The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2013. március 29. 19:42
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Kövezzetek meg, de nekem marhára nem tetszett ez a rész. Igaz, Klaus és Caroline téren jó jelenetek voltak, de itt is inkább a vége felé. Nekem most Katherine se tetszett, túl 'az új vadult Elenás' szerepbe volt. És láttam az előzetest is, amibe Stelena fronton lesznek jelenetek, és én Delena párti vagyok, így a következő részért se fogok szerintem rajongani. Nem tudom, hogy csak én gondolom így, de szerintem egyre rosszabb részek vannak. De meg kell hagyni Elijah miatt érdemes volt megnézni.
2013. március 29. 21:59
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
SPOILER
Nem írok semmiről, ezt megkell nézni, an meg leírták már előttem.
De A Klaus & Carolien jelenetek. Na de hölgyeim.. Olyan kis édesek még mindig. Lassan haladunk a cél felé, mivel elég makacs mindkettő, d eha oda értünk, ott minden lesz
Nem írok semmiről, ezt megkell nézni, an meg leírták már előttem.
De A Klaus & Carolien jelenetek. Na de hölgyeim.. Olyan kis édesek még mindig. Lassan haladunk a cél felé, mivel elég makacs mindkettő, d eha oda értünk, ott minden lesz
6 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
Vampire Lady,
mikieger,
Alison Lerman,
MissHamilton,
BunnyGirl
2013. március 29. 22:16
Látom, hogy sokaknak nagyon tetszett ez a rész. Én is így vagyok vele. Komolyan mondom, hogy alapítok egy vámpír elmegyógyintézetet és bezárom Elenát a legsötétebb cellába Katerina mellé. Eddig egyetlen r*ancom volt, Katerina, most már kettő is akad [Elena és Katerina]. Na, hülyéskedést félretéve, nagyon örültem Elijahnak, és a Klaroline jelenetek is jól sikerültek. Továbbra is a régi Elenát akarom vissza, de az őrült is bejön.
2013. március 30. 09:31
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline |
Én egy valamit nem értek. Ha kinyírnak egy karaktert, akkor mi a fenének írják ki a színész nevét? A mostani résznél vettem észre, hogy kiírták Steven nevét, holott Jeremy már pár része halott. Vagy úgy vannak vele, hogy Steven csak szerepel benne, még ha 2 másodpercre is, de legalább szerepel?
2 felhasználónak tetszik:
Minimanó94,
Alison Lerman
2013. március 30. 09:34
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (Peti_1992 @ 2013.03.30. 09:31)
Én egy valamit nem értek. Ha kinyírnak egy karaktert, akkor mi a fenének írják ki a színész nevét? A mostani résznél vettem észre, hogy kiírták Steven nevét, holott Jeremy már pár része halott. Vagy úgy vannak vele, hogy Steven csak szerepel benne, még ha 2 másodpercre is, de legalább szerepel?
Végülis igen, a vissza emlékezés - vagy "Previously on The Vampire Diaries" résznél láttuk. Amúgy én se nagyon értem...
2013. március 30. 11:44
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
SPOILER!
Nekem is nagyon tetszett a tegnapi rész, de először azt a gondolatot ötlöttem ki, hogy Kath szerintem csak azért adta oda Elijahnak a gyógyírt, hogy majd utánna megy és happy lesz minden, csak épp ráfázott.
Amúgy én még mindig imádom Elenát, nekem Damon után ő a kedvencem és hidegen hagy mit csinál, mert imádom. Végre nem az a szende kislány, aki volt és ölni is mer, ami persze nem jó, de hát ez van. Mondjuk az előzetesben lévő, nem érzek irántad semmi, kicsit k*csög volt, de hát ez van..nem hiszem, hogy Damon komolyan elhitte a dolgot, hisz a csaj nem érez semmit, nincsenek érzeései, ezt Damon is tudja, hogy milyen..
Kíváncsi leszek a kövi részre, mert azok a ruhák..*.*
SPOILER VÉGE!
Nekem is nagyon tetszett a tegnapi rész, de először azt a gondolatot ötlöttem ki, hogy Kath szerintem csak azért adta oda Elijahnak a gyógyírt, hogy majd utánna megy és happy lesz minden, csak épp ráfázott.
