Húha, hát én ma olvastam egy pletykaszerű valamit, miszerint Damon meg fog halni a 4x15-ben. Olyan ideges lettem, hogy rögtön fel is borult az egész napirendem és még tanulni sem bírtam ezmiatt.
Szóval az van, hogy Ian nemrég posztolta ezt a képet Twitterre és ezt írta hozzá: "Damon Salvatore contemplating man's existential dilemma..." és állítólag a napgyűrűje nincs rajta. Ami megmagyarázhatja azt a posztot, amit Nina tweetelt: "@zach_roerig and I shooting a scene for episode 415 - it's been an emotional roller coaster ride kind of week" és ehhez csatolta ezt a képet, amin úgy látszik, mintha Elenán Damon gyűrűje lenne (nagyobbnak látszik legalábbis Elena gyűrűjénél). Ehhez pluszba még Kat Graham is ilyeneket írt, hogy "Wrapped episode 415, one of the most epic episodes ever shot..." meg "in season 4 its 415, Jule Plec wrote it and I cried when I read the script". És erre válaszul írta még Nina, hogy "Agreed. Ditto.. That it was. Epic and heart wrenching..." Szóval elég gyanús. Ilyen dolgok keringenek a neten, hogy Damon meghal a 4. évad második felében és az 5. évadban jön vissza, hogy megtörje a köteléket közte és Elena között. Vagy lehet, hogy ezt a halált úgy értik, hogy ő kapja meg a gyógyírt és ember lesz. Viszont az előbbi állításomat meg kell cáfoljam, ugyanis a 4x15-ben nem halhat meg Damon, mert Ian nemrég posztolt a 4x16-os szövegkönyvéről egy képet.
Ezek mind csak találgatások, teóriák a részemről (és mások részéről), úgyhogy nem kell komolyan venni őket, de gondoltam megosztom veletek a gondolataimat, mert én szeretem ilyeneken törni a fejem. Én úgy vagyok vele, hogy - bármennyire is fájna Damon elvesztése - a halála felpezsdítené a sorozatot és egy új, váratlan fordulatot hozna bele. De persze csak úgy lenne ez jó, hogy később visszajön. De addigis, legalább mindenki felkapná a fejét, hogy "Hoppá, az írók ezt is meg merték lépni!". Komolyan gondolom, hogy jót tenne már a sorozatnak egy igazi dráma, mert nagyon lagymatagok a részek mostanában. Az meg már más kérdés, hogy a nézettség földmag közeli mélységbe süllyedne Damon ideiglenes elvesztése miatt.
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2013. január 20. 20:47
Idézet (allyangel @ 2013.01.20. 20:37)
Húha, hát én ma olvastam egy pletykaszerű valamit, miszerint Damon meg fog halni a 4x15-ben. Olyan ideges lettem, hogy rögtön fel is borult az egész napirendem és még tanulni sem bírtam ezmiatt.
Szóval az van, hogy Ian nemrég posztolta ezt a képet Twitterre és ezt írta hozzá: "Damon Salvatore contemplating man's existential dilemma..." és állítólag a napgyűrűje nincs rajta. Ami megmagyarázhatja azt a posztot, amit Nina tweetelt: "@zach_roerig and I shooting a scene for episode 415 - it's been an emotional roller coaster ride kind of week" és ehhez csatolta ezt a képet, amin úgy látszik, mintha Elenán Damon gyűrűje lenne (nagyobbnak látszik legalábbis Elena gyűrűjénél). Ehhez pluszba még Kat Graham is ilyeneket írt, hogy "Wrapped episode 415, one of the most epic episodes ever shot..." meg "in season 4 its 415, Jule Plec wrote it and I cried when I read the script". És erre válaszul írta még Nina, hogy "Agreed. Ditto.. That it was. Epic and heart wrenching..." Szóval elég gyanús. Ilyen dolgok keringenek a neten, hogy Damon meghal a 4. évad második felében és az 5. évadban jön vissza, hogy megtörje a köteléket közte és Elena között. Vagy lehet, hogy ezt a halált úgy értik, hogy ő kapja meg a gyógyírt és ember lesz. Viszont az előbbi állításomat meg kell cáfoljam, ugyanis a 4x15-ben nem halhat meg Damon, mert Ian nemrég posztolt a 4x16-os szövegkönyvéről egy képet.
