Starity

The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)

596 oldal 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. április 22. 20:25 #4321
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2011.04.22. 20:19)
Csodás meghajolo.gif nevet2.gif

Tőled tanultam. cool.gif
2011. április 22. 21:14 #4322
Daxy
Daxy

StátuszWe can plant a memory garden, Say a solemn prayer, place a poppy in my hair
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 879
Csatolások: 20
Azonosító: 37310
Idézet (Brittany @ 2011.04.22. 14:30)
wub.gif  wub.gif  wub.gif Ezt nem hagyhattam ki smileeee.gif Szabad felhasználásra természetesen  beer.gif 
http://kepfeltoltes.hu/110422/katherinedrunk01_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://kepfeltoltes.hu/110422/katherinedrunk02_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://kepfeltoltes.hu/110422/katherinedrunk03_www.kepfeltoltes.hu_.gif
És itt vannak a normál animációk smileeee.gif

Köszi, Köszi, meghajolo.gif mentettem mind laugh.gif 3ik-t be is rakom cool.gif
3ik normál animácio tetszik a legjobban rohog.gif

ui: ejj harmadik kicsi animácio 100*99px ezért csak elsö képkocka látható sad.gif nah utaná nézek mint tehetek unsure.gif

Idézet (nOmiee @ 2011.04.22. 20:03)
Na, én meg készítettem egy képes történetet. Címe: Erika és a hajléktalan
link cool.gif

*döl a röhögéstöl* nevet2.gif
2011. április 22. 21:51 #4323
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Státuszmister Bower is mine. sorry, i'm not sorry !
Hozzászólás: 4835
Csatolások: 33773
Azonosító: 125792
http://vampsite.hu/2011/04/22/spoiler-a-finalebol/ FOKOZOTTAN SPOILER VESZÉLY! (Már akkor, ha igaz..)
Ehhez mit szóltok? Szerintetek igaz? És mi lesz a folytatása?
2 felhasználónak tetszik: funny18, Adrianna
2011. április 22. 21:57 #4324
Mirjána
Mirjána
fantaszta

StátuszBarátgyűjtők és szavazgatók kíméljenek!!!
Hozzászólás: 1045
Csatolások: 4303
Azonosító: 35778
link cool.gif

Jesszus, én kész vagyok! http://starity.hu/images/emoticons/nevet2.gif
Ez nagyon nagy! thumbsup.gif Én kb az ajtónál gugolós résznél haltam meg a nevetéstől http://starity.hu/images/emoticons/nevet2.gif http://starity.hu/images/emoticons/nevet2.gif http://starity.hu/images/emoticons/nevet2.gif
2011. április 22. 22:01 #4325
- törölt felhasználó -    
Idézet (zsofeeh @ 2011.04.22. 21:51)
http://vampsite.hu/2011/04/22/spoiler-a-finalebol/ FOKOZOTTAN SPOILER VESZÉLY! (Már akkor, ha igaz..)

ÚRISTEN! ohmy.gif Kérlek, kérlek, kérlek, legyen igaz. Kérlek, kérlek, kérlek! http://kepfeltoltes.sektor.hu/feltoltott_kepek/1302192749.gif Egyébként nem hangzik hülyeségnek. Egész jó befejezés lenne. dance.gif
2011. április 22. 22:35 #4326
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12072
Csatolások: 195680
Azonosító: 107508

A héten már beszéltük róla, hogy igaz vagy sem. Remélem igaz lesz, nekem ez tetszik. Nem azért, mert Damon haldokolva fekszik, hanem azért mert ez aztán tényleg ütős befejezés lenne. Tűkön ülnénk és szinte őrülten várnánk a folytatást. Szerintem Stefannak sikerül a föld alól is előkerítenie az ellenszert, de közben biztos lesznek akik akadályozzák ebben cool.gif És megtörténik a várva várt Delena csók smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: wannascream, Beba13, zsofeeh, allyangel
2011. április 22. 23:03 #4327
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Státuszmister Bower is mine. sorry, i'm not sorry !
Hozzászólás: 4835
Csatolások: 33773
Azonosító: 125792
Idézet (funny18 @ 2011.04.22. 22:35)
A héten már beszéltük róla, hogy igaz vagy sem. Remélem igaz lesz, nekem ez tetszik. Nem azért, mert Damon haldokolva fekszik, hanem azért mert ez aztán tényleg ütős befejezés lenne. Tűkön ülnénk és szinte őrülten várnánk a folytatást. Szerintem Stefannak sikerül a föld alól is előkerítenie az ellenszert, de közben biztos lesznek akik akadályozzák ebben cool.gif És megtörténik a várva várt Delena csók smileeee.gif