Amúgy én még mindig imádom Elenát, nekem Damon után ő a kedvencem és hidegen hagy mit csinál, mert imádom. Végre nem az a szende kislány, aki volt és ölni is mer, ami persze nem jó, de hát ez van. Mondjuk az előzetesben lévő, nem érzek irántad semmi, kicsit k*csög volt, de hát ez van..nem hiszem, hogy Damon komolyan elhitte a dolgot, hisz a csaj nem érez semmit, nincsenek érzeései, ezt Damon is tudja, hogy milyen..
Kíváncsi leszek a kövi részre, mert azok a ruhák..*.*
SPOILER VÉGE!
1 felhasználónak tetszik:
mikieger
2013. március 30. 15:05
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Hát én most egyszerre két részt gyűrtem le, mert egy kicsit lemaradtam, de, hogy őszinte legyek nem győzött meg a mostani rész sem. Oké, én mondjuk egy kicsit nagyobb Klaus- Caroline részre számítottam, de ez se volt rossz. Ez a Silas meg kezd nagyooon az agyamra menni. Hol itt, hol ott tűnik fel, de közben úgy, hogy azt se tudod, ki ő. Ami viszont pozitívum, hogy elég sok Stefan-Damon jelenet volt, aminek örültem. És Lexi, annyira hiányzik... Na de Elena... Hát szerintem kezdünk átesni a ló túloldalára, mert most szerepcsere lesz? Katherine lesz a good Elena meg a bad girl? Mert lassan tényleg ott fogunk tartani. Kathernie karakere még változhat, főleg Elijah miatt. -Ja és akkor ha már itt tartunk, tudisten mióta nem volt benne, erre feltűnik és máris lekapja Katherinet??? Vagyis hát ugye Elenát... Ott majdnem felrúgtam az asztalt.
NA akkor összegzés:
Delena vonal: egy nagy SEMMI!!! Minek kellett akkor szétszedni a Stelenát?
Stelena vonal: dettó.
Klaus és Caroline: Na, na na végre lesz már valami!!!
Damon: Imádtam... Nélkül már nem nézném.
Stefan: Hát most olyan semmilyen sem volt. Pedig imádom őt is.
Elena: NO, Katherine: YES. Becca: BIG NOO!!! Silas:
NA akkor összegzés:
Delena vonal: egy nagy SEMMI!!! Minek kellett akkor szétszedni a Stelenát?
Stelena vonal: dettó.
Klaus és Caroline: Na, na na végre lesz már valami!!!
Damon: Imádtam... Nélkül már nem nézném.
Stefan: Hát most olyan semmilyen sem volt. Pedig imádom őt is.
Elena: NO, Katherine: YES. Becca: BIG NOO!!! Silas:
MissHamilton
2013. március 30. 15:32
Nekem tetszik Silas titokzatossága, ez a képessége pedig rendesen felerősíti őt
Kath sosem lesz jó ettől ne féljen senki...néha néha az érzelmes oldalát láthatjuk de még messze van attól hogy a manipulatív r..ból jó kislánnyá váljon Ráadásul most hogy az ősök elmennek a színről nem is tudom hogy alakulhat e közöttük Elijah-val valami szorosabb kapcsolat is...ez pedig vonatkozik a Klaroline-ra is.
Kath sosem lesz jó ettől ne féljen senki...néha néha az érzelmes oldalát láthatjuk de még messze van attól hogy a manipulatív r..ból jó kislánnyá váljon Ráadásul most hogy az ősök elmennek a színről nem is tudom hogy alakulhat e közöttük Elijah-val valami szorosabb kapcsolat is...ez pedig vonatkozik a Klaroline-ra is.
2 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady,
MissHamilton
2013. március 30. 16:10
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Idézet (Peti_1992 @ 2013.03.30. 09:31)
Szerintem Michael Trevinot, és Candice Accolát is sokszor kiírják, pedig ugye pl. Tyler a bújkálások stb. miatt rengeteg részből kimaradt, pedig a legtöbb helyen úgy tüntetik fel, mintha eddigi epzódban benne lett volna!
2013. március 30. 17:26
MissHamiltonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.06. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 197292 offline |
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.03.30. 15:32)
Szerintem sem kell attól félni, hogy mostantól Kath lesz az erkölcs. Pont az szeretem benne, hogy egy r*banc ugyan, de vannak érzései. Bár őszintén szólva nem vagyok biztos benne, hogy amit Elijah-nak mondott igaz volt-e, de reménykedem benne, hogy igen. Én ettől a The Originals-tól egy kicsit tartok is. Elmegy Klaus, Elijah és Rebekah is...mi lesz így az eredeti sorozattal? Szóval én kíváncsi vagyok rá, de tartok is tőle. De, ha átviszik Kath-et is, akkor nincs semmi akadálya ( sajnos ezt viszont kétlem, mert akkor Nina-nak sok dolga lenne ). Persze, ha nem éri meg nekik, akkor nem is lesz Originals...
