The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. június 05. 22:13
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Hát gyerekek, engem is megvettek a 2. évadra... még van azért az 1. évadból, de tényleg jó a sztori...a kosztümös részek nagyon tetszenek, azok a ruhák... Mióta kiderült, hogy Katherine nincs a sírban, szinte biztos vagyok benne, hogy a fináléban visszatér Mystic Fallsba..., ha beletrafáltam, röhögni fogok
2010. június 06. 10:10
A szinkron elég érdekes lesz, nagyon utálni fogom, de erőt veszek magamom és megnézem, végülis a sztori nem változik, csak az a hang........ Egyébként most olvastam, hogy elvileg John bácsi (David Anders) állandó szereplő lesz 2.évadban. A sorozatjunkie hírvasárnapban írták. Nem tudom mennyire megbizható ez a hír, de anno david azt nyilatkozta, hogy még visszatér a 2.évadban. Tuom sokan utáljátok, de én örülnék neki
2010. június 06. 16:03
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (digirl @ 2010.06.06. 10:10)
A szinkron elég érdekes lesz, nagyon utálni fogom, de erőt veszek magamom és megnézem, végülis a sztori nem változik, csak az a hang........ Egyébként most olvastam, hogy elvileg John bácsi (David Anders) állandó szereplő lesz 2.évadban. A sorozatjunkie hírvasárnapban írták. Nem tudom mennyire megbizható ez a hír, de anno david azt nyilatkozta, hogy még visszatér a 2.évadban. Tuom sokan utáljátok, de én örülnék neki
Én imádom David Anderst, úgyhogy nagyon remélem, hogy ha nem is állandóként, de visszatér.
2010. június 06. 18:28
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline |
Idézet (digirl @ 2010.06.06. 10:10)
Hát én is örülnék neki, nagyon szeretem a színészi játékát.
2010. június 06. 20:11
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (Qiny @ 2010.06.06. 19:15)
Most kezdődik egy film a FILM+-on. Aki szereti Ian Somerhaldert nézze. Az elsüllyedt város kincse.
Átkapcsoltam, köszi, hogy szóltál.
Kis csírának néz ki itt még, nem tudom mikori film lehet.
2010. június 06. 21:14
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Nah, mivel nem volt jobb dolgom, ledaráltam a maradék részeket is és hát mit mondhatnék: igazad volt Bessie, a sorozat rajongótábora bővült a személyemmel. A sztorit jól csűrik-csavarják, halnak itt meg rendesen. Innentől inkább fehérezek, mert lehet spoiler.
Akkor a karakterekről:
Elenát elég jól hozza Nina, egészen megkedveltem a csajt (nem gondoltam volna). Persze vannak idegesítő megmozdulásai, de azok csak olyanok, ami már a Twilightban is idegesített Bellánál, tehát nem olyan eget rengetőek. Stefan és Damon karaktere egyszerűen csillagos ötös, olyan jók együtt, mint a Salvatore testvérek, hogy néha kifeküdtem a párbeszédektől, és persze Damon alázásaitól. Basszus, Iannek kajak zsigerből jön a szemétség, de nagyon jó áll neki
Stefan persze a hősszerelmes meg minden, bírom őt is. Igazából én nem vagyok egyik teamben sem . Én azt mondom, azért mégis csak Elena és Stefan egy pár, de nem bánnám, ha lenne valami majd a 2. évadban Elena és Damon között. Bírom azokat a párbeszédeket is, mikor a kis szemét bepróbálkozik a csajszinál.
Bonnie eléggé változott, de még mindig az egyik legjobb szereplő és a boszis vonallal megvettek, tehát én nem haragszom rá, hogy kicsit arcoskodik.
A többi karaktert most nem nagyon részletezném, Jeremy már kikészít, remélem vámpír lesz, azt nem fog hisztizni; Annát sajnáltam, de hát ez van...
És persze Katherine... igen, mindenképp számítottam rá a fináléban, de azért még így is ütött. Még úgy is, hogy már a csóknál gyanakodtam, hogy na ez nem lehet Elena, akármilyen jófiú volt Damon... (megjegyzem az a csók elég nem semmi volt...)
Hirtelen ennyi lenne az észrevétel
Hoztam néhány képet (úgy láttam, még csak taggal vannak fent).
