De imádom
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2012. december 01. 18:31
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Adrianna,
Vampiregirl1
2012. december 01. 18:55
Idézet (nOmiee @ 2012.12.01. 18:05)
Pár perce még le akartam írni a véleményem a mostani részről, de találtam egy remek videót, ami helyettem (vagyis az egész Delena fandom nevében) is beszél. Áldásom a készítőre. (Spoiler, ha még nem láttad az új részt.)
ez nagyon nagy és én is így érzek , nem kellett volna ezt a gyönyörű pillanatot elrontani, még ha ezzel vissza is hozták azt az érzést számomra amit a második évadban éreztem amikor rendesen megleptek a részek végén egy újabb fordulattal
ugyan akkor nem hinném hogy caroline-t kéne hibáztatni, bár nem bántam volna ha ezzel az infóval a kövi részben lepnek meg és egy hétig legalább azt hiszem hogy a delena tökéletes
2012. december 01. 19:48
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
8 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady,
Adrianna,
Vampiregirl1,
LadyAlexa,
An_d_a,
Cintii,
Daxy,
pink_bunny
2012. december 01. 22:51
Julie azt mondja, több remény van, mint valaha.
Damon egész életében szerelmet és elfogadást keresett, és azt, hogy valaki azt mondja neki, hogy ő elég jó. És mikor ezt megkapja Elenától, akkor ezt meg kell kérdőjeleznie. DE Ő HINNI AKAR BENNE, HOGY IGAZI. ELENA ŐSZINTÉN HISZI, HOGY IGAZI. De ott van a kétely, hogy ebből mennyi az igaz szerelem és mennyi a sire bond hatása. És az a kérdés fogja foglalkoztatni ezt a két embert, akik olyan mélyen "törődnek egymással", és egy kis akadály kerül az útjukba (Akkor mi lehet a nagy akadály? ) Ki kell találniuk, hogyan kerüljék ki.
http://andietvdstories.blogspot.hu/
én am még mindig nem hiszem el h elcseszik ezt az egészet, julie ez nem volt szép
Damon egész életében szerelmet és elfogadást keresett, és azt, hogy valaki azt mondja neki, hogy ő elég jó. És mikor ezt megkapja Elenától, akkor ezt meg kell kérdőjeleznie. DE Ő HINNI AKAR BENNE, HOGY IGAZI. ELENA ŐSZINTÉN HISZI, HOGY IGAZI. De ott van a kétely, hogy ebből mennyi az igaz szerelem és mennyi a sire bond hatása. És az a kérdés fogja foglalkoztatni ezt a két embert, akik olyan mélyen "törődnek egymással", és egy kis akadály kerül az útjukba (Akkor mi lehet a nagy akadály? ) Ki kell találniuk, hogyan kerüljék ki.
http://andietvdstories.blogspot.hu/
én am még mindig nem hiszem el h elcseszik ezt az egészet, julie ez nem volt szép
2012. december 01. 23:30
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
most komolyan azért ennyire nem kell csalodottnak lenni bizzatok már Delena-ban jah majd pont egy piti sire bond miatt kukázzák amin Damon és Elena átment együtt! még akkor is ha eddig Stefan-l volt hivatalosan
relax emberek relax
Idézet
“JP: The sire bond is the tiniest bit of an obstacle in Damon and Elena’s path. Elena truly believes it’s real”
relax emberek relax
1 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady
2012. december 02. 08:31
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
Idézet (Daxy @ 2012.12.01. 23:30)
most komolyan azért ennyire nem kell csalodottnak lenni bizzatok már Delena-ban jah majd pont egy piti sire bond miatt kukázzák amin Damon és Elena átment együtt! még akkor is ha eddig Stefan-l volt hivatalosan
relax emberek relax
relax emberek relax
Hmm... jobban belegondolva már belátom, hogy felesleges izgulni. Olyan lassan következett be az amit vártunk már a sorozat eleje óta, hogy kétlem, hogy szétbarmolja DE-t. Mint már írtam, a sirebond szerelmet nem csinál, de látom másoknak is feltűnt. Ez csak annyiban lesz rossz tényleg, hogy kicsit megkérdőjelezi mindkét fél felől, hogy na most mit érezhetnek úgy igazán egymás iránt. Arra meg úgy is rájönnek, és lehet bátor vagyok kijelenteni, de a végén is DE lesz szerintem és nem tér vissza SE-hoz a sztori. Elvégre nem azért építgették eddig, ilyen tempóban DE-t, hogy aztán szétszedjék őket. Ráadásul az írók is érezhetik mennyivel jobban illenek egymáshoz, attól függetlenül is hogy ki tudja mennyivel több DE fan van, mint SE.
