Starity

The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)

596 oldal 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 27. 19:13 #9921
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
Idézet (Misao @ 2012.10.27. 19:07)
A vérfarkas méregnek köszönhetően azt csak hallucinálta.

Hát igen, így már szebben hangzik. De ez sem derült ki. Miért nekünk kell kitalálni, hogy mi is volt?! Jó, ha mindent a szánkba rágnának az sem lenne túl jó, de így meg végképp nem az.
2012. október 27. 20:41 #9922
- törölt felhasználó -    
Idézet (Toxic @ 2012.10.27. 19:13)
Hát igen, így már szebben hangzik. De ez sem derült ki. Miért nekünk kell kitalálni, hogy mi is volt?! Jó, ha mindent a szánkba rágnának az sem lenne túl jó, de így meg végképp nem az.

hát nem tom, de nekem gond nélkül leesett hogy mi is történik éppen
8 felhasználónak tetszik: Misao, allyangel, LadyAlexa, Beba13, Vampire Lady, Adrianna, Lizania, Kyra99
2012. október 27. 22:22 #9923
allyangel
allyangel
chicken-y.™
Hozzászólás: 2143
Csatolások: 97
Azonosító: 133609
Idézet (Toxic @ 2012.10.27. 18:57)
1. Stefan azt mondta, hogy Elena szervezetébe "farkasméreg" került. De az miért van hatással Elenára, meg legfőképpen Rebekáhra? Tyler esete érthető, mivel ő hibrid, tehát farkas fele is van. Szerintem a bulin vasfű volt az italokban, mert így ésszerű, de akkor ezt miért nem említették így konkrétan?
2. Rebekah kitépte Matt szívét, de Matt nem halt meg. Rebekah már profi orvos is? Nem tudtam, hogy ő lett Dr. Rebekah Mikaelson, aki csak úgy visszatesz egy szívet egy testbe és utána az a személy még élni is fog!

Ha ezeket tényleg nem értetted, akkor nagyon felületesen nézhetted a mostani és az előző epizódokat is. biggrin.gif

1. Hogyhogy miért volt hatással Elenára?! omg.gif A farkasméreg megöl bármilyen vámpírt, de erre volt már egypár példa az évadok során... rolleyes.gif Pl. a második évad végén Damon-t megharapta Tyler és ő is meghalt volna, ha nem kap Klaus véréből. Vagy ott van Caroline, akit a 3x11-ben szintén Tyler harapott meg, és Klaus gyógyította meg. Ennyire egyszerű. És amúgy az új rész során többször is lett említve, hogy Connor farkasmérget csempészett az italokba Rebekah buliján, szóval nem kellett semmire magadtól rájönnöd.
2. A farkasméreg egyik mellékhatása, hogy hallucinálnak a vámpírok. A 2x22-ben Damon is odahallucinálta Katherine-t Elena helyett. Most is ugyanez történt... Elena kétszer is Damon-ról hallucinált az epizódban. Rebekah viszont Mattről. Azt hallucinálta, hogy kitépi a szívét, de ez nem volt igaz, mert Matt eleve ott sem volt a buliban... Rebekah viszont nem hal meg a farkasméregtől, mert ő "Original" vámpír. Ennek ellenére a hallucinálós mellékhatás őt sem kerüli el.

Remélem érthetően magyaráztam. rohog.gif Jobban kell figyelni! wink.gif
8 felhasználónak tetszik: Daxy, Misao, LadyAlexa, Beba13, Vampire Lady, Adrianna, Lizania, Kyra99
2012. október 27. 22:42 #9924
Daxy
Daxy

StátuszWe can plant a memory garden, Say a solemn prayer, place a poppy in my hair
Hozzászólás: 879
Csatolások: 20
Azonosító: 37310
Idézet (Toxic @ 2012.10.27. 18:57)
PICI SEGÍTSÉGET KÉREK!
Na, szóval néhány dolgot nem értettem a The Rager-ben és remélem, hogy nem bakik, hanem csak én figyeltem rosszul. Jó lenne, ha valaki felvilágosítana!  smileeee.gif 
1. Stefan azt mondta, hogy Elena szervezetébe "farkasméreg" került. De az miért van hatással Elenára, meg legfőképpen Rebekáhra? Tyler esete érthető, mivel ő hibrid, tehát farkas fele is van. Szerintem a bulin vasfű volt az italokban, mert így ésszerű, de akkor ezt miért nem említették így konkrétan?
2. Rebekah kitépte Matt szívét, de Matt nem halt meg. Rebekah már profi orvos is? Nem tudtam, hogy ő lett Dr. Rebekah Mikaelson, aki csak úgy visszatesz egy szívet egy testbe és utána az a személy még élni is fog!

