Starity

The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)

596 oldal 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 15. 17:08 #10261
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vampiregirl1 @ 2012.12.14. 15:39)
Klaus + karácsonyi zene + mészárlás = boldogság  rohog.gif heart.gif És most morbidnak tűnhetek,de ez volt szinte az egyetlen,ami tetszett az epizódba laugh.gif Várjunk,nem,még a hópelyhes festmény is rofl.gif Na szóval,gondoltam,hogy ennyi lesz delenának,de lassan már úgy vagyok vele,hogy nekem8,mivel végül úgyse őt fogja választani pardon.gif Rühellem Hayleyt. rolleyes.gif 

Ezt én is így gondolom.Teljes mértékben meghajolo.gif
2012. december 15. 17:19 #10262
- törölt felhasználó -    
Idézet (Daxy @ 2012.12.15. 16:17)
én személy szerint Steroline páros hibáztatnám ezért ök dobták fel ezta sirebond cucc-t meg ök voltak akik megint becsmérelték Damon-t és ezzel bogarat ültetve a fülébe hogy kételkedve fogadja Elena rajongását vagy hogy nevezzem smileeee.gif hisz eddig mindig Stefan-t választotta Damon helyett, viszont nem azt mondom hogy Damon nem hiszi el hogy Elena végre öt választaná Stefan helyett csak nem 100% biztos benne na meg aztán ott volt az egész epizodos csesztetés Stefan-tol (4x08) szal az hogy "szabaddá" tette Elena volt a legjobb döntés fájo de megkellett hogy tegye és aza fagyöngyös jelenet majd kövi karácsonykor bepotolják acute.gif és itt van második fele az évadnak ahol elég valszinü hogy Elena bebizonyitsa amiben Damon kételkedett persze eza teoria jelenleg csak, Stelena miatt ugyse aggodnák ahogy Stefan átment Hulkba az epizod végén ahogy rájött Elena-t elbukta Damon javára és ahogy megint vitatkoztak 4x10 promoba talán a Delena hancurrol is tudomást szerez laugh.gif nagyon ajánlom hogy Stefan ne mozduljon rá Elena most hogy Damon "szabaddá" tette mert...  tucherch.gif

Stefan azután a hiszti után amit levágott biztos kihasznál minden alkalmat elenánál...
és elegem van caroline-ból is, mást nem csinál csak hülyére veszi klaust mad.gif , és mellette damont szidja, egyedül a rész uccsó pár másodpercében volt szimpi, de amikor megláttam h megint velük ér véget a rész..mondom megint mit találnak ki amivel elcseszhetnek vmit
1 felhasználónak tetszik: Kyra99
2012. december 15. 18:52 #10263
allyangel
allyangel
chicken-y.™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2143
Csatolások: 97
Azonosító: 133609
Idézet (Daxy @ 2012.12.15. 16:17)
...Stelena miatt ugyse aggodnák ahogy Stefan átment Hulkba az epizod végén ahogy rájött Elena-t elbukta Damon javára és ahogy megint vitatkoztak 4x10 promoba talán a Delena hancurrol is tudomást szerez laugh.gif nagyon ajánlom hogy Stefan ne mozduljon rá Elena most hogy Damon "szabaddá" tette mert...  tucherch.gif

Átment Hulk-ba... na jó, ezen szakadtam egyet. nevet2.gif nevet2.gif Amúgy Caroline hallgatásából már megtudta Stefan, hogy Damon és Elena lefeküdtek egymással, szóval azért dobálta ott a végén bútorokat. _nevet.gif Meg a 4x10. promójában is azért mondja Stefan Elenának, hogy "how many more ways can you rip my heart out?". rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, Misao, Vampire Lady, Adrianna, pink_bunny, An_d_a, rencsi95
2012. december 15. 21:57 #10264
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
1. Mik lesznek a következményei Carol Lockwood halálának?
Az első, hogy a városnak szüksége lesz egy új polgármesterre. Amikor visszajövünk a szünetről, találkozni fogunk Mystic Falls ideiglenes polgármesterével, Rudy Hopkins-szal, aki nem más, mint Bonnie apja. Hamar belerázódik majd mind a polgármesteri, mind az apai kötelességeinek elvégzésébe.

