na én is megnéztem, és
már nekem is fura volt, ahogy ott pakolgatta a késeket, meg ahogy ránézett John ujjára, de nem tudatosult bennem, hogy mi is van igazán. Szerintem a csók hatása alatt voltam. Damon hihetetlen, és Ian még jobban, imádom ahogy játszik, beszél, a mimikáit. Kész az az ember
Bonnie tényleg eléggé bántó lett a szememben is, de valakinek muszáj ilyennek lenni, és legalább az ő karaktere is érdekesebbé vált egy kicsit. Paul az Paul , Alaricot is imádom. Jeremyvel kapcsosan nem is tudom, hogy miben reménykedem, elég fura lenne ha ő is vempájörré válna, kíváncsi vagyok mit tesznek vele.
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. május 17. 09:35
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Szép reggelt mindenkinek így hétfőn
1 felhasználónak tetszik:
KataCullen
2010. május 17. 12:49
Jay_Grlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.27. Hozzászólás: 455 Csatolások: 491 Azonosító: 67438 offline |
Idézet (marti27 @ 2010.05.16. 22:23)
Behind the Scenes Biztos jól érezhetik magukat a forgatásokon.
Még nem láttam itt ezeket a képeket.Szerintem nagyon jók
Még nem láttam itt ezeket a képeket.Szerintem nagyon jók
Thank you.
2010. május 17. 15:19
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Na tegnap este én is megnéztem végre.
Az a csók nem volt semmi, kár, hogy nem Elena volt, de leesett az állam, pedig tök véletlenül belefutottam abba a jelenetbe, ahol Katherine levágja John ujjait, igaz, azon nyomban be is zártam a böngészőt. Így még én se tudtam, hogy az Katherine. Érdekes lesz, ha Damon rájön, hogy mi történt igazából. Szegény Anna, úgy sajnálom, tökre megkedveltem. Jeremy meg... várható volt, hogy ezt akarja tenni, de miért nem áll ki inkább egy teherautó elé, minthogy agyon antidepresszánsozza magát, ami abszolút nem biztos módszer, és még a végén meg fogják megmenteni...? Hát ütött a rész az biztos, megyek lassan és megnézem újból.
Az a csók nem volt semmi, kár, hogy nem Elena volt, de leesett az állam, pedig tök véletlenül belefutottam abba a jelenetbe, ahol Katherine levágja John ujjait, igaz, azon nyomban be is zártam a böngészőt. Így még én se tudtam, hogy az Katherine. Érdekes lesz, ha Damon rájön, hogy mi történt igazából. Szegény Anna, úgy sajnálom, tökre megkedveltem. Jeremy meg... várható volt, hogy ezt akarja tenni, de miért nem áll ki inkább egy teherautó elé, minthogy agyon antidepresszánsozza magát, ami abszolút nem biztos módszer, és még a végén meg fogják megmenteni...? Hát ütött a rész az biztos, megyek lassan és megnézem újból.
2010. május 17. 22:35
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (Bessie @ 2010.05.17. 22:23)
Legyek gonosz? Készítsek belőle animációt?
Simán készíts. Egymás után 5x megnéztem most a csóktól kezdve a Hello John-Goodbye John részig.
2010. május 17. 22:43
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline |
Idézet (Bessie @ 2010.05.17. 22:23)
Legyek gonosz? Készítsek belőle animációt?
igeeeeeen ^^
és nem gonoszság, a magam részéről utáltam John bácsit xD
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.