Idézet (Domcicc @ 2011.06.13. 17:07)
(Úristen, rengeteget írtam, olvassátok végig, légyszi )
Kezdem azzal, hogy nem akarok sem én lenni a mumus, sem ünneprontó lenni, semmi ilyesmi, csak megfogalmazódott már bennem ez a dolog, és szeretném leírni a véleményem. Nem kötelező betartani a kéréseim, elfogadni, amit mondok.
Nem vagyok egy olyan ember, aki nem veszi a poént, és nem bírja a perverzkedős b@romkodást, mi is szoktunk ilyenek lenni barátnőimmel, de privátban. A topik kezd átcsúszni egy Gumiszobás beszélgetős topikká, és ez a topik itt, nem erről szól. Ide a sorozatról, az új részekről kéne véleményt formálni, a HQ (vagy ha csak MQ van, akkor az) képeket feltölteni, megosztani a másikkal, megköszönni ezt. Semmi baj nincs azzal, ha poénkodunk pár oldalon át, de amiről mostanság esik itt szó, annak már semmi köze a TVDhez. Nem személykedésből hozom fel a példáimat, de ha arról akarsz beszélni, hogy Damonnal álmodtál, azt írd le egy hozzászólásban, és ne három oldalon át legyen erről szó, vagy ott van az ilyen beszélgetésekre a Dumcsi vagy tudom is én, melyik offos topik, ahol tudtommal mindannyian ugyanilyen sűrűséggel beszélgettek. Bangó már totál lerágott csont, én eleinte jókat röhögtem rajta, már maximum kísért.
Észrevettétek, hogy csak az utóbbi 30 napban írtatok ide (néha én is, elismerem) 80 oldalt? A fórumnak vannak szabályai, tudom, nem az én tisztem betartatni azt másokkal, de az ilyesfajta beszélgetésekre, amik itt zajlanak van kitalálva a Gumiszobás részleg, ott lehet offolni, itt a témába vágó dolgokat kéne megvitatni, és az nem egyenlő a magánjellegű beszélgetésekkel. Ezt mindenki olvashatja.
Nem állítom, hogy sehol nem offoltam még a fórumon, de próbálok a határokon belül maradni, és azt hiszem, az ebben a topikban lévő határok már rég át lettek lépve. Most fogalmazódott meg bennem ez a dolog annyira, hogy szóljak is érte. Tudom, eddig is szóltunk, ha valami kezdett elfajulni, de én úgy érzem, kezd tényleg nagyon messzire menni a dolog.
Nem azt kérem, hogy ne írjatok ide többet. Csak legyen visszafogottabb ez a dolog, tartsuk be a szabályokat és használjuk arra a topikot, amire eredetileg megalkották.
Teljesen egyetértek.
engem egy ilyen szólásomért fél napig offoltak, pedig én is ezt írtam...