The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. június 18. 16:16
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Igen, nekem is Németh Borbála ugrott be. De ez a szinkron szörnyű! Mármint, egyikőjükhöz sem illenek a hangok. Főleg Paul hangja, de Elenájé sem tetszik, és Damon hangja sem. Mármint szeretem Szabó Máté hangját, de nem illik hozzá.
2010. június 18. 16:18
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Szabó Mátéval még megbékélek. Minden az első rész után fog azonban eldőlni... nem tudom. Meghallgattam már egy csomószor Elena hangját... kicsit Németh Borbála de valamiért mégsem stimmel a dolog. Csuha Bori is eszembe jutott... de nem ő.
Nem tudom! Valami szinkronszakértő mondja már meg. Halálra idegesít és sehol semmi info róla
Nem tudom! Valami szinkronszakértő mondja már meg. Halálra idegesít és sehol semmi info róla
2010. június 18. 17:35
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.06.18. 17:29)
Hivatalosan is megerősítve Nem nyugodtam amíg ki nem derítettem. Elena hangja NÉMETH BORBÁLA.
Nem vagyok valami jó magyar szinkron hangokban. Miben játszott, vagy szinkronizált Borbála?
Köszi az infót.
2010. június 18. 17:37
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (Bessie @ 2010.06.18. 17:35)
Nem vagyok valami jó magyar szinkron hangokban. Miben játszott, vagy szinkronizált Borbála?
Köszi az infót.
Köszi az infót.
Sorozatbeli szinkronszerepek:
Frasier, a dumagép: Daphne Moon/Crane – Jane Leeves (első hang)
Beverly Hills 90210: Valerie Malone – Tiffani-Amber Thiessen
Sunset Beach: Gabriella 'Gabi' Martinez-Torres – Priscilla Garita
Central Park West: Nikki Sheridan - Michael Michele
Sweet Valley: Patty Gilbert – Amarilis
A farm, ahol élünk: Sarah Carter - Pamela Roylance
Kedves nővérek: Michaela – Mareike Fell
Amíg még élünk: Milly Nassim – Amita Dhiri
Trükkös halál: Mira Sanchez – Jacqueline Torres
Nancy Drew: George Fayne – Joy Tanner
Űrháború-2063: Lt. Vanessa Damphousse- Lanei Chapman
Baywatch – Forró éjszakák: Destiny Desimone – Lisa Stahl
Vágyak földje: Constance – Cristiana Reali
McLeod lányai: Jodi Fountain McLeod – Rachel Carpani
Tiltott szerelem: Eugenia Sánchez de Landaeta - Carolina Tejera
Betty a csúnya lány: Beatriz Aurora 'Betty' Pinzón Solano - Ana María Orozco
Papás-mamás: Dana – Kimberly Williams
VIP – Több, mint testőr: Kay Simmons – Leah Lail
Dawson és a haverok: Jennifer 'Jen' Lindley – Michelle Williams
Barkácsbolt: Anne – Susan Earl
Azúrkék óceán: Jeanne- Natacha Amal
Gyilkos számok: Amita Ramanujan- Navi Rawat (első hang)
Andromeda: Andromeda Ascendant- Lexa Doig (mtv szinkronverzió)
Hősök: Eden McCain- Nora Zehetner
4400: Diana Skouris- Jacqueline McKenzie
Címlapsztori (Ugly Betty, Ki ez a lány?): Hilda Suarez- Ana Ortiz
A színfalak mögött: Jordan McDeere- Amanda Peet
Egy lépés előre: Silvia Jáuregui- Mónica Cruz
Dexter: Debra Morgan- Jennifer Carpenter
Agykontroll: Dr. Adrianne Holland- Indira Varma
A harc törvénye: Amy Dylan- Gretchen Egolf
Róma: Niobe- Indira Varma
Rosalinda: Luz María- Luz María Zetina
Az igazság harcosai: Sonya Quintano- Marisol Nichols
Vámpír akták: Coreen Fennel- Gina Holden
24: Audrey Raines- Kim Raver
Kilenc túsz: Kathryn Hale- Kim Raver
Így jártam anyátokkal: Robin Scherbatsky- Cobie Smulders
Rúzs és New York: Wendy Healy- Brooke Shields
Gossip Girl-A pletykafészek: Georgina Sparks-Michelle Trachtenberg
Marimar: Natalia Montenegro-Amairani
Canterbury esetek: Molly McConnell-Trieste Kelly Dunn
A kiválasztott - Az amerikai látnok: Marissa Clark-Shanesia Davis-Williams
NCIS: Los Angeles: Special Agent Kensi Blye-Daniela Ruah
Roswell: Maria DeLuca- Majandra Delfino (2. hang)
Külvárosi rendőrök: Commissario Giulia Corsi-Claudia Pandolfi
Nekem azokból volt ismerős, amiket kiemeltem..