Ó, eléggé le voltam maradva azzal kapcs, hogy mit beszéltetek, bocsi blush.gif
Számomra nem várva várt az a Delena csók. Egyszerűen nem tudnám elképzelni a sorozatot úgy, hogy Damon és Elena együtt legyenek. Nem tudom mit kezdenék magammal, ha összejönnének biggrin.gif Sajnos ez van, teljes mértékben, 100%-ig Team Stelena vagyok pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: funny18
2011. április 22. 23:11 #4328
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Idézet (Daxy @ 2011.04.22. 21:14)
Köszi, Köszi, meghajolo.gif  mentettem mind  laugh.gif 3ik-t be is rakom  cool.gif 
3ik normál animácio tetszik a legjobban  rohog.gif
ui: ejj harmadik kicsi animácio 100*99px ezért csak elsö képkocka látható  sad.gif  nah utaná nézek mint tehetek  unsure.gif 
*döl a röhögéstöl* nevet2.gif

Javítottam. Mostmár a harmadik is 100x100 és itt van:
http://kepfeltoltes.hu/110422/katherinedrunk03_www.kepfeltoltes.hu__www.kepfeltoltes.hu_.gif beer.gif
2011. április 22. 23:21 #4329
xxxddd
xxxddd
Hozzászólás: 947
Csatolások: 561
Azonosító: 128694
Ez a rész w00t.gif Nagyon jó volt.
De a befejezésnél amikor ki jött a 'sírból' Klaus ott még valaminek lennie kellett volna. Így rövidnek tűnt biggrin.gif Kat tánca w00t.gif
Damon meg most kicsit butus és őrült volt unsure.gif Mintha csak úgy el lett volna de nem tudta végig hogy miről volt szó biggrin.gif De így szeretjük wink.gif Nekem hiányzott néhány szereplő :/ De ez az Elijah-Elena dolog megmozgatta a fantázimat. cool.gif rohog.gif Ó és szegény Jenna. :/ De úgyis meg kellett tudnia valamikor. Jobb hogy most történt meg mert így az alapokat emésztgeti és majd a nagy fináléban már tiszta okos lesz : DD

Idézet

Szerintem ez lehetséges. Hiszen korábban a rajongók akik látták a forgatást ők is azt mondták hogy a csók után összeesik Damon , szóval szerintem valószínű ez a befejezés is. Delena wub.gif
1 felhasználónak tetszik: allyangel
2011. április 23. 00:11 #4330
allyangel
allyangel
chicken-y.™
Hozzászólás: 2143
Csatolások: 97
Azonosító: 133609
hűha, mennyi mindent írkáltatok már a mai napon... beletelt egy kis időbe, mire végigolvastam minden egyes kommentet biggrin.gif

