Idézet (Kyra99 @ 2013.04.20. 21:42)
Az enyhe igazság...
Szeretem a sorozatot, de néha annyira logikátlan és lehetetlen dolgok vannak benne, hogy legszívesebben falba verném a fejemet.
Szeretem a sorozatot, de néha annyira logikátlan és lehetetlen dolgok vannak benne, hogy legszívesebben falba verném a fejemet.
Én nem tagadom hogy 80%-ban abszolút a színészek miatt nézem. 10% pedig a remény arra hogy egyszer még fellendülhet olyan jóvá amilyen régen volt. Nagyon megszerettem és bár láthatóan gyengül tudjuk jól ki miatt akit most nem neveznék nevén, de annyit elárulok róla hogy Julie Plec még azért vannak izgalommal teli részek. És újabb 10% azért mert bár nem a legjobb de még mindig jó leszámítva azt a sok szerelmi szöget amit már nehezen hiszek hogy nem untak meg a színészek.
Persze hozzá teszem Julie elég hanyag munkát végez ilyen téren. Ismerősen cseng másnak is hogy Damon az első évad folyamán eltervezte hogy Stefan testvére életét megfogja keseríteni ? Mintha Elijah is ilyesmit hallott volna Klaus szájából a mostani részben.
Mindig ugyan azt az alapot használja fel átformálva ( Tyler Klaus CAr - STefan Damon Elena , és még sorolhatnám )