2. Bonnie hogy fogja fogadni?
Mint bármelyik tini ilyen helyzetben, megpróbálja helyesen kezelni azt, hogy az egyik szülője hirtelen belép az életébe és főnökösködni próbál felette.

3. Tyler veszélyben van, mióta Klaus rájött, hogy meg akarta ölni?
Tyler határozottan felkerült Klaus listájára és ez fontos szerepet játszik majd a következő néhány epizódon keresztül.

4. Egy pillanatig azt hittük, hogy Klaus nem is gonosz és talán nem is szeretne az lenni.
Klaus-t három dologgal lehetne jellemezni. Első: Ő egy túlélő; amikor elárulod, megkapod tőle a magadét. Második: Erős; ami abból fakad, hogy szülei nem egyszer megpróbálták megölni. Harmadik: Ő egy férfi; akit nem szerettek eléggé és gyűlöli magát, amiért legbelül még mindig szeretetre vágyik, szeretetet adna másnak. Láthattuk, hogy miként viszonyul Caroline-hoz és a testvéreihez, de azt is láthattuk, hogy amikor úgy érzi, akadályba ütközött, vagy megbántották, a legdrámaibb módon fejezi ki érzéseit.

5. Mi lesz Stefannel, amikor a sorozat visszatér?
Amikor visszatérünk, Stefan elég szétszórt lesz és egyre mélyebbre fúródik benne a tőr, hogy úgy mondjam. Rengeteg érzelmi gonddal kell megküzdenie és rengeteg döntést kell meghoznia. Többek között arról, hogy hogyan kezelje azt a szörnyű, szörnyű árulást a testvére részéről, valamint azt a mély csalódottságot, amit az elvesztett lány váltott ki belőle.

6. Damont azt mondta Elenának, hogy menjen el, szóval vége a köteléknek?
Ez nem azt jelentette, hogy megszakadt a kötélék, hanem azt, hogy Damon a köteléket felhasználva utasította Elenát valamire. De végül is, ha nem vagy valaki közelében, akkor nem kötődhetsz hozzá. A következő részben láthatjuk azt, hogy milyen az élet számukra mióta különváltak, milyen nehéz ez mindkettőjüknek és hogy milyen erős az elhatározásuk, miszerint távol maradnak egymástól.

7. Jeremy gyűlölete Elena iránt, tényleg elmúlt?
Nem teljesen. Most csak könnyebb lett Jeremy-nek. Újra bensőséges kapcsolat jött létre köztük és ennek megtartásához Jeremy-nek meg kell tanulni irányítani az elemi ösztöneit. Életének átka, hogy Elena halálát szeretné minden áron. Viszont most lehetőségük van arra, hogy testvérekként tekintsenek egymásra és együtt küzdjenek a boldogságukért.

8. Ez azt jelenti, hogy lesznek még duzzadó bicepszes jelenetek?
Még csak most kezdődnek.

9. Mit tudunk majd meg Shane-ről és Silas-ről az új epizódokban?
A következő öt epizód az úgynevezett Silas fejezethez fog tartozni és minden, ami ezzel a témával kapcsolatos, ki fog derülni.

10. Lehetséges, hogy Silas lesz a következő nagy gonosz a sorozatban, ha kiássák?
Ő biztosan az a valaki, aki sok félelmet és feszültséget fog kelteni az évad hátralevő részében.

http://vampire-bite.gportal.hu
11 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, Misao, Lolla, LadyAlexa, Vampiregirl1, Évike12, allyangel, An_d_a, rencsi95, Alison Lerman, Kyra99
2012. december 15. 22:22 #10265
- törölt felhasználó -    
"Többek között arról, hogy hogyan kezelje azt a szörnyű, szörnyű árulást a testvére részéről, valamint azt a mély csalódottságot, amit az elvesztett lány váltott ki belőle. "

