The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. április 13. 14:19
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Tény, hogy jó kis rész volt. Stefan "kifordulása" saját magából, ahogy rákattant a vérre, meg Elena & Damon együttműködése. Igen, el kell ismerni, nagyon összehozták ezt a részt.
Én még a képek alapján az 1x19-et várom nagyon. A Damon & Elena szál kibontakozhatna már igazán. Na meg az Anna & Jeremy is. És akkor ott van még a rejtélyes vérfarkasos dolog. Bonnie hiányzik igazából, de lassan visszatér Mystic Fallsba.
Én még a képek alapján az 1x19-et várom nagyon. A Damon & Elena szál kibontakozhatna már igazán. Na meg az Anna & Jeremy is. És akkor ott van még a rejtélyes vérfarkasos dolog. Bonnie hiányzik igazából, de lassan visszatér Mystic Fallsba.
2010. április 13. 16:29
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (Jessy @ 2010.04.13. 16:28)
úgy látszik már az angolban is mindent lehet: If után will illetve a tagadása,széép
Milyen igaz Eddig nem is figyeltem
2010. április 13. 20:30
Eddig is sejthettük, de mostmár biztos:
LESZ MÁSODIK SZEZON! A CW megerősítette a hírt, hogy berendelték a sikersorozat második évadát.
Comments from the cast & crew:
Kevin Williamson: Woo-hoo!!!!!
Julie Plec: Season Two pick-up, whoop whoop! Thanks to all of you who watch. You guys are the greatest group of fans a show could ever wish for.
Marcos Siega: Thanks to all our fans. Officially picked up for season two!
LESZ MÁSODIK SZEZON! A CW megerősítette a hírt, hogy berendelték a sikersorozat második évadát.
Comments from the cast & crew:
Kevin Williamson: Woo-hoo!!!!!
Julie Plec: Season Two pick-up, whoop whoop! Thanks to all of you who watch. You guys are the greatest group of fans a show could ever wish for.
Marcos Siega: Thanks to all our fans. Officially picked up for season two!
2010. április 15. 14:32
Idézet (drusilla @ 2010.04.15. 14:27)
Rengeteg kép
Lehet tudni, hogy Bonnie mikor jön vissza? Sokáig távol van, nehogy változtassanak a karakterén
Lehet tudni, hogy Bonnie mikor jön vissza? Sokáig távol van, nehogy változtassanak a karakterén
Én úgy tudom a 19. epizódba a Miss Mystic Fallsba tér vissza. Már nekem is hiányzik a karaktere. Biztos változott valamit, meg történt vele valami. Nőtt az ereje vagy ki tudja, hiszen nagy trauma érte a nagyi elvesztésével...
2010. április 15. 14:36
drusillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 977 Azonosító: 72356 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.04.15. 14:32)
Én úgy tudom a 19. epizódba a Miss Mystic Fallsba tér vissza. Már nekem is hiányzik a karaktere. Biztos változott valamit, meg történt vele valami. Nőtt az ereje vagy ki tudja, hiszen nagy trauma érte a nagyi elvesztésével...
Köszi
Azt nem szeretném ha kifordulna magából, mint Willow (Buffy) és átmenne durvába
2010. április 15. 17:49
1.21 ISOBEL (a rész címe, amely ugye Elena édesanyjának a neve)
Spileres still kép ITT --> NE NÉZD MEG HA NEM AKAROD LELŐNI A POÉNT
Ma éjjel meg jön az UNDER CONTROL
The Vampire Diaries 1.18 - Under Control
Míg Stefan azért harcol, hogy ura legyen a helyzetének, Elenát és Jeremyt meglepi nagybátyjuk, John Gilbert váratlan látogatása. Alaric beszél Elenával Isobelről. Az Alapítók Napján Stefan ritka magatartást mutat, Damon pedig megkísérli megtudakolni, hogy John nagybácsi érkezése miért forgatta úgy fel a várost. Egy baleset a partin zűrt kavar Matt és Tyler között, és Matt és Kelly kapcsolata is új szinthez ér. Amíg Elena Jeremyről próbál gondoskodni, a fiú úgy dönt, hogy saját kezébe veszi a dolgokat...
The Vampire Diaries 1.18 - Under Control
Míg Stefan azért harcol, hogy ura legyen a helyzetének, Elenát és Jeremyt meglepi nagybátyjuk, John Gilbert váratlan látogatása. Alaric beszél Elenával Isobelről. Az Alapítók Napján Stefan ritka magatartást mutat, Damon pedig megkísérli megtudakolni, hogy John nagybácsi érkezése miért forgatta úgy fel a várost. Egy baleset a partin zűrt kavar Matt és Tyler között, és Matt és Kelly kapcsolata is új szinthez ér. Amíg Elena Jeremyről próbál gondoskodni, a fiú úgy dönt, hogy saját kezébe veszi a dolgokat...
2010. április 16. 00:54
Jay_Grlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.27. Hozzászólás: 455 Csatolások: 491 Azonosító: 67438 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.04.15. 17:49)
1.21 ISOBEL (a rész címe, amely ugye Elena édesanyjának a neve)
OMFG! Can't wait for this episode. Thanks for the spoiler, Brittany.
2010. április 16. 10:20
+ Miss Mystic Falls Promo - A vége nagyon üt Meg az is, hogy Elena Gilbertet bemutatja, Mr Salvatore... hihi, imádom Damont. Rám is várhatna a lépcső alján.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.