The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2013. május 12. 13:56
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline |
SPOILER Most Rebekah&Matt hogy jönnek össze ha R elmegy NO-ba? Amúgy jó rész volt,vicces beszólásokkal,megható jelenetekkel,jó színészi játékkal. Több rész is lehetett volna ilyen jó...
2013. május 12. 17:12
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Idézet (Toxic @ 2013.05.11. 13:05)
Tekintsük át a negyedik évad utolsó részének legfontosabb elemeit!
-Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt és Phoebe Tonkin ez után az epizód után elhagyják a sorozatot (átmennek a The Originals című új sorozatba), de még vendégszereplőként visszatérhetnek a későbbi évadokban.
-Steven R. McQueen és Michael Trevino szintén kilépnek a főszereplői státuszukból.
-Terítékre kerül Stefan-Elena-Damon és Klaus-Caroline-Tyler szerelmi háromszöge, valamint Rebekah és Matt románca is.
www.vampire-bite.gportal.hu
-Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt és Phoebe Tonkin ez után az epizód után elhagyják a sorozatot (átmennek a The Originals című új sorozatba), de még vendégszereplőként visszatérhetnek a későbbi évadokban.
-Steven R. McQueen és Michael Trevino szintén kilépnek a főszereplői státuszukból.
-Terítékre kerül Stefan-Elena-Damon és Klaus-Caroline-Tyler szerelmi háromszöge, valamint Rebekah és Matt románca is.
www.vampire-bite.gportal.hu
WTF?! Így esély sem lesz Klaroline kapcsolatára ha kiszáll a sorozatból. Megőrülök.
Michael Trevino eddig sem volt főszereplő, ebben az évadban egy kezemen meg tudom számolni az epizódokat, amiben emlékezeteset alakított, vagy egyáltalán szerepelt. De, ha itt állítgatják, hogy Tyler még kevesebb szerephez jut, így még azt is el tudom képzelni, hogy Car szingli lesz.
2013. május 12. 17:13
LeahWesleyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 201722 offline |
I love it because my brother is one of the protagonists king bro keep it up
2013. május 12. 17:18
S P O I L E R veszély!
Amikor megláttam, hogy Alaric megjelent konkrétan majdnem elsírtam magam, annyira hiányzott az egész sorozatból, Lexiről nem is beszélve. Nagyon szépen megírt jelenetek voltak, még az is tetszett mikor Elena végre beismerte Jeremy sírjánál, hogy fáj neki.
Viszont szerintem az egész sorozat olyan irányba halad.. nem egyszer kaszáltam már el, de a kíváncsiságom erősebb az unalomnál amit a nézése közben érzek, szóval már harmadjára kapott tőlem esélyt, de ha az ötödik évad sem lesz összeszedettebb tényleg kaszálni fogom. Ideje lenne már tényleg belátni, hogy a Stefan-Damon-Elena háromszög már annyira kifújt, már semmi izgalom nincs benne, inkább az egész erőltetettnek tűnik... Jó lenne végre összekapná magát Julie az 5. évadra..
Amikor megláttam, hogy Alaric megjelent konkrétan majdnem elsírtam magam, annyira hiányzott az egész sorozatból, Lexiről nem is beszélve. Nagyon szépen megírt jelenetek voltak, még az is tetszett mikor Elena végre beismerte Jeremy sírjánál, hogy fáj neki.
Viszont szerintem az egész sorozat olyan irányba halad.. nem egyszer kaszáltam már el, de a kíváncsiságom erősebb az unalomnál amit a nézése közben érzek, szóval már harmadjára kapott tőlem esélyt, de ha az ötödik évad sem lesz összeszedettebb tényleg kaszálni fogom. Ideje lenne már tényleg belátni, hogy a Stefan-Damon-Elena háromszög már annyira kifújt, már semmi izgalom nincs benne, inkább az egész erőltetettnek tűnik... Jó lenne végre összekapná magát Julie az 5. évadra..
