Starity

The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)

596 oldal 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 27. 15:36 #10981
mikieger
mikieger
visszatérő vendég

Státusz♥Tom Holland, Dylan O'Brien♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 340
Csatolások: 457
Azonosító: 124537
Na ezt a részt vártam, a végeredmény elég felemás lett.
Az eleje nagyon jó volt, a boszorkányos rész is tetszett, és végre alig volt Elena + a bratyók. Kicsit keveseltem Rebekah jelenlétét, remélem most, hogy berendelték a sorozatot, többet lesz benne.
Ellenben ez a gyerek dolog, elég viccesre sikeredett, Klaus arca mindent vitt. biggrin.gif Nem tudom Julie Plec nénim mit nézett, de nézhetne kevesebb romantikus, csöpőgős filmet és átválthatna az akció filmekre inkább.
Klaus és Elijah miatt kötelező nézés lesz a sori ősztől, csak remélni tudom, hogy Plec mellé raknak vkit,aki néha fejbeveri, ha ilyen jeleneteket akar.
+ innen küldök neki egy GIGANAGY pofont KOL megölése miatt , olyan jó lenne ha benne lenne ebben is, jó kis eyecandy volt a színész. blush.gif wub.gif KÉREM VISSZZZAA!!!
8 felhasználónak tetszik: Nina 10, Misao, Vampire Lady, Alison Lerman, cintia0023, Zsuzsy93, BunnyGirl, aníítaaa
2013. április 27. 19:18 #10982
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7185
Csatolások: 83731
Azonosító: 114760
Ahogy olvasom itt is meg máshol is, vannak akik elégedetlenek voltak a mostani résszel. Nekem tetszett. biggrin.gif Végre volt egy kis "vérfrissítés" az amúgy is haldokló sorozatban. Kíváncsi vagyok, meddig akarják még ezt húzni, de már katasztrófa az egész. A kezdetektől nézem, így nincs szívem abbahagyni, már csak megszokásból is, de ami most megy... Én már igazán elkaszálnám. Azon mondjuk meglepődtem, hogy a nézettsége is ilyen borzalmas. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Misao
2013. április 27. 19:58 #10983
- törölt felhasználó -    
Idézet (dave095 @ 2013.04.27. 19:18)
Ahogy olvasom itt is meg máshol is, vannak akik elégedetlenek voltak a mostani résszel. Nekem tetszett.  biggrin.gif  Végre volt egy kis "vérfrissítés" az amúgy is haldokló sorozatban. Kíváncsi vagyok, meddig akarják még ezt húzni, de már katasztrófa az egész. A kezdetektől nézem, így nincs szívem abbahagyni, már csak megszokásból is, de ami most megy... Én már igazán elkaszálnám. Azon mondjuk meglepődtem, hogy a nézettsége is ilyen borzalmas.  unsure.gif

Hát ez a "vérfrissités" annak köszönhető hogy Elena és a tesók szinte bent se voltak, de ezentúl már nem lesz Klaus meg a többiek akik feldobhatnák a storyt...komolyan nem tudom mit fog előhúzni Julie. az még oké hogy jönnek a szellemek, de a következő évadban már le lesznek tudva , talán marad pár biggrin.gif , és az is lehet hogy nem is Silas lesz az a nagy félelmetes ellenségük hanem Qetsiyah megszállja Bonnie-t , és így Bonnie lesz az a nagy áldozat amit mondtak. De fogalmam sincs. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: mikieger, rencsi95, Zsuzsy93
2013. április 27. 23:41 #10984
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6376
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Borzasztó unalmas volt ez a rész..ohh istenem! blink.gif
Annyi dologgal lehetne foglalkozni, ott van Silas and The Cure (ami ebben az epizódban meg se jelent, pedig megszerezte magának és simán folytathatná ördögi tervét, d nem..ő vár, hogy egy újabb idegesítően borzalmas eseményszál bontakozhasson ki.pfúj dry.gif ), Salvatore fivérek és Elena, Az Originals, Bonnie depressziója és hatalma-(mert, hogy legyük őszinték, ez a ány nemhogy saját magát, de úgy mindenkit a környezetében lassan kinyír), szerencsétlen Tyler..(amik lehet szintén elcsépelte, de még mindig jobb sztorik)