Ez most KOMOLY?? ohmy.gif azért ennyire ne szenvedjen legyen már férfi basszus, damon már szó szerint gyakorlott ebben a témában, stefan meg jó hogy nem teljesen tönkre megy mert elena elhagyta,é s damon egy nappal elhúzta elena elzavarását magától..ez felhúzott, vagy csak én nem értem stefannak miért lenne oka ennyire nagyon összeomolnia ? blink.gif
12 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, Daxy, Vampiregirl1, Adrianna, allyangel, pink_bunny, An_d_a, rencsi95, House Of Wax, Vain, Alison Lerman, Kyra99
2012. december 16. 00:13 #10266
LadyAlexa
LadyAlexa
#protectTonyStark

Státusz#girls don't want boys, girls want Tony Stark to be happy
Hozzászólás: 2008
Csatolások: 435
Azonosító: 166600
Kész röhej volt a mostani rész. Én már csak a fejemet fogtam, miután megvolt az a bizonyos Delena jelenet a tóparti házban. Most már tényleg nagyon ki kell engesztelni a csalódásainkat, Julie! biggrin.gif Persze 100%, hogy nem egyhamar fog bekövetkezni...
5 felhasználónak tetszik: Misao, Adrianna, pink_bunny, An_d_a, Kyra99
2012. december 16. 02:23 #10267
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.12.14. 11:44)
Mindegy,gondolom nem mondok sok újdonságot azzal,hogy egyáltalán nem várós a Januári visszatérés. pardon.gif

én már a harmadik évad elején kaszáltam, ahogy olvasom nem tettem rosszul biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Misao
2012. december 16. 07:22 #10268
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Csak egy kérdés: hogy hogy Damon nem kötődik Katherine-hez? Elméletileg azok a vámpírok hűségesek a teremtőjükhöz akik már emberként is éreztek valamit az illető iránt. Azt tudom,hogy Stefan legtöbbször megvolt idézve Katherine által,mivel a vámpír oldaláért nem is rajongott annyira - tehát érthető,ha nem kötődik - viszont Damon tudott mindenről és gyakorlatilag imádta őt így is úgy is,de miután átváltozott miért nem volt 'sired' akkor? Gondoltam arra is,hogy ez megmagyarázza amiért olyan megszállottan akarta kiszabadítani a sírból (ahol a ribi ugye sose járt) - de miután ez kiderült lemondott róla. Vagy Katherine volt az aki a 2x01 részben "felszabadította" miután az arcába vágta,hogy sose szerette meg mindig Stefan volt? - Ez meg ugye azt is megmagyarázza,hogy a 2x22 & 3x09-es epizód végén miért utalt arra,hogy igazából Damont is szerette. Azaz csak azért mondta neki,hogy nem mert ez által megtörte a köteléket?
Na mindegy,csak egy elmélet - láttam tumblr-ön is sok rajongó ezen töri a fejét. biggrin.gif Most komolyan minek ez a sirebond-bullshit? Olyan marhaság hogy már nekem fáj. fear.gif
9 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, Adrianna, Vampire Lady, allyangel, pink_bunny, An_d_a, rencsi95, LadyAlexa, Kyra99
2012. december 16. 07:40 #10269
Daxy
Daxy

StátuszWe can plant a memory garden, Say a solemn prayer, place a poppy in my hair
Hozzászólás: 879
Csatolások: 20
Azonosító: 37310
Idézet (Misao @ 2012.12.16. 07:22)
Csak egy kérdés: hogy hogy Damon nem kötődik Katherine-hez? Elméletileg azok a vámpírok hűségesek a teremtőjükhöz akik már emberként is éreztek valamit az illető iránt. Azt tudom,hogy Stefan legtöbbször megvolt idézve Katherine által,mivel a vámpír oldaláért nem is rajongott annyira - tehát érthető,ha nem kötődik - viszont Damon tudott mindenről és gyakorlatilag imádta őt így is úgy is,
Na mindegy,csak egy elmélet - láttam tumblr-ön is sok rajongó ezen töri a fejét. biggrin.gif Most komolyan minek ez a sirebond-bullshit? Olyan marhaság hogy már nekem fáj. fear.gif