2013. május 12. 17:24
burberrykatariaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 69 Csatolások: 2 Azonosító: 201704 offline |
Idézet (Szélhámos @ 2013.05.12. 17:18)
S P O I L E R veszély!
na igen az is jó lenne ha Elena már választana
2013. május 12. 17:39
Idézet (burberrykataria @ 2013.05.12. 17:24)
na igen az is jó lenne ha Elena már választana
a fináléban sor fog kerülni rá...és állítólag annak aki hoppon marad sokkal nagyobb dologgal kell megbirkóznia "készüljön fel az eddig legnagyobb csavarra"
hát engem már nagyon érdekel a finálé
2013. május 12. 17:43
burberrykatariaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 69 Csatolások: 2 Azonosító: 201704 offline |
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.05.12. 17:39)
a fináléban sor fog kerülni rá...és állítólag annak aki hoppon marad sokkal nagyobb dologgal kell megbirkóznia "készüljön fel az eddig legnagyobb csavarra"
igen engem is már nagyon kíváncsi vagyok már lassan 5 éve ezt várjuk
2013. május 12. 17:52
Minden egyes alkalommal mikor úgy tűnt végre választott, valami bedobtak, hogy mégse az legyen a végső döntése, és lehessen tovább nyújtani a háromszöget, mint a rétestésztát...
Amúgy csak nekem fordult meg a fejemben, hogy Stefan és Caroline..? Pláne Lexi csípkelődése után
2013. május 12. 17:54
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Ha igaz, akkor szerintem (Csak saját felelősségre elolvasni ez az én véleményem.) Elenácska Stefant fogja választani, és így a hoppon maradó Damon pedig bánatában beveszi a gyógyírt. Hiszen nála van. Nekem ez így logikus, vagy lehet, hogy csak ezt akarják elhitetni velünk, bár 4 évados tapasztalat alapján mondva, inkább már előre a szánkba rágják a történetet, hogy mire számítsunk! De majd kiderül! Ha olyan nagy csavar lenne, akkor biztos nem Elena vagy Rebbekah venné be a Cure-t hiszen mindenki arra számít. Caroline szinte esélytelen, mert az ő élete emberként nem vezetne sehová a történetben, és senki sem akarja azt az énjét visszakapni.
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2013. május 12. 18:07
Idézet (burberrykataria @ 2013.05.12. 17:43)
igen engem is már nagyon kíváncsi vagyok már lassan 5 éve ezt várjuk
én arra h hogyan fog kiderülni az h elena a kötelék miatt szerette e v alapból is damont..mert ehhez a köteléket kell megszüntetni nem? vagy is akkor vagy egyikük ember lesz, ami sztem nem valószínű, vagy pedig kitalálnak egy légből kapott ötletet , és ezzel nevetségessé válik a gyógyír utána keresgélésük is, ami ez miatt volt legfőképpen.
ha viszont a kettő közül egyik sem jön be, akk meglepnek majd, de másként hogyan derülhetne ki valósak e az érzései vagy sem?
2013. május 12. 19:50
lostgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.10. Hozzászólás: 318 Csatolások: 2972 Azonosító: 16333 offline |
Én úgy gondolom, hogy egészen az utolsó rész utolsó másodpercéig nem fog kiderülni, hogy kit választ. Nekem úgy tűnik, hogy most Damont fogja választani( Paul többször nyilatkozta, hogy jó lenne, ha Stefan kicsit lelépne a városból, ez pont remek alkalom lenne), aztán majd a következő évadban szétmennek, utánna megint egy kis dráma és kezdődik minden előről. Nem hiszem, hogy Julie meg merné lépni a "végleges" választást. És egyébként is hogy tudná? Úgy is kavarás lesz a háromszögben MINDIG, mindegy, hogy épp kivel van Elena... Inkább hagyni kéne a háromszöget a francba és mindhárom szereplőnek új párt találni. Ha Stefant össze meri hozni Caroline-nal én befejeztem a sorozatot, ez a nő elmebeteg. De persze ez csak saját vélemény:)
2 felhasználónak tetszik:
mikieger,
Alison Lerman
2013. május 12. 21:06
Idézet
"Julie vegyen példát az Odaátról! A 8. évad végén jár, de még most is izgalmas és szórakoztató és már berendelték a 9. évadot is. "
Teljesen egyetértek veled!A baj az,hogy Julie mára már teljesen kinyírta a sorozatot.