1, Tyler-töl vett "farkasméreg" került abba söröshordoba amiböl Elena és Rebekah is ivott ezért volt szükség Klaus vérére ezért is hivta Stefan öt az hogy Rebekah-t hogy kurálták ki azt nem tudom bár kétlem hogy halálos lenne számukra

2, az egész jelenet Rebekah hallu-ja volt, és hogy mért? mert "farkasméreg" került az ö szervezetébe is, és hogy hogy? lásd 1 kérdés válasza smileeee.gif

szerk: lol most látom uj oldal van és már páran megválaszoltátok rohog.gif nah mindegy akkor már bent marad ez is
2012. október 27. 23:26 #9925
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Jóvanna,szerintem mostmár egy életre megjegyezte a vérfarkas hari mellékhatásait. rofl.gif
Amúgy nem találjátok ki mit álmodtam tegnap este: azt,hogy ott volt a 4x04-es rész partiján és kerestem delenát. laugh.gif Csak túl hamar felébredtem ahhoz,hogy megtaláljam őket. reklamalo.gif rohog.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcj2n2XTkR1rw1iglo1_500.png

Lehet túl sokszor néztem meg a promot,de egyszerűen nem győzöm kivárni. unsure.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_m9aoyzpOFb1rn72fj.gif
12 felhasználónak tetszik: allyangel, Daxy, House Of Wax, Vampiregirl1, mikieger, An_d_a, pink_bunny, Vampire Lady, Adrianna, Lizania, Lady Suzy, Kyra99
2012. október 28. 09:57 #9926
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!

Tényleg, ha jobban belegondolok, akkor minden úgy van, ahogy mondtátok. A farkasméreg tényleg ilyen hatással van a vámpírokra, de Connor honnan tudta, hogy Tyler rendelkezik "farkasképességekkel"? Mert szerintem Connor csak vámpírvadász (tehát csak a vámpírokra van specializálódva) és nem hiszem, hogy észre vette volna, hogy Tyler hibrid, amikor vasfüves kesztyűvel kezet fogott vele... sőt szerintem azt sem tudja, hogy mi az a hibrid, ha Klaus-ról sem hallott azelőtt.

Na mindegy, még a végén megint jól lehordtok...
2012. október 28. 11:35 #9927
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (Toxic @ 2012.10.28. 09:57)
[b] Na mindegy, még a végén megint jól lehordtok...

Szerintem senki sem hordott le, csak annyit mondta, hogy figyelj oda jobban. wink.gif

Amúgy nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon bírom ezt az új vadászt. Kőkemény egy csávó. Azért mikor összeállt Damon és Klaus a 3-ik epizódban, azt megmosolyogtam. Na és az a párbeszéd. taps.gif Jó évad lesz ez. biggrin.gif
9 felhasználónak tetszik: rolllllleee, pink_bunny, allyangel, LadyAlexa, Minimanó94, Adrianna, zsuzsye, Lizania, Kyra99
2012. október 28. 13:01 #9928
allyangel
allyangel
chicken-y.™
Idézet (Toxic @ 2012.10.28. 09:57)
Tényleg, ha jobban belegondolok, akkor minden úgy van, ahogy mondtátok. A farkasméreg tényleg ilyen hatással van a vámpírokra, de Connor honnan tudta, hogy Tyler rendelkezik "farkasképességekkel"? Mert szerintem Connor csak vámpírvadász (tehát csak a vámpírokra van specializálódva) és nem hiszem, hogy észre vette volna, hogy Tyler hibrid, amikor vasfüves kesztyűvel kezet fogott vele... sőt szerintem azt sem tudja, hogy mi az a hibrid, ha Klaus-ról sem hallott azelőtt.

