Starity

The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)

596 oldal 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 02. 17:22 #9541
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (Vampiregirl1 @ 2012.08.02. 15:46)
Ez Rose akar lenni  rolleyes.gif

Szerintem is Rose,csak a szőke haj miatt először nem ugrott be. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, Kyra99
2012. augusztus 02. 20:14 #9542
allyangel
allyangel
chicken-y.™
Hozzászólás: 2143
Csatolások: 97
Azonosító: 133609
Idézet (Misao @ 2012.08.02. 15:39)
Ennek mi köze a Vámpírnaplókhoz? Nem rémlik szöszi,fehér lóval...think.gif

Nekem rögtön a 3x14-es Caroline jelenet ugrott be a lóval, de mondjuk az nem fehér ló volt, szóval nem tudom. rohog.gif Talán Klaus egyik képzeletbeli rajza Carolineról. _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: Misao, Vampiregirl1, An_d_a, Adrianna
2012. augusztus 02. 20:44 #9543
- törölt felhasználó -    
-Miért nem hagyod, hogy az emberek meglássák benned a jót?
- Mert ha az emberek jót látnak, akkor el is várják azt. És én nem akarok mások elvárásai szerint élni.
2012. augusztus 02. 20:57 #9544
- törölt felhasználó -    
A legfrissebb hírekkel találkozhatsz ma és minden nap!!

Az EW interjút készített a sorozat producerével Julie-val, aki újabb érdekes infókat osztott meg a sorozat folytatásáról.

-Az első részben láthatunk egy „dominó effektust”. „Erős, meglepő halál” mondta Plec.

-Bonnie mindent elkövet, hogy megakadályozza Elena átváltozását. Függetlenül attól, hogy milyen következményei lesznek. Ezek a hatások az egész évadban végigkísérik.

-Plec szerint az új vámpírvadász „nagyon kemény, nagyon képzett és nagyon erős. A hőseinknek egy meglepetés lesz. Azt hiszik könnyen és gyorsan feltörölhetik vele a padlót. Sokkoló lesz számukra, hogy nem tudják legyőzni egyhamar. Rájönnek, hogy sokkal nagyobb problémát jelent, mint ahogy azt gondolták.”

-Klaus döntése, hogy Mystic Falls-ban marad, és ehhez kötődik a vámpírvadász is. „Klausnak egyértelműen van egy terve és ennek elindítását az első három-négy részben látatjuk majd, és hogy mit szól az új vámpírvadászhoz.”

-Klaus nem az egyetlen eredeti a városban. „Még nem láttuk az utolsó Rebekah-t vagy az ő testvéreit. Bepillantást fogunk látni a többi eredetiről az évad során” mondta Plec. A producer arra is utalt, hogy meg fogjuk ismerni Esther történetét is. „Az egyik dolog, amiről mindig beszélgettünk az írói szobában az a varázslat, amivel Esther megalkotta az eredeti vámpírokat. Hogyan csinálta? Mit is jelent ez? mondta Plec. „Ez azt jelenti, hogy vannak vámpírok az eredeti vámpírok előtt is?”

-A negyedik epizódban láthatunk egy emlékezetes Damon-Elena jelenetet, de Plec elmondta minden idők kedvenc Damon jelenete már az évad második részében látható lesz.

-Apropó Delena! Elena emlékezni fog azokra a pillanatokra és vallomásokra, amiket Damon elfelejtetett vele. Elena rájön, hogy nem tévedett vele kapcsolatban, hogy volt jó benne. Bár nem számíthatunk semmire, Elena elutasította Damon-t. ”Azt hiszem, neki ez olyan mint, igen, nos, mint a múltban. Az akkor volt, ez most van.”mondta Plec. “Damon nem fog egy felmosó körül ülni, ez biztos.”

- Alig várom, hogy Elena részt vegyen egy kis vámpírakcióban? Lehet, hogy várni kell egy pár epizódot. “Mi indulásra készen vagyunk az első három epizóddal, és mi még nem mutattunk egy befejezett vámpír szexet, erre is sor kerül majd” mondja Plec.

- Stefan nem fog új szerelmet kapni – legalábbis nem egyhamar. “Igazából nem is tudom honnan jött,” mondja Plec. “Azt hiszem, Paul kívánsága ez.”

- Elképzelhető, hogy több figyelmet kap Stefan és Caroline barátsága ebben az évadban. “Azt remélem, hogy Caroline, mint a Stefan iskola szószólója, olyan támogatást tud adni Stefan-nak, amire valóban szüksége van, különösen nehéz ez Elena átváltozásában”, mondta Plec.

