" well if its sumwhat like the books, bonnie isnt gunna die but i think elena will finally see who her best freind is or at the last min bonnie will help, i wonder who will die tho and if stefan will tell elena about john being her father.....sooo cant wait!!!"
aki érti érti, aki nem hát nem na jó, aki nem érti, az szóljon és fordítást kap
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. május 07. 11:18
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.05.07. 11:10)
" well if its sumwhat like the books, bonnie isnt gunna die but i think elena will finally see who her best freind is or at the last min bonnie will help, i wonder who will die tho and if stefan will tell elena about john being her father.....sooo cant wait!!!"
ne mááááááááááár
2010. május 07. 11:41
marti27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 651 Csatolások: 640 Azonosító: 114724 offline |
Kérhetnék egy kis fordítást? Töredékét le tudom fordítani, de tovább már semmi. Köszi
2010. május 07. 12:02
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
NemnemnemnemnemNEM!
Lényeg (NE olvasd ha NEM akarod tudni!): ha olyan mint a könyv, Bonnie nem hal meg, Elena tudni fogja ki a legjobb barátja, vagy Bonnie segít neki az utolsó pillanatban és Stefan elmondja Elenának hogy John az apja...........
Most az először szeretnék eltérést a könyvtől
2010. május 07. 12:15
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (marti27 @ 2010.05.07. 11:41)
Kérhetnék egy kis fordítást? Töredékét le tudom fordítani, de tovább már semmi. Köszi
Átküldtem üzibe
2010. május 07. 12:21
marti27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 651 Csatolások: 640 Azonosító: 114724 offline |
+ néhány forgatási kép
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
2010. május 07. 12:22
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (marti27 @ 2010.05.07. 12:21)
+ néhány forgatási kép
Legközelebb írd oda hogy MQ... mert én már megint nagy képre számítottam a kicsiket megtaláltam én is, csak nem szokásom / szokás kis képeket feltölteni... Egyébként kössze
Elenáról nagyon komoly ez a kép!
2010. május 07. 14:14
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
megnéztem az 1x21-es részt...
nagyon durva volt ismét
Isobel elrendezett egy-két dolgot,de nagyon nem bírom,tényleg olyan,ahogy Alaric megmondta neki:You selfish bitch
egyedül a rész végén mutatott némi emberi érzést,de az sem volt a legjobb...
Bonnie viszont,áááá,tiszta szemét dolgot művelt,túltehetné már magát ezen az utálom a vámpírokat dolgon,sajnálom a nagyiját,de a haláláról nem Stefan vagy Damon tehet és akkor persze jó volt Stefan mikor beszakadt alatta a föld és ki kellett menteni...amúgy gondoltam,hogy ez lesz,de azért mégsem vártam tőle ekkora szemétséget
nagyon durva volt ismét
Isobel elrendezett egy-két dolgot,de nagyon nem bírom,tényleg olyan,ahogy Alaric megmondta neki:You selfish bitch
egyedül a rész végén mutatott némi emberi érzést,de az sem volt a legjobb...
Bonnie viszont,áááá,tiszta szemét dolgot művelt,túltehetné már magát ezen az utálom a vámpírokat dolgon,sajnálom a nagyiját,de a haláláról nem Stefan vagy Damon tehet és akkor persze jó volt Stefan mikor beszakadt alatta a föld és ki kellett menteni...amúgy gondoltam,hogy ez lesz,de azért mégsem vártam tőle ekkora szemétséget
2010. május 07. 17:07
Én már az elején imádtam Damon-t. A rosszfiús karakter Iannak annyira jól áll, elmondani nem tudom Imádom. Alig várom, hogy hazaérjek és megnézzem az 1.21-et. Nem tudtam még letölteni. Megbolondulok
2010. május 07. 22:04
WOW! Megint lesokkoltam magam ezzel a résszel. Ez nagyon ütött. Szinte az utolsó pilanatig unszimpatikus volt Isobel, aztán amikor Alariccal beszélt a végén. Ott esküszöm sajnáltam is picit... meg azért mégis érdekli Elena. De hogy John az apja... MIÉRTTT!!!?!? utálom azt a palit! vagy nem tudom... de egyenlőre még unszimpatikus.
MEKKORA volt ISOBEL beszólása, hogy Damon szerelmes Elenába. Hihihi, nagy show volt. A végén meg a féltékenységi jelenet amit Stefan rendezett. Pff... kész voltam. De ők csak barátok. Persze, mert Elena úgy néz Damonra, és viszont mint a barátok szoktak
Szegény Annat is nagyon sajnáltam, Bonnie pedig tényleg egy kis p+/!)()a volt :)De ettől függetlenül imádnivaló boszi. Húúú, annyi minden történt ebben a részben, lehet kihagytam valamit így hirtelen, de imádtam.