Meg mi ez már, hogy Klausnak lesz gyereke?! Jaaa és a kedvencem, amikor Carolinenak hagyott egy édes romantikus üzenetet. Félre ne értsetek, Joseph tündéri pasi, az akcentusáért megveszek, és a mosolyáért odáig meg vissza vagyok, de..mi ez?! Hol van az a Klaus, aki magasról tett mások véleményére, emberek, vámpírok..tucatjait ölte meg lelkiismeret furdalás nélkül, kinyírt egy fontos szereplőt, de csak felhajtotta az ingujját és ment tovább. blink.gif Ő hol van, mi lett vele?! Ez az új boszis szál kicsit hirtelen jött szerintem, mellesleg ez a Sophie tiszta Isabelle Fuhrman rolleyes.gif Igazából semmivel nem volt rosszabb, mint a bálozós rész, csak várnánk, hogy végre a régebbi jelenetekkel történjen már valami, és ne újakba kezdjenek, mert a végén még belegabalyodnak a sok eseményszálba. Ami aztán kellemetlen és ellentmondásos lesz.

Az elkaszálásról pedig annyit, hogy: kétlem! :/
Szerintem ezt is úgy el fogják húzni, mint a Supernaturalt, pedig követhették volna pl. a Merlin példáját, akik a remekül működő, 'a csúcson kell abbahagyni' elvet alkalmazták.
Nem hiszem, hogy befejezik a sorozatot, mert még mindig ez az egyik legnépszerűbb széria, az unalmas vontatott cselekmény ellenére is. Az emberek, többek között én is, reménykednek, és ragaszkodnak a kedvenceikhez. Én is így vagyok vele, és baromira a szívemhez nőtt ez a sorozat, a sok csalódás ellenére is, mert ez volt az első sorozat, amit az elejétől kezdtem el nézni, a megjelenéstől párhuzamosan, ráadásul a középiskolai éveim kezdetén indult, így gyakorlatilag eléggé meghatározta 4 évemet. Nem vagyok egy magának való ember bár az tény, hogy kicsit otthon ülős, blush.gif de nem érdekel, nekem mindig megvoltak a szent péntekeim, amikor megnéztem az új VD részemet. Ennek ellenére lehet tényleg jobb ötlet lenne befejezés, n rontsuk már tovább a színvonalat! Vagy folytassák, de kössék fel rendesen a nadrágot! reklamalo.gif
6 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, rencsi95, Zsuzsy93, marti27, Misao, Nita09
2013. április 28. 00:18 #10985
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6376
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.04.25. 18:30)
Sztem ez vmi elképesztő jóra sikerült ... egy filmnek simán elmenne

OMG! Ez a 'fan-trailer' vagy mi a búbánat ez, de fantasztikusan jóra sikeredett. Basszus, tök izgalmas filmalapanyag is lehetne, a laikusoknak még tényleg igazinak is tűnne, csak túl sok a duma. Talán ez az egyetlen baj, de amúgy tényleg tetszik, még lehet meg is nézném.

Idézet (Toxic @ 2013.04.18. 19:57)
Na jó, ezt mindenkinek látnia kell! Kész!  _nevet.gif 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OSPBTgxmv0o

Ez a videó meg, minden elismerésem a készítőnek, tényleg, mert életemben nem láttam mg ilyen vicces paródiát. Ráadásul Sadie híres 'Your Welcome' beszólása egyenesen ütött! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2013. április 28. 10:12 #10986
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2013.04.27. 12:55)
Sajnos csak csatlakozni tudok a negatív vélemények sorában,mert ez valami olyan vontatott és unalmas volt,hogy majdhogynem elbóbiskoltam közben. wake-up.gif Klausnak kölke lesz? Mivan? nevet2.gif Tipikus apa figura, mindig is mondtam én. acute.gif Most komolyan ennél szánalmasabb öltettel nem tudtak volna előrukkolni? Már régóta nem a vámpírkodásról szól ez, mert ezek a napon járnak,esznek,isznak,mekiznek,buliznak,tanulnak,iskolai-bálokon ütik el a hétvégét, és most már gyerekük is lehet. Ez egyre jobb coffee.gif Inkább prábálnák az eredeti sorozat színvonalán csiszolni,ahhelyett hogy berendelnek egy spin-offot, aminek annyi értelme van mint az itteni nap sütésnek,mivel utána folyton esik. reklamalo.gif Ez így megy tovább úgy el fogják kasszálni mint a huzat és ami azt illeti nem is bánnám, a 2. évad óta nem a régi ez a sorozat és valami azt súgja soha nem is lesz már.