jah eza Damon valoszinüleg sired volt Katherine-hez teoria elég érdekes, de Stefan csak egyszer volt "megigézve" (1x06) gyakorlatilag többször nem volt szükség rá vámpiros indok miatt, másért meg mért lett volna, viszont Damon sztem többször lehetett mint például 2x04 flashback mikor Stefan szerelemet vall Katherine-nek és Damon meg ott vár a szobájában majd "megigézéssel" küldi el, amugy sirebond nem is olyan nagy hülyeség inkább jelképezz egy olyan kapcsot amit semmi nem tud szétválasztani véglegesen jelenlegi tudásunk szerint az meg hogy Damon-nek "haza" kellet küldenie Elena-t azt a rosszindulati Steroline konspiráciora fognám, ha nem ütötték volna bele az orrukat Elena annélkül is bebizonyithatta volna nem csak sirebond mizéria miatt van vele ha késöbb felszinre kerülne eza téma hanem valos indokok miatt, ezért mért kellet szétszakitaniuk..? jah tudom Damon boldog volt és Elena is vele együtt hát hogy képezliek ezek? amugy tülkön ülve várom milyen lesz arc kifejezése Steroline-nak mikor mindent megtettek azért hogy szétválasszák Delena-t és mindenek ellenére egymást fogják választani smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Misao
2012. december 16. 09:02 #10270
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
Nálam van egy ilyen kis kérdésféleség: Akkor asszem 1-2 résszel a kari rész előtt volt a Miss Mystic Falls választás most.És az első évadban viszont egyentalán nem volt karácsony.Hogy most akkor elhalasztották volna a karácsonyt az elsőben,vagy most tették át a választást,és így karácsony elé került? think.gif
2012. december 16. 11:02 #10271
Toxic
Toxic
peligroso™

Úristen! Azt álmodtam, hogy Caroline és Klaus lefeküdtek egymással és nekem az egészet végig kellett néznem!!! blush.gif
Amúgy jó volt... biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: Misao, Vampire Lady, allyangel, rencsi95, mikieger, Alison Lerman
2012. december 16. 12:31 #10272
allyangel
allyangel
chicken-y.™
Idézet (Vampiregirl1 @ 2012.12.16. 09:02)
Nálam van egy ilyen kis kérdésféleség: Akkor asszem 1-2 résszel a kari rész előtt volt a Miss Mystic Falls választás most.És az első évadban viszont egyentalán nem volt karácsony.Hogy most akkor elhalasztották volna a karácsonyt az elsőben,vagy most tették át a választást,és így karácsony elé került? think.gif

Szerintem csak annyi, hogy az első évadban még nem tartottak ilyen Winter Wonderland eseményt. smileeee.gif Nem kell túlkomplikálni. rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: pink_bunny, Misao, Adrianna, Vampire Lady, Vampiregirl1
2012. december 16. 16:33 #10273
laszloboti
laszloboti
visszatérő vendég
Hozzászólás: 281
Csatolások: 578
Azonosító: 169680
Idézet (Vampiregirl1 @ 2012.12.14. 15:39)
Klaus + karácsonyi zene + mészárlás = boldogság  rohog.gif heart.gif És most morbidnak tűnhetek,de ez volt szinte az egyetlen,ami tetszett az epizódba laugh.gif Várjunk,nem,még a hópelyhes festmény is rofl.gif Na szóval,gondoltam,hogy ennyi lesz delenának,de lassan már úgy vagyok vele,hogy nekem8,mivel végül úgyse őt fogja választani pardon.gif Rühellem Hayleyt. rolleyes.gif Jobban is beindulhatna a történetszál,bár ilyen szempontból ez az évad eddig nem tűnik olyan izgalmasnak,esetleg hogyha már nem csak az a gyógymódkeresősdi menne rolleyes.gif bonnie és jer párossal nincs bajom,és nem is lesz,bár én azt gondoltam,shane proffal fog összejönni sorry.gif