2010. június 18. 17:40
Filmekben meg szinkronizált
Beépített szépség: Alana Krewson, Miss Hawaii-Asia De Marcos
A sötét lovag: Rachel Dawes-Maggie Gyllenhaal
Beépített szépség: Alana Krewson, Miss Hawaii-Asia De Marcos
A sötét lovag: Rachel Dawes-Maggie Gyllenhaal
2010. június 18. 18:01
Nagyon várom már ezt a sorozatot, jajj és még egy hét
2010. június 18. 18:41
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Köszi a videókat.
Így én még nagyon nem ítélkeznék (tudom, hogy sehogy se fog tetszeni ), az első rész után elválik, hogy bírkóznak meg vele. Talán Elena-é a legrosszabb (már ha mondhatom így).
Szétröhögtem az agyam, pont akkor van a madár hangja mikor Stefan kinyitja a száját/vicsorít.
Így én még nagyon nem ítélkeznék (tudom, hogy sehogy se fog tetszeni ), az első rész után elválik, hogy bírkóznak meg vele. Talán Elena-é a legrosszabb (már ha mondhatom így).
Idézet (Brittany20 @ 2010.06.18. 13:10)
Szétröhögtem az agyam, pont akkor van a madár hangja mikor Stefan kinyitja a száját/vicsorít.
2010. június 19. 15:34
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline |
Na, mégis Vámpírnaplóknak fordították? Hála az égnek, az az előző cím valami borzalmas volt
A szinkronizált változattól nagyon félek, szerintem sok lesz a félrefordítás meg ilyesmi. Megnézem majd az első részt, de ha nem tetszenek a szinkronok, akkor nem nézem tovább - szerintem.
A szinkronizált változattól nagyon félek, szerintem sok lesz a félrefordítás meg ilyesmi. Megnézem majd az első részt, de ha nem tetszenek a szinkronok, akkor nem nézem tovább - szerintem.
2010. június 19. 19:39
Idézet (Fuller @ 2010.06.19. 19:25)
Megnézném azt a 35. évadot is.
Pont FlashForward? Nina...
Paul aranyos volt, ahogy elkezdte énekelni a BEP számot.
Köszi a videót.
Pont FlashForward? Nina...
Paul aranyos volt, ahogy elkezdte énekelni a BEP számot.
Köszi a videót.
Mi a baj a FlashForwarddal?
2010. június 19. 22:05
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline |
Idézet (Fuller @ 2010.06.18. 18:41)
Idézet (Sixy @ 2010.06.19. 19:15)
Tök jól elröhögcséltek, aranyosak. Meg hogy egymás szavába vágtak.
2010. június 20. 17:07
Yennaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.05. Hozzászólás: 35 Csatolások: 7 Azonosító: 86456 offline |
Sziasztok!
Képek miatt jöttem ide, és nagyon sok jó minőségűt találtam, amit nagyon köszönök.
Ezen kívül lenne két kérdésem:
1. Találtam egy gif képet (imádom azt a részt, ez azt hiszem az aláírásomból is kiderül ), de nem tudom úgy lementeni, hogy lássam is. Nálam csak az első képkocka jelenik meg. Tudnátok segíteni? Erről lenne szó: http://starity.hu/forum/csatolas/2384313/
2. A másik kérdésem pedig az lenne, hogy szeretnék egy ficet írni (már el is kezdtem, van már kb fél oldalam belőle ), és keresek hozzá valakit, aki átnézné, kijavítaná (a merengőre szoktam írni, ott ezt bétázásnak hívják ). Gondoltam, ti már tuti végignéztétek párszor, így esetleg tudnátok nekem segíteni. Én egy hete kezdtem el, és már kettőször végignéztem. Persze nem csak javításra gondolok, hanem ha megakadok, akkor meg tudom vele beszélni az ötleteket, hogy hogyan folytassam. Egyébként ott folytatnám, ahol az első évad befejeződött, és Stefan/Elena, Damon/Bonny párosítást írnék, egy kis Katherine-nel megspékelve.
Képek miatt jöttem ide, és nagyon sok jó minőségűt találtam, amit nagyon köszönök.
Ezen kívül lenne két kérdésem:
1. Találtam egy gif képet (imádom azt a részt, ez azt hiszem az aláírásomból is kiderül ), de nem tudom úgy lementeni, hogy lássam is. Nálam csak az első képkocka jelenik meg. Tudnátok segíteni? Erről lenne szó: http://starity.hu/forum/csatolas/2384313/
2. A másik kérdésem pedig az lenne, hogy szeretnék egy ficet írni (már el is kezdtem, van már kb fél oldalam belőle ), és keresek hozzá valakit, aki átnézné, kijavítaná (a merengőre szoktam írni, ott ezt bétázásnak hívják ). Gondoltam, ti már tuti végignéztétek párszor, így esetleg tudnátok nekem segíteni. Én egy hete kezdtem el, és már kettőször végignéztem. Persze nem csak javításra gondolok, hanem ha megakadok, akkor meg tudom vele beszélni az ötleteket, hogy hogyan folytassam. Egyébként ott folytatnám, ahol az első évad befejeződött, és Stefan/Elena, Damon/Bonny párosítást írnék, egy kis Katherine-nel megspékelve.
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!