The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2012. március 27. 22:20
|
|
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline
|
B_sszus gyerekek, sokkot kaptam.
Csináltam egy új twittert (aki akar követni, annak: @lovesucksmaniac) és elkezdtem ugye sorjában bekövetni a TVD-s színészeket... És majdnem szívínfarktust kaptam, amikor láttam, hogy Kat Graham bekövetett.
Még mindig nem tértem magamhoz.
Az első követőm az egyik barátnőm volt, a második meg Kat. A KAT. A BONNIE-VAGYOK-A-THE-VAMPIRE-DIARIESBAN-KAT.
Nem vicces egy kicsit?
14 felhasználónak tetszik:
Misao,
LadyAlexa,
Beba13,
pink_bunny,
Vampiregirl1,
Adrianna,
Kyra99,
Rebu,
katie993,
Nina1122,
Alexis_0504,
DiscoDiva,
Catherine,
Lady Suzy
2012. március 27. 22:32
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (allyangel @ 2012.03.27. 22:20)
Csináltam egy új twittert (aki akar követni, annak: @lovesucksmaniac) és elkezdtem ugye sorjában bekövetni a TVD-s színészeket... És majdnem szívínfarktust kaptam, amikor láttam, hogy Kat Graham bekövetett.
Az első követőm az egyik barátnőm volt, a második meg Kat. A KAT. A BONNIE-VAGYOK-A-THE-VAMPIRE-DIARIESBAN-KAT.
Nem vicces egy kicsit? 
Ez igen! Holnapra már barátnők lesztek (:
1 felhasználónak tetszik:
Kyra99
2012. március 27. 22:44
|
|
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline
|
Idézet (allyangel @ 2012.03.27. 22:20)
Nem vicces egy kicsit? 
Gratula hozzá, nagyon nagy szerencséd van
2012. március 28. 09:50
|
|
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline
|
Idézet (Daxy @ 2012.03.28. 00:41)
3x18 webclip
Feliratos
Egy-két új spoiler
Jó hírekkel szolgálhatunk azok számára, akik hiányolják Jennát. Carina MacKenzie a Zap2It-nak elárulta, hogy Sara Canning vissza fog térni Jenna néni szerepében a harmadik évad utolsó részében. Szerencsére megnyugtatott minket, hogy nem arról van szó, hogy valaki felborította a természet egyensúlyát azzal, hogy feltámasztotta. Visszatekintős jelenetben fogjuk újra látni, melynek segítségével betekintést nyerhetünk Elena korábbi életébe.
Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, az április 26.-i 03×20 Do Not Gentle című epizódban hőseink egy a ’20-as éveket felidéző bálon fognak részt venni a Mystic Falls-i Középiskolában. A TVLine riportere, Michael Ausiello szerint két szereplőnek lesz egy bensőséges jelenete a táncparketten, melytől a Damon-Elena páros rajongói valószínűleg nem fognak elalélni.
forrás: vampirnaplok.hu
7 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
allyangel,
Bütyi92,
katie993,
Nina1122,
pink_bunny,
Catherine
2012. március 28. 13:04
|
|
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline
|
Idézet (Peti_1992 @ 2012.03.28. 09:50)
...két szereplőnek lesz egy bensőséges jelenete a táncparketten, melytől a Damon-Elena páros rajongói valószínűleg nem fognak elalélni.
Neee, már megint Stelena lesz!?
2012. március 28. 16:07
ha ez a csók valóban megtörténne Rebeka akciója miatt, akkor még hálás is leszek neki h össze szurkálja Damont
8 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
Misao,
allyangel,
Brittany,
Kyra99,
LadyAlexa,
pillecukor3,
Adrianna
2012. március 29. 16:09
|
|
allyangelchicken-y.™ |
|
3x18 - Produceri előzetes, sok új jelenettel.
7 felhasználónak tetszik:
Misao,
House Of Wax,
Vampiregirl1,
LadyAlexa,
pillecukor3,
Adrianna,
pink_bunny
2012. március 29. 16:59
3x19 Heart of Darkness
TYLER HAZATALÁL - Elena és Damon elmennek Jeremy-hez, hogy biztosra vegyék, semmi baja nincs Denverben, és hogy kiderítsék, a különleges képességei segítenek-e ősi vámpír vérvonalakról informáicóhoz jutni. Hamar ráébrednek, hogy Jeremy rossz társaságba keveredett. Stefan és Klaus mindketten brutális végletekhez folyamodnak a hiányzó rejtélyes fegyver keresésében. Caroline nagyon boldog, mikor Tyler visszatér a városba, de a hibridnek hamar feltűnik, hogy valami történt Caroline és Klaus közt. Matt próbálja lefoglalni Rebekah-t az iskolai 1920-as bál szervezésével.
