Fordítás:
Az aljas Katherine megjelenése Mistic Fallsban megkavarja a szerelmi háromszöget Stefan, Elena és Damon között, és a többi Mistic Falls-i lakosnak muszáj állást foglalniuk, ahogy egy új veszélyes faj áldozatává esnek. Új és váratlan barátságok szövődnek, szövetségesek válnak ellenségekké, és szivek törnek ketté. Stefant és Damont kényszeríteni fogják, hogy szembeszálljanak egy gonoszabb, ördögibb gaztevővel, mint azt valaha hitték volna. És leveszik a pólójukat. Sűrűn.
Bejövős, főleg az utolsó két mondat
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. május 20. 23:24
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (Domcicc @ 2010.05.20. 17:47)
Bejövős, főleg az utolsó két mondat
Köszi a fordítást.
Idézet (Brittany20 @ 2010.05.19. 14:32)
Találtam egy ütős vidit
Köszi a videót, ha van még linkelj, mert én soha nem találok jókat.
Idézet (Haky @ 2010.05.19. 16:24)
Nagyon jó sorozat. Hamar nagy kedvenc lett. Azt hittem valami alkonyat utánzás lesz a sorozat, az első 6-7 részig ezt is hittem, de aztán olyan dolgokat játszottak ki és hoztak be, amik annyira felkeltették a figyelmem, hogy a téli szünet alatt 2-szer néztem újra az egész addigi évadot.
Az eleje tényleg nem volt vmi ütős, de a végére (na jó már a közepétől fantasztikus a sorozat ) nagyon feltornázták magukat.
2010. május 21. 12:37
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Újabb király videó
Jeremy & Anna
A Hollywood Cruch meginterjúvolta Malese Jowot, aki a sorozatbeli szerepéről, Annáról beszélt, valamint mondott néhány szót a rajongók reakciójáról is:
Malese az interjúban azt mondta, hogy aznap, amikor visszaért Atalantába az évadzáró forgatására, kapott egy telefonhívást Marcos Siegától, a sorozat producerétől. Azonnal tudta, hogy Anna meg fog halni. "Már a hangjából is kihallatszott, hogy nagyon-nagyon dühös volt és tudtam, hogy nem lesz valami élvezetes telefonos beszélgetés." - mesélte a fiatal színésznő.
De a többi VDs színész sem volt valami boldog, amikor megtudta, hogy mi lesz az első évad végén. "Akárcsak ahogy a közönség össze volt zavarodva, a forgatáson is egy egész hétig szomorkás volt a hangulat. Olyan volt, mintha meghalt volna a legjobb barátunk, vagy valami ilyesmi. Mindenki nagyon dühös volt. Mindenkinek megvolt a véleménye a dologról. Mindenki csak azt monda, hogy 'nem, ez nem történhet meg'."
Mindennek ellenére Anna hatalmas rajongói tábort szerzett magának. "Az emberek olyanokat kiabáltak, mit például 'hozzátok vissza Annát!' vagy 'team Anna forever!'. Ez egy természetfeletti sorozat. Nem mondták meg, hogy vissza fogok-e térni, vagy nem, hogy ez már végleges-e. Szóval még bármi megtörténhet." - hát, reménykedjünk..
Jeremy & Anna
A Hollywood Cruch meginterjúvolta Malese Jowot, aki a sorozatbeli szerepéről, Annáról beszélt, valamint mondott néhány szót a rajongók reakciójáról is:
Malese az interjúban azt mondta, hogy aznap, amikor visszaért Atalantába az évadzáró forgatására, kapott egy telefonhívást Marcos Siegától, a sorozat producerétől. Azonnal tudta, hogy Anna meg fog halni. "Már a hangjából is kihallatszott, hogy nagyon-nagyon dühös volt és tudtam, hogy nem lesz valami élvezetes telefonos beszélgetés." - mesélte a fiatal színésznő.
De a többi VDs színész sem volt valami boldog, amikor megtudta, hogy mi lesz az első évad végén. "Akárcsak ahogy a közönség össze volt zavarodva, a forgatáson is egy egész hétig szomorkás volt a hangulat. Olyan volt, mintha meghalt volna a legjobb barátunk, vagy valami ilyesmi. Mindenki nagyon dühös volt. Mindenkinek megvolt a véleménye a dologról. Mindenki csak azt monda, hogy 'nem, ez nem történhet meg'."
Mindennek ellenére Anna hatalmas rajongói tábort szerzett magának. "Az emberek olyanokat kiabáltak, mit például 'hozzátok vissza Annát!' vagy 'team Anna forever!'. Ez egy természetfeletti sorozat. Nem mondták meg, hogy vissza fogok-e térni, vagy nem, hogy ez már végleges-e. Szóval még bármi megtörténhet." - hát, reménykedjünk..
2010. május 21. 17:50
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Most úgy láttam, hogy a magyar cím a következő lesz:
Egy Vámpír Naplója
Hát nem tom... ennél jobb a Vámpírnaplók bár aztán ki tudja még milyen félrefordításokat csinálnának... mondjuk ha lenne eszük akkor a könyvvel egységes címmel dobnák piacra...
Egy Vámpír Naplója
Hát nem tom... ennél jobb a Vámpírnaplók bár aztán ki tudja még milyen félrefordításokat csinálnának... mondjuk ha lenne eszük akkor a könyvvel egységes címmel dobnák piacra...
2010. május 21. 21:02
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.05.21. 17:50)
Egy Vámpír Naplója
Egy Vámpír Naplója
Hát a "Vámpírnaplók" tényleg jobb. Eleve, ha azt nézzük, nem csak Stefan ír naplót, hanem Elena is, na meg a Gilbert napló. Az "Egy Vámpír Naplója" kicsit hülyén hangzik nekem.
2010. május 21. 21:30
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.05.21. 17:50)
Egy Vámpír Naplója
Egy Vámpír Naplója
Mit vártatok? Egy tökéletes címet? Olyat sose csinált egy TV adó sem. Inkább maradt volna az angol cím...
2010. május 21. 23:38
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Na és a supernatural meg az odaát?
Nem csalódtam az RTL klubban. Tudtam, hogy félrefordítanak. Pedig a VD-nek is elég egyértelmű a fordítása.
Előre félek, mi lesz a címe a legend of the seekernek, ha lefordítják (és levetítik egyszer, valamikor).
Nem csalódtam az RTL klubban. Tudtam, hogy félrefordítanak. Pedig a VD-nek is elég egyértelmű a fordítása.
Előre félek, mi lesz a címe a legend of the seekernek, ha lefordítják (és levetítik egyszer, valamikor).
2010. május 22. 12:59
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline |
Nagyon jó ez a kép köszii
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.