The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. április 23. 11:38
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Hoztam egy részletet a Miss Mystic Falls epizódból. Természetesen Elena & Damon... a tánc.
Hát nem édeees, ahogy megmentette a szégyentől és táncolt vele. A zene nagyon full a tánc alatt. Aranyosak, és izzik a szenvedély
2010. április 23. 14:25
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (marti27 @ 2010.04.23. 13:42)
Köszi a videót! Nagyon jó Idáig nem voltam Damonért annyira oda, de most már De mégis nekem számomra is rejtélyes okok miatt Stefan a nyerő
Az ikonodban azért Damon van
A könyvet egyébként a Libriben még mindig nem lehet kapni. Kezd egy kissé nevetségessé válni a dolog. Minek írják ki a megjelenés dátumát, ha nem is jelenik meg a könyv? Oké, a bookline.huról lehet rendelni, de a többinél miért nem vásárolható meg? Nem értem...
2010. április 23. 14:33
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Még régen akartam venni egy könyvet, ami októberre volt kiírva, majd azt átrakták novemberre. Kerestem, sehol sem találtam, egy Libriben, Alexandrában sem. Lehet, sőt több, mint valószínű, hogy a Bookline-nál meg lehetett volna rendelni, de akkoriban nem volt netem. Minden hónapban megnéztem, semmi, egy évvel a megjelenési dátum után is visszamentem és azt mondták, hogy már nincs. Azt hittem, ott helyben ölni fogok.
Na, oda akartam kilyukadni, hogy a Libri az ilyen, én már herótot kapok tőlük, ha nem mész egy éven keresztül mindennap be, sosem lesz meg...
Na, oda akartam kilyukadni, hogy a Libri az ilyen, én már herótot kapok tőlük, ha nem mész egy éven keresztül mindennap be, sosem lesz meg...
2010. április 23. 14:35
Megjött a könyv Végre A nevetséges futár szolgálati díjon kivül megérte El se hiszem, hogy ezt a pillanatot is megértem Könyv hátulján mi vírit? Damon: szexi és veszélyes Találó
2010. április 23. 14:37
Jó neked. Kezdem én is megbánni, hogy nem rendeltem meg a booklineról. Mindegy. Hétfőn majd megoldom Ma már nem rendelem meg, mert úgyis csak hétfőn szállítanák ki... hétfőig meg az is lehet, hogy a Libribe megkapom...
Neked jó olvasást
Neked jó olvasást
2010. április 23. 14:40
Idézet (Brittany20 @ 2010.04.23. 14:37)
Jó neked. Kezdem én is megbánni, hogy nem rendeltem meg a booklineról. Mindegy. Hétfőn majd megoldom Ma már nem rendelem meg, mert úgyis csak hétfőn szállítanák ki... hétfőig meg az is lehet, hogy a Libribe megkapom...
Neked jó olvasást
Neked jó olvasást
Kösz, majd vasárnap kezdem el, mert ahogy ismerem magam 1 nap alatt is kiolvasom és akkor inkább vasárnap kezdem, mert megyünk nagymamámék. Remélem, azért sikerrel jársz hétfőig.
2010. április 23. 14:42
Idézet (digirl @ 2010.04.23. 14:40)
Kösz, majd vasárnap kezdem el, mert ahogy ismerem magam 1 nap alatt is kiolvasom és akkor inkább vasárnap kezdem, mert megyünk nagymamámék. Remélem, azért sikerrel jársz hétfőig.
Ott van a kezedben és vasárnapig vársz vele?! Juj, hát le a kalappal előtted, én tuti már most elkezdeném és le se tenném. Max vasárnap kiolvasnám másodszor is
2010. április 23. 14:44
Igen majd meglátom. Jelenleg csodálom a könyvet. Oké lehet, hogy nem bírok vasárnapig.
2010. április 23. 14:49
Kösz, bár ma amúgy sem lenne időm rá. A holnap lesz kemény.
2010. április 23. 14:52
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.04.23. 14:42)
Ott van a kezedben és vasárnapig vársz vele?! Juj, hát le a kalappal előtted, én tuti már most elkezdeném és le se tenném. Max vasárnap kiolvasnám másodszor is
Hát én is így lennék vele
Itt egy pici kép
DAMON & Stefan
2010. április 23. 16:04
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
On The Set
2010. április 23. 16:08
Fent van már a Twitter képek között a srácok közös képe...
