The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2012. február 06. 23:08
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
3x11 - Our Town, 3x13 - Bringing Out The Dead, 3x14 - Dangerous Liaisons stills + 1 BTS HQ
22 felhasználónak tetszik:
Domcicc,
House Of Wax,
Nina1122,
Bütyi92,
allyangel,
An_d_a,
Lady Suzy,
Brittany,
Vampiregirl1,
zsofeeh,
pink_bunny,
Katttah,
Catherine,
Lolla,
SmileyZ,
Rékakroki72,
xxNikixx,
Pandus,
BunnyGirl,
Adrianna,
pillecukor3,
standoffan
2012. február 07. 09:52
Krisztina_93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 51 Csatolások: 6 Azonosító: 147283 offline |
Sztem nagyon jo film .. az elején majdnem meg ijedtem de nem..
2012. február 07. 17:01
KatttahA Talk™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 1849 Csatolások: 686 Azonosító: 145297 offline |
Az E!Online készített interjút Joseph-el (spoiler-t tartalmaz):
A rajongók folyamatosan azt kérdezik mióta megmentette a szőkeség életét, hogy “Együtt lesznek vagy sem?”.
Láttunk egy képet a 14. epizódból, amelyen Klaus és Caroline táncol a bálon. “Lehet, hogy meg vagy lehet, hogy meg sem fog történni: Caroline és Klaus a bálon táncol vagy ez csak egy képzelet. Soha nem tudhatod.”
Azt is láttuk, hogy Caroline azt a karkötőt viseli majd, amit Klaus-tól kapott szülinapjára. Candice még viccelődött is vele: “Caroline talán vagy nem fogja hordani a karkötőt, amit kapott vagy megveszi magának a Claire’s-ben, ami ugyanúgy néz ki. ‘Nem vehetsz nekem karkötőt, mert én is tudok magamnak venni.’” Van Claire’s Mystic Falls-ban?
“Caroline és Klaus táncolni fognak a bálon és meglátjuk, hogy mit szeretnének majd vagy mit nem.” Az is kiderül, hogy mi folyik kettőjük közt. Joseph azt is elmondta, hogy kicsit csodálkozott a rajongókon, ahogyan reagáltak erre az egészre. “Vicces volt, ugyanis egy hotelszobában voltam és meg akartam nézni a részt, de a TV nem működött és ezért másnap YouTube-on kerestem videót, hátha fent van. Több oldal Klaroline vagy Carolaus volt. Örülök, hogy tetszett az embereknek.”
Míg Candice azt mondja, hogy “határozottan van közöttük egy romantikus kapcsolat”, addig Joseph azt mondja, hogy “szerinte Caroline-nak nehéz lesz megbocsájtania Klausnak mindenért, amit tett.” De hékás, ez Mystic Falls, őrült dolgok történnek.
A Forwood rajongóknak pedig várniuk kell, ugyanis Tyler nem lesz Mystic Fallsban még jó pár epizódon keresztül. “Tyler rájött, hogy muszáj tennie valamit, meg kell változnia. Szóval úgy döntött, hogy megváltozik és majd utána visszajön. Addig nem tudja bántani a szeretteit.”
Forrás : VampireD.org
A rajongók folyamatosan azt kérdezik mióta megmentette a szőkeség életét, hogy “Együtt lesznek vagy sem?”.
Láttunk egy képet a 14. epizódból, amelyen Klaus és Caroline táncol a bálon. “Lehet, hogy meg vagy lehet, hogy meg sem fog történni: Caroline és Klaus a bálon táncol vagy ez csak egy képzelet. Soha nem tudhatod.”
Azt is láttuk, hogy Caroline azt a karkötőt viseli majd, amit Klaus-tól kapott szülinapjára. Candice még viccelődött is vele: “Caroline talán vagy nem fogja hordani a karkötőt, amit kapott vagy megveszi magának a Claire’s-ben, ami ugyanúgy néz ki. ‘Nem vehetsz nekem karkötőt, mert én is tudok magamnak venni.’” Van Claire’s Mystic Falls-ban?
