"Van néhány dolog ebben az évadban, ami fel fog merülni és azt hiszem a rajongók örülni fognak egy kicsit. Van egy jelenet, amikor Damon elkezd levetkőzni Elena előtt. Nagyon aranyos pillanat.
http://ianjosephsomerhalder.com/
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2012. október 11. 20:21
2012. október 11. 21:46
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Áhh,el sem hiszem,hogy egy pár óra múlva nézhetem
2012. október 11. 22:13
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
és Damon képje a latin szöveggel hamarosan jön (x)
szerk: most postolták twittere-n (x)
“SANGUINIS EST REATUS” - blood is guilt.
szerk: most postolták twittere-n (x)
“SANGUINIS EST REATUS” - blood is guilt.
2 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady,
pink_bunny
2012. október 12. 03:22
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
4x02 Memorial promo
természetesen akkor nézd/nézzétek meg ha már láttátok 4x01-t
természetesen akkor nézd/nézzétek meg ha már láttátok 4x01-t
8 felhasználónak tetszik:
Misao,
Vampire Lady,
rolllllleee,
funny18,
Kyra99,
pink_bunny,
allyangel,
Vampiregirl1
2012. október 12. 07:36
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Hmmm... kezdésnek nem rossz... Bár akárhogy is nézem a jellemfejlődés jelei Elenán,azaz átmenni idegesítőből badassba - ennek nem sok jelét láttam,na majd a kövi epizódban,ha nem és ott is mindenki majd azért teper,hogy megmentse az életét...nem lesz jó vége részemről.
Caroline arca amikor,leesett,hogy Tyler "love"-nak hívta... Behaltam... Matt meghogy elhúzódott Stefantól amikor próbálta (megint) megmenteni. Szerintem már gyanús volt neki is... És amikor Elenának feltámadtak az emlékei - gyönyörű jelenetnek ígérkezett,de engem nem hatott meg túlzottan. Magam se tudom miért,általában fangörlözök az ilyeneken,gondolom csak elfáradt már ez a szerelmi-háromszög. Ó és ha már szerelmi-háromszög: Most komolyan kezdődik az egész előröl??? Ne hülyítsenek már. Tudtam,hogy Stelena lesz ,végig is aludtam azokat a jeleneteket lehet túl korán néztem meg az epizódot,de akkor is. Nem hiszem el,hogy úgyanazt a scenariot akarják lenyomni a nézők torkán...Nagyon remélem nem!
Mindegy,nagyon jó epizód volt! Voltak benne dolgok amik nem tetszettek,de ezvan. Várom a kövi részt!
Caroline arca amikor,leesett,hogy Tyler "love"-nak hívta... Behaltam... Matt meghogy elhúzódott Stefantól amikor próbálta (megint) megmenteni. Szerintem már gyanús volt neki is... És amikor Elenának feltámadtak az emlékei - gyönyörű jelenetnek ígérkezett,de engem nem hatott meg túlzottan. Magam se tudom miért,általában fangörlözök az ilyeneken,gondolom csak elfáradt már ez a szerelmi-háromszög. Ó és ha már szerelmi-háromszög: Most komolyan kezdődik az egész előröl??? Ne hülyítsenek már. Tudtam,hogy Stelena lesz ,végig is aludtam azokat a jeleneteket lehet túl korán néztem meg az epizódot,de akkor is. Nem hiszem el,hogy úgyanazt a scenariot akarják lenyomni a nézők torkán...Nagyon remélem nem!
Mindegy,nagyon jó epizód volt! Voltak benne dolgok amik nem tetszettek,de ezvan. Várom a kövi részt!
