4x11 webclip #2
@Évike12 ha angolul gondolod akkor ezt ajánlom és putlocker link-t javaslom ha magyar felirattal akkor gözöm sincs
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2013. január 24. 15:43
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Megjelentek a 12. rész képei!
9 felhasználónak tetszik:
Kyra99,
Nina 10,
Vampiregirl1,
allyangel,
Toxic,
nicol bellox,
aníítaaa,
Xelly,
standoffan
2013. január 24. 16:06
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Már nagyon várom a folytatást itt van a 4x13 Into the Wild című rész ismertetője ha valaki még nem látta:
Shane professzor egy expediciót vezet Nova-Scotia környékén fekvő elnéptelenedett szigetre, ahol azt hiszi, hogy megtalálja a rejtett gyógyír titkát. A sziget mélye felé haladva Rebekah és Elena tovább folytatják a rivalizálást, Stefan probálja fenntartani a békét a két lány között, míg Damon szerint Shane csapdába csalja őket. Jeremy és Bonnie próbálják megfejteni a tetoválást, Shane professzor pedig újabb részletét osztja meg Silas és a boszorkány, Qetsiyah, történetének, valamint az ő múltjából is megtudunk valamit. Ez alatt Mystic Fallsban Tyler szembe kerül Klaussal és a harcba Caroline is belekeveredik.
Forrás: Vámpírnaplók.hu
Shane professzor egy expediciót vezet Nova-Scotia környékén fekvő elnéptelenedett szigetre, ahol azt hiszi, hogy megtalálja a rejtett gyógyír titkát. A sziget mélye felé haladva Rebekah és Elena tovább folytatják a rivalizálást, Stefan probálja fenntartani a békét a két lány között, míg Damon szerint Shane csapdába csalja őket. Jeremy és Bonnie próbálják megfejteni a tetoválást, Shane professzor pedig újabb részletét osztja meg Silas és a boszorkány, Qetsiyah, történetének, valamint az ő múltjából is megtudunk valamit. Ez alatt Mystic Fallsban Tyler szembe kerül Klaussal és a harcba Caroline is belekeveredik.
Forrás: Vámpírnaplók.hu
2013. január 24. 16:27
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Idézet (Kyra99 @ 2013.01.24. 15:52)
Öhm. Kol le akarja smárolni Bonnie-t? Lemaradtam valamiről..?
Sosem lehet tudni..xD De valószínű, hogy enm barátkozni akar vele..
2013. január 24. 16:28
kurrekღ Emton ღ |
14. rész..áááá..itt az ismertető, már alig várom! xD
A szigeten Damont csúnyán helyben hagyja egy Vaughn nevű vadász, akiről kiderül, hogy az Ötök egyike. Stefan elmondja Elenanak, hogy miként érez a gondolat iránt, hogy újra ember lehet. Mindenki hozzáállása megváltozik, mikor egy új, megdöbbentő információ derül ki a gyógyírről. Jeremy segít Bonnienak megkülönböztetni az illúziót a valóságtól, míg Shane professzor szembe kerül egy régi ismerősével, Caitlinnel. Ez alatt Mystic Fallsban Caroline és Tyler rájönnek, hogy Klaus segítsége nélkül nem tudják megfejteni a Vadász kardján lévő jeleket, akinek szintén megvannak a saját okai annak megfejtésére.
A szigeten Damont csúnyán helyben hagyja egy Vaughn nevű vadász, akiről kiderül, hogy az Ötök egyike. Stefan elmondja Elenanak, hogy miként érez a gondolat iránt, hogy újra ember lehet. Mindenki hozzáállása megváltozik, mikor egy új, megdöbbentő információ derül ki a gyógyírről. Jeremy segít Bonnienak megkülönböztetni az illúziót a valóságtól, míg Shane professzor szembe kerül egy régi ismerősével, Caitlinnel. Ez alatt Mystic Fallsban Caroline és Tyler rájönnek, hogy Klaus segítsége nélkül nem tudják megfejteni a Vadász kardján lévő jeleket, akinek szintén megvannak a saját okai annak megfejtésére.