egyetertek veled csak a klausos resz volt izgi ebben a reszben, teljesen szappanopera kezd lenni. nem ertem miert nem lehetett folyatni olyan stilusban a tortenetet mint ahogy a 3. evadban volt dry.gif
remelem ezutan felreteszik a nyaladzast es vmi komolyat is felmutatnak mert maskulonben csak egy sorozat lesz lassan a sok kozul!
2012. december 16. 21:30 #10274
- törölt felhasználó -    
Idézet (laszloboti @ 2012.12.16. 16:33)
egyetertek veled csak a klausos resz volt izgi ebben a reszben, teljesen szappanopera kezd lenni. nem ertem miert nem lehetett folyatni olyan stilusban a tortenetet mint ahogy a 3. evadban volt dry.gif 
remelem ezutan felreteszik a nyaladzast es vmi komolyat is felmutatnak mert maskulonben csak egy sorozat lesz lassan a sok kozul!

Úgy van ahogy mondod, mindig volt benne vmi ami minden eddigi általam látott sorozatnál jobbá tette, de ez a folyamatosan középpontba kerülő szerelmi zűrzavar elrontja, most ha jeremy jelenlegi helyzete nem lenne, nem sokat érne a történet, nekem hiányoztak pl az elena jeremy közös jelenetek ami most volt uccsú részben, és számomra jó volt ezt látni mert olyan normális pillanat volt ahogy összeölelkeztek, túl sok már a természetfeletti a sorozatban
2012. december 16. 23:21 #10275
allyangel
allyangel
chicken-y.™
Na meghoztam a heti Delena videómat! cool.gif Elég egyszerű kis videó lett, és ezt a számot is ezerszer használta már mindenki... de én még nem, szóval remélem tetszeni fog a videó! wink.gif
7 felhasználónak tetszik: Misao, Adrianna, rencsi95, pink_bunny, LadyAlexa, Vampire Lady, An_d_a
2012. december 18. 09:24 #10276
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Haláli ez a pasas. laugh.gif Kol azaz Nate Buzz mutatja be a különböző akcentusokat - legjobb a New York-i. nevet2.gif
Ááá imádnivaló. wub.gif
7 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, mikieger, allyangel, rencsi95, pink_bunny, An_d_a, Alison Lerman
2012. december 18. 20:41 #10277
- törölt felhasználó -    
4.10 - After School Special: Amit az epizódról tudni kell!

- Ez lesz az első epizód, miután 2013-ban visszatér a sorozat a szokásos téli szünetről.
- Ebben a részben tűnik fel először Bonnie édesapja, Rudy Hopkins. Ő lesz a város új polgármestere.
- Ez lesz az első epizód a Silas-fejezetből, bár hivatalosan a 9. résszel kezdődött. Vélhetőleg a 14. epizódig fog tartani.
- Rebekah visszatér a részben, méghozzá mérhetetlen haraggal.
- Damon megtanítja Jeremy-t, hogyan harcoljon megfelelő módon. Eközben, Stefan és Elena eléggé kemény beszélgetést folytatnak arról, mi is történt Damon és a lány között.
- Valamilyen rossz dolog fog történni Shane professzorral.
- Stefan azt mondja Elenának, hogy a lány szinte "kitépi a szívét", nyilván arra célozva, hogy Elena lefeküdt Damon-nel, s hogy együtt van vele.
- Kol ebben az epizódban tűnik fel először a negyedik évad során.
- Kol a víz alá nyomja Shane professzort.
- A tizedik epizód szinte egy az egyben The Breakfest Club (Nulladik óra; 1985-ös film): több karakter bent reked az iskola könyvtárában és felfednek olyan dolgokat magukról, melyekről remélték, hogy el tudják rejteni. De gondoljatok inkább sötét és szomorú dolgokra, mint egy vidám táncra a folyosón. Néhány jelenet szó szerint a felszínre kényszeríti az igazságot, ami mind Stefan és mind Elena számára örökre megváltoztathatja a kapcsolatukat.
- Lesz egy megemlékezés Carol Lockwood-ról.
- Temérdek vágyakozást figyelhetünk meg Elena és Damon között.
- Susan Walters adott egy interjút, mely szerint lehetséges, hogy Forbes seriff is feltűnik a részben.
- Matt segíteni fog gyakorolni Jeremy-nek a tóparti Gilbert-háznál.
- April egy kissé útban lesz, problémát okozva.
- Caroline teljesen máshogy fog Klaus-ra tekinteni, a férfi tette után. Mondjatok búcsút a flörtölős pillanatoknak, ugyanis Caroline semmit sem akar tőle, még barátságot sem, ám a 4. évad 13. és 14. epizódjában nagy pillanataik lesznek.
- Lehetséges, hogy April lesz az, aki "kihúzza a kardot a vámpír kőből".
(- Az epizódban egy lányt meg fog valaki igézni, valamint egy másik pizzát fog hozni.)

