igazán tetszik amit írtál, bár még eddig nem zavar annyira az elena stefan damon háromszög
és hát az hogy
"nagyobb *censored*, mint Katherine" ...
bár ha az ember végig gondolja , bele éli magát a karakterébe, sokszor meglehet érteni, bár az hogy csak azért nem választ mert mindkettő kell neki igazán Katherine-s, de ő is letudta már h Stefan kellett neki mindig is, olyan nincs h elena drága nem tudja , szóval talán a lezárás jól jönne, és egy újabb csaj damonnek, aki mivel ember lenne, damon folyton vigyázna rá .., legalábbis én így képzeltem el, de a rossz hír h Julie azt nyilatkozta idézem:
" Lehet azt mondani, hogy a szerelmi háromszög erősebb lesz a 4. évadban, mint valaha?
Julie Plec:
Igen. Ezzel talán veszélybe sodrom magam, de igen. Az embereket idegesítheti a szerelmi háromszög, de a sorozat azon alapul, hogy van két vámpír testvérünk, akik ugyanazt a lányt szeretik. Így kezdődött a sorozat, és ez a vonal mindig is meglesz a történetben. Hol jobban, hol kevésbé fog előtérbe kerülni, de mindig ott lesz. Elena vámpírrá válása fel fogja frissíteni. Megváltoztat dolgokat, és új kérdéseket tár elénk. Elmélyíti a dolgokat. Ez mind a felnőtté válás része. ""
én azt mondom , h julie-nak ha valóban szeretné ezt az ígéretét megtartani akkor nagyon zseninek kell lennie, hogy ezt továbbra is megtudja csinálni
jól, mert elég hamar nézettség csökkenés fog bekövetkezni, és talán veszélybe kerülhet az 5.évadunk
am jobb lenne ha elenát mindketten hanyagolnák, Stefan-t sokkal jobban megszeretnék, ha végre eltűnne az árnyékából, és más valakit szánnának neki Elena helyett - akár Rebekah vagy valaki más, aki kihozná belőle a vadabb Stefant, poénosabb Stefant, de nem az őrült gyilkolászós Stefant , amilyen a 3.évadban is volt
jah és az pedig sztem nem biztos h a sorozat végét jelentené ha a a három szög nek annyi lenne, behozták a klaus caroline tyler szálát, ez pont elég is lenne
plusz mellé egy fő gonosz aki feltehetően gonosz is marad
plusz a vámpír elena, és nem lenne gond ha a salvatore tesók más után néznének, ezt is meglehetne oldani jól
jah az pedig igazán fantasztikus lenne ha bonnie-t nyaralni küldenék, mert nem nagyon lett a kedvencem, sőt untam is rendesen az ő jeleneteit, főleg az anyjával, meg a sráccal