5x03 webclip #1
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2013. október 12. 13:16
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Paul_Wesley,
Toxic
2013. október 12. 13:35
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 947 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline |
Tényleg egyre vontatottabb az egész. Egyszer megmutatták Ripper Stefant és most mégegyszer azért mert sok embernek így volt szimpatikus? Ezzel a hasonmás dologgal is úgy vagyok, mint Damon.
De kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből az évadból,továbbra is nézni fogom.
De kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből az évadból,továbbra is nézni fogom.
2013. október 12. 21:09
SPOILER
drama queen??? .. sztem már ezt is fényévekkel felülmúlta... most halál komoly hogy -Elena gondoolj Stefanra..gondolj STefanra...és Silas kis agykontrolja elszáll..áá nem is az az erős érzés hogy gondolj a szerelmünkre a Delena mindörökké .. NEM. Elenát Stefan nyugtatja meg ..kicsit se gáz..aztán folyton DAmon képébe hogy STefikéért mennyire aggódik.. akkor ez fogja szétmarni a kapcsolatukat? Nem csodálnám ha Damon a rész végén benyögné neki ez így rohadtul nem megy...főleg ha Stefi megint vad korszakába lép és nem akar abból tágítani.. Elena meg a hős megmentő vissza akarja kapni a régi Stefant...a suliből is hamar meglépett..de csak menjen vissza
drama queen??? .. sztem már ezt is fényévekkel felülmúlta... most halál komoly hogy -Elena gondoolj Stefanra..gondolj STefanra...és Silas kis agykontrolja elszáll..áá nem is az az erős érzés hogy gondolj a szerelmünkre a Delena mindörökké .. NEM. Elenát Stefan nyugtatja meg ..kicsit se gáz..aztán folyton DAmon képébe hogy STefikéért mennyire aggódik.. akkor ez fogja szétmarni a kapcsolatukat? Nem csodálnám ha Damon a rész végén benyögné neki ez így rohadtul nem megy...főleg ha Stefi megint vad korszakába lép és nem akar abból tágítani.. Elena meg a hős megmentő vissza akarja kapni a régi Stefant...a suliből is hamar meglépett..de csak menjen vissza
2013. október 13. 12:04
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Amennyire kedveltem Elena-t az első évadban, most annyira utálom. És ami a legdurvább, hogy már Katherine-t is. Pedig a kedvencem volt sokáig. Ha már csaj, akkor inkább Caroline. Szeretem a szöszit. A mostani részben aranyos volt azzal a sráccal. Silas remélem sokáig marad, mert imádom a gonosz Stefant.
És már megint azon gondolkozom, hogy nézzem, vagy sem? Ez őrjítő, pedig annyira szerettem ezt a sorozatot, a minősége pedig egyre silányabb.
És már megint azon gondolkozom, hogy nézzem, vagy sem? Ez őrjítő, pedig annyira szerettem ezt a sorozatot, a minősége pedig egyre silányabb.
2013. október 13. 12:47
SPOILER lehet benne!
Nem tetszett a rész, a minősége egyre süllyed, és a karakterek is többnyire rossz irányba változtak. Pl. itt van Elena, az évadnyitó epizód után azt gondoltam, hogy talán majd jobb lesz, de aztán persze ott kellett hagynia a sulit, hogy hős megmentőként siessen Stefan segítségére. Mivel szerettem Stefan/Elena párosát, ezzel még ki is egyeznék, de az, hogy Silas igéjéből Elena úgy tud kitörni, hogy Stefanre gondol, és nem Damonre(!!) miközben elvileg úgy szereti, az tiszta röhej. Az meg pláne, hogy utána sokadik alkalommal mondja Damonnek, hogy mennyire szereti, stb, stb. Caroline/Jesse szerintem aranyos lenne együtt, az a Nadia vagy ki a fene egyáltalán nem érdekel, a színésznő pedig irritál (már a True Blood óta kb.) Katherine-t sem kedvelem már, pedig régen ő volt az egyik kedvencem. De még így is az ő/Jeremy/Matt jelenetei kötöttek le a leginkább. Ja, és a legjobb - az írók újra elkezdik azt, amit Julie Plec már véghez vitt a harmadik évadban, ergo Stefan megint ripper lesz, megint kezdődik elölről a huzvavona, és szerintem Elenával megint azért fog küzdeni, hogy visszakapja a régi Stefant.
