Látom itt már mindenki ezer éve nagy fan:)) Én csak most kezdtem el pár napja nézni az első évadot,de amilyen gyorsasággal haladok mindjárt be is fejezem:)) Már rég el akartam kezdeni nézni,de annyit kellett tanulnom sulira az utóbbi időben,hogy még egy sorozat nem fért volna be :DD
Nagyon tetszik,imádom ezt a sorozatot:)(L) :wub:
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. június 14. 15:17
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Ian és Paul nyilatkozott a második évaddal kapcsolatosan. Míg Damonnak megismerhetjük a gyengébb oldalát, addig Stefan sötét oldala is előjön...
"Stefan mindig meg fogja védeni Elenat, de lesznek olyan idők, mikor túl nagy lesz a kísértés a vérre" - mondta Wesley. - "Ő egy vámpír és van benne rosszindulat is. Szerintem hiba lenne figyelmen kívül hagyni, hogy mi is ő valójában. Damon lesz a jobb és Stefan egyre erőszakosabb... Ha Stefan elveszítené Elena szerelmét egy pillanatra is, bármire képes lenne"
Közben kiderült, hogy Somerhalder már nagyon várja a Damon és Katherine kapcsolatának feltárását.
"Valószínűleg szétfogja rúgni a s****m" - viccelődött - "Katherine egy rossz k****. Egy önimádó, őrült k****...De nézzünk szembe a tényekkel: Nina Dobrev fehérneműben. Ki panaszkodna?"
Hát nem édeees?
"Stefan mindig meg fogja védeni Elenat, de lesznek olyan idők, mikor túl nagy lesz a kísértés a vérre" - mondta Wesley. - "Ő egy vámpír és van benne rosszindulat is. Szerintem hiba lenne figyelmen kívül hagyni, hogy mi is ő valójában. Damon lesz a jobb és Stefan egyre erőszakosabb... Ha Stefan elveszítené Elena szerelmét egy pillanatra is, bármire képes lenne"
Közben kiderült, hogy Somerhalder már nagyon várja a Damon és Katherine kapcsolatának feltárását.
"Valószínűleg szétfogja rúgni a s****m" - viccelődött - "Katherine egy rossz k****. Egy önimádó, őrült k****...De nézzünk szembe a tényekkel: Nina Dobrev fehérneműben. Ki panaszkodna?"
Hát nem édeees?
2010. június 14. 15:20
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.06.14. 15:17)
Ian és Paul nyilatkozott a második évaddal kapcsolatosan. Míg Damonnak megismerhetjük a gyengébb oldalát, addig Stefan sötét oldala is előjön...
Hát nem édeees?
Hát nem édeees?
Aj de várom már.
Ian aranyos.
2010. június 14. 15:23
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
A THE VAMPIRE DIARIES 25 LEGSZEXISEBB JELENETE
Persze szerintem nem így van a sorrrend, de azért kukkantsátok meg.
2010. június 14. 15:32
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.06.14. 15:23)
A THE VAMPIRE DIARIES 25 LEGSZEXISEBB JELENETE
Hát volt egy pár szexis jelenet. De amúgy a kocsimosásnál Stefanon volt póló? Mert eléggé illúzióromboló így utólag.
2010. június 14. 18:22
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Így éreztem magam, főleg Damon-os részekbél.
Nyilatkozatokat is köszi, Ianét már mintha láttam volna tegnap valahol, de fogalmam sincs, hol, már akkor sem tudtam Lehet valaki bemásolta nekem msnen?
Nyilatkozatokat is köszi, Ianét már mintha láttam volna tegnap valahol, de fogalmam sincs, hol, már akkor sem tudtam Lehet valaki bemásolta nekem msnen?
2010. június 14. 19:54
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.06.14. 15:17)
Hát nem édeees?
Hát nem édeees?
Mikor lesz már szeptember?
2010. június 15. 00:27
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline |
Idézet (Domcicc @ 2010.06.14. 18:22)
Így éreztem magam, főleg Damon-os részekbél.
én voltam az csókollak
2010. június 15. 01:26
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (Sixy @ 2010.06.15. 00:27)
én voltam az csókollak
Ja, tényleg. Annyit olvasgatok mostanában, hogy még nincs melóm, hogy keverednek a dolgok...
Jaj legyen már szeptember, nem bírom kivárniiii.