Amúgy remélem,hogy Ric marad és most,hogy a Cult-ot kaszálták látok rá esélyt
2013. május 13. 16:50
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
4x23 webclip #1
9 felhasználónak tetszik:
lostgirl,
AliceGlam,
Beba13,
aníítaaa,
Vampire Lady,
Alison Lerman,
Zsuzsy93,
nicol bellox,
Selly 13
2013. május 15. 19:32
SPOILER
Mire számíthatunk a The Vampire Diaries fináléja kapcsán? - Maria
NATALIE: Mindenki számára nyilvánvaló, hogy a sorozat fináléjában nagyon sokan halálos fenyegetésnek lesznek kitéve. Emlékeztek az Elena-Damon képre? A seb, melyet a lány kezel, hasonló ahhoz, mely a második évadban majdnem végzett Damon-nel. Jó, hogy van egy gyógyír a városban.forrás
Saját véleményem szerint nem fogja Damon bevenni, mert ritka nagy hülyeség lenne, hiszen emberként azon lenne h vissza változzon, inkább Klaus vére menti majd meg, talán ezúttal nem kell senkinek sem a rabszolgájának lennie mint anno Stefan. Ha viszont még is beveszi akkor amondó vagyok hogy nem a kívánt hatást fogja elérni, hanem egy egészen nagy meglepetést fog okozni a gyógyír hatása, mert azt nehezen hiszem el hogy nincs semmi hátulütője a dolognak.
szval én klaus vérére tippelek...aminek biztos lesz ára, és az lehet h az lesz h elena vegye be a gyógyírt kalus hibrid gyártásához, de arra kath is jó lenne, szval az is lehet h kath tokrán nyomják majd le, akár egy elena bosszúnak is elmenne, hiszen most kath végezni akar vele, bonnie átverése miatt, ezzel lerendezhetnék..de én nem akarom h ember katherine legyen, se ember elena..de inkább hagyjuk a találgatást, hiszen már mindjárt választ kapunk mindenre ... jah és sztem damon-t fogja választani mert stefan vmi felfedezést tesz silas ügyében az előzetes alapján ami sztem lefoglalja majd rendesen
Mire számíthatunk a The Vampire Diaries fináléja kapcsán? - Maria
NATALIE: Mindenki számára nyilvánvaló, hogy a sorozat fináléjában nagyon sokan halálos fenyegetésnek lesznek kitéve. Emlékeztek az Elena-Damon képre? A seb, melyet a lány kezel, hasonló ahhoz, mely a második évadban majdnem végzett Damon-nel. Jó, hogy van egy gyógyír a városban.forrás
Saját véleményem szerint nem fogja Damon bevenni, mert ritka nagy hülyeség lenne, hiszen emberként azon lenne h vissza változzon, inkább Klaus vére menti majd meg, talán ezúttal nem kell senkinek sem a rabszolgájának lennie mint anno Stefan. Ha viszont még is beveszi akkor amondó vagyok hogy nem a kívánt hatást fogja elérni, hanem egy egészen nagy meglepetést fog okozni a gyógyír hatása, mert azt nehezen hiszem el hogy nincs semmi hátulütője a dolognak.
szval én klaus vérére tippelek...aminek biztos lesz ára, és az lehet h az lesz h elena vegye be a gyógyírt kalus hibrid gyártásához, de arra kath is jó lenne, szval az is lehet h kath tokrán nyomják majd le, akár egy elena bosszúnak is elmenne, hiszen most kath végezni akar vele, bonnie átverése miatt, ezzel lerendezhetnék..de én nem akarom h ember katherine legyen, se ember elena..de inkább hagyjuk a találgatást, hiszen már mindjárt választ kapunk mindenre ... jah és sztem damon-t fogja választani mert stefan vmi felfedezést tesz silas ügyében az előzetes alapján ami sztem lefoglalja majd rendesen
2013. május 16. 01:38
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
Question: Any hints about who takes the cure in the Vampire Diaries finale? —Kate
Ausiello: Three, actually. 1) It’s not who I thought it would be. 2) Julie Plec is a genius. 3) Julie Plec is a genius.