8 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady,
Misao,
Daxy,
An_d_a,
rencsi95,
Vampiregirl1,
allyangel,
pink_bunny
2012. december 02. 20:51
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Egyéni rekordot döntöttem,2 nap alatt két videót készítettem Mindegy,örülnék ha megnéznétek: Első crack videó,másik pedig delenás
http://www.youtube.com/watch?v=wVkjAkd6tvg
http://www.youtube.com/watch?v=CIgMhmDs4z0&feature=g-all
http://www.youtube.com/watch?v=wVkjAkd6tvg
http://www.youtube.com/watch?v=CIgMhmDs4z0&feature=g-all
2 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady,
Cintii
2012. december 02. 21:15
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Az új rész örömére készítettem egy Delena videót, remélem meglesitek! Próbáltam szexisre venni a figurát.
(És a videó alatti leírásban elolvashatjátok a bő véleményem az új epizódról... jól kiadtam magamból minden érzelmet, az fix. )
(És a videó alatti leírásban elolvashatjátok a bő véleményem az új epizódról... jól kiadtam magamból minden érzelmet, az fix. )
10 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady,
Misao,
Daxy,
Adrianna,
An_d_a,
Beba13,
Alexis_0504,
Cintii,
Vampiregirl1,
pink_bunny
2012. december 03. 14:31
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Én még csak most láttam és nagyon tetszett az új rész Ami a legmeglepőbb,hogy azóta,hogy benne van a sorozatban most először fordult elő,hogy kedveltem Klaust.Nem tudom mi volt ma velem,de most nagyon szimpi volt A Delene részek különösen tetszettek Elena meg olyan volt ebben a részben mint amilyen mostanában én vagyok Várom a következő részt
pink_bunny
2012. december 03. 14:57
SPOILER
Tehát Julie Plec megerősítette, hogy Elena kötődik Damonhoz, de Stefan nem erről a kötődésről beszél az előzetesben! Hanem, egy Charlotte nevű lányról, aki a múltban hasonlóan kötődött Damonhoz, mint Elena. Tehát Damon nem tud arról, hogy Elena kötődik hozzá, de a 8. epizódban rá fog erre jönni. Itt egy spoiler ezzel kapcsolatban is:
"Julie Plec megerősítette, hogy Elena kötődik Damonhoz. Mikor Damon rájön, hogy ez valóban igaz, akkor összetörik a szíve. El fogja engedni Elenát, mert azt gondolja, hogy csak azért feküdt le vele, mert kötődik hozzá. Elenának pedig be kell bizonyítania, hogy valóban szerelmes Damonba. Damon azt akarja, hogy Elena érzései valódiak legyenek. Elena pedig tudja, hogy az érzései valódiak." - Julie Plec
Már nagyon várooom.
Tehát Julie Plec megerősítette, hogy Elena kötődik Damonhoz, de Stefan nem erről a kötődésről beszél az előzetesben! Hanem, egy Charlotte nevű lányról, aki a múltban hasonlóan kötődött Damonhoz, mint Elena. Tehát Damon nem tud arról, hogy Elena kötődik hozzá, de a 8. epizódban rá fog erre jönni. Itt egy spoiler ezzel kapcsolatban is:
"Julie Plec megerősítette, hogy Elena kötődik Damonhoz. Mikor Damon rájön, hogy ez valóban igaz, akkor összetörik a szíve. El fogja engedni Elenát, mert azt gondolja, hogy csak azért feküdt le vele, mert kötődik hozzá. Elenának pedig be kell bizonyítania, hogy valóban szerelmes Damonba. Damon azt akarja, hogy Elena érzései valódiak legyenek. Elena pedig tudja, hogy az érzései valódiak." - Julie Plec
Már nagyon várooom.
9 felhasználónak tetszik:
Évike12,
SmileyZ,
Vampiregirl1,
rencsi95,
Vampire Lady,
allyangel,
Adrianna,
TizzyHeart,
pink_bunny
2012. december 03. 21:52
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (Daxy @ 2012.12.03. 18:43)
4x08 webclip #2
Damon csak bicent Elena meg már szalad. Nekem nagyon tetszik ez az új felállás.
