Idézet (Bessie @ 2013.02.10. 23:23)
OFF:
Őszintén szólva nem nagyon tudom, mit szerettek ennyire ezen a sorozaton. Ezzel most nem akarom leszólni a kedvenc sorozatokat, hisz mindenkinek van egy vagy több, de ebben szinte mindig ugyanaz történik. Én már 2009 óta nézem, és az utóbbi időben csak ismétlik magukat. Nálam ez a sori már csak az utolsó helyen van. Látnotok kellene a Sons of Anarchyt vagy az American Horror Storyt.
Ott aztán vannak történések dögivel, és olyan epizódokkal, hogy az ember haja kipereg.
Igaz, ezek inkább 18+-as sorozatok, de minőségiek.
Én még reménykedek, hogy újra érdekes lesz a sorozat. Bevallom, hogy a 4. évadot szinte csak végig tekergettem. Egyedül az utolsó részt néztem meg teljes egészében. Damon és Elena drámája engem teljesen hidegen hagy, remélem, hogy kezdenek vmit, döntsék el, hogy akkor most igazi e ez az egész vagy nem. De van egy olyan sejtésem, hogy nem. Hiszen akkor vége lenne a nagy szerelmi háromszögnek és az nem lehet, Julie-t a háromszögek éltetik:D Persze megértem, hogy főként tinik nézik, szóval kell a drámázás, de azért néha kicsit túlzásba viszik. És a színészeken is látszik, hogy egyszerűen bele untak az egészbe.
OFF: Az AHS tényleg nagyon jóóó
Én főleg Zachary Quinto miatt kezdetem el nézni, már a Hősökben is imádtam. Pedig nem szeretem kimondottan a horrort, de nagyon érdekes a sztori és a színészek is tökéletesek. Egytől egyig hozzák a színvonalat. A második évad nekem vmivel jobban tetszik, de az első is nagyon jó. Remélem a 3. is ilyen jó lesz!!