Az egyik legjobb rész volt az eddigiek közül...
Kezdem Elenával.Nem hittem volna hogy ennyire bátor...két vámpírt is leszúrt Katherine pedig visszatért Nagyon örültem neki,végre!!Már úgy hiányzott... Én teljesen azt hittem, hogy Elena az meg is ijedtem amikor Mikael leszúrta,de amikor felkelt meglepődtem!! Gondoltam,hogy nem sikerül majd megölniük Klaus-t. De arra nem számítottam hogy Mikael meghal,jobb ez így én személy szerint nem kedveltem. Elsőnek nem értettem,hogy Stefan miért akadályozta meg hogy megöljék Klaus-t,de a végén kiderült és szerintem jól tette hogy megmentette Damon-t. Nekem nem annyira szimpatikus mostanában Tyler, persze megértem őt is,de Caroline-t nagyon sajnáltam!!! Damon és Elena a végén nagyon aranyosak voltak már majdnem megcsókolták egymást,csak az a telefon,nem hiszem el... Rebekah...amikor a tükör előtt készülődött eszméletlen szép volt, sajnáltam is amikor Elena háton szúrta. És hát a végén Klaus...imádom amikor dühös!!! Bonnie-t nagyon sajnáltam,szegény nem tudott kivel elmenni a bálra.
Ez nagyon izgalmas befejezés volt,nem is tudom hogy fogom kibírni olyan sokáig hogy nézhetem. Így is minden héten úgy várom hogy csütörtök legyen. De az előzetes alapján a 10.rész is nagyon jó lesz.Kíváncsian várom!!!
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2011. november 12. 09:09
2 felhasználónak tetszik:
pink_bunny,
allyangel
2011. november 12. 13:33
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Na, én is megnéztem az új részt. Még mindig a hatása alatt állok, de azt hiszem kész vagyok a véleményem kinyílvánításra:
Azt hiszem, hogy a legjobb rész volt az évadban. Nemcsak a végén lepődtem meg, hanem körülbelül minden ötödik percben. Én már az elején tudtam, hogy Katherine lesz az, főleg ahogy szegényke berezelt Klaus-tól. Én biztos voltam benne, hogy Mikael jobban bebiztosítja magát, és okosabb. De ahhoz képest hamar megölték. Szerencsére! Én Klauskát úgy megsajnáltam, mikor sírt, így nagyon örültem, hogy Stefan megmentette. Katherine meg Stefan a végén. És Katherine megmentette Damon-t. Szerény véleményem szerint még mindig szereti a Salvatore-tesókat. Tyler egy s_ggfej. Szegény Caroline.. Amúgy szerintem valami boszorkány keze van abban a dologban, hogyha Klaus meghal, akkor Damon is.. De ez csak saját feltételezés.
Már alig várom január 5.-ét. Addig nem is tudom, hogy mivel ütöm el az időmet TVD nélkül.
Azt hiszem, hogy a legjobb rész volt az évadban. Nemcsak a végén lepődtem meg, hanem körülbelül minden ötödik percben. Én már az elején tudtam, hogy Katherine lesz az, főleg ahogy szegényke berezelt Klaus-tól. Én biztos voltam benne, hogy Mikael jobban bebiztosítja magát, és okosabb. De ahhoz képest hamar megölték. Szerencsére! Én Klauskát úgy megsajnáltam, mikor sírt, így nagyon örültem, hogy Stefan megmentette. Katherine meg Stefan a végén. És Katherine megmentette Damon-t. Szerény véleményem szerint még mindig szereti a Salvatore-tesókat. Tyler egy s_ggfej. Szegény Caroline.. Amúgy szerintem valami boszorkány keze van abban a dologban, hogyha Klaus meghal, akkor Damon is.. De ez csak saját feltételezés.
Már alig várom január 5.-ét. Addig nem is tudom, hogy mivel ütöm el az időmet TVD nélkül.
2011. november 12. 20:38
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
FIGYELEM IAN RAJONGÓK!
A Diaries-Online indított egy projektet Ian szülinapja alkalmából, és jó lenne, ha minél többen részt tudnátok venni benne.
INFÓK ITT!
