The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2015. május 08. 15:57
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Akármi is lesz, Kai visszatért!
2015. május 08. 16:50
Idézet (rammievengeance @ 2015.05.08. 15:57)
Akármi is lesz, Kai visszatért!
És micsoda visszatérés volt a részéről; bár ez nem meglepő. Nagyon sajnálom Alaricékat, de egyszerűen nem tudom nem imádni azt az elmebeteg fejét.
A jövőheti rész miatt pedig már most fáj a szívem.
2015. május 08. 20:32
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (Daxy @ 2015.05.08. 16:50)
ha tényleg kinyirják elena akkor én
Nem kinyírják. Valami más megoldás lesz... tuti. De szerintem a halála lett volna a legszebb befejezés. Már csak a nagy szerelmek miatt is. Valami mágikus cucc tuti lesz még ahogy értettwm...
2015. május 08. 22:05
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline |
Idézet (Brittany @ 2015.05.08. 21:20)
HELP!
Ki adta a címet Lilynek? Nekem ez nem esett le... ha nem a barátai...
Ez a rész nálam sem világos, úgy gondolom hogy erre a következő részben jövünk rá. De az biztos hogy összejátszik Kai-al.
2015. május 08. 23:04
HELP!
Én csak Kai-ra tudok tippelni. Gondolom Bonniékat is ő intézte el a cellában? Vagy az Lily boszorkány-vámpír "családja" volt?
1 felhasználónak tetszik:
Klauflau
2015. május 08. 23:50
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (Szandiii_1992 @ 2015.05.08. 23:04)
Én csak Kai-ra tudok tippelni. Gondolom Bonniékat is ő intézte el a cellában? Vagy az Lily boszorkány-vámpír "családja" volt?
Na ezek azok a krdsek amire én is keresem a választ
Klauflau
2015. május 09. 15:20
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline |
Idézet (Szandiii_1992 @ 2015.05.09. 09:58)
Megnyugtató, hogy nem csak számomra nem voltak ezek a dolgok tiszták.
És még a legtöbben azt hiszik hogy kiszámíthatóak a részek, hát mi baromira nem tudjuk mi fog következni..
2015. május 10. 21:21
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
HELP!
lenne itt több kérdés is mert tudtommal prisonworldbe valo utázáshoz kell egy boszi, pár csepp bennett vér, és az ascendant, nah már mást Kainál ezekböl csak a boszi vagy a boszi és az ascendant ezért nem tudott visszajönni és Lilynek meg csak bennett vérje meg ascendant-ja volt szal vagy kapott külsös segitséget amit nem láttunk vagy saját maga ment át oda adni Kainak a vért hogy kijussanak szal szerintem Lily beletartozat a "heretic" csapatba, és talán Kait is bevették a csapatba mivel megjelenésekor hideg vérrel megkéselte Jo-t (humanity off vamp/witch Kai ) már ha elhisszük neki hogy merge után megváltozott a személyisége (plusz pár epizoddal korábban még a gyertyát se tudta Liv-re dobni szal..) szal ezekre jo lenne választ kapni de nem ugy hogy elvesszük a screentime-t Elena-tol többit majd meglátjuk pár nap mulva
Brittany
2015. május 10. 21:52
Idézet (Daxy @ 2015.05.10. 21:21)
lenne itt több kérdés is mert tudtommal prisonworldbe valo utázáshoz kell egy boszi, pár csepp bennett vér, és az ascendant, nah már mást Kainál ezekböl csak a boszi vagy a boszi és az ascendant ezért nem tudott visszajönni és Lilynek meg csak bennett vérje meg ascendant-ja volt szal vagy kapott külsös segitséget amit nem láttunk vagy saját maga ment át oda adni Kainak a vért hogy kijussanak szal szerintem Lily beletartozat a "heretic" csapatba, és talán Kait is bevették a csapatba mivel megjelenésekor hideg vérrel megkéselte Jo-t (humanity off vamp/witch Kai ) már ha elhisszük neki hogy merge után megváltozott a személyisége (plusz pár epizoddal korábban még a gyertyát se tudta Liv-re dobni szal..) szal ezekre jo lenne választ kapni de nem ugy hogy elvesszük a screentime-t Elena-tol többit majd meglátjuk pár nap mulva
Szerintem Kai maradt sima boszorkány, mert az előző részben látszott, hogy tele volt fognyomokkal, gondolom a vérével etette őket, és ha vámpír lenne, akkor azok a nyomok begyógyultak volna; de most ezzel lehet hülyeséget mondtam. Vámpírság nélkül is simán kinyír bárkit, főleg ugye hogy megint hátba lett támadva, és ott hagyták a börtönvilágban, így nem csoda, hogy ismét elgurult a gyógyszer, és az a maradék 'kedvesség' is eltűnt.. Remélem mindenre választ kapunk, ezért lett volna jó, ha egy másfél órás zárórészt csinálnak.