Én az új, 2x19-es részt a CW-n néztem, azaz online, az Amerikai vetítéssel egyidőben, és el kell mondanom, hogy számomra hatalmas élmény volt! először csináltam ilyet, de megérte! a mi időszámításunk szerint hajnali 2-kor kezdődött, és pontosan 3-kor fejeződött be (igen, 20 percnyi reklám volt.. kb. 5-10 percenként volt egy reklám dry.gif az amerikai csatornák még Mo.-n is túltesznek!). iszonyat jó érzés volt úgy nézni az új részt, hogy közben tudtam, hogy rajtam kívül még milliók nézik... elmondhatatlan az elsők között látni blush.gif a csatorna alatt volt egy cset, ott is egy csomóan voltak (brazilok, mexikóiak, olaszok, angolok... *-*), akik csak a TVD-re vártak, hogy kezdődjön; velük beszélgettem, amig el nem kezdődött, együtt számoltuk a kezdésig a perceket.. meg magyar fanokkal is összebeszéltünk, hogy "együtt" nézzük az új részt, reklám közben meg megvitatjuk az eseményeket a diaries-online.gp (my fav TVD site EVER!) csetjében cool.gif ha még nem csináltatok ilyet, egyszer próbáljátok ki, mert iszonyat jó érzés! felirat nélkül is nézhető volt (pedig én általában elzárkózom a sima angol nyelven való nézéstől), csodálkoztam is, hogy mennyi mindent megértek a fáradtság ellenére (ez mondjuk a sori könnyű nyelvezetének is köszönhető). és lehet, hogy másnap mosott sz*rok lesztek (bár én fél 4-kor feküdtem le és 11-kor keltem, nem éreztem magam fáradtnak...), de megéri! nekem igen nagy élmény volt így TVD-t nézni wub.gif

és akkor az új részről... hát szerintem nem kell sokmindent leírnom, mert a legtöbb előttem szólóval egyetértek, de azt azért megjegyezném, hogy Damont iszonyatosan sajnáltam ebben a részben! szerintem nem kell mondanom, hogy miért...
Klaus "faja" és a nem is létező azték átok ledöbbentett ohmy.gif Katherine részeges tánca igen tetszett rohog.gif Elijahba szerelmes lettem wub.gif Jennát sajnáltam sad.gif Stefant pedig megutáltam dry.gif kb. így tudnám összefoglalni az új epizódot biggrin.gif jah, és a kis csoki Greta nagyon nem szimpi... mellow.gif Luka és az apja nem MEGMENTENI/MEGSZÖKTETNI akarták őt Klaustól, mert úgy volt, hogy fogvatartja Gretát??? ohmy.gif erre meg kiderült, hogy nincs itt semmilyen fogvatartás, hanem Greta egyszerűen együttdolgozik Klaussal dry.gif Lukáék nagyon nem voltak képben... biggrin.gif

az évadzáró spoilerre rátérve pedig... LEDÖBBENTEM! tényleg nem lenne így gyenge az évadzáró, de Damont NE! nem akarok semmilyen vérfarkasharapást, de a romantikus Delena csók jöhet wub.gif végülis ez egy megnem erősített spoiler, ki tudja kinek az agyszüleménye blush.gif bízzunk a legjobbakban smileeee.gif

az előző postokban található animációk pedig nagyon tetszenek! csak úgy üzenném biggrin.gif főleg Erika és a hajléktalan... szakadtam rajta percekig!! _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

amúgy tippek, hogy ki zuhan le a 2x20 előzetesében a lépcsőről? unsure.gif
2011. április 23. 00:14 #4331
allyangel
allyangel
chicken-y.™
barátnőmmel kreatívak voltunk ma délután nevet2.gif _nevet.gif
5 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Domcicc, Adrianna, Catherine, xxxddd
2011. április 23. 00:17 #4332
allyangel
allyangel
chicken-y.™
Tyler's back! cool.gif cool.gif cool.gif
http://kepfeltoltes.hu/110423/tumblr_lk16zbaDG01qbp7ebo1_500_www.kepfeltoltes.hu_.gif
3 felhasználónak tetszik: Domcicc, Catherine, zsofeeh
2011. április 23. 00:22 #4333
allyangel
allyangel
chicken-y.™
_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
http://kepfeltoltes.hu/110423/tumblr_lk1vla6nhu1qhbnsfo1_500_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
4 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Domcicc, Catherine, zsofeeh
2011. április 23. 01:07 #4334
Daxy
Daxy

StátuszWe can plant a memory garden, Say a solemn prayer, place a poppy in my hair
Hozzászólás: 879
Csatolások: 20
Azonosító: 37310
Idézet (Brittany @ 2011.04.22. 23:11)
Javítottam. Mostmár a harmadik is 100x100 és itt van:
http://kepfeltoltes.hu/110422/katherinedrunk03_www.kepfeltoltes.hu__www.kepfeltoltes.hu_.gif  beer.gif

Köszi beer.gif
2011. április 23. 06:50 #4335
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
link cool.gif

