The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. május 12. 14:30
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
"Pár új infó kiderült az évadzáró epizódról:
- Monica New Yresey-ből:Azt hallottam,hogy nyolc izgalmas jelenet lesz a Vampire Diaries évadzáró epizódjában.Az hogyan lehetséges?
- Igen,sok meglepetés lesz és egy forrás felfedett közülük hármat nekem:
# Egy gyilkosság
# Egy autóbaleset
# Egy forró csók"
hmmm... hát nagyon remélem hogy az a forró csók elena és damon között fog elcsattani ez a gyilkosság nyilván az egyik szereplő halála lesz majd, amit annyira mond a stáb, de vajon az autóbaleset lesz a másiké? vagy az lesz, amit néhány fórumon gyanítanak: hogy elena autóbalesetet szenved - ráadásul katherine miatt -, vámpír lesz és damon felé fordul?
nekem egy kicsit gyors lenne az, ha elena már átváltozna... bár könyvet nem olvastam, de talán abban van így. mondjuk eddig se voltak annyira a forgatókönyvírók hűek a könyvhöz...
viszont a damon és elena szál kibontakozását nem bánnám. mindig is damon párti voltam és elenat igazán csak akkor szerettem meg, amikor egyre több közös jelenetük lett
tényleg lehetséges, sőt én számítok rá, hogy katherine feltűnik, valamint hogy bonnieval is lesz valami új dolog.
és ti mit gondoltok?
- Monica New Yresey-ből:Azt hallottam,hogy nyolc izgalmas jelenet lesz a Vampire Diaries évadzáró epizódjában.Az hogyan lehetséges?
# Egy gyilkosság
# Egy autóbaleset
# Egy forró csók"
hmmm... hát nagyon remélem hogy az a forró csók elena és damon között fog elcsattani ez a gyilkosság nyilván az egyik szereplő halála lesz majd, amit annyira mond a stáb, de vajon az autóbaleset lesz a másiké? vagy az lesz, amit néhány fórumon gyanítanak: hogy elena autóbalesetet szenved - ráadásul katherine miatt -, vámpír lesz és damon felé fordul?
nekem egy kicsit gyors lenne az, ha elena már átváltozna... bár könyvet nem olvastam, de talán abban van így. mondjuk eddig se voltak annyira a forgatókönyvírók hűek a könyvhöz...
viszont a damon és elena szál kibontakozását nem bánnám. mindig is damon párti voltam és elenat igazán csak akkor szerettem meg, amikor egyre több közös jelenetük lett
tényleg lehetséges, sőt én számítok rá, hogy katherine feltűnik, valamint hogy bonnieval is lesz valami új dolog.
és ti mit gondoltok?
2010. május 12. 14:37
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Idézet (Adrianna @ 2010.05.12. 14:30)
# Egy gyilkosság
# Egy autóbaleset
# Egy forró csók"
# Egy gyilkosság
# Egy autóbaleset
# Egy forró csók"
A gyilkosságnál remélem nem Bonnie vagy Alaric fog meghalni. Pket nagyon szeretem. Az autóbalesetre nincs tipem, de lehet, hogy tényleg Elena lesz az áldozat. A forró csók pedig nagyon remélem, hogy Elena és Damon között fog elcsattanni.
2010. május 12. 15:37
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (Adrianna @ 2010.05.12. 14:30)
# Egy gyilkosság
# Egy autóbaleset
# Egy forró csók"
# Egy gyilkosság
# Egy autóbaleset
# Egy forró csók"
Pár oldallal korábban már fenn van ez az info.
2010. május 13. 09:36
marti27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 651 Csatolások: 640 Azonosító: 114724 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.05.13. 09:07)
Sokkot kaptam! Kit csókol meg Damon? Vajon az Katerine vagy Elena?
Mostmár holnap estig ezen fogok gondolkodni kit csókol meg. Szerintem Elena lesz az.Köszi a vidit
2010. május 13. 12:24
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.05.13. 09:07)
Sokkot kaptam! Kit csókol meg Damon? Vajon az Katerine vagy Elena?
Azt hiszem, most durván, amolyan őrült módon kiakadtam Nagyon nagyon lehetne már holnap reggel!
2010. május 13. 13:46
Köszi a videót Remélem Elena lesz. De a képsorokat nézve ő lesz az. Legyen már péntek. Most jut eszembe holnap elmarad az 1-2 órám így reggel megtudom nézni már az epizódot. Bár egy szót sem fogok érteni belőle, de azért jó lesz
2010. május 14. 04:54
csesszék meg...ilyen cliffhangerrel befejezni...
bonnie meg egy qrv..
bonnie meg egy qrv..
2010. május 14. 09:35
timy0409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.07. Hozzászólás: 167 Csatolások: 1100 Azonosító: 89475 offline |
Hali! Feltöltöttem az utolsó részt, ha esetleg kell vkinek:
http://www.megaupload.com/?d=KEXUQVWC
hát nekem rendesen leesett az állam, na de nézzétek meg ti is, nem lövöm le a poént
http://www.megaupload.com/?d=KEXUQVWC
hát nekem rendesen leesett az állam, na de nézzétek meg ti is, nem lövöm le a poént
2010. május 14. 12:04
Jay_Grlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.27. Hozzászólás: 455 Csatolások: 491 Azonosító: 67438 offline |
What an epic season's finale. Katherine's return blew my mind away. I knew it was her when she allowed Damon to kiss her and when she was playing with the knifes before she stabbed John. Elena wouldn't fall that easy for him. She made that clear when she told Stefan she loves him. Love it! Can't wait for more.
2010. május 14. 13:33
Én teljesen készen vagyok. Nem lehet még vége!!! Hogy bírom ki egész nyáron???? Egy kisebb sokk ért enyhe kifejezéssel.
2010. május 14. 14:03
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
fúú,de durva volt,főleg a vége
de amúgy nem 3-an haltak meg?Tyler apja,John,Anna? Eddig kettőről volt szó,nem?na végül is mindegy,de a legvége de undorító volt már,én is sejtettem,hogy mi történt,de John meg a kés,blöööááá
ja amúgy szerintem Damon sejti,legalábbis a csók után nagyon furán nézett,biztos eszébe jutott,hogy Katherine-nel volt ilyen csókolózni,de fura,hogy Katherine most nem foglalkozott vele,biztos vmi nagy bosszút forral
de amúgy nem 3-an haltak meg?Tyler apja,John,Anna? Eddig kettőről volt szó,nem?na végül is mindegy,de a legvége de undorító volt már,én is sejtettem,hogy mi történt,de John meg a kés,blöööááá
ja amúgy szerintem Damon sejti,legalábbis a csók után nagyon furán nézett,biztos eszébe jutott,hogy Katherine-nel volt ilyen csókolózni,de fura,hogy Katherine most nem foglalkozott vele,biztos vmi nagy bosszút forral
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.