2015. május 11. 13:11
6x22 episode stills HQ
2015. május 11. 14:54
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3081 Azonosító: 143593 offline |
Ez a 6x21 rész...teljesen kiakadtam. Annyira vártam Jo és Alaric esküvőjét, nagyon imádom az olyan jeleneteket, ahol szinte az egész szereplőgárda jelen van, mindig olyan szépen fel vannak öltözve meg ilyenek..és erre el**sszák az egészet..nem értem miért nem kaphattak a nézők egy szép, boldog esküvőt..nem, az egészbe bele kell rondítani Lilynek meg ennek a Kai gyereknek..fel nem foghatom. Kezdettől fogva rühelltem mind a kettőt..
2015. május 14. 15:24
KlauflauCinderella♥ |
Nem valami jó minőségű képek, de ezek szintén a nem látott képek közé tartoznak..
8 felhasználónak tetszik:
alexahemingway,
Brittany,
LDreamP,
Nina 10,
SmileyZ,
House Of Wax,
standoffan,
lalalalisa
2015. május 15. 08:37
"Könnyezés, érzelmek és imádat" ezek az érzések kavarogtak bennem a finale megnézése után. Sejtettem hogy ez less persze a lezárás, de akkor is. Szerintem tökéletesen összerakott rész volt.
Na de majd ha többen megnéztétek. Nem akarok itt spoilerezniL Mindenesetre én MARADOK a 7ik évadra.
Szinopszis a hetedik évadhoz
Elena búcsúzásának hajnalán egyes karakterek a hetedik évad során majd talpra állnak, míg mások kudarcot vallanak. Lily próbál éket verni a Salvatore fivérek közé, s csak remélni tudjuk, hogy Stefan és Caroline szerelme elég erős ahhoz, hogy mindezt túlélje.
Na de majd ha többen megnéztétek. Nem akarok itt spoilerezniL Mindenesetre én MARADOK a 7ik évadra.
Szinopszis a hetedik évadhoz
Elena búcsúzásának hajnalán egyes karakterek a hetedik évad során majd talpra állnak, míg mások kudarcot vallanak. Lily próbál éket verni a Salvatore fivérek közé, s csak remélni tudjuk, hogy Stefan és Caroline szerelme elég erős ahhoz, hogy mindezt túlélje.
2015. május 18. 11:17
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Idézet (Szandiii_1992 @ 2015.05.08. 16:50)
És micsoda visszatérés volt a részéről; bár ez nem meglepő. Nagyon sajnálom Alaricékat, de egyszerűen nem tudom nem imádni azt az elmebeteg fejét.
Jaj Chris Imádtam ezt a jelenetet.Én egyből mondtam mennyire hiányzott,anya meg odavágta,hogy neki egyáltalán nem.Pont utána nyiffantotta ki Kai a többieket így mondtam is anyának,hogy ő is odaveszett.
Spoiler
Nem titok,hogy évek óta nem rajongók már annyira a sorozatért,köszönhetően Klausnak és az Ősöknek akik számomra tönkretették a 3. évadot (jobban mondva az írónőnek köszönhető),habár őket jelenleg imádom az Originals-ban,de ebben valahogy számomra mindent elrontottak,nem is beszélve Elena folyamatos szenvedéséről,meg Katherine lelépéséről,de aztán ő vissza jött és újra érdekelt a sorozat,majd meghalt és újra utáltam őket,aztán jött Kai vagyis Chris és miatta vártam az új részeket,vártam,hogy mikor mit talál majd ki,miatta elviseltem a kiállhatatlan Gimini ikreket is (mellesleg annyira örülök,hogy végre Liv is meghalt) de most...csalódott vagyok ismételten csak.Kai halott,Nina nem szerepel benne többé,Katherine tényleg olyan hülyén halt meg..az egyetlen aki itt maradt az Damon..Miatta fogom már csak nézni. Rick boldogságának annyira örültem és szerintem teljesen felesleges volt megölni Jo-t Megérdemelték volna a boldogságot. Bonnie-t nem utálom,de egy csomószor idegesít,Caroline-tól a falat kaparom,Stefan meg...ő olyan semmilyen.Aztán ott van az aki mindent túlél:Matt Donovan.Jöhet lavina,bomba,cunami,akármi ő akkor is túlél mindenkit..Nem számít...
Elena elbúcsúzása számomra csalódás volt.Van benne valami szépség,hogy így ment el,mintha ő lenne Csipkerózsika (ajánlottam is,hogy Damon csókolja meg hátha felébred),de én ennél jobbat is tudtam volna.Legalábbis gondolom. Nekem ez olyan semmilyen befejezés,el is búcsúztunk meg nem is.6 év után így megválni ettől a karaktertől számomra nevetséges.Elena Gilbert akármennyire is idegesítő volt néha,nem ezt érdemelte. Hol van a Happy End-je?Már csak abban reménykedek,hogy a legutolsó részben varázslatosan felébred és Damon-nel boldogok lesznek.Ha mégsem,akkor a sorozat a számomra semmit nem ért.
A 7. évadot mindenképpen végignézem,de már előre félek milyen lesz.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.