A Vámpírnaplók negyedik évadának első része Elena Gilbert-ről szól, aki jelentős változásokon megy át. Ennek csak akkor van értelme, ha a negyedik évad első részének a címe “Growing Pains” (Növekvő fájdalmak). Olvasható a TVGuide.com oldalán

Julie Plec interjú

SM: Megfogunk még tudni valamit Klaus múltjáról?

JP: Igazából nem tudom. Már beszéltünk róla, ez egy nyitott téma. Megvan a listánk azokról a szálakról, amikről tudjuk, hogy beszélni akarunk, mint például ’Hol volt Damon, mielőtt Mystic Fallsba érkezett.’ Még nem tudunk semmit Klaus biológiai apjáról. Klaus egy srác volt, akinek megvoltak a maga komoly problémái a szüleivel. Tehát azt mondanám, soha ne mond, hogy soha Klaus történetét illetően.

SM: Mit jelent Klaus számára az, hogy Elena vámpír lesz?

JP: Mindent megváltoztat. Valójában, ez nem jó neki. Ő egy srác, aki arra született, hogy hibrideket kreáljon a saját maga képére. Az anyja felvette a kesztyűt, mondván: „Addig nem nyugszok, amíg meg nem védem magam az olyanoktól, mint te.” Ő aztán folytatta a hibrid gyártást, majd egyszer csak megszűnt az energiaforrása.

SM: Joseph Morgan visszatér a sorozatba, ha igen, milyen hamar?

JP: Joseph visszatér előbb, mint gondolnád.

SM: Milyen formában?

JP: Valószínűleg rengeteg vérre lesz szüksége, hogy meggyógyítsa magát. Itt egy mondat tőle: „A sors és az oxigén közbelépett, és lám, most itt vagyok.”

SM: Látni fogjuk esetleg Aprilt egy szerelmi kapcsolatban valamelyik Salvatoreval?

JP: Mi konkrétan nem gondolkodtunk ilyenen. Elenához visszük őt közelebbi kapcsolatba, akire ha ránéz az átváltozása közepette, azt fogja mondani: „Magamra emlékeztet”. Arra az Elenára, aki annyira együtt érző volt az emberi élete során, ez egy nagyon nagy probléma lesz a vámpír létében. Nagyon vigyáznia kell majd az önuralmára. A gondolata annak, hogy egy fiatal gimis lány visszatér a titkokkal és veszéllyel teli városba arra készteti Elenát, hogy vigyázzon rá. Jelenleg van pár szingli fiú a sorozatban. Matt Donovan is egyedülálló úgy ahogy. Nem azt mondom, hogy ellenezzük a szerelmi szálat Aprilnél, de még erre nem fog sor kerülni az elején.

SM: Milyen új karakterek lesznek a következő évadban?

JP: Itt van egyből Connor, akit Todd Williams fog játszani. Ő egy vámpírvadász. Ő nem olyan mint, Alaric, hogy véletlen összebarátkozik egy vámpírral, akit a legjobban meg szeretne ölni. Ő kemény, nagyon gyors, erős és ember. Ő egy meglepően bonyolult ellenfél és nem könnyű megszabadulni tőle.

SM: Ki lesz az a személy, akire Elena támaszkodni fog az átváltozása során?

JP: Azt hiszem, az a jó az egészben, hogy egy rakat rendelkezésére álló vámpír veszi körül. Ott van neki Stefan, aki már megjárta a pokol sötét bugyrait, na meg ott van Damon is, akinek megvan a saját véleménye a dolgokról. Caroline, aki sikeresen véghez vitte az átváltozását és Jeremy, aki végig nézte Vicki sikertelen átváltozási kísérletét. Na de, itt van Matt is, aki még rendelkezésre áll, hogy a vállán sírja ki magát. Ki is használja a lehetőséget. És természetesen Bonnie, aki a legjobb barátnője és egyben érzelmi szemetese.

SM: Bonnie megfogja ízlelni a sötétebb erőket a 4. évadban?

JP: Bonnie rálelt valami nagyon sötét erőre a 3. évad végén és az új évad elején újra visszafog menni, hogy megint belekóstolhasson ebbe. Kísérletezni fog, hogy mit történik és mit tesz vele ez az új erő.

SM: Van még valami, amit Damon rejteget Elena elől?

