Szerintem jó rész volt,végre élveztem az egész epizódot.
Viszont Elena nagy bosszúállásától kikészülök.
Ha képesek lesznek Julieék kiíratni Kath-et a sorozatból(méghozzá úgy,hogy pont Elena,a kis bébi vámpír öli meg)én megőrülök.
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2013. május 04. 00:53
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2013. május 04. 07:03
Idézet (Vampire Lady @ 2013.05.04. 00:53)
Szerintem jó rész volt,végre élveztem az egész epizódot.
Ha képesek lesznek Julieék kiíratni Kath-et a sorozatból(méghozzá úgy,hogy pont Elena,a kis bébi vámpír öli meg)én megőrülök.
Valahol megtudom érteni őt. Katerina ölte meg Jeremyt. Elena bosszút akar állni, ez szerintem teljesen normális. Végre vannak érzései, hála Stefannak, Damonnek és Mattnek. Kat-et nem fogják kiírni, nyugi van. Már számtalanszor megtehették volna. Összességében ez egy nagyon izgi rész volt, ha így folytatják nem lesz baj a sorozattal.
Daxy
2013. május 04. 07:12
Idézet (Courtneyy @ 2013.05.03. 23:35)
A szegény Elenát most azért lengik körül, mert visszanyerte az emberiségét Komolyan, ő a világ legszégyenletesebb vámpírja és embere. Csoda, hogy vécére el tud menni egyedül. Nem is értem, miért nézem már. Elegem van.
Akkor ne nézd! Egyébként csak az a két személy nyüzsög körülötte, akik mindig is szerelmesek voltak belé. Én megértem a szituációt. Miért lenne szégyentelen? Akaratán kívül romba dőlt az élete! Meghalt az öccse, a szülei, a nevelőszülei, és sok más ember, akik a barátai voltak és ő szerette őket.
Én inkább azt mondanám, hogy szerencsétlen, nem szégyentelen.
Daxy
2013. május 04. 07:20
Klaus elhúzott, Silas így megkapta az "új fő gonosz" kupát. Ahogy elnézem ez a fazon még Klaust is lekörözheti.
Minimanó94
2013. május 04. 14:32
Idézet (petimbo @ 2013.05.04. 07:03)
Valahol megtudom érteni őt. Katerina ölte meg Jeremyt. Elena bosszút akar állni, ez szerintem teljesen normális. Végre vannak érzései, hála Stefannak, Damonnek és Mattnek. Kat-et nem fogják kiírni, nyugi van. Már számtalanszor megtehették volna. Összességében ez egy nagyon izgi rész volt, ha így folytatják nem lesz baj a sorozattal.
Hát sztem ez csak Damon-nek köszönhető, és Matt-nek aki bevállalta
Kath-ben meg nem lennék biztos...Bonnie csak kamuzik, nem segít neki semmilyenné válni, ráadásul feltételezem vhol ott lesz vége az évadnak amikor a sorsa eldől...de valószínűleg nem fog Elena elől bujkálni mint ahogy Klaus elől is tette. Elena elszánt, és igen is megtudná ölni. Azt pedig nem hiszem h erről letudnák beszélni hiszen Kath üldözése lesz az új szenvedélye nagy valószínűséggel. Na meg ha belegondolunk talán egy ideig számítana nekik hogy ne halljon meg, de annyira egyikük sem sajnálná Katherine-t. Csak mi nézők
A szellemek közül viszont 1 problémákat fog okozna Damon-nek, ami miatt is aggódom. Egy másik a gyógyírt akarja majd, és így fog kikerülni Silas kezéből. Am ha egy szellem inná meg mi történne? Lehetséges ez? Mert sztem nem biztos h vámpír fogja, igaz azt mondták, de nekik semmit sem hiszek el.
Jah és még vmi. x x Ez most megint Silas aki másnak láttatja magát, v ezúttal nem? Mert ha nem akk érdekes ...
Kyra99
2013. május 04. 14:55
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
2013. május 04. 16:44
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Én se értem miért nézem még mindig.
A 4x16 epizód jó volt, de utána megint borult az egész. Ebben az évadban nekem 3 rész ami tetszett,de azok is inkább "elment" kategória, ami elég gáz. De így aktuálisan nálam Rebekah viselkedése verte ki a biztosítékot, most őszíntén ő, mindenki közül pont ő könyörög Matt-nek,hogy "jajléccí-léccílegyünkbarátok"? Pfff... már nem tudtam Claire érzi magát kényelmetlenül - mert amúgy abszolult nem illett rá a szerep - vagy én ahogy nézem őt vergődni. Gratulálok kedves írónőnek, egy újabb karaktert is sikerült elcs*sznie. Elena viszatérő emberisége pedig úgy volt szánalmas, mint a mostani "fikázzuktaylorswiftet"-revival.
Mindegy, még egy részig maradok - tovább nem hiszem, ahhoz nagyon naygot kell ütnie a finálénak.
