Ez a rész akárki akármit mond igenis nagyon izgi volt!!!
Damont borzalmasan sajnáltam, és nem tartom jogosnak akárhogy is nézem, pont Rebekah osztja az észt, mintha különb lenne kis r***ék, persze szeretem még most is, de akkor is
jah és persze kihagyhatatlan megemlíteni azt a kis hallucinációt Rebeka által, amiért még számolok Julival. Ez IGENIS aljas húzás volt. és meg is mondom miért.
Aláírom h sokkal jobban jött ki ahogyan Stefan a végén ki szabadította őt, de miért kellett ezt a dolgot belerakni Elenával? Most komolyan ez hol volt jogos azon kívül h idegesítsenek. Egyfolytában csak rombolják a Delenát, és persze most is majd a következő rész egyikében asszem a bálos részben vmi olyan lesz ami a delenásoknak nem fog kedvezni.
akkor most majd az utolsó részben lesz végre az amit a Delenások akarnak?? ráadásul még reménykedtem is h ez igazából megfog történni majd
és lehet h csak engem zavart h Elena még akkor is Stefannal cseverészett a lelki problémáikról, amikor én azt vártam volna h Elena rohan Damon höz h mi van vele, v a végén lehetett volna mielőtt még Alaric elcseszi a dolgokat., de hát mind1
úgyhogy igazából az ami tényleg nagyon tetszett az ALARIC volt, a kis őrült énjével eltüntette az utolsó fegyvert, nagyon imádom bár jó lenne újra dilisnek látni, amikor Klaus megszállta és olyan kis gonosz volt, nagyon imádtamsztem direkt akarták újra ezt az Alaricot vissza hozni most ilyen módon.
Sztem ő lenne a legvérszomjasabb vámpír véleményem szerint, olyan kis gonoszan tud nézni, nekem ilyen téren ő a favoritom
Meg Damon de ő inkább cuki, és aranyos
úgyhogy az aki szerint gyenge rész volt, hát én nem tudom akkor mi az erős, és sokkot kaptam jó párszor és talán ha egyszer vmi jótól
és hiányzott Elijah
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2012. március 30. 18:30
2012. március 30. 19:38
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2008 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline |
Idézet (allyangel @ 2012.03.30. 17:16)
Na végre egy pörgős epizód. Már nagyon kellett egy ilyen.
Damont iszonyúan sajnáltam végig. Várható volt, hogy az Elenás jelenete csak hallucináció lesz, mert eleve olyan elmosódott volt közben a kép is.
Damont iszonyúan sajnáltam végig. Várható volt, hogy az Elenás jelenete csak hallucináció lesz, mert eleve olyan elmosódott volt közben a kép is.
Én is ebből sejtettem.
Idézet (LadyAlexa @ 2012.03.26. 14:51)
Finn Egyáltalán nem fájlalnám a hiányát... lehet, hogy eredetetileg nem is működne már ez az összekapcsolódás, őt pedig kinyírják
Háhá, hogy tudtam (azon kívül, hogy nem az utolsó részben nyírták ki )
Amúgy szerintem király rész volt. Sajnáltam azt a Delenás részt, végre örültem, de ahogy allyangel is írta, sejtettem, hogy ez lesz De az utolsó néhány perc kárpótolt (Nem bírom a Stelenát ) Ez az Alaric-os ügy már nagyon kíváncsivá tett, hogyan sikerült a gyilkos énjének felélednie a gyógynövények hatása alatt? Szerencsétlen Bonnie... mindig csak szenved De olyan jó volt látni Klaust Én nagyon kedveltem Sage karakterét, sajnálom, hogy meg is halt, lehetett volna több szerepe
Nagyon várom már a következőt, már rettentően izgulok.
2012. március 31. 01:15
Sarsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 172337 offline |
Ez számomra valami hihetetlen!
Az még hagyján, hogy az előző két részből gyakorlatilag kihagyták Klausékat, amit eléggé fájlalok , de most ez a vége ez mi?
Most, hogy rájöttek, ha kinyírják az ősöket mindenkinek kampec, hirtelen már annyira nem is sietős a dolog? Meg mondjuk ha már egyszer a kedves főgonoszunk emberi oldala előjött (ld. a rajzok) akkor most miért megy vissza a kőtapló szintre? Nem igazán értem, hogy az írók hová is akarnak kilyukadni ezzel a szállal, de hát, ők biztos jobban tudják. (vagy nem, de akkor lesz náluk egy villámlátogatásom )
A Sage-Finn jelenetek arra pont jók voltak, hogy megkedveljem a párost, erre még ebben a részben ki is nyírták őket. Csak pislogtam a képernyőre, hogy tessék??? Nem tudom eldönteni, hogyan lehetne ezt a részt értékelni. Én nem ilyennek gondoltam, bár összességében nem volt rossz.
Az még hagyján, hogy az előző két részből gyakorlatilag kihagyták Klausékat, amit eléggé fájlalok , de most ez a vége ez mi?
Most, hogy rájöttek, ha kinyírják az ősöket mindenkinek kampec, hirtelen már annyira nem is sietős a dolog? Meg mondjuk ha már egyszer a kedves főgonoszunk emberi oldala előjött (ld. a rajzok) akkor most miért megy vissza a kőtapló szintre? Nem igazán értem, hogy az írók hová is akarnak kilyukadni ezzel a szállal, de hát, ők biztos jobban tudják. (vagy nem, de akkor lesz náluk egy villámlátogatásom )
A Sage-Finn jelenetek arra pont jók voltak, hogy megkedveljem a párost, erre még ebben a részben ki is nyírták őket. Csak pislogtam a képernyőre, hogy tessék??? Nem tudom eldönteni, hogyan lehetne ezt a részt értékelni. Én nem ilyennek gondoltam, bár összességében nem volt rossz.