“Caroline és Klaus táncolni fognak a bálon és meglátjuk, hogy mit szeretnének majd vagy mit nem.” Az is kiderül, hogy mi folyik kettőjük közt. Joseph azt is elmondta, hogy kicsit csodálkozott a rajongókon, ahogyan reagáltak erre az egészre. “Vicces volt, ugyanis egy hotelszobában voltam és meg akartam nézni a részt, de a TV nem működött és ezért másnap YouTube-on kerestem videót, hátha fent van. Több oldal Klaroline vagy Carolaus volt. Örülök, hogy tetszett az embereknek.”
Míg Candice azt mondja, hogy “határozottan van közöttük egy romantikus kapcsolat”, addig Joseph azt mondja, hogy “szerinte Caroline-nak nehéz lesz megbocsájtania Klausnak mindenért, amit tett.” De hékás, ez Mystic Falls, őrült dolgok történnek.
A Forwood rajongóknak pedig várniuk kell, ugyanis Tyler nem lesz Mystic Fallsban még jó pár epizódon keresztül. “Tyler rájött, hogy muszáj tennie valamit, meg kell változnia. Szóval úgy döntött, hogy megváltozik és majd utána visszajön. Addig nem tudja bántani a szeretteit.”
7 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
allyangel,
Bütyi92,
chelseagirl18,
pink_bunny,
Catherine,
Pandus
2012. február 08. 13:11
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Új videóm van, megint. A TVD-s lányokról szól.
9 felhasználónak tetszik:
Bütyi92,
pink_bunny,
Katttah,
Lady Suzy,
Vampiregirl1,
Catherine,
Pandus,
Adrianna,
pillecukor3
2012. február 08. 15:58
KatttahA Talk™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 1849 Csatolások: 686 Azonosító: 145297 offline |
3 új kép a 14.részhez
17 felhasználónak tetszik:
mikieger,
allyangel,
Lady Suzy,
Bütyi92,
Brittany,
chelseagirl18,
Vampiregirl1,
Rékakroki72,
pink_bunny,
Nita09,
Catherine,
Pandus,
Jal,
BunnyGirl,
Adrianna,
pillecukor3,
standoffan
2012. február 08. 18:38
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Az Eonline által kiadott cikk szerint:
Kérdés: Bármilyen meglepetés a csütörtöki résszel kapcsolatban? Arról a bizonyos csókról?
Válasz: A bálon nem lesz csók, de nagy drámai jelenetre számíthatunk Stefan-Elena-Damon között.
A TV Guide által kiadott cikk szerint:
Ki fekszik Damonnal egy ágyban?
Ő nem más mint Cassidy Freeman azaz Sage, akivel az 3.16 – 1912 című részben találkozhatunk. Ez a rész majd csak március 1.-jén kerül bemutatásra.
Forrás:VampireD.org
Delena kell nekem!!!
Kérdés: Bármilyen meglepetés a csütörtöki résszel kapcsolatban? Arról a bizonyos csókról?
Válasz: A bálon nem lesz csók, de nagy drámai jelenetre számíthatunk Stefan-Elena-Damon között.
A TV Guide által kiadott cikk szerint:
Ki fekszik Damonnal egy ágyban?
Ő nem más mint Cassidy Freeman azaz Sage, akivel az 3.16 – 1912 című részben találkozhatunk. Ez a rész majd csak március 1.-jén kerül bemutatásra.
Forrás:VampireD.org
Delena kell nekem!!!
2 felhasználónak tetszik:
pink_bunny,
Pandus
2012. február 08. 18:56
Idézet (Katttah @ 2012.02.07. 17:01)
Az E!Online készített interjút Joseph-el (spoiler-t tartalmaz):
Míg Candice azt mondja, hogy “határozottan van közöttük egy romantikus kapcsolat”, addig Joseph azt mondja, hogy “szerinte Caroline-nak nehéz lesz megbocsájtania Klausnak mindenért, amit tett.”
Míg Candice azt mondja, hogy “határozottan van közöttük egy romantikus kapcsolat”, addig Joseph azt mondja, hogy “szerinte Caroline-nak nehéz lesz megbocsájtania Klausnak mindenért, amit tett.”
Remélem, Josephnek lesz igaza, mert nagyon nem szeretném, ha Caroline csak úgy hirtelen megbocsátana Klausnak mindent, amit tett. Jobb is lenne, ha egy kicsit elhúznák (persze ne annyira, mint Delenát, mert talán addig Klaus sem fog élni ).