2012. október 12. 11:28
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d8IXqPs4aaQ
hú ez is jó lesz
hú ez is jó lesz
2012. október 12. 11:49
4.04 The Five
7 felhasználónak tetszik:
Katttah,
tothferi5,
Vampire Lady,
Lolla,
nicol bellox,
allyangel,
Minimanó94
2012. október 12. 11:56
de édes...⍲‿⍲
8 felhasználónak tetszik:
Katttah,
Vampire Lady,
Lolla,
nicol bellox,
Kyra99,
Minimanó94,
BunnyGirl,
standoffan
2012. október 12. 14:05
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.10.12. 11:56)
de édes...⍲‿⍲
Nagyobb
10 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Lolla,
nicol bellox,
Misao,
Kyra99,
pink_bunny,
allyangel,
Nita09,
Minimanó94,
standoffan
2012. október 12. 14:22
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
4x04 - The Five stills HQ
12 felhasználónak tetszik:
tothferi5,
Vampire Lady,
Lolla,
nicol bellox,
Misao,
Kyra99,
pink_bunny,
allyangel,
zsofeeh,
Nita09,
Minimanó94,
standoffan
2012. október 12. 14:23
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Látom már páran látták is a negyedik évad első részét.Mázlisták
Szeretnék annyiban "segítséget" kérni,h magyar feliratosan hol tudnám megnézni?Az oldal,amit eddig látogattam,valamiért már nem hajlandó üzemelni,én viszont égek a kíváncsiságtól
Remélem valaki tud pár oldalt mondani,ahol már fenn van a rész Előre is köszönöm
Szeretnék annyiban "segítséget" kérni,h magyar feliratosan hol tudnám megnézni?Az oldal,amit eddig látogattam,valamiért már nem hajlandó üzemelni,én viszont égek a kíváncsiságtól
Remélem valaki tud pár oldalt mondani,ahol már fenn van a rész Előre is köszönöm
1 felhasználónak tetszik:
LadyAlexa
2012. október 12. 15:00
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Idézet (An_d_a @ 2012.10.12. 14:23)
Hát attól függ,hogy online akarod,vagy letöltve
Én torrrentzen szoktam letölteni,ott 20-25 perc alatt letölti
Online viszont indavideon szokott fent lenni,ezen az oldalon (Linkelt szöveg ) meg fog jelleni,ha kész lesz,viszont most a feliratot csak holnapra bírják megcsinálni
An_d_a
2012. október 12. 15:20
Idézet (An_d_a @ 2012.10.12. 14:23)
http://vampire-d.net/
próbáld itt, elvileg magyar a felirat, és van a részhez letöltő link is
vagy pedig itt
http://data.hu/get/5672009/the_vampire_diaries_s04e01_hun_sub.srt
https://rapidshare.com/#!download|456p1|553932190|TheVampireDiaries4x01.hdtv-lol.mp4|209086|0|0
forrás: http://ianjosephsomerhalder.com/
An_d_a
2012. október 12. 15:32
The Vampire Diaries Extended Promo 4x02 - Memorial [HD]
2012. október 12. 16:09
Szerintem egész jó volt évadnyitónak, izgalmas volt, meg minden Elena szegény nagyon szerencsétlen volt, főleg mikor elkezdett röhögni, utána meg sírni Klaus elég gonosz volt most, Rebekah-t úgy sajnáltam a végén A Stefan/Elenás jeleneteken át kellett pörgetnem, annyira unalmasak voltak nekem, de az a kevés Delena kárpótolt Damon megint jól megmondta Elenának, meg Matt-et is elpáholta rendesen (remélem visszatér az első évados Damon, ha már Stelenát kell néznem) a pap nem volt valami sokáig, hamar öngyilkos lett pár emberrel együtt, így nem tudtam shippelni senkivel A Bonnie-s dolgok elég durvák voltak, nem tudom mi lesz még
Ja, és hiányzik Dalaric
Ja, és hiányzik Dalaric
2012. október 12. 16:43
Évadnyitónak nem volt rossz,bár jobbra számítottam.Engem is idegesít,hogy most kezdődik minden előről.Mérges vagyok,mert Damont alig láttuk a részben,de viszont tetszett a Klarolineos(Vagyis a Michael Trevino-Candice Accola)rész Szurkolok nekik,de szerintem Caroline egy ideig még durci lesz Remélem Elena ki fog kupálódni,már ami a személyiségét illeti,bár erre kevés esély van..Várom már a nagy Katherine-Elena találkozást,mármint azt,hogy Kat jól elverje a kiscsajt Örülök,hogy a pap nem volt hosszú életű,mert nem nagyon szimpatizáltam
Mindenesetre jó rész volt,már nagyon várom a folytatást
Mindenesetre jó rész volt,már nagyon várom a folytatást
2012. október 12. 17:18
Kawarimivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 100 Csatolások: 442 Azonosító: 174050 offline |
Idézet (funny18 @ 2012.10.12. 14:22)
4x04 - The Five stills HQ
Szia funny18!
Kicsi OFF: azért írtam ide, mert üzenni nem tudtam és az üzenőfalon is valami gebasz volt, és gondoltam ezt a topicot többször nézed mint a TWD-t. Az lenne a kérdésem, hogy esetleg fel tudnád újra rakni a The Walking Dead 1. évadához tartozó képeket, mert azok törlődve lettek? Rmeélem feltudod, ha mégsem akkor sincs semmi probléma. És még egyszer bocsi az OFF-ért.
Amúgy most szedem le a TVD premierjét, nálam sajna elég kasza közelbe került, ha fél évadig nem javít akkor vége. :/
2012. október 12. 17:28
tobey_sly2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 6 Csatolások: 12 Azonosító: 123099 offline |
I made it for anyone loves Alaric )
11 felhasználónak tetszik:
Kyra99,
nicol bellox,
Miley-fan09,
pink_bunny,
Lolla,
allyangel,
zsofeeh,
Katttah,
Minimanó94,
TizzyHeart,
standoffan
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.