Nem tetszett a rész, a minősége egyre süllyed, és a karakterek is többnyire rossz irányba változtak. Pl. itt van Elena, az évadnyitó epizód után azt gondoltam, hogy talán majd jobb lesz, de aztán persze ott kellett hagynia a sulit, hogy hős megmentőként siessen Stefan segítségére. Mivel szerettem Stefan/Elena párosát, ezzel még ki is egyeznék, de az, hogy Silas igéjéből Elena úgy tud kitörni, hogy Stefanre gondol, és nem Damonre(!!) miközben elvileg úgy szereti, az tiszta röhej. Az meg pláne, hogy utána sokadik alkalommal mondja Damonnek, hogy mennyire szereti, stb, stb. Caroline/Jesse szerintem aranyos lenne együtt, az a Nadia vagy ki a fene egyáltalán nem érdekel, a színésznő pedig irritál (már a True Blood óta kb.) Katherine-t sem kedvelem már, pedig régen ő volt az egyik kedvencem. De még így is az ő/Jeremy/Matt jelenetei kötöttek le a leginkább. Ja, és a legjobb - az írók újra elkezdik azt, amit Julie Plec már véghez vitt a harmadik évadban, ergo Stefan megint ripper lesz, megint kezdődik elölről a huzvavona, és szerintem Elenával megint azért fog küzdeni, hogy visszakapja a régi Stefant.
2013. október 13. 13:48
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
már most unott és semleges az egész, elveszett a TVD varázsa, pedig még lehetett volna kihozni bleőle valamit...
Paul_Wesley,
BunnyGirl
2013. október 13. 14:52
Paul_Wesleyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 460 Csatolások: 0 Azonosító: 156594 offline |
Teljesen egyetértek az előttem hozzászólokkal. Még a kezdést hagyjuk jó volt, de ami utána jött... és amiket olvasok meg nézek klippeket, vagy jeleneteket azok egyáltalán nem szimpatikusak.. Valahogy érzem ezen az egészen, hogy már csak úgy nyomatják a Sorozat folytatását, de már nem látnak benne semmit, mintha csak erőltetnék..
1 felhasználónak tetszik:
mikieger
2013. október 13. 15:24
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Saját véleményem: Az elején, amikor még friss volt, akkor volt egy sikerhullám, ami miatt rengeteg rajongójuk lett, de aztán egyre silányabb lett a sztori, néha belevittek egy-két jónak mondható elemet, szereplőket, de megint visszaesett az egész a béka feneke alá. Nem azt mondom, hogy mostanra nézhetetlen, de ez már csak a pénzről szól, nem arról, hogy egy remek sztorit építgetnek. A szálak újra és újra ugyanazok. Egy ideig Delena, aztán Stefan, amikor meg Stefannal nincs rendben valami, akkor Elena repül vissza Damonhoz. Unalmas, és kikövetkeztethető. Az, hogy kivették Klaust és a többieket, csak rontott az egészen. Ők legalább vittek egy kis színt ebbe az erőlködésbe. Szerintem egyedül azért van még nézettsége a sorozatnak, mert van aki még nem csalódott, és bizakodik, a többiek meg csak szimplán kíváncsiak arra, hogy mit hoznak ki a továbbiakból.
2013. október 13. 16:42
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline |
Elena még mindig nem tud igazán választani a két férfi közül és ezt unom. Rosszul jött ki, hogy az igézés alatt Stefanra kellett gondolnia és nem Damonra. Hol a nagy szerelem? Jó barátok maradtak Stefannal, meg gondolom ilyen lelki társak is, ezt megértem, de Damonnak kéne fontosabbnak lennie. Ezt úgy írom, hogy Stelenás voltam az első résztől kezdve, de már túl léptem ezen. A ripper Stefant nem kedveltem, nekem az 1-2. évados volt a kedvencem. Elég ide Silas most gonosznak, főleg Paul képével. (Elismerem, hogy jól játssza Silast.) Katherine vámpírként is jó volt, meg emberként is. Ő most a kedvencem és leginkább miatta nézem. Én se bírom abba hagyni ezt a sorozatot, mert mindig van valaki aki érdekel. Nem is fogom már szerintem, amíg vége nem lesz.