Szerintem Connor onnan tudta, hogy Tyler hibrid, mert kétszer is lelőtte fagolyókkal/fakaróval, és még így sem halt meg. Egy sima vámpír már rég belehalt volna ezekbe, szóval szerintem Connor összerakta a képet és rájött, hogy ezt csak egy hibrid élheti túl. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Adrianna, Vampire Lady, Kyra99
2012. október 28. 13:24 #9929
LadyAlexa
LadyAlexa
#protectTonyStark

Státusz#girls don't want boys, girls want Tony Stark to be happy
Hozzászólás: 2008
Csatolások: 435
Azonosító: 166600
Idézet (allyangel @ 2012.10.28. 13:01)
Szerintem Connor onnan tudta, hogy Tyler hibrid, mert kétszer is lelőtte fagolyókkal/fakaróval, és még így sem halt meg. Egy sima vámpír már rég belehalt volna ezekbe, szóval szerintem Connor összerakta a képet és rájött, hogy ezt csak egy hibrid élheti túl. smileeee.gif

De egyáltalán Connor honnan tudna a hibridek létezéséről? think.gif Nem hiszem, hogy ezt tanítják nekik.
2012. október 28. 13:40 #9930
allyangel
allyangel
chicken-y.™
Idézet (LadyAlexa @ 2012.10.28. 13:24)
De egyáltalán Connor honnan tudna a hibridek létezéséről? think.gif Nem hiszem, hogy ezt tanítják nekik.

Ha a már a vámpírokról tudott, akkor szerintem abból eleve adódik, hogy tud a vérfarkasokról, hibridekről is. Attól még, hogy csak vámpírokra vadászik, nem jelenti azt, hogy más természetfeletti lényekről nem tud.
2012. október 28. 13:47 #9931
- törölt felhasználó -    
Idézet (allyangel @ 2012.10.28. 13:40)
Ha a már a vámpírokról tudott, akkor szerintem abból eleve adódik, hogy tud a vérfarkasokról, hibridekről is. Attól még, hogy csak vámpírokra vadászik, nem jelenti azt, hogy más természetfeletti lényekről nem tud.

abból kiindulva hogy ő az 5. vmi, amit klaus nagyon megmosolygott, és ami elég volt ahhoz h megvédje őt, sztem nem az a kérdés hogy honnan tud connor a hidbridekból...nem hinném hogy olyan kis pályás lenne
1 felhasználónak tetszik: Kyra99
2012. október 28. 13:51 #9932
LadyAlexa
LadyAlexa
#protectTonyStark

Idézet (allyangel @ 2012.10.28. 13:40)

A vérfarkasos dolog egyértelmű, és persze biztosan tud a boszorkányokról is, de mondjuk Damon és Stefan se tudott arról, hogy létezhetnek hibridek. Klaus csak úgy tudott kísérletezni, ha tudott szerezni Elena véréből, ami bár nem túl gyakran fordult elő, de ha igen, akkor eléggé lecsapolta. rohog.gif Ugye rengetegen belehaltak és Tyler testőrségén is azért látszik, hogy nincs éppenséggel túlszaporodás. Legalábbis én így gondolom ezt a helyzetet, de lehet, hogy neked van igazad. rolleyes.gif Akár az is előfordulhat, hogy a lelkész írta le a levelében, bár eléggé valószínűtlen, mert akkor felvetődhet a kérdés, hogy ő mégis honnan a fenéből tudta ennyi erőből, mert ő nem volt vadász. Na mindegy, még nagyon sok variáció lenne erre, majd minden kiderül a maga idejében.
2012. október 28. 13:52 #9933
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Connor igazi vadász. Előbb lő, utána kérdez. rohog.gif Okosabb ő, mint ahogy sokan hiszik. biggrin.gif nyilván nem tud mindent, ez kiderült a Klausszal való beszélgetésből, de nem egy ma született báránykával van dolgunk, ebben biztos vagyok. rohog.gif Kíváncsi vagyok a történetére. Remélem sokáig látjuk majd a sorozatban. biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: LadyAlexa, allyangel, Vampiregirl1, Vampire Lady, Kyra99
2012. október 28. 15:28 #9934
allyangel
allyangel
chicken-y.™
Idézet (LadyAlexa @ 2012.10.28. 13:51)
A vérfarkasos dolog egyértelmű, és persze biztosan tud a boszorkányokról is, de mondjuk Damon és Stefan se tudott arról, hogy létezhetnek hibridek. Klaus csak úgy tudott kísérletezni, ha tudott szerezni Elena véréből, ami bár nem túl gyakran fordult elő, de ha igen, akkor eléggé lecsapolta. rohog.gif  Ugye rengetegen belehaltak és Tyler testőrségén is azért látszik, hogy nincs éppenséggel túlszaporodás. Legalábbis én így gondolom ezt a helyzetet, de lehet, hogy neked van igazad. rolleyes.gif Akár az is előfordulhat, hogy a lelkész írta le a levelében, bár eléggé valószínűtlen, mert akkor felvetődhet a kérdés, hogy ő mégis honnan a fenéből tudta ennyi erőből, mert ő nem volt vadász. Na mindegy, még nagyon sok variáció lenne erre, majd minden kiderül a maga idejében.