Ezek mind csak találgatások, teóriák a részemről (és mások részéről), úgyhogy nem kell komolyan venni őket, de gondoltam megosztom veletek a gondolataimat, mert én szeretem ilyeneken törni a fejem. Én úgy vagyok vele, hogy - bármennyire is fájna Damon elvesztése - a halála felpezsdítené a sorozatot és egy új, váratlan fordulatot hozna bele. De persze csak úgy lenne ez jó, hogy később visszajön. De addigis, legalább mindenki felkapná a fejét, hogy "Hoppá, az írók ezt is meg merték lépni!". Komolyan gondolom, hogy jót tenne már a sorozatnak egy igazi dráma, mert nagyon lagymatagok a részek mostanában. Az meg már más kérdés, hogy a nézettség földmag közeli mélységbe süllyedne Damon ideiglenes elvesztése miatt.
látom ez nem csak engem sokkolt máma
megmondom őszíntén bár merész húzás lenne de nekem nem tűnik jó ötletnek. Az a szint ami most van sem elég jó nem h iant kiírni a kövi évadig mondjuk, akk nem hiszem h a nézettség elsegítené a sorozatot az évad berendeléséig.
De eszembe jutott most más is
ugye van ez a Silas dolog aki a holtakat feltámasztaná
és mi van akk ha a drága professzorunk vmiért damont is feláldozza és majd silas feltámasztja a holtakat damonnel együtt. Lehet ám h ez hülyeség, igazából csak így tűnik logikusnak h Damon h a fenébe hallhat meg , miért nincs senki aki segítené v vmi.
Elena meg készülhet mert ha miatta mert rajta van a gyűrűje hal meg Damon én személyesen szúrom le egy karóval az fix
2013. január 20. 23:17
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
Idézet (lostgirl @ 2013.01.20. 10:28)
Igen, ezen már én is gondolkoztam:D Lehet, hogy vannak vmi "takarítók", mint anno a Bűbájos boszikban:D
Egyébként teljesen egyett értek azzal, amit írtál. Nekem semmi bajom sincs Damonnal,de ez nekem se jön be így. Sokkal jobb volt mikor csak flörtölgettek egymással. Engem még az idegesít sokszor, hogy írják az emberek, hogy Stefan állandóan nyávog meg minden. Hát basszus most jött össze a szerelme a tesójával. Ahhoz képest nem is vág le nagy hisztit, én nem is tudom mit csinálnék. De úgy veszem észre, hogy most végre bekeményít és remélem oda is teszi magát kicsit:D Már nem örülnék, ha megint Elena után kóstatna, főleg ezek után. Rebeka-val jó kis párost alkotnának sztem:) Kérem vissza Elijaht és Kathrine-t, rakjanak csak rendet MF-ben. Kicsit elszabadult minden.
Egyébként teljesen egyett értek azzal, amit írtál. Nekem semmi bajom sincs Damonnal,de ez nekem se jön be így. Sokkal jobb volt mikor csak flörtölgettek egymással. Engem még az idegesít sokszor, hogy írják az emberek, hogy Stefan állandóan nyávog meg minden. Hát basszus most jött össze a szerelme a tesójával. Ahhoz képest nem is vág le nagy hisztit, én nem is tudom mit csinálnék. De úgy veszem észre, hogy most végre bekeményít és remélem oda is teszi magát kicsit:D Már nem örülnék, ha megint Elena után kóstatna, főleg ezek után. Rebeka-val jó kis párost alkotnának sztem:) Kérem vissza Elijaht és Kathrine-t, rakjanak csak rendet MF-ben. Kicsit elszabadult minden.
Ezt a nyávogás dolgot én se értem,egy hisztis pasi egyáltalán nem ilyen.
Rebekaht én is bírom,meg régen ugye őt szerette is,szóval még jó dolog is kijöhet ebből...De azért azt se szeretném,hogy akkor 1 rész múlva ők már járnak Mondjuk Rebekah nem az a nagyon csajos,olvadozós típus,szóval ettől talán nem kell félni.
Elijah tényleg jöhetne vissza,ő szerintem Klaustól is nagyobb arc. Ma is néha eszembe jut az a jelenet mikor egy marék kaviccsal bebombázta a kávézó vagy kajálda üvegfalát.
2013. január 20. 23:22
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
Azért ezek szerintem elég meredek következtetések néhány kis felbontású kép alapján. Meg nem is gondolnám,hogy képesek az egyik főszereplőt kiírni,főleg nem úgy,hogy még hátravan kb. 7 rész az évadból,esetleg egy bazi nagy évad végi cliffhangernek el lehetne lőni. De nem is szeretném,ha megölnék Damont,az úgy már megint nem lenne az igazi. Mondjuk ha még egy olyan jelentéktelen szereplőt,mint Matt sem mertek eddig kiírni,akkor szerintem Damonra sincs sok esély.