Nem értek egyet. Szerintem ez nagyon is jó ötlet. Sok mindent bonyolíthat.
2013. április 28. 10:19 #10987
- törölt felhasználó -    
Idézet (dave095 @ 2013.04.27. 19:18)
Ahogy olvasom itt is meg máshol is, vannak akik elégedetlenek voltak a mostani résszel. Nekem tetszett.  biggrin.gif  Végre volt egy kis "vérfrissítés" az amúgy is haldokló sorozatban. Kíváncsi vagyok, meddig akarják még ezt húzni, de már katasztrófa az egész. A kezdetektől nézem, így nincs szívem abbahagyni, már csak megszokásból is, de ami most megy... Én már igazán elkaszálnám. Azon mondjuk meglepődtem, hogy a nézettsége is ilyen borzalmas.  unsure.gif

Hogyne lenne borzalmas! rohog.gif Csekkold már le, hogy mit néznek most a legtöbben a sorozatok közül Amerikában és nem fogsz csodálkozni! rohog.gif Betűzzem neked? Inkább nem: Trónok harca. Múlt héten az új részt és annak ismétlését is beleszámolva több mint 7 millióan látták! biggrin.gif Mondjuk, nem egy napon van a két sorozat, szóval inkább azt mondom, hogy a TVD-t szépen lassan elhagyják a rajongói a rossz történetvezetés, a sztori és a rendezés miatt.
1 felhasználónak tetszik: dave095
2013. április 28. 11:31 #10988
Daxy
Daxy

StátuszWe can plant a memory garden, Say a solemn prayer, place a poppy in my hair
Hozzászólás: 879
Csatolások: 20
Azonosító: 37310
Idézet (petimbo @ 2013.04.28. 10:19)
Trónok harca. Múlt héten az új részt és annak ismétlését is beleszámolva több mint 7 millióan látták! biggrin.gif

azért hozzá kell tenni hogy CW és HBO nem egy sulykategoria szal a kettöt összehasonlitani nem éppen a legjobb választás
amugy apr 21-ei rész statisztikája "Game of Thrones – 4,869M; 18-49: 2.6, #1" ez közel sincs 7milla smileeee.gif csak a pontosság kedvéért smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Nina 10
2013. április 28. 13:06 #10989
Zsuzsy93
Zsuzsy93

StátuszA clone is never alone.
Hozzászólás: 944
Csatolások: 2
Azonosító: 175845
SPOILER IS LEHET