JP: Nem tudom. Szerintem, Damon magában tartja a dolgokat. Úgy vélem, csak azt osztja meg másokkal, amit meg akar. Szerintem, vannak még különleges történetei, amiket nem mond el másoknak. Ha azt szeretnéd tudni, hogy lesz-e valamilyen rejtély ekörül, akkor a válaszom nem. Semmi új még. Rengeteg sztorija van még Damonnek, amiket homály fed. Szeretnék csinálni egy Damon központú epizódot. Meg fogunk próbálni egy olyan epizódot csinálni, ahol visszamegyünk a 40-es vagy a 70-es évekbe, hogy lássuk Damont elemében, amikor Damon igazából is Damon, mikor senki sem figyeli.

Ian & Paul

SM: Ki az álom vendég sztárod, akit a sorozatba szeretnél?

Ian: Kevin Bacont szeretném. Láttam Kevin Bacont minden nap. Landolok a repülővel és egy buszon utazok Kevinnel. A buszon voltam… Kevin Baconnel. Őrület! Azt hiszem, Clint Eastwood is jó volna egy gonosz vámpírnak. Damon elvinné őt betépve egy sztriptíz bárba és együtt lógnának. Nagyon jó lenne. Megnézném.

Paul: Szeretném, ha Monica Belluci játszana egy vámpír istennőt. A feleségemmel kedveljük őt. Szerintünk egy szép és vonzó nő.

Nina Dobrev interjú

SM: Szerinted kire fog Elena támaszkodni az átváltozása során?

ND: Szerintem mindenkire. Ők egy nagy család és támogatják egymást. Különböző dolgokat kap különböző személyektől. Damon ráébreszti az izgalomra, Stefan lelki társat nyújt neki, Matt a legjobb barátja és bizalmasa. Kimondatlanul bízik benne. Az öccse a családja.

SM: Mit gondolsz, mit kap majd Caroline-tól?

ND: Talán úgy fog rá támaszkodni, mint aki tudja vezetni, kapcsolódik hozzá és segít neki kevésbé magányosan érezni magát. Ez a félelem része – egyedül lenni és úgy érezni, hogy egyedül mentél végig az egészen. Ez ijesztő.

Paul Wesley interjú

SM: Julie Plec azt mondta, hogy Stefan Caroline-ra fog támaszkodni az új évadban. Vajon ő lesz az új szerelme?

PW: Nagyon izgatott vagyok ezt illetően. Szeretek Candice-szel dolgozni és nagyon jók vagyunk a képernyőn. Majd meglátjuk mi történik. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz ez romantikus. Lehet, hogy azok lesznek. Sosem lehet tudni. Részeg éjszaka… együtt mennek haza… és „együttműködnek”.

SM: Elena nem Stefant választotta a fináléban, és elkezd emlékezni mindenre, amit Damon elfelejtetett vele az évek során. Hogyan kezeli ezt Stefan?

PW: Talán talál egy új szerelmet magának.

SM: Talán Rebekaht?

PW: Azt gondoltam, hogy a kezdetben együtt lesznek. Azt gondoltam, hogy a kezdetben lesz egy kicsi romantika köztük, de ez éppen gyűlölködéssé vált.

Újabb hírek és érdekességek kerültek nyilvánosságra a TV Guide jóvoltából.

- Stefan-nak (Paul Wesley) lesz egy új motorja, ezzel is mutatva lázadó oldalát. “Én a minden napi életben is motorozok, ezért izgatott vagyok, hogy ég a gumi” mondta Wesley.

- Damon (Ian Somerhalder) talál magának egy új ivócimborát, aki nem más mint Tyler. “Ellenségekből lesznek a barátok” mondta Ian.

- A negyedik évadban visszaugrunk 900 évet, ahol Rebekah (Claire Holt) életét ismerhetjük meg jobban. Keresi az új lakhelyét a városban. “A Salvatore ház hatalmas” mondta, Ian. “És ez igaz Damon ágyára is!”

- Várakozás egy “nagy, spontán, robbanásos örömcsók” az első alkalommal, amikor Caroline először látja meg Tyler-t. Akiről azt hitte, hogy meghalt. “Ingek repülnek az első részben” mondta Trevino.

- Jeremy (Steven R. McQueen) új szerelmet talál az új szereplő April személyében (aki az évad második részében érkezik) és akiről már tudjuk, hogy édesapja halála után tér a városba és gyerekkori barátja Jeremy-nek. “Érdekes lesz látni, hová is megy ez” mondta McQueen. “De Jeremy-nek és Bonnie-nak van még néhány befejezetlen ügye.“

Fény derült egy új karakterre a 4. évadból a Spoiler TV által. Hayley a 3. részben fog feltűnni.