De elmeháborodott vagy! nevet2.gif rofl.gif

allyangel, te se unatkoztál biggrin.gif Klaus=Mufasa rohog.gif Amúgy ja, jó élőben nézni az ilyeneket. Náluk 5 reklám van azt hiszem egy rész közben, és emiatt vannak úgy felépítve a részek, hogy ilyen hatásvadász legyen közben is, ne csak a rész végén. Azért egy Barátok Közt nem ilyen fordulatos laugh.gif

Videók jók wink.gif _nevet.gif

A spoilert meg nem kellett volna elolvasnom. blush.gif Ha így lesz, akkor most már nem fogok sokkot kapni, csak sírni. rolleyes.gif Viszont ezzel tényleg meglenne a nyári idegeskedés.
1 felhasználónak tetszik: allyangel
2011. április 23. 08:33 #4336
- törölt felhasználó -    
link cool.gif

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2011. április 23. 08:35 #4337
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcicc @ 2011.04.23. 06:50)
De elmeháborodott vagy! nevet2.gif rofl.gif
allyangel, te se unatkoztál biggrin.gif Klaus=Mufasa rohog.gif Amúgy ja, jó élőben nézni az ilyeneket. Náluk 5 reklám van azt hiszem egy rész közben, és emiatt vannak úgy felépítve a részek, hogy ilyen hatásvadász legyen közben is, ne csak a rész végén. Azért egy Barátok Közt nem ilyen fordulatos laugh.gif 
Videók jók wink.gif _nevet.gif 
A spoilert meg nem kellett volna elolvasnom. blush.gif Ha így lesz, akkor most már nem fogok sokkot kapni, csak sírni. rolleyes.gif Viszont ezzel tényleg meglenne a nyári idegeskedés.

Hát, ha ennyi reklám van benne akkor én soha nem fogom online nézni. Mellesleg nekem angol felirat nélkül nem megy. Azért arra szükségem van. biggrin.gif
2011. április 23. 08:38 #4338
- törölt felhasználó -    
Idézet (allyangel @ 2011.04.23. 00:11)
hűha, mennyi mindent írkáltatok már a mai napon... beletelt egy kis időbe, mire végigolvastam minden egyes kommentet  biggrin.gif 
Én az új, 2x19-es részt a CW-n néztem, azaz online, az Amerikai vetítéssel egyidőben, és el kell mondanom, hogy számomra hatalmas élmény volt! először csináltam ilyet, de megérte! a mi időszámításunk szerint hajnali 2-kor kezdődött, és pontosan 3-kor fejeződött be (igen, 20 percnyi reklám volt.. kb. 5-10 percenként volt egy reklám  dry.gif az amerikai csatornák még Mo.-n is túltesznek!). iszonyat jó érzés volt úgy nézni az új részt, hogy közben tudtam, hogy rajtam kívül még milliók nézik... elmondhatatlan az elsők között látni blush.gif a csatorna alatt volt egy cset, ott is egy csomóan voltak (brazilok, mexikóiak, olaszok, angolok... *-*), akik csak a TVD-re vártak, hogy kezdődjön; velük beszélgettem, amig el nem kezdődött, együtt számoltuk a kezdésig a perceket.. meg magyar fanokkal is összebeszéltünk, hogy "együtt" nézzük az új részt, reklám közben meg megvitatjuk az eseményeket a diaries-online.gp (my fav TVD site EVER!) csetjében  cool.gif ha még nem csináltatok ilyet, egyszer próbáljátok ki, mert iszonyat jó érzés! felirat nélkül is nézhető volt (pedig én általában elzárkózom a sima angol nyelven való nézéstől), csodálkoztam is, hogy mennyi mindent megértek a fáradtság ellenére (ez mondjuk a sori könnyű nyelvezetének is köszönhető). és lehet, hogy másnap mosott sz*rok lesztek (bár én fél 4-kor feküdtem le és 11-kor keltem, nem éreztem magam fáradtnak...), de megéri! nekem igen nagy élmény volt így TVD-t nézni  wub.gif 
és akkor az új részről... hát szerintem nem kell sokmindent leírnom, mert a legtöbb előttem szólóval egyetértek, de azt azért megjegyezném, hogy Damont iszonyatosan sajnáltam ebben a részben! szerintem nem kell mondanom, hogy miért...
Klaus "faja" és a nem is létező azték átok ledöbbentett ohmy.gif Katherine részeges tánca igen tetszett  rohog.gif Elijahba szerelmes lettem  wub.gif Jennát sajnáltam  sad.gif Stefant pedig megutáltam  dry.gif kb. így tudnám összefoglalni az új epizódot  biggrin.gif jah, és a kis csoki Greta nagyon nem szimpi...  mellow.gif Luka és az apja nem MEGMENTENI/MEGSZÖKTETNI akarták őt Klaustól, mert úgy volt, hogy fogvatartja Gretát???  ohmy.gif erre meg kiderült, hogy nincs itt semmilyen fogvatartás, hanem Greta egyszerűen együttdolgozik Klaussal  dry.gif Lukáék nagyon nem voltak képben... biggrin.gif 
az évadzáró spoilerre rátérve pedig... LEDÖBBENTEM! tényleg nem lenne így gyenge az évadzáró, de Damont NE! nem akarok semmilyen vérfarkasharapást, de a romantikus Delena csók jöhet  wub.gif végülis ez egy megnem erősített spoiler, ki tudja kinek az agyszüleménye  blush.gif bízzunk a legjobbakban  smileeee.gif 
az előző postokban található animációk pedig nagyon tetszenek! csak úgy üzenném  biggrin.gif főleg Erika és a hajléktalan... szakadtam rajta percekig!! _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif 
amúgy tippek, hogy ki zuhan le a 2x20 előzetesében a lépcsőről?  unsure.gif