Meg a szereplők elég sokszor eljátszották már ezt az "úristen,a legdurvább rész lesz a következő" és hasonló kijelentéseket.
De persze ki tudja,lehet,hogy tényleg bekeményítenek
Viszont az meg megint olyan gáz,hogy aztán a következő évadban visszajön,eddig persze senkit nem tudtak megmenteni.Úgyhogy inkább ezt az egészet ne is játsszák el szerintem
Meg a szereplők elég sokszor eljátszották már ezt az "úristen,a legdurvább rész lesz a következő" és hasonló kijelentéseket.
Viszont az meg megint olyan gáz,hogy aztán a következő évadban visszajön,eddig persze senkit nem tudtak megmenteni.Úgyhogy inkább ezt az egészet ne is játsszák el szerintem
2013. január 20. 23:25
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 669 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline |
Én azt szeretném ha Elena halna már meg végre! Engem már nagyon idegesít!!!
2 felhasználónak tetszik:
mikieger,
chelseagirl18
2013. január 21. 17:27
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
Idézet (Jal @ 2013.01.20. 23:25)
na jo én inkább erre nem is mondok semmit elég ezt látni egy bizonyos rétegtöl tumblr-n
amugy Damon haláloz kapcsolodo teoriákhoz éppen pont passzol eza tavalyi fanvideo
1 felhasználónak tetszik:
Kyra99
2013. január 21. 21:19
REVELATION Trailer by Joseph Morgan starring Persia White
http://youtu.be/3SICTmdS7gA
tudom h nem TVD vel kapcsolatos de sztem nagyon jó
jah meg most már az is kering a neten h damon meghal elena meg kikapcsolja az emberségét, hát egyre jobb de már bonnie halálát is rebesgetik, jó lenne ha tisztáznák végre mert már komolyan kezdek aggódni
http://youtu.be/3SICTmdS7gA
tudom h nem TVD vel kapcsolatos de sztem nagyon jó
jah meg most már az is kering a neten h damon meghal elena meg kikapcsolja az emberségét, hát egyre jobb de már bonnie halálát is rebesgetik, jó lenne ha tisztáznák végre mert már komolyan kezdek aggódni
2013. január 22. 13:57
Amire alapozzátok Damon halálát, az véleményem szerint csak egy homályos fotó, amiről azt hallottam, hogy állítólag Ian tette fel a twitterre. Ezt én valószínűtlennek tartom. Egy: 6 évadra írta alá a szerződést. Kettő: ilyen spoilert egyetlen színész sem próbálhat meg kiszivárogtatni a karaktere jövőjéről. Ian egyébként nem rég felrakta a szövegkönyvét a twittere, ami a 4. évad 16. részére vonatkozik.
Kyra99
2013. január 22. 13:58
Idézet (Jal @ 2013.01.20. 23:25)
Gonosz vagy!
2013. január 22. 14:01
Idézet (Jessy @ 2013.01.20. 23:22)
Azért ezek szerintem elég meredek következtetések néhány kis felbontású kép alapján. Meg nem is gondolnám,hogy képesek az egyik főszereplőt kiírni,főleg nem úgy,hogy még hátravan kb. 7 rész az évadból,esetleg egy bazi nagy évad végi cliffhangernek el lehetne lőni. De nem is szeretném,ha megölnék Damont,az úgy már megint nem lenne az igazi. Mondjuk ha még egy olyan jelentéktelen szereplőt,mint Matt sem mertek eddig kiírni,akkor szerintem Damonra sincs sok esély.
Kifejezném egyetértésemet. Én sem vonnék le semmilyen következtetést egy vacak, homályos fotó alapján.
2013. január 22. 14:19
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
Idézet (petimbo @ 2013.01.22. 13:57)
Amire alapozzátok Damon halálát, az véleményem szerint csak egy homályos fotó, amiről azt hallottam, hogy állítólag Ian tette fel a twitterre. Ezt én valószínűtlennek tartom. Egy: 6 évadra írta alá a szerződést. Kettő: ilyen spoilert egyetlen színész sem próbálhat meg kiszivárogtatni a karaktere jövőjéről. Ian egyébként nem rég felrakta a szövegkönyvét a twittere, ami a 4. évad 16. részére vonatkozik.