Hayley Tyler egyik barátja, aki segített neki megtörni a Klaushoz való kötődését. Nem tudta, hogy Tyler él-e még vagy sem, a közelmúltban derült ki, hogy Klaus nem ölte meg. (Klaus egyik hibridje mondta a lánynak, hogy találkoznia kell egy Tyler nevű fiúval), így látogatást tesz a Lockwood birtokon.

Lesz egy beszélgetése Damonnel a Mystic Grillben, ahol a lány mondja Damonnek, hogy Mason Lockwoodot keresi, mert már egy ideje senki nem hallott semmit róla, Damon pedig utasítja, hogy hagyja el a várost, amit a lány megtagad.

Hayley gyönyörű, szexi és nagyon erős lány.

Új szereplő

Már kiderült, hogy ki fogja játszani a 4.évad másik új szereplőjét April-t.
A The Nine Lives of Chloe King szinésznője Grace Phipps fogja játszani a 16 éves “természetes szépségű” April-t. April édesapja halálát követően egy magániskolából tér vissza és ismeri Jeremy-t és Elenát. Elena reméli, hogy meg tudja védeni a lányt a város titkaitól. April-t a 4.évad második részében láthatjuk először.

Bármit a The Vampire Diariesről

Matt Donovan rajongók, tartsátok nyitva a szemeteket: “Mattnek nehéz éve lesz. Nem viccelek, tényleg nagyon nehéz éve lesz. Rossz érzéseim vannak Mattel kapcsolatban.” – mondta Ian Somerhalder, mintha egy kicsit Damon érzéseiről beszélt volna, hisz Damon neheztelni fog Mattre, Őt fogja hibáztatni a történtekért.

Spoilerek és Infók

- Damon Stefanhez intézett egyik mondata: “Most eggyel több hátvéde van a világnak. Bravó, öcsém.”

- Nina Dobrev elárulta, hogy Elenának nagyon nehéz lesz a vámpírrá válási folyamat, hiszen ő sosem akart ez lenni.

- Elenát a tapasztalatai fogják meghatározni és lesz néhány őrült, halálközeli pillanat is. Közben saját magával is meg kell küzdenie.

- Nina elmondása szerint jóval nehezebb lesz megformálnia Elenát vámpírként, mint Katherinet. Nehéz lesz egy másik, Katherinetől különböző karaktert újraformálnia.

- Ian szerint a karakterek még komplexebbek lesznek és Damon még mindig nem fog gondolkodni, mielőtt tesz valamit.

- Nina szerint Katherinenek Elijah-val kellett volna jobban megismerkednie. Ian erre azt válaszolta, hogy annyira mégsem lenne felhőtlen a kapcsolat közöttük.

- Zach viccesen megjegyezte, hogy akkor ő Mattet látná szívesen Forbes sheriff-fel, Paul pedig szintén viccesen azt mondta, ő ágyba ugrana Elijah-val.

- Julie Plec kedveli az Elena-Damon és az Elena-Stefan kapcsolatokat is. Ő Team Salvatore.

- Steven R. McQueen szűkszavúan kijelentette, hogy Jeremy talán szerelemre lel a negyedik évadban.

- Nina imádta a víz alatti jeleneteket forgatni a harmadik évad fináléjában. Badassnek érezte magát.

- Julie Plec kedvenc jelenete az volt, mikor az összes szereplő gyertyát fogott a kezében, s virrasztottak Alaricért.

- Julie azt mondta, hogy Nina uralni fogja az univerzumot, Iannek pedig talán egyszer majd le kell ülnie Jézussal beszélni.

- Katherine addig nem fog felbukkani, amíg Klaus fenyegetést jelent számára, árulta el Julie Plec.

- Julie azt is elmondta, hogy bár Matt Davisnek most a Cult-tal van szerződése, lehetséges, hogy felbukkanjon a Vámpírnaplókban is.

- Azzal, hogy Elena vámpírrá válik, létre fog hozni két teljesen különböző dinamikát, feszültséget a Salvatore testvérekkel. Paul szerint lehetséges a vámpírszex, az úgyis gyors.

- Meredith szerepelni fog a negyedik évadban is, árulta el Julie Plec.

- Elena és Damon között veszekedés lesz majd az első epizódban, amiért Damon megigézte Elenát.