A Diaries-Online indított egy projektet Ian szülinapja alkalmából, és jó lenne, ha minél többen részt tudnátok venni benne.
INFÓK ITT!
8 felhasználónak tetszik:
DisneyFans,
Adrianna,
pillecukor3,
zsuzsye,
Domcicc,
pink_bunny,
House Of Wax,
Alex 1992
2011. november 12. 21:46
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline |
Na végre meg tudtam nézni az új részt, és... wow. Nagyszerű rész volt; pontosan így kell megcsinálni egy félévadzárót. A szálak tényleg össze-vissza voltak csavargatva, és ügyesen húzták az agyunkat egyes részeknél. Eddig ez volt a legjobb része az évadnak, szerintem.
Domcicc,
pink_bunny
2011. november 12. 23:41
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline |
Na jó, muszáj hozzászólnom, mert egyszerűen nem értem egyeseket, hogy miért utálják ennyire Mikael karakterét? Szerintem egy fantasztikus karakter volt, egy fantasztikus színésztől.Remek ötlet volt szerintem, hogy van egy gonoszabb lény a Földön, mint Klaus, akitől még maga Klaus is fél, aki nem más, mint Klaus "apja" (és aki vámpírokkal táplálkozik, mert nem akarja bántani az ártatlan emberi lényeket).Maga, ahogy felvázolták a történetet, hogyan születtek a legelső vámpírok, szerintem briliáns volt.Úgy érzem sokaknak csak a szálka a szemében Mikael, mert meg akarta ölni Klaus-t, azt a Klaus-t, aki az előző évadban megölte pl Jenna-t is, akit mindenki sajnált, de nembaj, mert mára már meg lett bocsájtva neki .Mindegy, ezzel nem azt mondom, hogy én utálom Klaus-t, mert nem,jól játszik, tetszik az akcentusa, de igazából nem is a kedvenc karakterem és javítsatok ki, ha tévedek, hogy Mikael utálatának nincs köze ahhoz, hogy meg akarta ölni Klaus-t.Akit mellesleg mindenki meg akar ölni kb (kivéve, akiket megbűvölt), mert mindenkinek keresztbe tesz.Nekem Damon a kedvencem, de pl az a jelenet, amikor az előző részben Mikael a kezében tartotta Damon szívét, zseniális volt.Nem akartam és nem is akarom Damon halálát, de akkor is egy lélegzetelállító jelenet volt, egy merész húzás, amit örülök, hogy beleírtak a készítők, mert ezzel is hangsúlyozták, mennyire badass Mikael.Annak már kevésbé örülök, hogy ennyire hanar kiírták. Szóval ez így elég sziven ütött, hosszú lesz ez a két hónap, de remélem arra jönnek vissza, hogy Stefan felébreszti Elijah-t
2011. november 13. 03:33
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (Sixy @ 2011.11.12. 23:41)
Na jó, muszáj hozzászólnom..
Én nem akartam már itt a tömeggel szembe menni, annyiszor teszem ezt...de egyetértek minden szavaddal, ennél szebben meg se fogalmazhattad volna.
2011. november 13. 18:02
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Hogy is kezdjem???Megvan:
Katherine!! Imádom ezt a csajt,annyira örülök,hogy visszatért.Remélem az,hogy most ismét elmegy nem jelenti azt,hogy sokáig nem is fogjuk látni. Damon ebben a részben is cuki volt,sajnáltam a végén,mert látszott rajta,hogy mekkorát csalódott Stefanban.Míg nem tudtam miért tette Stefan amit tett,addig én is csalódott voltam,de utána boldog voltam,hogy ennyire számít neki a testvére élete.Most,hogy visszatért,vagyis nem visszatért,de már nem áll Klaus szolgálatában,remélem ez nem azt jelenti,hogy Elena újra vele akar majd lenni.Most a Delenának van itt az ideje. Olyan cukik voltak a végén együtt.
Mikael:sajnáltam,mert még csak most jött,nem kellett volna ilyen hamar meghalnia.Inkább Klausnak. Tudom sokan bírjátok,de én még mindig nem.
Rebekah:Elenáék még biztos kapnak tőle amiért ezt tették vele. Azért nem lennék a csaj helyébe,nagyon sz*r neki.