7 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady,
Adrianna,
Alexis_0504,
allyangel,
rencsi95,
pink_bunny,
An_d_a
2012. december 04. 01:38
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
Idézet (Misao @ 2012.12.03. 21:52)
Damon csak bicent Elena meg már szalad. Nekem nagyon tetszik ez az új felállás.
nekem is már mint ez itten
amugy TVD rehash epizod 2 is kijött (ha kiváncsi vki rá)
2012. december 04. 08:12
Misaodracarys™ |
Idézet (Daxy @ 2012.12.04. 01:38)
amugy TVD rehash epizod 2 is kijött (ha kiváncsi vki rá)
A végén, háttérben Matt: "My Damon move" LOL.
Imádom ezt a nőt,örülök hgy visszatér egy epizód erejéig.
A sirebond meg már csak ezért is egy marhaság.
2012. december 04. 14:18
Idézet (FashionGirl @ 2012.12.03. 14:57)
SPOILER
Már nagyon várooom.
Már nagyon várooom.
Na várjunk.. szóval akkor mégiscsak lesz Delena?
2012. december 05. 21:00
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
Spoiler
A legutóbbi frissek a TV Guide-tól
Tudtok valamilyen spoiler-t adni a sorozatról, amely meggyógyítaná a törött szívemet, amit a Stefan-Elena szakítás okozott? - Helen
NATALIE: Nem hiszem, hogy ez segítene. Tömeges halálozásra tessék számítani a midseason fináléban (9. epizód), beleértve olyasvalakit is, akit az 1. évad óta ismerünk. A kezeim meg vannak kötve, de a tippeiteket leírhatjátok komment formában.
Forrás: http://www.vampire-d.net/
ez aztán izgalmas lesz
Tudtok valamilyen spoiler-t adni a sorozatról, amely meggyógyítaná a törött szívemet, amit a Stefan-Elena szakítás okozott? - Helen
NATALIE: Nem hiszem, hogy ez segítene. Tömeges halálozásra tessék számítani a midseason fináléban (9. epizód), beleértve olyasvalakit is, akit az 1. évad óta ismerünk. A kezeim meg vannak kötve, de a tippeiteket leírhatjátok komment formában.
ez aztán izgalmas lesz
2012. december 05. 21:27
Várom már az új részt XD Stefan megrögzötten bizonygatni akarja h Elena csak a kötelék miatt szereti Damont, Elena meg azt h valójában is szereti. ehhez hozzá kell még szoknom...Elena fut Damon után talán mégsem olyan elcseszett ez a helyzet
2012. december 05. 22:16
Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.12.05. 21:27)
Várom már az új részt XD Stefan megrögzötten bizonygatni akarja h Elena csak a kötelék miatt szereti Damont, Elena meg azt h valójában is szereti. ehhez hozzá kell még szoknom...Elena fut Damon után talán mégsem olyan elcseszett ez a helyzet
Jaj, hát én már most annyira be vagyok sózva! Mi lesz még velünk addig?
allyangel
2012. december 06. 20:35
Idézet (rolleee @ 2012.12.05. 21:00)
Spoiler
ez aztán izgalmas lesz
ez aztán izgalmas lesz
én caroline v tyler anyjára gondolok, de sztem az is lehetőség hogy vámpírrá válik vki, végül is akkor is meghal szval ezt is lehetségesnek tartom, jeremy tyler és matt sztem megússzák, nem tartom vszínüleg h meghaljanak, esetleg matt is átlép a természetfeletti lények világába, de az is hülyeség hiszen az egyetlen normális élő ember a sorozatban
de vhogy még is azt érzem hogy rendesen meglepnek majd
rolllllleee
2012. december 07. 10:07
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Uramisten!
Az a jelenet a végén Most már teljesen biztos vagyok benne,hogy Elena szerelmes Damonbe Annyira imádom őket Szerintem majd később írok egy normális véleményt,amint magamhoz tértem
Addig is itt van egy előszetes,a jövő heti részről:
Az a jelenet a végén Most már teljesen biztos vagyok benne,hogy Elena szerelmes Damonbe Annyira imádom őket Szerintem majd később írok egy normális véleményt,amint magamhoz tértem
Addig is itt van egy előszetes,a jövő heti részről:
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.