2013. március 30. 19:47
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.03.30. 15:32)
Engem viszont már kezd egy kicsit idegesíteni, nem bírom a prof boci szemeit, miközben nem több egy manipulatív kis k*cs*gnél Sőt, mivel lesz következő évad, bitosra veszem, hogy csak az évadzáróban derül ki, hogy néz ki drága Silas barátunk. Ami meg a fel-felbukkanásait illeti, azokat sem díjazom, nehogy már ő legyen előnyben és ne Klausék... Nem hajazok erősen a team Klaus felé, tényleg.
ÉN nem attól tartok, hogy Kath lesz jó hanem attól, hogy a jó Elena lesz rosszabb, mint Kath.
Lemaradtam... az ősök elmennek a színről? Ejha, egy kicsit kimaradok és máris mindenből kimaradok?
Vampire Lady
2013. március 30. 19:50
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Szerintem annyira kedves dolog volt Ninától és Iantől, hogy elmennek meglátogatni Kaylát potyognak a könnyeim
Vampire Lady
2013. március 30. 19:55
Idézet (MissHamilton @ 2013.03.30. 17:26)
Én ettől a The Originals-tól egy kicsit tartok is. Elmegy Klaus, Elijah és Rebekah is...mi lesz így az eredeti sorozattal? Szóval én kíváncsi vagyok rá, de tartok is tőle. De, ha átviszik Kath-et is, akkor nincs semmi akadálya ( sajnos ezt viszont kétlem, mert akkor Nina-nak sok dolga lenne ). Persze, ha nem éri meg nekik, akkor nem is lesz Originals...
Az első két évad volt az egész sorozat fénypontja ( sztem ) ezalatt ősök nem szerepeltek csak Klaus kb 2 v 3 rész erejéig , de nélkülük is tökéletes volt..viszont odáig jutottunk hogy ők dobják fel a storyt.. alig várjuk hogy Elijah feltűnjön, Rebekah is szórakoztató, na és persze Klaus.
A 3. évadban már jelentősen érezhető volt a "kissé kifogytunk az ötletekből" a negyedik évad eleje meg elég katasztrófa volt ahhoz képest, most kezd beindulni, de vegyük figyelembe hogy lassan már évadzáró, már jó régen izgalmas részekkel kellett volna bombázniuk minket
Az Originals-nak mindene meg van ahhoz hogy jó legyen: Elijah, Klaus, Rebekah stb, csupa olyan személyek akiket sokan szeretnek többek közt én is, de ha Julie a történetet elrontja akkor bukásra van ítélve ... És pontosan ezért tartok ettől Én is, mert Julie mostanság nem úgy gondolkodik hogy az izgalmas részeket eredményezzen.
Ráadásul már alapból azzal kellene foglalkozniuk hogy az eredeti sorozatot tegyék izgalmassá, nem a testvérsorozat megvalósításán gondolkozni.
Nekem ez a véleményem
( AM csak mellékesen mi bajuk van hogy már minden sorozathoz testvérsorozatot akarnak? itt a TVD, aztán az Once upon a time, meg a Pretty Little Liars..meg még kitudja...közben meg az alap sorozat kezd haldokolni lassan ) Mert néha bedobnak egy ütős részt, aztán jó ideig meg semmi és vontatott az egész..na persze lehet ezt csak én gondolom így .
7 felhasználónak tetszik:
Zsuzsy93,
lostgirl,
Jeanne,
Vampire Lady,
Alison Lerman,
rencsi95,
marti27
2013. március 31. 09:30
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline |
Idézet (Alison Lerman @ 2013.03.30. 16:10)
Szerintem Michael Trevinot, és Candice Accolát is sokszor kiírják, pedig ugye pl. Tyler a bújkálások stb. miatt rengeteg részből kimaradt, pedig a legtöbb helyen úgy tüntetik fel, mintha eddigi epzódban benne lett volna!
Rólunk tudjuk, hogy élnek, csak nem mindegyik részben szerepelnek, szóval ezért nem említettem meg.