Nem bírom ki januárig!!
Katherine!! Imádom ezt a csajt,annyira örülök,hogy visszatért.Remélem az,hogy most ismét elmegy nem jelenti azt,hogy sokáig nem is fogjuk látni. Damon ebben a részben is cuki volt,sajnáltam a végén,mert látszott rajta,hogy mekkorát csalódott Stefanban.Míg nem tudtam miért tette Stefan amit tett,addig én is csalódott voltam,de utána boldog voltam,hogy ennyire számít neki a testvére élete.Most,hogy visszatért,vagyis nem visszatért,de már nem áll Klaus szolgálatában,remélem ez nem azt jelenti,hogy Elena újra vele akar majd lenni.Most a Delenának van itt az ideje. Olyan cukik voltak a végén együtt.
Mikael:sajnáltam,mert még csak most jött,nem kellett volna ilyen hamar meghalnia.Inkább Klausnak. Tudom sokan bírjátok,de én még mindig nem.
Rebekah:Elenáék még biztos kapnak tőle amiért ezt tették vele. Azért nem lennék a csaj helyébe,nagyon sz*r neki.
Nem bírom ki januárig!!
2011. november 14. 09:53
Ziittavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 155438 offline |
Idézet (SmileyZ @ 2011.11.13. 18:02)
Hogy is kezdjem???Megvan:
Nem bírom ki januárig!!
Nem bírom ki januárig!!
Én is így gondolom. Sajnálom Mikaelt, Klaus meghalhatna már. Nagyon nem bírom. Inkább visszajöhetne Elijah, őt bírtam Meg Rebeka is szimpatikus volt számomra. Kár hogy meghalt..
2011. november 14. 15:37
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline |
Idézet (Ziitta @ 2011.11.14. 09:53)
Én is így gondolom. Sajnálom Mikaelt, Klaus meghalhatna már. Nagyon nem bírom. Inkább visszajöhetne Elijah, őt bírtam Meg Rebeka is szimpatikus volt számomra. Kár hogy meghalt..
Rebekah nem halt meg, ugyanúgy "alszik", mint Elijah, ha kihúzzák belőle a tőrt, felébred
2011. november 14. 15:54
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Semmi poént nem akarok lelőni szóval inkább kifehérítem az egész mondandómat
Volt itt szó Mikaelről meg arról hogy ki miért utálja meg ilyesmi. Nekem eleinte Mikael karaktere olyan "majd meglátjuk mi sül ki belőle" karakter volt. Aztán jött az a rész amikor megtudtuk hogyan lettek az első vámpírok, és abban a részben vált teljesen ellenszenvessé. Nem pont azért mert meg akarta ölni Klaust, mert kb a fél sorozat meg akarta ölni mégis nagy részüket szeretem Az, hogy Klaus megölte Jennát számomra olyan mint mikor Damon megölte Lexyt és Zachet. MEGBOCSÁTHATATLAN! de ettől persze még szeretem őket Maga a színész aki Mikaelt játszotta (Sebastian) nagyon szimpatikus pasi, és az Odaátban teljesen odavoltam érte Nagyon bírtam, sajnáltam is hogy "távozott" Van benne valami ami miatt /bár az apám lehetne/ de azt merem rá mondani hogy jó pasi
Volt itt szó Mikaelről meg arról hogy ki miért utálja meg ilyesmi. Nekem eleinte Mikael karaktere olyan "majd meglátjuk mi sül ki belőle" karakter volt. Aztán jött az a rész amikor megtudtuk hogyan lettek az első vámpírok, és abban a részben vált teljesen ellenszenvessé. Nem pont azért mert meg akarta ölni Klaust, mert kb a fél sorozat meg akarta ölni mégis nagy részüket szeretem Az, hogy Klaus megölte Jennát számomra olyan mint mikor Damon megölte Lexyt és Zachet. MEGBOCSÁTHATATLAN! de ettől persze még szeretem őket Maga a színész aki Mikaelt játszotta (Sebastian) nagyon szimpatikus pasi, és az Odaátban teljesen odavoltam érte Nagyon bírtam, sajnáltam is hogy "távozott" Van benne valami ami miatt /bár az apám lehetne/ de azt merem rá mondani hogy jó pasi
2011. november 14. 16:05
Sixyhajmániás™ |
Idézet (chelseagirl18 @ 2011.11.14. 15:54)
Semmi poént nem akarok lelőni szóval inkább kifehérítem az egész mondandómat
Ez egy korrekt válasz, köszönöm!