(forrás) kétlem hogy különösebb forditás szükséges ehez
Ausiello: Three, actually. 1) It’s not who I thought it would be. 2) Julie Plec is a genius. 3) Julie Plec is a genius.
(forrás) kétlem hogy különösebb forditás szükséges ehez
2 felhasználónak tetszik:
Évike12,
Vampire Lady
2013. május 16. 18:56
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (xbloodyvampire @ 2013.05.01. 22:40)
04x23 Graduation ~ HQ Stills
+1 Promoshoot HQ
(nem emlékszem, hogy lett volna ekkorában, de ha igen akkor bocsi)
(nem emlékszem, hogy lett volna ekkorában, de ha igen akkor bocsi)
15 felhasználónak tetszik:
Minimanó94,
AliceGlam,
Vampire Lady,
xbloodyvampire,
House Of Wax,
Galexa93,
nicol bellox,
Lolla,
Toxic,
Selly 13,
zsofeeh,
SmileyZ,
Lady Suzy,
alexahemingway,
standoffan
2013. május 17. 09:43
lostgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.10. Hozzászólás: 318 Csatolások: 2972 Azonosító: 16333 offline |
SPOILER!
Mi volt ez?? Az utolsó 1 percet leszámítva teljesen kiszámítható volt az egész. Ha ez nem lett volna, valószínűleg kaszálnám, de Silas/Stefan miatt lehet visszatérek még az évadnyitóra. Az amit Stefan karakterével művel Julie, felháborító. Miért ő szenved mindig? Remélem ezzel a csavarral jóvá teszi vhogy. Paul biztos jó lesz ebben a szerepben, mindig is erre vágyott. És bár tudtam, hogy ez lesz, de még mindig nem hiszem el, hogy Elena Damont választotta. Titkon reméltem, hogy hagyják már ezt a háromszöget a fenébe. Megint nagyon be lett harangozva ez az évadzáró, de én úgy érzem, hogy megint csak felültettek.
Mi volt ez?? Az utolsó 1 percet leszámítva teljesen kiszámítható volt az egész. Ha ez nem lett volna, valószínűleg kaszálnám, de Silas/Stefan miatt lehet visszatérek még az évadnyitóra. Az amit Stefan karakterével művel Julie, felháborító. Miért ő szenved mindig? Remélem ezzel a csavarral jóvá teszi vhogy. Paul biztos jó lesz ebben a szerepben, mindig is erre vágyott. És bár tudtam, hogy ez lesz, de még mindig nem hiszem el, hogy Elena Damont választotta. Titkon reméltem, hogy hagyják már ezt a háromszöget a fenébe. Megint nagyon be lett harangozva ez az évadzáró, de én úgy érzem, hogy megint csak felültettek.
1 felhasználónak tetszik:
mikieger
2013. május 17. 14:18
SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!!
Nagyon tetszett az évadzáró! Bonnie-t sajnáltam, Jernek nagyon örültem. Katerina kapta a gyógyírt, de hogyan?! Apám, rá aztán nem számítottam.
Hát, az utolsó 1 percből semmit nem értettem. Odáig minden tiszta volt, aztán... kész... Most mi van? Valaki elmagyarázhatná!
Nagyon tetszett az évadzáró! Bonnie-t sajnáltam, Jernek nagyon örültem. Katerina kapta a gyógyírt, de hogyan?! Apám, rá aztán nem számítottam.
Hát, az utolsó 1 percből semmit nem értettem. Odáig minden tiszta volt, aztán... kész... Most mi van? Valaki elmagyarázhatná!
2013. május 17. 14:24
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
SPOILER
1.remélem meghal elena
2. ez tök hülyeség volt?!
3.Ez a Klaroline moments nem volt túl nagy szám, legalább ennyi élvezetet bele vihetett volna
4.ez borzalmas befejezés volt, az előzetesben annyira izginek tűnt, és ez meg, hát igen, ez szar volt.
1.remélem meghal elena
2. ez tök hülyeség volt?!
3.Ez a Klaroline moments nem volt túl nagy szám, legalább ennyi élvezetet bele vihetett volna
4.ez borzalmas befejezés volt, az előzetesben annyira izginek tűnt, és ez meg, hát igen, ez szar volt.
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!