2013. március 31. 12:28
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Idézet (Peti_1992 @ 2013.03.31. 09:30)
Rólunk tudjuk, hogy élnek, csak nem mindegyik részben szerepelnek, szóval ezért nem említettem meg.
Tudom, nem is azért írtam! De alapvetően nem értem, hogy miért kell olyan szereplőket is kiírni, akik van, hogy legalább egymást követő 5 részben nem szerepelnek!
Főleg azért, mert amikor nézem azt a bizonyos részt, és kiírják, hogy Michael Trevino én meg már örülök, mint majom a farkának, hogy újra látni fogom, aztán kiderül, hogy mégse!
2013. március 31. 13:16
Az egész Somerhalder család elfogadta a meghívást a Charming Vampires Convention and Enviromental Event-re, amit Budapesten rendeznek meg júniusban. Ian-en kívül Magyarországra jön a bátyja, Robert, a sógornője Dena, az unokaöccse és az unokahúga.
http://ianjosephsomerhalder.com/
és én nem lehetek ott vki nem tud arról hogy közvetítenék az eseményt valamelyik csatornán? nagyon remélem hogy igen, a sok sz... mellett amit leadnak nap mint nap el nem hiszem hogy pont ezt hagynák ki, amikor végre Matt és a többiek ellátogatnak hozzánk...
és én nem lehetek ott vki nem tud arról hogy közvetítenék az eseményt valamelyik csatornán? nagyon remélem hogy igen, a sok sz... mellett amit leadnak nap mint nap el nem hiszem hogy pont ezt hagynák ki, amikor végre Matt és a többiek ellátogatnak hozzánk...
2013. március 31. 16:33
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline |
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.03.31. 13:16)
Az egész Somerhalder család elfogadta a meghívást a Charming Vampires Convention and Enviromental Event-re, amit Budapesten rendeznek meg júniusban. Ian-en kívül Magyarországra jön a bátyja, Robert, a sógornője Dena, az unokaöccse és az unokahúga.
én is bánom hogy nem lehetek ott remélem lesznek beszámolók,képek,videók szerintem a fókuszba megfogják említeni
2013. március 31. 17:43
bátor09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.20. Hozzászólás: 172 Csatolások: 51 Azonosító: 184071 offline |
Nagyon-nagyon szeretem (imádom) ezt a sorozatot!! Szerintem az 2-3.évad a legjobb,de a 4.évad hű hát az!! Januárban egy barátnőm biztatására néztem meg az első évadot. Utána már sorban néztem a többi részt!! Ez nem egy szokványos vámpírokkal kapcsolatos történet. EZ a legeslegjobb!!! Gratulálok a sorozat rendezőnek,mert igazán szuper-karakteres színészeket választott!! Órákig tudnék írni erről a sorozatról,mert komolyan mondom a a függője lettem. Kár,hogy csak 4 évad van és az is május végén véget ér TVD FOREVER!!
2013. március 31. 18:33
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline |
Idézet (bátor09 @ 2013.03.31. 17:43)
Nagyon-nagyon szeretem (imádom) ezt a sorozatot!! Szerintem az 2-3.évad a legjobb,de a 4.évad hű hát az!! Januárban egy barátnőm biztatására néztem meg az első évadot. Utána már sorban néztem a többi részt!! Ez nem egy szokványos vámpírokkal kapcsolatos történet. EZ a legeslegjobb!!! Gratulálok a sorozat rendezőnek,mert igazán szuper-karakteres színészeket választott!! Órákig tudnék írni erről a sorozatról,mert komolyan mondom a a függője lettem. Kár,hogy csak 4 évad van és az is május végén véget ér TVD FOREVER!!
Lesz 5. évad is.
2013. március 31. 18:50
A drága kis Kayla végül találkozhatott kedvenc vámpírjainkkal, és láthatóan nagyon élvezték az együtt töltött órákat nagyon édesek
( tudom hogy nem szabad a sorozaton kívüli képeket feltölteni de lécci most nézzétek el )
( tudom hogy nem szabad a sorozaton kívüli képeket feltölteni de lécci most nézzétek el )
15 felhasználónak tetszik:
Beba13,
benyaw93,
Vampire Lady,
Katttah,
Nina 10,
Alison Lerman,
rencsi95,
rolllllleee,
elena21,
BunnyGirl,
Adrianna,
Zsuzsy93,
Lolla,
marti27,
Galexa93
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.