Az lehet, hogy a hibridekről nem tudott, de azt nagyon is tudta, hogy létezik olyan lény, ami vámpír és vérfarkas keveréke. És tudta, hogy Tyler az.
Ez a jelenet az új részben volt, nem tudom, ti észrevettétek-e... Én igen. Szóval itt a bizonyíték. biggrin.gif Ha lehet annak nevezni. rohog.gif

(Tyler Lockwood: Vampire + Werewolf => csak Connor pont úgy mozgott, hogy nem látszott egyben az egész)
7 felhasználónak tetszik: LadyAlexa, Toxic, Vampiregirl1, Adrianna, zsuzsye, Lizania, An_d_a
2012. október 28. 16:39 #9935
LadyAlexa
LadyAlexa
#protectTonyStark

Idézet (allyangel @ 2012.10.28. 15:28)
Az lehet, hogy a hibridekről nem tudott, de azt nagyon is tudta, hogy létezik olyan lény, ami vámpír és vérfarkas keveréke. És tudta, hogy Tyler az.
Ez a jelenet az új részben volt, nem tudom, ti észrevettétek-e... Én igen. Szóval itt a bizonyíték. biggrin.gif Ha lehet annak nevezni. rohog.gif 
(Tyler Lockwood: Vampire + Werewolf => csak Connor pont úgy mozgott, hogy nem látszott egyben az egész)

Igen, ezt én is gondoltam,csak hogy ő mégis honnan tudta meg, az a kérdés. Amúgy eléggé feltűnő volt a kép, úgyhogy én észrevettem. smileeee.gif
2012. október 29. 18:22 #9936
Daxy
Daxy

StátuszWe can plant a memory garden, Say a solemn prayer, place a poppy in my hair
Hozzászólás: 879
Csatolások: 20
Azonosító: 37310
4x04 WebClip #2
9 felhasználónak tetszik: pink_bunny, Misao, allyangel, Vampire Lady, An_d_a, Rékus12, Vampiregirl1, Zsuzsy93, Elenaa.
2012. október 29. 18:40 #9937
stefan fan
stefan fan
új tag

Státusz<3 ..
Hozzászólás: 40
Csatolások: 11
Azonosító: 181050
áá én nagyon birom a TVD az az the vampire driaries kedvencem
stefan salvatore az az paul wesely!! heart.gif mivel én SElena fan vok szoval de damon salvatoret az az ien somehaldert se hagyuk ki ö nélküle a rossz pillanatokba se lenne valami vices heart.gif
na és a hös nöröl se elena gildbertröl az az nina dobrev-röl aki nagyon szerti stefant de,a 3.évadban megszereti damont is szoval nem tom mi lesz a 4.évadban de kiváncsi vagyok de ha damont választja akkor nem nézem sad.gif cry.gif mert SElena fan vokk és mert szép pár a sorozatban szurkolok heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Rékus12
2012. október 29. 18:57 #9938
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (Daxy @ 2012.10.29. 18:22)
4x04 WebClip #2

Most őszíntén nem az lett volna ésszerű,ha Stefan halja is a telefon beszélgetést hiszen vámpír,nem? blink.gif
5 felhasználónak tetszik: allyangel, Vampire Lady, An_d_a, Rékus12, Vampiregirl1
2012. október 29. 20:10 #9939
Vampire Lady
Vampire Lady
kiss me or kill me.

Státuszfootball.
Hozzászólás: 2397
Csatolások: 151
Azonosító: 156029
Idézet (Misao @ 2012.10.29. 18:57)
Most őszíntén nem az lett volna ésszerű,ha Stefan halja is a telefon beszélgetést hiszen vámpír,nem? blink.gif

Ezen én is meglepődtem blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Rékus12
2012. október 29. 20:31 #9940
Rékus12
Rékus12
új tag

StátuszKedvencek: One Direction and Vámpírnaplók-Damon <3
Hozzászólás: 55
Csatolások: 0
Azonosító: 186317
Idézet (Vampire Lady @ 2012.10.29. 20:10)
Ezen én is meglepődtem  blink.gif

szerintem hallota csak úgy tett mintha nem végülis lehet hogy Damonból akarta kiszedni. smileeee.gif
596 oldal 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!