Paul_Wesley
2013. október 14. 16:03
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
5x05 Monster's Ball
A főiskolán Elena megismerkedik egy szomorú és titokzatos diákkal, Aaronnal. Damon és Elena részt vesznek a Whitmorei Történelmi Bálon, ahol VII. Henriknek és Boley Annenak öltöznek. A bálon Elena táncol egy kört dr. Maxfielddel, aki egy nyugtalanító üzenetet ad át neki, Caroline estéje pedig amilyen boldogan indul, olyan szomorúan ér véget. Ezalatt Nadia felfedi Katherinenak meglepő múltját, Damon pedig próbál egyezséget kötni Silassal. Végül meggondolatlan cselekedetre sarkalja Damont Silas követelése, ami végzetes erőszakba torkollik. (Ez a rész Halloween estéjén kerül adásba)
A főiskolán Elena megismerkedik egy szomorú és titokzatos diákkal, Aaronnal. Damon és Elena részt vesznek a Whitmorei Történelmi Bálon, ahol VII. Henriknek és Boley Annenak öltöznek. A bálon Elena táncol egy kört dr. Maxfielddel, aki egy nyugtalanító üzenetet ad át neki, Caroline estéje pedig amilyen boldogan indul, olyan szomorúan ér véget. Ezalatt Nadia felfedi Katherinenak meglepő múltját, Damon pedig próbál egyezséget kötni Silassal. Végül meggondolatlan cselekedetre sarkalja Damont Silas követelése, ami végzetes erőszakba torkollik. (Ez a rész Halloween estéjén kerül adásba)
Paul_Wesley,
Genevieve
2013. október 14. 20:06
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Lehet, hogy gázos volt a Delena jelenet, de attól még én imádtam Caroline -t és a jégkrémet... Amúgy oké, gázos volt ez az egész megnyugtatósdi, de ha belegondolok, hogy Stefan egész nyáron konkrétan minden nap megfulladt , hát összeszorul a szívem.
Paul_Wesley
2013. október 15. 14:07
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Én voltam az egyetlen akinek tetszett ez a rész?? Előfordul az ilyen Oké,hogy rengeteget nyávognak ebben a sorozatban,de ez sosem volt másképp..persze néha én is a falra mászom ettől,de őszintén nekem ez most nagyon is tetszett
2013. október 16. 02:00
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
mostanság tul sok a nyafogás hol a sorozat miatt hol a karakterek miatt szal jobbnak tartom ha én bele se szolok ugyis csak lelennék hurrogva mind1 de ez most nem is a lényeg a lényeg hanem...
5x03 webclip #2
5x03 webclip #2
Paul_Wesley,
Galexa93
2013. október 17. 13:29
vickistarletúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 179142 offline |
Any stills please?
2013. október 17. 14:18
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
A TV Guide tegnap megosztott egy hírt a rajongókkal:
'Ez lehet sokkolni fogja a Delena rajongókat, de emlékeztek mikor azt mondtuk korábban, hogy Stefan és Elena örökre összekapcsolódtak? Nos, van egy sanda gyanúnk, hogy Elena rettentő mód hasonlít Silas első szerelmére.'
(miért gondoltam az évad elejétől, hogy pontosan ez találják ki az írók? )
Forrás
'Ez lehet sokkolni fogja a Delena rajongókat, de emlékeztek mikor azt mondtuk korábban, hogy Stefan és Elena örökre összekapcsolódtak? Nos, van egy sanda gyanúnk, hogy Elena rettentő mód hasonlít Silas első szerelmére.'
Forrás
2013. október 17. 18:05
Idézet (Nina 10 @ 2013.10.17. 14:18)
A TV Guide tegnap megosztott egy hírt a rajongókkal:
Forrás
Forrás
pff de szánalmas egy húzás...uhhh
mikieger
2013. október 18. 16:16
lostgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.10. Hozzászólás: 318 Csatolások: 2972 Azonosító: 16333 offline |
Néha olyan érzésem van, mintha a Gyanú árnyékában egyik részét nézném. Az egész egy nagy vicc, az írók saját magukat hazudtolják meg újra és újra. Nem úgy volt, hogy Tatia(vagy ki) volt az eredeti "Elena". És amiért Klaus anyja az ő vérét használta fel, mindig újra és újra születik egy. De most akkor kiderült, hogy tök véletlen volt ez is? Hogy pont az ő vérét...Komolyan mondom már néha sírok a nevetéstől. De azért még pár részig maradok. Várom mikor bukkan fel Damon hasonmása, akiről kiderül, hogy Amara szeretője volt:D
2013. október 18. 16:42
mikiegervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 340 Csatolások: 457 Azonosító: 124537 offline |
Idézet (Daxy @ 2013.10.18. 12:55)
nah ez tuti csipni fogjátok
5x04 ext. promo
5x04 ext. promo
Júúj, ez már megint mi???
Komolyan mondom Elena és a fiúk nyomjanak le egy gruppensexet és akkor lenyugszanak, mindkettőnek megvolt egyszerre Elena és neki se kell választania..
De inkább többet nem mondok csak annyit, hogy Julie Plecnek valaki keressen egy barátot akivel kiélheti szerelmi szögeit minden értelembe...
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!