2010. június 16. 17:05
Az egyik magyar TVD oldal hasonmásversenyt hírdetett
Eljött a te időd! - The Vampire Diaries hasonmásverseny
0 Hozzászólás | 2010 Jun 16 | Írta: Tomi | Forrás: - |
Álltál már a tükör előtt és gondolkodtál azon, hogy hasonlítasz az egyik TVD szereplőre? Mondták már esetleg neked, hogy teljesen úgy nézel ki, mint a sorozat Elena-ja? Itt az idő, várom a jelentkezéseteket!
Kép: Mellékelj egy, vagy akár több képet is magadról.
Név: Írd meg a neved, de nem azt, amit a chat-ben használsz, hanem az igazit.
Lakhely: Honnan is rajongsz a The Vampire Diaries-ért.
Kor: Hány éves vagy, de az se gond, ha fiatalabb vagy, mint maga a színész, a lényeg a külső hasonlóság.
Miért?: Miért is jelentkeztél a versenyre.
Hova küldjem?: Ide küldhetitek, de feleljen meg a levél a feltételeknek: veizinger (kukac) citromail (pont) hu
http://vampire-d.net/
Álltál már a tükör előtt és gondolkodtál azon, hogy hasonlítasz az egyik TVD szereplőre? Mondták már esetleg neked, hogy teljesen úgy nézel ki, mint a sorozat Elena-ja? Itt az idő, várom a jelentkezéseteket!
Kép: Mellékelj egy, vagy akár több képet is magadról.
Név: Írd meg a neved, de nem azt, amit a chat-ben használsz, hanem az igazit.
Lakhely: Honnan is rajongsz a The Vampire Diaries-ért.
Kor: Hány éves vagy, de az se gond, ha fiatalabb vagy, mint maga a színész, a lényeg a külső hasonlóság.
Miért?: Miért is jelentkeztél a versenyre.
Hova küldjem?: Ide küldhetitek, de feleljen meg a levél a feltételeknek: veizinger (kukac) citromail (pont) hu
http://vampire-d.net/
2010. június 16. 17:40
DomciccDekker's bitch |
Idézet (Brittany20 @ 2010.06.16. 17:05)
Az egyik magyar TVD oldal hasonmásversenyt hírdetett
Álltál már a tükör előtt és gondolkodtál azon, hogy hasonlítasz az egyik TVD szereplőre? Mondták már esetleg neked, hogy teljesen úgy nézel ki, mint a sorozat Elena-ja?
Álltál már a tükör előtt és gondolkodtál azon, hogy hasonlítasz az egyik TVD szereplőre? Mondták már esetleg neked, hogy teljesen úgy nézel ki, mint a sorozat Elena-ja?
Csak Elena hasonmásokat keresnek? Pedig amikor megláttam, reméltem, hogy lehetséges egy Damonra (ill. Ianre) hasonlító ember Magyarországon.
2010. június 16. 17:42
linsey.96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.05. Hozzászólás: 628 Csatolások: 115 Azonosító: 104038 offline |
Idézet (Domcicc @ 2010.06.16. 17:40)
Csak Elena hasonmásokat keresnek? Pedig amikor megláttam, reméltem, hogy lehetséges egy Damonra (ill. Ianre) hasonlító ember Magyarországon.
Az nagyon joh lenne de sajnos sztem m.o.-n nics olyan joh pasi mint Damon
2010. június 16. 17:52
DomciccDekker's bitch |
Jajam, megnéztem az oldalt. Ott írják, hogy részletek később. Hát remélem azért akad hasonló kaliberű személy nálunk is, bár Budapesten még nem sikerült belefutni.
2010. június 16. 17:55
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline |
Idézet (linsey.96 @ 2010.06.16. 17:42)
Az nagyon joh lenne de sajnos sztem m.o.-n nics olyan joh pasi mint Damon
az én osztálytársam éppenséggel hasonlít rá, csak nem olyan sötét a haja
2010. június 16. 17:57
FullerGyllenhaalic |
A Teen Choice Awardson lehet szavazni a TVD-ra és a színészekre is.
Kénytelen voltam feladni az elveim és Terry O'Quinn helyett Ianra szavazni, mint legjobb gonosz. Na majd holnap kap Locke is egy szavazatot.
Képet és telefonszámot.
Kénytelen voltam feladni az elveim és Terry O'Quinn helyett Ianra szavazni, mint legjobb gonosz. Na majd holnap kap Locke is egy szavazatot.
Idézet (bötti @ 2010.06.16. 17:55)
az én osztálytársam éppenséggel hasonlít rá, csak nem olyan sötét a haja
Képet és telefonszámot.
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!