Idézet (Catherine @ 2011.08.27. 11:30)
Egyébként nyugodtan leadhatnák feliratozva is a tv-ben, hiszen Romániában, meg még csomó más országban is ezt csinálja a legtöbb csatorna. Valószínűleg a retekklubb szerint mi - hülye magyarok - olvasni sem tudunk...
Senki sem nézné úgy, hidd el, a legtöbb (=átlag) magyar néző nem néz feliratos filmeket, sorozatokat, megbukna az egész. Ha tényleg akkora lenne rá a kereslet, hogy ezt ki lehessen vitelezni, én is beköttetném a TV-t, de nincs.
Senki nem akar este fáradtan, munkából hazaérve leülni a TV elé olvasni, csak bámulni akarják. Én is jobban szeretem az eredeti hangzást, és szerintem is jobb lenne úgy sugározni a sorozatokat, filmeket, de ez egyenlőre nem lehetséges. AXN szokta a realityket felirattal adni, azt hiszem
Továbbá, mivel több hetes szünetek szoktak lenni a sorozatokban odakint, ezért nálunk fele ennyi sorozat lenne így elérhető, még annyit se ismernének meg, mint most. Ha nem egyben adják le, hanem hétről hétre követve az amerikai adást, akkor sok műsor elől elvennék a sugárzási időt, mert ugye van, amit napi szinten adnak, pl délután 5kor, de van, amit hetente (House meg ilyenek), de azok is gyorsabban lemennek, mint kint, hiszen nem tartanak ilyen hosszú szüneteket. Remélem érthető voltam