1 felhasználónak tetszik:
Nina 10
2013. január 24. 16:39
Hát ez jó ... inkább megölni akarja Bonnie-t de a képek elég félreérthetőek
8 felhasználónak tetszik:
allyangel,
Misao,
Vampiregirl1,
Adrianna,
Évike12,
cintia0023,
aníítaaa,
rencsi95
2013. január 24. 17:46
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Ajjaj. Ha Kolt megölik ebben a részben én komolyan végeztem a sorozattal. Végre ő is fontosabb szerepet kap és a karakterének most van is valami 'célja.' Öhm...ezek a képek tényleg elég félreérthetőek... Még ezekről is jobban üvölt a szexuális feszültség mint Stelenáról. Jóvan nem piszkálom őket ill. a rajongótáborukat, hiszen kaptak eleget a múltheti epizódban.
8 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady,
Vampiregirl1,
Adrianna,
allyangel,
cintia0023,
aníítaaa,
rencsi95,
Cintii
2013. január 24. 19:11
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Már várom a ma esti részt kár, hogy holnap rakják fel magyarul mert én sajnos nem tudom megnézni élőben mert nálunk a hajnali 2 órakor van és holnap suli...
2013. január 25. 08:20
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Elena most komolyan? Miért kell az ő karakterének mindig csinálni valamit amiért utána utálom? Egyik legtökösebb karaktert most ki akarják nyírni? Nem hiszem el! Ez az egész delena-dolog is olyan elcsépelt már... Anno ilyen nagy pillanatokra került sor a megállt az idő - most meg olyan volt mint egy szokványos párbeszéd.
Dehogy valami jót is mondjak, mikor Damon káromkodott egy sort a barlangban azon behaltam. Kol miatt meg nagyon várom a folytatást, egyik legjobb karakter jellenleg.
Ezek a Damon haláláról szóló pletykák nem is olyan alaptalanok...
Dehogy valami jót is mondjak, mikor Damon káromkodott egy sort a barlangban azon behaltam. Kol miatt meg nagyon várom a folytatást, egyik legjobb karakter jellenleg.
Ezek a Damon haláláról szóló pletykák nem is olyan alaptalanok...
2013. január 25. 11:58
lostgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.10. Hozzászólás: 318 Csatolások: 2972 Azonosító: 16333 offline |
Sztem Damon nem hal meg. Még ideiglenesen se. Gondolom annyi lesz, hogy most bezárták, szenved egy sort és majd ha Kol meghalt kiengedik. Sajnálnám, ha kinyírnák Kolt, végre vmi színt vitt a sorozatba. És végre itt van, badass Stefan. Ez kellett ide:)
Jessy
2013. január 25. 13:54
új 4. évadis poszter
10 felhasználónak tetszik:
mikieger,
Vampire Lady,
Vampiregirl1,
Toxic,
lostgirl,
allyangel,
BunnyGirl,
Galexa93,
Bessie,
standoffan
2013. január 25. 14:16
SPOILER
Vámpírnaplók rajongók, készüljetek fel egy nagy halálra! Erre számíthattok ugyanis a negyedik évadban.
"Hatalmas halálesetek fognak bekövetkezni, egy ráadásul nagyon különleges lesz." - kotyogta ki Kat Graham a TV Guide-nak. "A legjobb forgatókönyvek, amit valaha olvastam. Tulajdonképpen el is sírtam magam, mikor olvastam.
Igen, tudjuk, hogy egy természetfelettivel foglalkozó sorozatban a halál elkerülhetetlen, s nem mindig jelentőségteljes, de Graham nyomatékosította, hogy ez bizony nyomot fog hagyni. "Tulajdonképpen ez egyike a legnagyobb haláloknak a The Vampire Diaries kezdete óta. Teljesen meg fogja változtatni a sorozat jellegét, a karakterek előrehaladásának jellegét, valamint magát a dinamikát. Szó szerint mindent megváltoztat." - árulta el Katerina.
Vámpírnaplók rajongók, készüljetek fel egy nagy halálra! Erre számíthattok ugyanis a negyedik évadban.
"Hatalmas halálesetek fognak bekövetkezni, egy ráadásul nagyon különleges lesz." - kotyogta ki Kat Graham a TV Guide-nak. "A legjobb forgatókönyvek, amit valaha olvastam. Tulajdonképpen el is sírtam magam, mikor olvastam.