http://vampire-d.net/

úgy tűnik a klaroline nak is annyi mad.gif
7 felhasználónak tetszik: allyangel, LadyAlexa, pink_bunny, Vampire Lady, Vampiregirl1, Alison Lerman, marti27
2012. december 18. 21:30 #10278
LadyAlexa
LadyAlexa
#protectTonyStark

Státusz#girls don't want boys, girls want Tony Stark to be happy
Hozzászólás: 2008
Csatolások: 435
Azonosító: 166600
Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.12.18. 20:41)
4.10 - After School Special: Amit az epizódról tudni kell!

- Temérdek vágyakozást figyelhetünk meg Elena és Damon között.

Mintha eddig nem lett volna elég a jeleneteiknél. spiteful.gif
9 felhasználónak tetszik: pink_bunny, Vampire Lady, Misao, allyangel, Vampiregirl1, Adrianna, Brittany, An_d_a, Alison Lerman
2012. december 21. 16:06 #10279
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6376
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Na, végre megnéztem a félévadzáró részt! Hát...tényleg nem volt valami jó, igazából eddig is csak 4 ember, mostmár 5 (Klaus, Damon, Caroline, Tyler + Jer) tart vissza attól, hogy ne nézzem tovább. A történet már kezd kicsit elcsépelt lenni, össze-vissza nyújtják a szálakat, évadonként jön egy "legerősebb, az ősinél is ősibb vámpír" dry.gif de, legalább itt van Klaus meg Damon. blush.gif Akárki akármit mond, Klaus stílusa fantasztikus! Úgy ahogy van, imádom a pasast, akármit is csináljon, sokkal izgalmasabb és szerethetőbb karakter, mint a többi nyámnyila, (kivételek persze akadnak!!!) akármennyi szereplőt is öl meg.
Az epizódra visszatérve, eléggé átlagos volt, de akadtak emlékezetes pillanatok is. Például az, hogy elvesztettünk egy elejétől fogva ismert szereplőt, szerintem megrázónak kellett lennie, bármennyire is antipatikus a karakter. És ez igazából számomra az volt. A zene, amit a végén a végén hallhattunk, tökéletesen beleillett a jelenetbe. Mert..tipikus Klaus! Az, aki ha megöl egy embert, csak feltűri a kis ingét és szépen tovább áll. Kicsit morbid ugyan, és kicsit zizinek fogtok tartani, de összességében megható és hangulatos volt.
Én ettől függetlenül optimistán nézek az új év elébe és ha nem is tárt karokkal, de várom a 10. részt! laugh.gif
Addig is kellemes ünnepeket mindenkinek! happy.gif
5 felhasználónak tetszik: rencsi95, Vampire Lady, allyangel, Misao, pink_bunny
2012. december 21. 16:39 #10280
Toxic
Toxic
peligroso™

Kicsit elgondolkoztam azon, amikor Julie Plec azt ecsetelte, hogy Katherine-t addig nem hozzák vissza, amíg Klaus is a városban van, mert akkor tuti megölné és Katherine-t pedig még életben szeretnék tartani stb...
De Klausnak Katherine (plusz Elena) csak jól jöhet a tervében, miszerint hibrid hadsereget akar, mivel, ha meglesz a gyógymód és Elena újra hasonmásvérrel rendelkező ember lesz, akkor miért ne lehetne Katherine-ből is újra embert csinálni. Így Klaus-nak két hasonmásvérrel teli "emberkéje" lenne... de szerintem hülyeség, mert így túl egyszerű! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Vampire Lady
596 oldal 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!