Kicsit jobbra számítottam és egyedül a babán lepődtem meg.
Nézni fogom mert az ősök nagyon a szívemhez nőttek és érdekel a további sorsuk főleg, hogy a gyerekkel mi lesz. Elijah nagyon jókat mondott, most ő volt a legjobb, de Marcel karakterében is van valami. A TVD-hez meg már hozzászoktam, hogy majdnem minden pénteken új rész és kötődök hozzá mint Elena Damonhoz biggrin.gif Én is látom, hogy a 4. évad nem olyan jó mint az előzőek, már nem izgulok úgy a rész után, hogy úristen mi lesz még, de azért abbahagyni se tudom. Az 1. és 2. évadban még kedveltem Elenát és beletudtam magam képzelni a helyzetébe rolleyes.gif de már nem. Nekem is ez volt az első sorozat, amit az amerikai vetítéssel együtt nézek feliratosan. Remélem az ősök nélkül is megmarad a TVD, mert a 3. és 4. évadban szerintem ők a legjobbak, mikor már a szerelmi 3 szöget meguntuk. Mondjuk ez a Pleck még tovább bonyolítja a dolgokat...
2013. április 28. 15:20 #10990
- törölt felhasználó -    
A negyedik évad legnagyobb hiábája a gyógyír mánia. De most komolyan ezt elhúzni egy egész fél évadon keresztül vagy mondjam inkább úgy hogy a 4. évad végéig? bolond.gif Ehhez tehetség kell. Bár még akár ebből is kilehetett volna hozni hogy végig izgalmas pörgős legyen, de nem. Nem volt az. dry.gif
Azt kell mondjam hogy sok helyen full logikátlan a történetvezetés.
Elena vámpír de ő meglepő módon már az első részben magabiztosan kijelenti Stefivel a tetőn ücsörögve rolleyes.gif hogy túl jutnak ezen. A következő probléma már az volt hogy nem bírja a tasakos vért. Mint kiderült ennek is oka volt de Damon ezen is segített. Képbe került egy vadász, aki hát kegyetlen volt az igaz de nem sokáig maradt.-> talán az a célja volt h Elena megöljön valakit amitől megint csak óvni próbálták.Képbe került April akivel próbáltam megbarátkozni de ma már rosszul vagyok tőle is. dry.gif Matt meg egy szánalmas magányos gyerek lett. A karakterén csak Rebekah tudott lendíteni.
Eszükbe jutott hogy Elena igen is hogy ember lesz, és felkutatják a gyógyírt bármibe is kerüljön mert ugye, hogy is tudnák elviselni hogy Damon-höz kötődik és szerelmes belé nem igaz? Ezt nem szabadott hagynia senkinek. De nem ám.
Kikapcsoltatták vele az érzelmeit most meg azon ügyködnek hogy újra érezzen mert nem fut egyik salvatore után sem. bolond.gif
Caroline amikor átváltozott hamar bele jött, még az anyja elé sem mert állni , ott volt Tyler és Matt akik előtt hazudoznia kellett, majd Matt ellökte magától mikor rájött az igazságra,, Tyler meg átváltozott így mindjárt talált magának különleges barátot. Érdekes módon nála nem volt siránkozás akkor még aki vámpír lett az úgy járt, nem rohantak keresni valamit hogy vissza csinálják. Pont itt a gond hogy Elena esetében még a lehetetlent is megtennék. Komolyan ennyire odavannak érte?
És akkor még Katherine-t ítélik el annyira ennyi év után is? Ő nem szórakozott velük évekig, meg ha kérdezték tudta jól hogy Stefan az igazi, Elena meg most sem tud dönteni köztük. Nevetséges.
3 felhasználónak tetszik: Zsuzsy93, Nina 10, mikieger
2013. április 28. 19:20 #10991
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Mi van veletek emberek?
Szerintem igenis izgalmakkal teli részt láthattunk, s végre nem minden Elenácskáról szólt. Egyszer azért nyavalyogtok, mert Elena körül forog a világ, most meg végre nem ő állt a középpontba és így lehurrogjátok, ráadásul sokatok le is szólja - a még ismeretlen történeteket tartalmazó - a "The Originals"-t.
Erre a gyerekre nem számítottam, de annyira nem tetszett, hogy az a kutyuska hordja a szíve alatt, Klaus utódját. Nem szimpatizálók azzal a blökivel, másrészt Caroline és Klaus közt - ami már eddig se volt döccenő mentes - sem fog sok molekula egyesülni. Jó persze a végén megejtet egy telefonhívást a drága ősi vámpírunk, de ha Caroline megtudja, hogy Klaus-nak gyereke lesz, az az arc kifejezés megfizethetetlen lesz. Csak lássam már!
A jövőheti részt várom, még akkor is, ha csak Elena megmentéséről fog szólni, mert most szenvedni fog. Damon beszólásai nem lesznek kispályások úgy érzem, remélem Stefan nem fogja megsajnálni azt a kis nyikhajt. Katherine meg remélem minél több részbe fog szerepelni. Nem kicsit volt elszomorító, hogy Elijah és Kat útjai elváltak, de a család a legfontosabb!
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, mikieger, Nina 10
2013. április 28. 19:27 #10992
- törölt felhasználó -    
A Mikaelson család.. rohog.gif (Klaus gyereke Kloffrey)
14 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, TheDanush, Vampiregirl1, Alison Lerman, cintia0023, AliceGlam, marti27, Zsuzsy93, Misao, teamdelenax3, iannina, BunnyGirl, An_d_a, Nita09
2013. április 28. 20:31 #10993
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2013.04.28. 19:27)

a család kutyája rohog.gif rohog.gif am jó kép thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: mikieger
2013. április 29. 09:21 #10994
- törölt felhasználó -    
Idézet (Daxy @ 2013.04.28. 11:31)
azért hozzá kell tenni hogy CW és HBO nem egy sulykategoria szal a kettöt összehasonlitani nem éppen a legjobb választás
amugy apr 21-ei rész statisztikája "Game of Thrones – 4,869M; 18-49: 2.6, #1" ez közel sincs 7milla smileeee.gif csak a pontosság kedvéért smileeee.gif