Akkor a karakterekről:
Elenát elég jól hozza Nina, egészen megkedveltem a csajt (nem gondoltam volna). Persze vannak idegesítő megmozdulásai, de azok csak olyanok, ami már a Twilightban is idegesített Bellánál, tehát nem olyan eget rengetőek. Stefan és Damon karaktere egyszerűen csillagos ötös, olyan jók együtt, mint a Salvatore testvérek, hogy néha kifeküdtem a párbeszédektől, és persze Damon alázásaitól. Basszus, Iannek kajak zsigerből jön a szemétség, de nagyon jó áll neki
Stefan persze a hősszerelmes meg minden, bírom őt is. Igazából én nem vagyok egyik teamben sem . Én azt mondom, azért mégis csak Elena és Stefan egy pár, de nem bánnám, ha lenne valami majd a 2. évadban Elena és Damon között. Bírom azokat a párbeszédeket is, mikor a kis szemét bepróbálkozik a csajszinál.
Bonnie eléggé változott, de még mindig az egyik legjobb szereplő és a boszis vonallal megvettek, tehát én nem haragszom rá, hogy kicsit arcoskodik.
A többi karaktert most nem nagyon részletezném, Jeremy már kikészít, remélem vámpír lesz, azt nem fog hisztizni; Annát sajnáltam, de hát ez van...
És persze Katherine... igen, mindenképp számítottam rá a fináléban, de azért még így is ütött. Még úgy is, hogy már a csóknál gyanakodtam, hogy na ez nem lehet Elena, akármilyen jófiú volt Damon... (megjegyzem az a csók elég nem semmi volt...)
Hirtelen ennyi lenne az észrevétel
Hoztam néhány képet (úgy láttam, még csak taggal vannak fent).
2010. június 06. 21:53
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Tudtam. A srácoknak senki sem tud ellenállni, pedig meg sem igéztek minket. A boszis vonalat én is szeretem. A vérfarkasos vonalra is kíváncsi vagyok. Meg Katherine-re is. Biztos okoz egy-két kényelmetlen percet a következő évadban.
Köszi a képeket.
Köszi a képeket.
2010. június 06. 21:59
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline |
Idézet (Bessie @ 2010.06.06. 21:53)
Tudtam. A srácoknak senki sem tud ellenállni, pedig meg sem igéztek minket. A boszis vonalat én is szeretem. A vérfarkasos vonalra is kíváncsi vagyok. Meg Katherine-re is. Biztos okoz egy-két kényelmetlen percet a következő évadban.
Köszi a képeket.
Köszi a képeket.
Lehet, hogy használnak valami bűbájt, amivel megfognak minket lányokat De én nem bánom
2010. június 07. 22:24
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline |
Idézet (Christo @ 2010.06.07. 20:25)
Nem tudom, hogy be lett-e már rakva ez a videó... szerintem jó kis opening lett volna...
Nagyon profi videó , köszi hogy beraktad.
2010. június 07. 23:14
FullerGyllenhaalic |
Idézet (Christo @ 2010.06.07. 20:25)
Nem tudom, hogy be lett-e már rakva ez a videó... szerintem jó kis opening lett volna...
Ez marha jó lett. Teljesen passzol a sorozathoz, fiatalos meg minden. Miért is nincs főcíme...?
2010. június 07. 23:23
Christo |
Idézet (Fuller @ 2010.06.07. 23:14)
Ez marha jó lett. Teljesen passzol a sorozathoz, fiatalos meg minden. Miért is nincs főcíme...?
Hát, a mai sorozatoknál már lespórolják sajnos... mondjuk a Supnatnál nekem nem hiányzik, de egy ilyen sokszereplős sorozathoz azért elkéne...
2010. június 07. 23:53
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Fú, tényleg jól megcsinálták. És most, hogy ezt leírtam beugrott, honnan volt ismerős a karakterkészlet. A Charmed-ban ezt használták a főcímben.
Jó lenne, ha lenne, de én már úgy hozzászoktam, hogy nincs.
2010. június 07. 23:55
FullerGyllenhaalic |
Idézet (Domcicc @ 2010.06.07. 23:53)
Fú, tényleg jól megcsinálták. És most, hogy ezt leírtam beugrott, honnan volt ismerős a karakterkészlet. A Charmed-ban ezt használták a főcímben.
Mondjuk az egész olyan Charmedes.
2010. június 08. 00:28
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline |
Engem is a Charmed opening-jére emlékeztet, de nagyon jó videó lett az tény
2010. június 08. 01:10
Christo |
Nekem egyáltalán nem ugrott be a Charmed, szerintem az azért tök más... akkor már inkább a Smallville, de ahhoz is csak azt hasonlítanám, hogy minden szereplőnél ott van a rózsa, Smallville introban is volt valami ilyesmi... a betűk sem olyanok, mint a Charmedosban, meg ott van az a vérszerű cucc is, nah szóval szerintem tök más...
De ez tényleg, olyan profi, hogy simán lehetett volna, illik is a sorozathoz.
De ez tényleg, olyan profi, hogy simán lehetett volna, illik is a sorozathoz.
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!