2012. március 31. 10:07
azt gondolom h igazán senki se sajnálhatja Finnt és Sage-t mivel, ahhoz h ez a dolog kiderüljön nekik kellett így járniuk , Kol Klaus Rebeka Elijah mégsem lett volna jobb nem? szóval ezt csak így lehetett megoldani sztem, h ez a dolog kiderüljön , annyira nem sajnálom őket, bár megkedveltem őket de annyira azért nem.
2012. március 31. 10:31
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Valki segítsen már! Mi ennek a számnak a neve? Már mindenhol kerestem,a lyrincset is beütöttem,de nem és nem találom! Najóóó,a lyrincs talán hiányos,de Stefike dumája alatt,nem hallom a lényget,az elején meg tán azt énekli a csaj,h "Turn back" ? meg még az utcsó mondatt; "Turn back,back to the days when you were mine"(?) de ennyi a dal többi része számomra rejtély xDD Léccí,aki tudja melyik szám ez,könyörgöm küldje le a nevét meg,hogy ki énekli...Nagyon kéne!!!
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2012. március 31. 16:47
Mit gondoltok ki változtatta át egykor Rose-t?
Sztem nem klaus volt az, sokkal inkább gyanakszok Kolra v Rebekára
2012. március 31. 17:08
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.03.31. 16:47)
Mit gondoltok ki változtatta át egykor Rose-t?
Vagy Elijah. Én leginkább Elijah-ra gondolnék.
2012. március 31. 18:11
A mostani részről nagyon jó véleményen vagyok. Tetszettek Klaus és Damon beszólásai. Bonnie-t nagyon sajnáltam, ahogy Damon-t is. Finn-ről és Sage-ről nagyon nincs véleményem ...
És hoztam is egy képet:
És hoztam is egy képet:
2012. március 31. 21:27
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Ha valaki megtalálná a zenét nekem is jelezze pls. már kitépem a hajam...
Vampiregirl1
2012. április 01. 08:38
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Idézet (Brittany @ 2012.03.31. 21:27)
Ha valaki megtalálná a zenét nekem is jelezze pls. már kitépem a hajam...
Idézet (Misao @ 2012.03.31. 10:31)
Valki segítsen már! Mi ennek a számnak a neve?...Nagyon kéne!!!
"it’s not a publicly available song."
"Ez nem egy nyilvánosan kiadott szám."(vagy valami ilyesmi)
Ezt írta ki Julie twitterre Pedig nekem is tetszett
2012. április 01. 10:00
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (Vampiregirl1 @ 2012.04.01. 08:38)
"it’s not a publicly available song."
A francba! Akk nem csoda,hogy nem találom...
Vampiregirl1
2012. április 01. 10:15
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
http://vampirnaplok.hu/veszelyben-az-evadzaro/
Gyerekek,én itt helyben holtan fogok összeesni,hogyha ez nem áprilisi tréfa
Hogyha meg az,akkor akik ezt kitalálták,azoknak kampec
2012. április 01. 10:24
Idézet (Vampiregirl1 @ 2012.04.01. 10:15)
hát ha ez vicc akkor megfolytom aki kitalálta ha igaz akkor szívbajt kapok, úgyhogy inkább legyen vicc
Vampiregirl1
2012. április 01. 10:39
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline |
Szerintem ez kamu! A Krediteknél megjelölt oldalakon se írnak ilyet, meg a Spoiler TV se írja. Ilyen sorozatnál egy-két perc alatt tele lenne a net a hírrel, ha igaz lenne.
2012. április 01. 10:56
Misaodracarys™ |
Ajánlom h kamu legyen!! Viccnek ijesztő,igazságnak meg képtelenség!xDDD Remélem csak valaki unatkozott és ezt találta ki...de indjárt rákeresek,hátha van róla egy angol cikk v. vmi...
Vampiregirl1
2012. április 01. 10:56
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (Peti_1992 @ 2012.04.01. 10:39)
Szerintem ez kamu! A Krediteknél megjelölt oldalakon se írnak ilyet, meg a Spoiler TV se írja. Ilyen sorozatnál egy-két perc alatt tele lenne a net a hírrel, ha igaz lenne.
Egy külföldi oldal se írja. Ez ugyanolyan hülyeség, minthogy Zimány Linda szerepet kapott a TVD-ben. Ez is áprilisi tréfaként jelent meg tavaly... csak az a baj, hogy ezek nem viccesek és csúnyán sértik az újságírói etikát...
9 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
Misao,
LadyAlexa,
allyangel,
Catherine,
Lady Suzy,
pink_bunny,
House Of Wax,
Adrianna
2012. április 01. 12:02
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline |
Szűzanyám! Nagyon remélem, hogy ez csak a szívrohamot hozó áprilisi tréfa és nem igaz...
Bár nem tudom, nekem elég kamunak tűnik.
Vampiregirl1
2012. április 01. 16:23
Misaodracarys™ |
Tényleg csak vicc volt ; http://vampirnaplok.hu/veszelyben-az-evadzaro/#comments
Mentségemre legyen; csak azért vedtem be mert elfelejtettem milyen nap van!
Mentségemre legyen; csak azért vedtem be mert elfelejtettem milyen nap van!
2 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
Daxy
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.