- Julie arról, hogy Esther, az Ősi boszorkány kitől tanulta a praktikákat: „Ez egy fontos kérdés, és idén erre is ki fogunk térni.”

Új vámpírvadász!

Egy rejtélyes és erőteljes új vámpírvadász érkezik Mystic Falls-ba. A színész Todd Williams Connor szerepét fogja játszani és az október 18.-án fog debütálni a 4.02. részben. Todd olyan sorozatokban játszott már, mint a Célkeresztben vagy a The Chicago Code. Annyi már tudható hogy Connor egy impozáns és halálos gyilkológép.

Spoiler

Lehet még korai ezt kérdezni, de lehet már tudni arról valamit, hogy Elena vámpírként bosszút fog-e állni Rebekah-n, amiért meg akarta ölni?

Feltételezzük azt, hogy Elena be is fejezi az átváltozást. Egy személy mindenképp bosszút fog állni és az nem más, mint Damon, hisz Mattet hibáztatja az Elenával történtekért.

Vampire Diaries! Mondj el mindent! Mi vár Elenára?

Elmondok annyit, hogy Elena emlékezni fog, de tudjátok mit? Én nem! Annyit tudok, hogy ez miatt szerencsétlen lesz egy kapcsolat a sorozatban.

1 felhasználónak tetszik: aníítaaa
2012. augusztus 03. 00:18 #9545
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Státuszmister Bower is mine. sorry, i'm not sorry !
Hozzászólás: 4835
Csatolások: 33773
Azonosító: 125792
Mindig reménykedve figyelem, hogy változott-e a feltöltött képek száma a topikban, hátha van egy-két promóciós kép a negyedik évadhoz. Aztán növekszik a szám.. de szomorúan távozom a topikból, hiszen csak néhány régebbi MQ kép / fanart lett feltöltve.

Azt hiszem, hogy kezdek begolyózni, nagyon messze van még október! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: allyangel
2012. augusztus 03. 14:58 #9546
- törölt felhasználó -    
nem igazán értem mi szükség volt minden eddig spoilert újra ide beírni óriás betűkkel viikii55
látom h új vagy de legközelebb nézd vissza h ezek már fennt vannak itt rolleyes.gif
csak mert hirtelen már örülni kezdtem mennyi új hírt kaptunk
5 felhasználónak tetszik: Misao, allyangel, Kyra99, Cintii, Bessie
2012. augusztus 03. 15:14 #9547
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
A kis méretű képek törölve lesznek nem érdekel ki tölti fel. Egy-kettő elmegy, de csak ha hivatalos. Fan art képek vagy videókat ezután is törölni fogom. Először figyelmeztetek, de aki nem érti meg kaphat pár napos pihenőt is.

És egy picit offolok:
ToTo adatlapos topikjában ToTo már figyelmeztetett mindenkit, hogy ha több profilotok van akkor jelezzétek (moderátoroknak) vagy töröljétek magatok, mert ha mi találjuk meg, akkor végleges kitiltásban fog az illető részesülni, és a lapjait se fogja visszakapni.
5 felhasználónak tetszik: dave095, Peti_1992, Daxy, zsofeeh, allyangel
2012. augusztus 03. 15:23 #9548
Jonial
Jonial
visszatérő vendég

Státuszfuck society's idea of beauty
Hozzászólás: 199
Csatolások: 2
Azonosító: 182153
vampire.gif Nagyon várom a 4.évadod,kiváncsi vagyok az új szereplőkre:Cunnor-ra vs. April-rasmileeee.gif biggrin.gif Na HAJRÁ Vámpírnaplók meghajolo.gif cool.gif
2012. augusztus 04. 19:00 #9549
Misao
Misao
dracarys™

Rossz hír,Delena rajongók... aggressive.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m88j46cQNn1qciw36o1_500.jpg
1 felhasználónak tetszik: Catherine
2012. augusztus 04. 19:04 #9550
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
Idézet (Misao @ 2012.08.04. 19:00)

Mondtam már valahol,de most itt is elmondom: Julie direkt szívatja a delenásokat,pedig tudja,hogy már többen vagyunk,de azért is reklamalo.gif Én megelégednék egy nagyon nagy delena pillanattal,és pár kisebbel,mivel ez a sztori főszála,a háromszög,és hogyha damont választaná elena,akkor már nem lenne olyan könnyű folytatni,tapasztalat rolleyes.gif de legalább az meglenne,amit írtam!Már annak is örülnék rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Kyra99
2012. augusztus 04. 19:27 #9551
Mkb Veszprém
Mkb Veszprém
Mrs.Lautner.♡