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2011. november 14. 16:09
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (chelseagirl18 @ 2011.11.14. 15:54)
Van benne valami ami miatt /bár az apám lehetne/ de azt merem rá mondani hogy jó pasi
Dettó. 44 évesen egyrészt simán letagadhatna pár évet, másrészt olyan durván szexi, amikor franciául beszél, maga az akcentusa is, meg amikor énekel (nincs az a kifejezetten jó hangja, de nincs baj vele), arról nem is beszélve, hogy milyen csípőmozgást tud produkálni...Ezt nézd 28.30-tól, ha még nem láttad, a lényeg mondjuk majdnem 29 percnél van.
wannascream
2011. november 14. 16:19
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Idézet (Domcicc @ 2011.11.14. 16:09)
Dettó. 44 évesen egyrészt simán letagadhatna pár évet, másrészt olyan durván szexi, amikor franciául beszél, maga az akcentusa is, meg amikor énekel (nincs az a kifejezetten jó hangja, de nincs baj vele), arról nem is beszélve, hogy milyen csípőmozgást tud produkálni...Ezt nézd 28.30-tól, ha még nem láttad, a lényeg mondjuk majdnem 29 percnél van.
Hát ezen most jót nevettem Elképesztő A v nyakú pólók nagyon jól állnak neki
2011. november 14. 22:08
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Idézet (Catherine @ 2011.11.14. 18:27)
Figyelem Ian fanok!
Ian szülinapja december 8-án lesz és ezzel kapcsolatban indul egy projekt.
Ian szülinapja december 8-án lesz és ezzel kapcsolatban indul egy projekt.
Feljebb már beraktam!
House Of Wax
2011. november 15. 19:05
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline |
Végre itt is (Szerbiában) elkezdték adni a sorozatot! És igazán nézhető időpontban (délután 2-kor!). Ma néztem az második részt. Olyan fura volt, mert a harmadik évadnál tartok, és akkor még fiatalok voltak a színészek. Esetleg érdekel valakit itt a sorozat lapja. Van egy promó is! Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg, mert az egyik néven olyan jót röhögtem.
2011. november 16. 21:20
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Új fiú Bonnie életében?
Az E!Online forrásai szerint Bonnie életébe nemcsak egy új személy érkezik. A lány anyja mellé kap egy dögös boszit is. Az alakító Robert Ri'chard. A sorozatban a Jamie nevet kapta.
Nektek nem hasonlít egy kicsit a történet a Luka-sztorira?
Az E!Online forrásai szerint Bonnie életébe nemcsak egy új személy érkezik. A lány anyja mellé kap egy dögös boszit is. Az alakító Robert Ri'chard. A sorozatban a Jamie nevet kapta.
katie993
2011. november 16. 21:40
Idézet (pink_bunny @ 2011.11.16. 21:20)
Új fiú Bonnie életében?
Wow erre a srácra emlékszem a viasztestekből de legalább már nem Jeremyvel lesz. Nem bírtam őket együtt
pink_bunny,
katie993
2011. november 17. 14:25
Ziittavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 155438 offline |
Idézet (Sixy @ 2011.11.14. 15:37)
Rebekah nem halt meg, ugyanúgy "alszik", mint Elijah, ha kihúzzák belőle a tőrt, felébred
tudom hogy így van. de azért felébreszthetnék már őket, mert szerettem mindkettőt.
2011. november 17. 15:10
allyangelchicken-y.™ |
Készítettem egy új Damon + Elena videót, remélem meglesitek! Köszönöm.
16 felhasználónak tetszik:
pink_bunny,
Adrianna,
chelseagirl18,
zsuzsye,
Domcicc,
Bütyi92,
liltoria,
pillecukor3,
Mirjána,
DisneyFans,
LittleVampire,
Daxy,
Sütiih,
Rihannna,
Beba13,
Lady Suzy
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.