Hol olvastad, hogy vérfarkas harapja meg? blink.gif
2011. április 23. 08:55 #4339
- törölt felhasználó -    
Idézet (allyangel @ 2011.04.23. 00:17)
Tyler's back!  cool.gif  cool.gif  cool.gif 
http://kepfeltoltes.hu/110423/tumblr_lk16zbaDG01qbp7ebo1_500_www.kepfeltoltes.hu_.gif

A következő szereplők halála természetesen csak tipp:
1. Tyler
2. Matt
3. A seriff/Jenna/John bácsi

A vámpírnaplók.hu oldalon olvastam a szerkesztő teóriáját, mely szerint Katherine életét veszti az áldozati rituálén, míg Damon véletlenül megöli Elenát. blink.gif blink.gif blink.gif Hát,én finoman szólva nem erre számítok. rohog.gif Én korábban is írtam a fórumon, hogy Nina karaktereit úgy vélem kizárhatjuk a kaszás listájáról. Itt szerintem olyan szereplőkre kell gondolni, akiket fent említettem. Egyrészt John bácsit leszámítva ártatlanok. Tyler hiába vérfarkas semmit sem tud. Matt és a seriff pedig csupán annyiról informálódtak, hogy Caroline és a Salvatore fivérek vámpírok. Elképzelhető, hogy rosszkor lesznek rossz helyen. Ha valaki azt mondaná, hogy jajj, jobb mintha Bonnie vagy Jeremy halna meg, egyáltalán nem jobb. Hiszen mit érezne Caroline, ha elveszítené Mattet és az édesanyját? És Elena lelkileg összeomlana, ha Jennával baj történne. Vagy ott van John, Elena még élő szülője. Nem kedveli az apját, de netán ő is áldozat lesz, akkor Elena tuti, hogy megsíratná. Nem beszélve arról, hogy John mondjuk valahogy megmenti a lányát egy váratlan pillanatban. Persze, itt sok a "ha" szó. rohog.gif
2011. április 23. 09:09 #4340
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.04.22. 22:35)

Damon és Elena túléli a második évadot, ezt Julie Plec nyilatkozta. Ez egy orbitális marhaság, szerintem. Kitaláció. A vérfarkas harapás ellen Rose esetében világos számomra, hogy nem lehet ellene mit tenni. Míg Stefan a gyógyírt keresné Damon addig meghalna. Rose sokat szenvedett, de a kaszás hamar eljött érte.
596 oldal 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!