010. május 06. 07:00
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Én személy szerint Buffy (Mezei Kitty) hangját szerettem. Szerintem hozzá illett és jó volt. Meg, nem tudom ki volt, de aki Faith karakterét szinkronizálta ő is jó volt
Viszont előre félek, hogy mivel fiatal hangot keresnek esetleg Bogdányi Titanilla lesz. Pedig az ő hangjától tényleg a hideg ráz.
Viszont előre félek, hogy mivel fiatal hangot keresnek esetleg Bogdányi Titanilla lesz. Pedig az ő hangjától tényleg a hideg ráz.
2010. május 06. 10:42
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.05.06. 07:00)
Én személy szerint Buffy (Mezei Kitty) hangját szerettem. Szerintem hozzá illett és jó volt. Meg, nem tudom ki volt, de aki Faith karakterét szinkronizálta ő is jó volt
fuhh ilyen korán itt?
Ninának annyira jó rekedtes hangja van én is nagyon remélem, hogy nem kislányosítják meg... Fiúknak el sem tudom képzelni, hogy milyen hangot adnék. de nem hinném, hogy nézni fogom, mert pl. Ian hangját, hanghordozását senki sem tudja überelni, de még megközelíteni se
2010. május 06. 10:54
marti27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 651 Csatolások: 640 Azonosító: 114724 offline |
Idézet (bötti @ 2010.05.06. 10:42)
fuhh ilyen korán itt?
Ninának annyira jó rekedtes hangja van én is nagyon remélem, hogy nem kislányosítják meg... Fiúknak el sem tudom képzelni, hogy milyen hangot adnék. de nem hinném, hogy nézni fogom, mert pl. Ian hangját, hanghordozását senki sem tudja überelni, de még megközelíteni se
Ez igaz Ian játékához hozzátartozik a saját hangja. Szerintem aki már elkezdte nézni a sorozatot eredeti hanggal, feliratosan annak úgyis az lesz az igazi bármilyen hangot betehetnek. Legalábbis ezzel én így vagyok.Azért teszek próbát, és biztos nézni fogom amilyen fanatikus lettem.
2010. május 06. 16:40
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline |
Jeremy-nek beajánlanám Simonyi Balázst (Jared Padalecki hangja szinte mindenhol...) tudom, h az ő eredeti hangja mélyebb, de szerintem illene a karakterhez. és... kevésbé cincogó női hang... Csuha Bori? (Twilight: Bella)
és Bonnie-nak Bogdányi Titanillát esetleg? (Gilmore-ban Rory hangja)
2010. május 06. 17:20
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (rheuska @ 2010.05.06. 16:40)
Jeremy-nek beajánlanám Simonyi Balázst (Jared Padalecki hangja szinte mindenhol...) tudom, h az ő eredeti hangja mélyebb, de szerintem illene a karakterhez. és... kevésbé cincogó női hang... Csuha Bori? (Twilight: Bella)
NEEE! Bella hangját neeee!
2010. május 06. 17:21
Idézet (bötti @ 2010.05.06. 16:46)
669-es hozzászólás
ráadásul azok HQ minőségben vannak, de semmi gond... katiegirl15 javaslom mielőtt feltöltenél bármilyen képet, KÉRLEK NÉZZ KÖRÜL!
2010. május 06. 17:54
Idézet (Brittany20 @ 2010.05.06. 17:20)
NEEE! Bella hangját neeee!
nekem ő nem Bella hangja, hanem egy nagyon tehetséges szinkronszínésznő csak gondoltam így könnyebb beazonosítani
2010. május 06. 18:08
Idézet (rheuska @ 2010.05.06. 17:54)
nekem ő nem Bella hangja, hanem egy nagyon tehetséges szinkronszínésznő csak gondoltam így könnyebb beazonosítani
ok, lehet, hogy tehetséges, csak valahogy őt sem szeretném. Igazából nem tudom kit szeretnék szinkronhangnak... szerintem bárki lesz nem lesz az igazi, úgyhogy mindegy. Meg sajna nem mi döntünk.
2010. május 07. 10:07
Apám ez az új promo FULLOSAN JÓÓÓÓ!
Bonnie kemény ahogy mondja, hogy mostmár tudja, hogy ki ő. Wow! Meg az elején Damon, ahogy integet. Istenem de várom. Juj, kíváncsi vagyok a két halálos áldozatra... a Caroline túl sokat sejtető, bár aztán lehet, hogy direkt ezért csinálták
Bonnie kemény ahogy mondja, hogy mostmár tudja, hogy ki ő. Wow! Meg az elején Damon, ahogy integet. Istenem de várom. Juj, kíváncsi vagyok a két halálos áldozatra... a Caroline túl sokat sejtető, bár aztán lehet, hogy direkt ezért csinálták
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.