Idézet (Toxic @ 2012.10.27. 18:57)
1. Stefan azt mondta, hogy Elena szervezetébe "farkasméreg" került. De az miért van hatással Elenára, meg legfőképpen Rebekáhra? Tyler esete érthető, mivel ő hibrid, tehát farkas fele is van. Szerintem a bulin vasfű volt az italokban, mert így ésszerű, de akkor ezt miért nem említették így konkrétan?
2. Rebekah kitépte Matt szívét, de Matt nem halt meg. Rebekah már profi orvos is? Nem tudtam, hogy ő lett Dr. Rebekah Mikaelson, aki csak úgy visszatesz egy szívet egy testbe és utána az a személy még élni is fog!
Ha ezeket tényleg nem értetted, akkor nagyon felületesen nézhetted a mostani és az előző epizódokat is.
1. Hogyhogy miért volt hatással Elenára?!
A farkasméreg megöl bármilyen vámpírt, de erre volt már egypár példa az évadok során...
Pl. a második évad végén Damon-t megharapta Tyler és ő is meghalt volna, ha nem kap Klaus véréből. Vagy ott van Caroline, akit a 3x11-ben szintén Tyler harapott meg, és Klaus gyógyította meg. Ennyire egyszerű. És amúgy az új rész során többször is lett említve, hogy Connor farkasmérget csempészett az italokba Rebekah buliján, szóval nem kellett semmire magadtól rájönnöd.
2. A farkasméreg egyik mellékhatása, hogy hallucinálnak a vámpírok. A 2x22-ben Damon is odahallucinálta Katherine-t Elena helyett. Most is ugyanez történt... Elena kétszer is Damon-ról hallucinált az epizódban. Rebekah viszont Mattről. Azt hallucinálta, hogy kitépi a szívét, de ez nem volt igaz, mert Matt eleve ott sem volt a buliban... Rebekah viszont nem hal meg a farkasméregtől, mert ő "Original" vámpír. Ennek ellenére a hallucinálós mellékhatás őt sem kerüli el.
Remélem érthetően magyaráztam.
Jobban kell figyelni!