Damon
MEKKORA volt ISOBEL beszólása, hogy Damon szerelmes Elenába. Hihihi, nagy show volt. A végén meg a féltékenységi jelenet amit Stefan rendezett. Pff... kész voltam. De ők csak barátok. Persze, mert Elena úgy néz Damonra, és viszont mint a barátok szoktak
Szegény Annat is nagyon sajnáltam, Bonnie pedig tényleg egy kis p+/!)()a volt :)De ettől függetlenül imádnivaló boszi. Húúú, annyi minden történt ebben a részben, lehet kihagytam valamit így hirtelen, de imádtam.
Damon
2010. május 08. 09:11
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
úristen ezek a webklippek. nagyon jók
nah szóval még nem írtam ide, de bánom is. már akkor nagyon imádtam a TVD-t, amikor egy egy hetes késéssel az amerikai premier után megnéztem feliratosan. hát azóta se tudok leszokni róla, tiszta fanatikus lettem. kedvencem damon és elena.
a 21. rész, wáh. nagyon jó volt, mint mindig, most is sikerült meglepnie... különösen az tetszett nekem is, amikor isobel elenanak megmondta, hogy damon szerelmes belé. annyira unszimpatikus volt nekem is ez a nő, aztán a végén megtört a jég. valahol sejtettem én, hogy azért érdekli elena. bonnieról annyit, hogy eddig is imádtam, de most ez nagyon csúnya dolog volt tőle. jah és kedvenc rész ezen kívül az volt, amikor stefan féltékenykedett
jajj, alig várom a következő részt. basszus, utána meg megint szünet. meg fogok halni XD eddig is olyan nehéz volt kibírni a szüneteket, de a nyarat végképp az lesz majd.
nah szóval még nem írtam ide, de bánom is. már akkor nagyon imádtam a TVD-t, amikor egy egy hetes késéssel az amerikai premier után megnéztem feliratosan. hát azóta se tudok leszokni róla, tiszta fanatikus lettem. kedvencem damon és elena.
a 21. rész, wáh. nagyon jó volt, mint mindig, most is sikerült meglepnie... különösen az tetszett nekem is, amikor isobel elenanak megmondta, hogy damon szerelmes belé. annyira unszimpatikus volt nekem is ez a nő, aztán a végén megtört a jég. valahol sejtettem én, hogy azért érdekli elena. bonnieról annyit, hogy eddig is imádtam, de most ez nagyon csúnya dolog volt tőle. jah és kedvenc rész ezen kívül az volt, amikor stefan féltékenykedett
jajj, alig várom a következő részt. basszus, utána meg megint szünet. meg fogok halni XD eddig is olyan nehéz volt kibírni a szüneteket, de a nyarat végképp az lesz majd.
2010. május 08. 10:21
Csatlakozom az előttem szólokhoz, nekem is nagyon tetszett a 21 rész
Bonniet megértem. Végülis mindenki ezt csinálná a helyében. Bár nem volt szép így átvernie Elenat. Damon és Elena. Először is a telefonbeszélgetés, majd a terembe, ahol mondja Damon Elenanak, hogy ha nem akar nem kell találkoznia Isobelel Az is nagy volt, amikor Damon megfenyegette Isobelt, hogy hagyja békén Elenat. Hős szerelmes John bácsit én meg bírom. Oké köze lehet ahhoz, hogy a barátnőm nagy rajongója és már láttam korábban jó pár sorozatban és így megkedveltem. Én szeretném ha maradna a sorozatban így legalább ő a főgonosz és mellette Damon angyalnak tűnik
Bonniet megértem. Végülis mindenki ezt csinálná a helyében. Bár nem volt szép így átvernie Elenat. Damon és Elena. Először is a telefonbeszélgetés, majd a terembe, ahol mondja Damon Elenanak, hogy ha nem akar nem kell találkoznia Isobelel Az is nagy volt, amikor Damon megfenyegette Isobelt, hogy hagyja békén Elenat. Hős szerelmes John bácsit én meg bírom. Oké köze lehet ahhoz, hogy a barátnőm nagy rajongója és már láttam korábban jó pár sorozatban és így megkedveltem. Én szeretném ha maradna a sorozatban így legalább ő a főgonosz és mellette Damon angyalnak tűnik
2010. május 08. 13:33
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (marti27 @ 2010.05.08. 13:00)
Honnan tudnám leszedni a magyar feliratot a 21. részhez?
Még nem tudtam megnézni.
Még nem tudtam megnézni.
Innen
Wáá, ez nagyon jó rész volt! Szegény Anna Damon a végén "dingdingding!" Bonnie érthető valamilyen szinten, mondjuk én biztosan a barátaim érdekét helyezném előre, nem a saját utálatomat, de majd biztos meglesz ennek is a böjtje.. Isobelt meg nagyon nem bírom, bár a végén egész rendes volt. John továbbra nem szeretem, így még inkább nem, hogy ő az apja. Stefan féltékenysége, meg amikor Isobel elment a nagy találkáról és Elena Damonra nézett, aztán meg Stefan is. Bár már ma jövőhét csütörtök lenne!
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.