Igen, tudjuk, hogy egy természetfelettivel foglalkozó sorozatban a halál elkerülhetetlen, s nem mindig jelentőségteljes, de Graham nyomatékosította, hogy ez bizony nyomot fog hagyni. "Tulajdonképpen ez egyike a legnagyobb haláloknak a The Vampire Diaries kezdete óta. Teljesen meg fogja változtatni a sorozat jellegét, a karakterek előrehaladásának jellegét, valamint magát a dinamikát. Szó szerint mindent megváltoztat." - árulta el Katerina.
http://vampire-d.net/
Nekem erről mindössze annyi a véleményem h érdekes módon ott tartunk h az utolsó kapaszkodója a sorozat érdekesség növelőjeként ez a fajta megoldás Mi történt velük h másként nem tudják feldobni a storyt csak ezzel? Ha megint eljátszanak egy Alaric halálához hasonlót én kivágom a gépet az ablakon. Még azt sem bocsátottam meg nekik, nem h már megint a nagy drámai halálokkal jöjjenek. Elég nagy baj már az is h konkrétan a főszereplőt Elenát egyre jobban utáltatják meg az emberekkel. Itt kéne kezdeni a javítgatást, nem kiírogatni az embereket aztán bedobni egy teljesen feleslegeset teszem azt mint pl Aprilke kisasszonyt akitől többet vártam volna.
2013. január 25. 15:02
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
lol Elena-t megutáltatják? inkább nem is mondok semmit
de arrol beszélhetnénk Stefan mért akkora 1 nagy ... (bocs tiltott szo és igyhát nem mondhatom ki itt) monstani epizodban is és gyakorlatilag s3 óta Kol meg amugy se fog hiányozni nekem és most nyugodtan meglehet kövezni
de arrol beszélhetnénk Stefan mért akkora 1 nagy ... (bocs tiltott szo és igyhát nem mondhatom ki itt) monstani epizodban is és gyakorlatilag s3 óta Kol meg amugy se fog hiányozni nekem és most nyugodtan meglehet kövezni
2013. január 25. 15:17
kurrekღ Emton ღ |
Új promo kép!
Daxy: Légyszi legközelebb ne Spolierezz! Köszi..nem akarok semmit tudnii a feliratig, bár nekem nem tudnak olyat mondani és csinálni, ami miatt ne szeretném, mert úgy jó, ahogy van...
Daxy: Légyszi legközelebb ne Spolierezz! Köszi..nem akarok semmit tudnii a feliratig, bár nekem nem tudnak olyat mondani és csinálni, ami miatt ne szeretném, mert úgy jó, ahogy van...
cintia0023
2013. január 25. 15:20
Shot me in the head. Stupid idiot. Borderline brain-dead moron Ezen behaltam. Amúgy azt hittem, az elején, amikor Elena megtudja, mit művelt Klaus és Damon, hozza a szokásos hisztis formáját, amitől a fejem fogom, de tök normálisan kezelte a helyzetet, semmi dráma! Le a kalappal. Damon jó hatással van rá Amúgy meg nem a legjobb epizód, semmi Delena-moment. Tapsikoltam viszont nagyokat, mikor Stefan szembesítette Elenát azzal, nem érdekli, mit csinál. Bár a forgatókönyvírók átgondolhatnák a dolgokat, alig pár epizóddal ezelőtt Stefan még majd' beledöglött Elena hiányába, most meg nem szereti? Dafuq.
7 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
lostgirl,
allyangel,
rencsi95,
Vampire Lady,
Bessie,
katie993
2013. január 25. 16:15
The Vampire Diaries, Season 4, Episode 12 Australian Preview
2 felhasználónak tetszik:
lostgirl,
Vampire Lady
2013. január 25. 16:57
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
Idézet (kurrek @ 2013.01.25. 15:17)
Új promo kép!
bocsi bár semmi ujjat nem mondtam Stefan-l kapcsolatban majd legközelebb jobban figyelek arra
2013. január 25. 19:17
xbloodyvampireúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 88 Csatolások: 324 Azonosító: 186032 offline |
16 felhasználónak tetszik:
Misao,
lostgirl,
House Of Wax,
Vampiregirl1,
Lolla,
allyangel,
Adrianna,
Toxic,
rencsi95,
Galexa93,
Minimanó94,
zsofeeh,
Kyra99,
Bessie,
bee101,
standoffan
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.