Hát, nem egy súlykategória, az biztos. De a két sorozat sem! biggrin.gif
2013. április 30. 18:37 #10995
lostgirl
lostgirl
visszatérő vendég
Hozzászólás: 318
Csatolások: 2972
Azonosító: 16333
Tudom, hogy itt sokan nem kedvelitek Stefant, de sztem ezt a videót érdemes megnézni, gyönyörű lett, egy ideje már rákattantam smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: mikieger, Alison Lerman, kurrek, Nina 10, Jessy
2013. április 30. 18:56 #10996
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (Candies @ 2013.04.28. 19:27)

Jesszus, már csak az kéne,hogy Klausnak ilyen p*csfej gyereke legyen. _nevet.gif
Lenyakalna mindenkit. rohog.gif
Azt meg kétlem,hogy New Orleans-ban találnak neki egy Margeary-t,hogy helyre tegye az egóját. reklamalo.gif
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, iannina
2013. április 30. 22:52 #10997
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6362
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Íme az első képek az utolsó részből! smileeee.gif (Elég rossz minőségben, de több, mint a semmi.)
Remélem Delena lesz a végén..vagyis az egész sorozat végén persze, de egyenlőre elég a 4. évad vége is! tongue.gif
9 felhasználónak tetszik: Daxy, Vampiregirl1, Toxic, Nina 10, marti27, lostgirl, mikieger, Galexa93, Alison Lerman
2013. május 01. 11:40 #10998
- törölt felhasználó -    
http://vampire-d.net/news/uploads/dead.png

SPOILER Érdekes híreket kaptunk a TV Line jóvoltából. Ha igazak az infómorzsák, akkor a The Vampire Diaries egyik elhunyt szereplője visszatér - örökre.

Az oldal értesülései szerint az egyik Mystic Falls-ban ténykedő szellem talán lehetőséget kap arra, hogy örökre a mi világunkban maradjon. Silas terve, hogy megszüntesse a fátylat a mi világunk, s a Túlvilág között, ami vélhetőleg sikerül neki, mert a szellemek bosszút állnak a fináléban. A kérdés már csak az, hogy ki fog visszatérni. Íme a találgatások: Alaric (Matt Davis) esélyes a visszatérő szerepére, hiszen Cult című sorozata kaszát kapott. Damon-nek pedig szüksége van az ivócimborájára! Jeremy (Steven R. McQueen) a másik jelölt. Elena bebizonyította, hogy nem annyira jó az életben, miután elvesztette testvérét. Lexi (Arielle Kebbel) általában vendégszereplő volt. Lehet, hogy most ennél többre lesz esélye? Kol (Nathaniel Buzolic) is esélyes lehet a feltámasztásra - épp időben, hogy csatlakozzon testvéreihez? Egy halott Eredeti vámpír is a városban fog majd kószálni. forrás

Mind a mai napig nem hiszem el hogy Alaric-ot kiírták, és abban reménykedtem hogy vissza jöjjön végre. Amikor a Cult kaszát kapott még inkább reménykedtem , és erre ez a hír?? w00t.gif Tudom hogy most logikusan kéne gondolkozni hogy ki az akinek a legtöbb oka lehetne vissza térni de csak arra gondolok hogy Ric-nek kell. Ha Julie nem őt hozza vissza én totál kiakadok. Az utolsó utáni lehetősége Ric-nek vissza térni, senki más nem jöhet vissza helyette csak is ő.
6 felhasználónak tetszik: Nina 10, kurrek, marti27, rencsi95, mikieger, Alison Lerman
2013. május 01. 12:01 #10999
- törölt felhasználó -    
Remélem Alaric és Jeremy visszatér. Vagy csak Alaric. Vagy Alaric és Jenna. biggrin.gif
2013. május 01. 12:02 #11000
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Itt egy új poszter wink.gif
9 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, lostgirl, BunnyGirl, marti27, Katttah, nicol bellox, Vampire Lady, Galexa93, standoffan
596 oldal 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!