1, senki se gondolja hogy Damon kinyirnák a soribol az marha nagy böszmeség lenne
2, az hogy forgato könyvet kapott... lol egyértelmü hogy kapott mért ne kapna? és ha ghost!damon lenne mért ne találkozhatna ghost!ric-l? stb stb stb
3, sztem jobb ha felse hozom még1szer ezta teoriát nem célom fokozni azta elégedetlenséget ami igy olvashato az itteni hozzászolásokbol
majd ugyis meglátjuk mi lesz és akkor majd lehet örülni/boszonkodni/szomorkodni vagy akár utálni öket
2013. január 22. 16:20
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 669 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline |
Idézet (petimbo @ 2013.01.22. 13:58)
Gonosz vagy!
Nem vagyok gonosz, csak elmondtam a véleményemet! Én jobban 'helyeselném'(nem ez a legjobb szó de nem jut eszembe jobb) Elena halálát, mint Damonét!
2013. január 22. 18:39
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (funny18 @ 2013.01.22. 16:36)
Úgy emlékszem, hogy valaki kérte volna őket HQ-ban Íme itt vannak a hiányzó S4 promóképek természetesen HQ méretben.
Stefan
Stefan
Elijah mint egy ügyvéd.
Ismét csak nagyon durván dolgozott rajtuk a Photoshop.
Főleg Dr.Fell haja alatt mutatkoznak igazán a számítógépes technika tünetei. Közelebről megnézve meg Elena fülének árnyalata is elég furcsa.
No mindegy nem szóltam, de máig nem értem miért kell valakit egy próbabává retusálni.
allyangel
2013. január 22. 18:54
Idézet (allyangel @ 2013.01.20. 20:37)
Húha, hát én ma olvastam egy pletykaszerű valamit, miszerint Damon meg fog halni a 4x15-ben. Olyan ideges lettem, hogy rögtön fel is borult az egész napirendem és még tanulni sem bírtam ezmiatt...
Ehhez az egészhez csak annyit tudnék még hozzáfűzni, hogy volt egy teória még tavaly decemberben, mikor az a twitter kép megjelent, hogy Damon meg fog halni, és így megszakítják a köteléket közte és Elena között. Plec szintén kihangsúlyozta nemrég, hogy attól még, hogy Jeremy most olyan, amilyen, még mindig képes látni a szellemeket. Tehát akár Damon szellemként is jelen lehetne, és mivel az egész évad lényege, hogy találjanak egy módot a halottak visszahozására, Damon újra feléledhetne (esetleg emberként?). Persze ezeket nem szabad komolyan venni, de ki tudja, volt már olyan, hogy egy-egy rajongói teória végül bejött.
Gondoltam, én is elmondom már, amit tudok, hogy senki se maradjon le semmiről.
2013. január 22. 22:32
mikiegervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 340 Csatolások: 457 Azonosító: 124537 offline |
Daniel Gillies (Elijah) lesz a készülő "The Originals" spinoff harmadik főszereplője Joseph Morgan és Phoebe Tonkin mellett.
Forrás: DEADLINE
Húúúú, egyre jobban várós ez.
Forrás: DEADLINE
Húúúú, egyre jobban várós ez.
Brittany
2013. január 23. 00:04
Jessy♥F1♥ addict |
Idézet (funny18 @ 2013.01.22. 16:36)
Úgy emlékszem, hogy valaki kérte volna őket HQ-ban Íme itt vannak a hiányzó S4 promóképek természetesen HQ méretben.
Stefan
Stefan
köszi szépen a képeket
Stefan
Damonra ezen a képen egy hajvágás ráfért volna. Elenáról sem a legjobb,mi ez a nadrág? Caroline és Rebekah viszont nagyon szépek
lostgirl
2013. január 23. 16:13
Idézet (Daxy @ 2013.01.22. 14:19)
1, senki se gondolja hogy Damon kinyirnák a soribol az marha nagy böszmeség lenne
2, az hogy forgato könyvet kapott... lol egyértelmü hogy kapott mért ne kapna? és ha ghost!damon lenne mért ne találkozhatna ghost!ric-l? stb stb stb
3, sztem jobb ha felse hozom még1szer ezta teoriát nem célom fokozni azta elégedetlenséget ami igy olvashato az itteni hozzászolásokbol
majd ugyis meglátjuk mi lesz és akkor majd lehet örülni/boszonkodni/szomorkodni vagy akár utálni öket
"majd ugyis meglátjuk mi lesz"
Én is erre gondolok. Jól mondod.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.