1.19 Miss Mystic Falls
Nagyon durva rész volt. Bonnie végre visszatért. Jupee! Bár sejtettem, hogy ki fog fordulni magából. Durva, de érthető, ahogy haragszik Elenára és a srácokra. Anna és Jeremy olyan aranyos. Nekem bejönnek együtt. Azt a Jonathant úgy fel tudnám képelni, halál idegesítő a karaktere, ráadásul unszimpatikus is. Caroline tök édes volt, hogy rábeszélte Elenát, hogy nehogy visszalépjen. De jó, hogy Caroline nyert. Azt hittem Elena fog... és mégse. Ezért szeretem ezt a sorozatot, mert tele van meglepetésekkel.
Stefan viselkedése über brutál. Kicsit kifordult magából. De vicces, hogy a promoból azt gondoltam / gondoltuk, hogy Carolinet fogja megharapni, aztán meg a másik kiscsajt. Hihi. Spencer Locke jól játszott.
Elena és Damon. Oh, Istenem. Az egész részben imádtam a közös jeleneteket. És Damonban is maradt emberség, hiszen a testvére segítségére sietett, és Elenának is segített. Most kezd megfordulni a dolog... kezd ő lenni a jófiú Istenien nézetek ki, ahogy táncoltak egymással. A zene alatta, jaaaj. Imádom. A vége nagyon durva volt. Meglepődtem. Sőt, majdnem leestem a székről, mikor Elena beleszúrta Stefanba az inekciót. Gondolom verbéna. Áh. És Damon, ahogy ott maradt vele Stefan "zárkájának" ajtajába.
ISTENI A SOROZAT. Nem tudok lekattani róla.
Ha még esetleg nem láttátok az új részt, online megnézhető (felirat nélkül)
--> 1.19 Miss Mystic Falls - Online Episode <--
1.19 Miss Mystic Falls
Nagyon durva rész volt. Bonnie végre visszatért. Jupee! Bár sejtettem, hogy ki fog fordulni magából. Durva, de érthető, ahogy haragszik Elenára és a srácokra. Anna és Jeremy olyan aranyos. Nekem bejönnek együtt. Azt a Jonathant úgy fel tudnám képelni, halál idegesítő a karaktere, ráadásul unszimpatikus is. Caroline tök édes volt, hogy rábeszélte Elenát, hogy nehogy visszalépjen. De jó, hogy Caroline nyert. Azt hittem Elena fog... és mégse. Ezért szeretem ezt a sorozatot, mert tele van meglepetésekkel.
Stefan viselkedése über brutál. Kicsit kifordult magából. De vicces, hogy a promoból azt gondoltam / gondoltuk, hogy Carolinet fogja megharapni, aztán meg a másik kiscsajt. Hihi. Spencer Locke jól játszott.
Elena és Damon. Oh, Istenem. Az egész részben imádtam a közös jeleneteket. És Damonban is maradt emberség, hiszen a testvére segítségére sietett, és Elenának is segített. Most kezd megfordulni a dolog... kezd ő lenni a jófiú Istenien nézetek ki, ahogy táncoltak egymással. A zene alatta, jaaaj. Imádom. A vége nagyon durva volt. Meglepődtem. Sőt, majdnem leestem a székről, mikor Elena beleszúrta Stefanba az inekciót. Gondolom verbéna. Áh. És Damon, ahogy ott maradt vele Stefan "zárkájának" ajtajába.
ISTENI A SOROZAT. Nem tudok lekattani róla.
Ha még esetleg nem láttátok az új részt, online megnézhető (felirat nélkül)
--> 1.19 Miss Mystic Falls - Online Episode <--
2010. április 23. 16:11
marti27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 651 Csatolások: 640 Azonosító: 114724 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.04.23. 14:25)
Az ikonodban azért Damon van
A könyvet egyébként a Libriben még mindig nem lehet kapni. Kezd egy kissé nevetségessé válni a dolog. Minek írják ki a megjelenés dátumát, ha nem is jelenik meg a könyv? Oké, a bookline.huról lehet rendelni, de a többinél miért nem vásárolható meg? Nem értem...
Tudom mert beleszerettem ebbe az ikonba
2010. április 23. 18:47
Idézet (Brittany20 @ 2010.04.23. 16:18)
Damon&Elena Nagyon jó kis jelenet volt
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.