A 4x16 epizód jó volt, de utána megint borult az egész. Ebben az évadban nekem 3 rész ami tetszett,de azok is inkább "elment" kategória, ami elég gáz. De így aktuálisan nálam Rebekah viselkedése verte ki a biztosítékot, most őszíntén ő, mindenki közül pont ő könyörög Matt-nek,hogy "jajléccí-léccílegyünkbarátok"? Pfff... már nem tudtam Claire érzi magát kényelmetlenül - mert amúgy abszolult nem illett rá a szerep - vagy én ahogy nézem őt vergődni. Gratulálok kedves írónőnek, egy újabb karaktert is sikerült elcs*sznie. Elena viszatérő emberisége pedig úgy volt szánalmas, mint a mostani "fikázzuktaylorswiftet"-revival.
Mindegy, még egy részig maradok - tovább nem hiszem, ahhoz nagyon naygot kell ütnie a finálénak.
mikieger
2013. május 04. 17:09
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Új Kat Graham / Bonnie Bennett S3 Promoshoot HQ
12 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
lostgirl,
Évike12,
Toxic,
Vampire Lady,
mikieger,
Kyra99,
Galexa93,
Rékakroki72,
TheDanush,
alexahemingway,
standoffan
2013. május 05. 11:31
4x22 still!
9 felhasználónak tetszik:
Jeanne,
Katttah,
mikieger,
Kyra99,
marti27,
Galexa93,
Rékakroki72,
Minimanó94,
standoffan
2013. május 05. 12:15
Idézet (petimbo @ 2013.05.05. 11:31)
4x22 still!
milyen jó látni..bár nem vmi jó kedvű, de akk is olyan jó látni hozzák vissza örökre könyörgöm, remélem nem azt a boszorkányt fogják aki Silas-el ezt tette, mert ha Ric benne lenne az 5. évadban az tökéletes lenne.
2013. május 05. 12:31
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.05.05. 12:15)
milyen jó látni..bár nem vmi jó kedvű, de akk is olyan jó látni hozzák vissza örökre könyörgöm, remélem nem azt a boszorkányt fogják aki Silas-el ezt tette, mert ha Ric benne lenne az 5. évadban az tökéletes lenne.
Ha ebből a képből indulok ki, akkor egyértelmű, hogy mi fog történni: Bonnie megszünteti a túlvilágot.
Minimanó94
2013. május 05. 12:37
Idézet (petimbo @ 2013.05.05. 12:31)
Ha ebből a képből indulok ki, akkor egyértelmű, hogy mi fog történni: Bonnie megszünteti a túlvilágot.
hát az már egyértelmű h megfogja, hiszen itt lesz Kol, meg stb.. Engem csak az érdekel hogy ki marad , és az Ric legyen
2 felhasználónak tetszik:
Kyra99,
Minimanó94
2013. május 05. 13:35
4x22 still!
nekem van egy olyan sanda gyanúm hogy ez mégsem 4x22es still kép jól bedőltem
2013. május 05. 14:27
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
4x22 still!
tumblr is megjelent eza kép és többek szerint is s2-böl valo, én 2x07-re tippelnék inkább kapnánk vissza Ric-t még ha csak kis idöre is mint hogy Kolt lol ö ugyse hiányzott nekem
2013. május 05. 14:56
én sajnáltam Jert is , sőt még Kol-t is, de Kol-nak mi értelme lenne? neki már nem látok okot arra hogy állandó legyen, és Jer meg Matt-el megint háttérbe szorulnának, vis neki sem kell maradnia. Annak akinek kell az Alaric. Vajon mit fog szólni hozzá Damon? Bárcsak látnám már az arcát amikor szembe találkoznak.
Lexi is csak addig jó amíg néha néha feltűnik, hosszabb távon ne maradjon. Qetsiyah az akitől tartok, és aki Ric helyett megvetheti még a lábát MF-ban. Felőlem jöhet mindkettő is de Alaric feltétlenül.
Lexi is csak addig jó amíg néha néha feltűnik, hosszabb távon ne maradjon. Qetsiyah az akitől tartok, és aki Ric helyett megvetheti még a lábát MF-ban. Felőlem jöhet mindkettő is de Alaric feltétlenül.
2013. május 05. 22:10
gyuszee16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.13. Hozzászólás: 166 Csatolások: 8 Azonosító: 92927 offline |
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már ez a kérdés, ha igen akkor bocs érte. Az lenne a kérdésem, hogy érthető-e a történet a 4x20 The Originals című rész kihagyásával? Vagyis ha megnézem a 4x19-et utána a 4x21-et, akkor érteni fogom-e, tehát onnan folytatódnak-e az események a 4x21-ben, ahol a 4x19-ben abba hagyták, vagy volt valami lényeges a 4x20-ban? Előre is köszi a választ.
Nem tudom volt-e már ez a kérdés, ha igen akkor bocs érte. Az lenne a kérdésem, hogy érthető-e a történet a 4x20 The Originals című rész kihagyásával? Vagyis ha megnézem a 4x19-et utána a 4x21-et, akkor érteni fogom-e, tehát onnan folytatódnak-e az események a 4x21-ben, ahol a 4x19-ben abba hagyták, vagy volt valami lényeges a 4x20-ban? Előre is köszi a választ.
2013. május 06. 00:22
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
Idézet (gyuszee16 @ 2013.05.05. 22:10)
Sziasztok!
ha original-s plot tényleg annyira nem érdekel annak ellenére hogy jot lehetett rajta röhögni egy pont után akkor az epizod elsö másfél percjét nézd meg és az utolso ~3percet
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.