StátuszRIP Cory Monteith <3 <3 <3 <3 <3
Hozzászólás: 1015
Csatolások: 117
Azonosító: 122642
de várom már a TVD-t !! Legyen már október,hogy nézhessem !!Imááádooom *-* Főleg Damon Salvatore-t ! <3 wub.gif
2012. augusztus 04. 20:55 #9552
allyangel
allyangel
chicken-y.™

Ez szerintem nem újdonság... Egy csomó spoilerben említette már Julie, hogy a 4. évad kezdetén Stefan és Elena együtt lesz, de nem tartósan/véglegesen. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Kyra99, Misao
2012. augusztus 04. 21:36 #9553
Catherine
Catherine
boobtana

StátuszCas, buddy, I need you.
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 30
Azonosító: 137378

Megint én leszek a fekete bárány mert ez nekem jó hír. cool.gif Véleményem szerint Damon még mindig nem illik Elenához. Mármint, hozzá valami Rebekah-szerű nő kéne, mert én nem akarom hogy hősszerelmessé változzon. sad.gif
off: allyangel, imádom az avádat wub.gif tongue.gif
3 felhasználónak tetszik: Cintii, Katttah, zsuzsye
2012. augusztus 04. 21:50 #9554
- törölt felhasználó -    
Idézet (Catherine @ 2012.08.04. 21:36)
Megint én leszek a fekete bárány mert ez nekem jó hír. cool.gif Véleményem szerint Damon még mindig nem illik Elenához. Mármint, hozzá valami Rebekah-szerű nő kéne, mert én nem akarom hogy hősszerelmessé változzon. sad.gif

Szerintem meg, pont nem illik össze egy Rebekah-szerű nővel, mert 2 tüzes nem fér meg acute.gif
Az ellentétek meg mindig vonzzák egymást tongue.gif
4 felhasználónak tetszik: Misao, Vampiregirl1, allyangel, Adrianna
2012. augusztus 05. 20:04 #9555
allyangel
allyangel
chicken-y.™
Idézet (Catherine @ 2012.08.04. 21:36)

Köszönöm szépen. rohog.gif heart.gif Imádom Hollandot. cool.gif
4 felhasználónak tetszik: Catherine, Katttah, zsuzsye, Lady Suzy
2012. augusztus 05. 21:00 #9556
Daxy
Daxy

StátuszWe can plant a memory garden, Say a solemn prayer, place a poppy in my hair
Hozzászólás: 879
Csatolások: 20
Azonosító: 37310
Idézet (allyangel @ 2012.08.05. 20:07)
Végre elkészült a TVD-s humor sorozatom új része, remélem tetszeni fog nektek! cool.gif

tök jó lett, Motelos a legjobb _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: allyangel
2012. augusztus 07. 20:06 #9557
Daxy
Daxy

StátuszWe can plant a memory garden, Say a solemn prayer, place a poppy in my hair
Hozzászólás: 879
Csatolások: 20
Azonosító: 37310
miket nem lát az ember twitteren
http://www.keptarolo.hu/kep/s6500969/wut.jpg
ooo.gif
2 felhasználónak tetszik: pink_bunny, katherine132
2012. augusztus 07. 20:16 #9558
- törölt felhasználó -    
OMG w00t.gif heart.gif
http://www.kepfeltoltes.hu/120807/capture-20120807-211309_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://www.kepfeltoltes.hu/120807/9141415071_www.kepfeltoltes.hu_.png
11 felhasználónak tetszik: allyangel, pink_bunny, Meoww, Adrianna, Catherine, Lady Suzy, Kyra99, viikii55, tothferi5, rencsi95, Lolla
2012. augusztus 07. 21:59 #9559
Misao
Misao
dracarys™

Na erre kíváncsi leszek! w00t.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8e2xuYp281qik2bvo1_r1_500.png
9 felhasználónak tetszik: allyangel, Vampiregirl1, zsofeeh, pink_bunny, Adrianna, Catherine, Lady Suzy, Kyra99, Lolla
2012. augusztus 08. 00:52 #9560
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Úristen! El sem hiszem, hogy Phoebe tényleg szerepet kapott a sorozatban! ohmy.gif w00t.gif Ez tényleg #BestNewsEver. Szerintem nem csak én örülnék egy (vagy több) Damon&Hayley akciónak. rolleyes.gif
5 felhasználónak tetszik: Meoww, Lady Suzy, allyangel, Kyra99, tothferi5
596 oldal 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!