Idézet
Ki fekszik Damonnal egy ágyban? Ő nem más mint Cassidy Freeman azaz Sage...
Persze, miért is lenne Katherine, nehogy már visszahozzák az egyik legjobb karaktert.
Egyébként láttatok az új magazinképeket Nináékról? Én kész vagyok, főleg attól, amelyiken Nina és Ian külön szerepel.
2012. február 08. 19:15
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Idézet (mikieger @ 2012.02.08. 19:04)
The Vampire Diaries - Season 3 - EW Magazine
Egyenlőre csak kicsiben, de húúúú Kinek melyik tetszik? Én a két fiú közül nem tudnék választani mindkettő kell
Egyenlőre csak kicsiben, de húúúú Kinek melyik tetszik? Én a két fiú közül nem tudnék választani mindkettő kell
Nina és Ian
2012. február 08. 19:45
Egyet kifelejtettél.
14 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
mikieger,
allyangel,
Lady Suzy,
Katttah,
liltoria,
Rékakroki72,
Catherine,
pink_bunny,
Pandus,
Bütyi92,
zsuzsye,
Adrianna,
pillecukor3
2012. február 08. 19:51
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Idézet (Vampiregirl1 @ 2012.02.08. 18:38)
Az Eonline által kiadott cikk szerint:
Nem lehet, hogy Damont Stefan-t fogja kidobni az erkélyről, ahogy a promóban láttuk!? És ezért Elena természetesen majd megint kiadad Damonre...
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2012. február 08. 19:55
allyangelchicken-y.™ |
update: Nina&IAN nagyobba + a közös is
Ezek a képek véletlenül nem a Playboy-nak készültek? Amúgy igen királyak. Iannál kicsit lejjebb is mehetett volna az a takaró.
Ja és észrevettétek, hogy a Nina/Paul-os képen van melltartó Ninán, a Nina/Ian-oson pedig nincs!? Nem kicsit gyanús...
Idézet (nOmiee @ 2012.02.08. 19:45)
Ó anyám, borogass! Szakadok.
2012. február 08. 20:00
KatttahA Talk™ |
wow ezek a képek szuperek lettek
mindhárman szexik a képeken
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2012. február 08. 20:15
allyangelchicken-y.™ |
Amúgy jól értelmezem, hogy Matt Davis (Alaric) feltörte Nina Twitterjét? Nézzétek meg Nina utolsó üzijeit...
Amúgy minél jobban nézem ezt az új címlapot, annál jobban meg akarom venni. Holnap kirepülök Amerikába és megveszem.
Amúgy minél jobban nézem ezt az új címlapot, annál jobban meg akarom venni. Holnap kirepülök Amerikába és megveszem.
2012. február 08. 20:15
Vampiregirl1Angel. |
itt van a többi kép is
8 felhasználónak tetszik:
Catherine,
allyangel,
chelseagirl18,
Lady Suzy,
pink_bunny,
Katttah,
Bütyi92,
Adrianna
2012. február 08. 22:48
mikiegervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 340 Csatolások: 457 Azonosító: 124537 offline |
Remélem nem untok még , meghoztam a holnapi rész produceri bemutatóját, új jelenetek is vannak benne (Kol írtó cuki )
13 felhasználónak tetszik:
pink_bunny,
Misao,
Bütyi92,
zsuzsye,
Katttah,
allyangel,
BunnyGirl,
Nina1122,
ssszzzandy,
Vampiregirl1,
Adrianna,
Rékakroki72,
pillecukor3
2012. február 08. 23:10
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (mikieger @ 2012.02.08. 22:48)
Remélem nem untok még , meghoztam a holnapi rész produceri bemutatóját, új jelenetek is vannak benne (Kol írtó cuki )
Ahw! Damonnak az a nézés...meg kell zabálni!*-* De Elena már megint minek fogta meg Stefan karját (is)...remélem csak udvariasságból...;P lol,már csak 2 nap^^
Am tegnap unatkoztam,és ez lett az eredménye:
2012. február 09. 00:22
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
11 felhasználónak tetszik:
mikieger,
liltoria,
Peti_1992,
Katttah,
allyangel,
pink_bunny,
Catherine,
Vampiregirl1,
DiscoDiva,
Adrianna,
pillecukor3
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.