TYLER HAZATALÁL - Elena és Damon elmennek Jeremy-hez, hogy biztosra vegyék, semmi baja nincs Denverben, és hogy kiderítsék, a különleges képességei segítenek-e ősi vámpír vérvonalakról informáicóhoz jutni. Hamar ráébrednek, hogy Jeremy rossz társaságba keveredett. Stefan és Klaus mindketten brutális végletekhez folyamodnak a hiányzó rejtélyes fegyver keresésében. Caroline nagyon boldog, mikor Tyler visszatér a városba, de a hibridnek hamar feltűnik, hogy valami történt Caroline és Klaus közt. Matt próbálja lefoglalni Rebekah-t az iskolai 1920-as bál szervezésével.
2012. március 29. 17:50
Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.03.29. 16:59)
3x19 Heart of Darkness
hát annak h Damon és Elena együtt mennek Jeremyhez már örülök, viszont remélem h Jer nem lesz megint olyan balhés mint az első évadban
az nagyon tetszik hogy Klaus és Caroline lebuknak, gondolom látni fogja Tyler h össze melegedtek egy csöppet
2012. március 29. 18:43
én most tartok a 3. évad 6.részénél, kicsit összezavarodtam már
remélem a vámpírvadász nem lesz sokáig jelen
viszont Stefan itt már elég érdekes karakter, nem olyan unalmas
szerintem ma eljutok a 17.részig már várom nagyon, és remélem Anna (Malese Jow) összejön Jeremyvel
2012. március 30. 10:17
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
10 felhasználónak tetszik:
Misao,
ssszzzandy,
An_d_a,
Vampiregirl1,
allyangel,
Bütyi92,
LadyAlexa,
pink_bunny,
Lady Suzy,
Adrianna
2012. március 30. 10:22
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Hattározottan jobb rész volt mint az előző 2. de nekem ez is gyengus még...először is a Delena szál...olyan szép pillanat volt,ahogy Elena kimenti Damont aztán még a véréből is add neki aztán kiderül,hogy mindez csak Damon képzeletében létezett?Nem hiszem el! És ez mégha nem lenne elég a végén Elena annyit nem vallotbe Stefannak hogy őt is szereti (szereti egyáltalán?) Nah mind1 maradjunk annyiba nekem továbbra is ellenszenves a főszereplő... Finn...amikor kezdem megkedvelni csak így kinyírják? És Sage? az előző részekben átkoztam mind2őt,most meg megis sírattam őket...
Azért durva,hogy ha megölnek egy Ősi vámpírt azok is meghalnak akik az ő vérük áltak jöttek létre...ez kemény!
Kol...áááá hiányoltam!xD De legalább még mindig képben van és ez gondolom jó jel!
Stefan...nah őt is most legalább annyira utáltam mint Elenát xD Örökké-ez-hogy-öljükmeg-az-Ősöket szenvedélye kezd unalmas lenni,de az milyen már,hogy fontosabb neki mint a saját testvére...Oké a végén elment érte (milyen kedves -.-") de elég fura,hogy nem ugrott az első lehetőségre...Rebekah még mindig kedvenc,igen azok ellenére amiket tett,én még a végén egy kis sajnálatott is éreztem iránta.De Bonnie volta akit most a legjobban sajnáltam,tényleg mindig ő az aki megszívja...Totál megérteném,ha ő is lelépne abból az elátkozott-városból...Háááth nekem ez még mindig elég semmilyen epizód volt,várom a következőt,ebbe most egy kicsit csalódtam (igen itt a Delena jelenetre gondoltam)
2012. március 30. 10:25
|
|
Misaodracarys™ |
|
Idézet (Brittany @ 2012.03.30. 10:17)

Én már nem értem ezt a sorozatot a tegnapi részben Elena annyit nem vallotbe Stefannak hogy Damonn iránt is vannak érzései,most meg már egy ágyban vannak?
Vampiregirl1
2012. március 30. 14:14
|
|
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline
|
Új rész április 19-én
14 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
An_d_a,
Vampiregirl1,
DiscoDiva,
allyangel,
Bütyi92,
Brittany,
LadyAlexa,
Catherine,
Daxy,
katie993,
pink_bunny,
Lady Suzy,
Adrianna
2012. március 30. 15:25
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
http://indavideo.hu/video/The_Vampire_Diaries_s03e18_The_Murder_of_One_magyar_felirattal_rhenie
Új rész online magyar felirattal
Új rész online magyar felirattal
2012. március 30. 16:43
|
|
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline
|
Idézet (Misao @ 2012.03.30. 10:22)
Hattározottan jobb rész volt mint az előző 2. de nekem ez is gyengus még...először is a Delena szál...olyan szép pillanat volt,ahogy Elena kimenti Damont aztán még a véréből is add neki aztán kiderül,hogy mindez csak Damon képzeletében létezett?Nem hiszem el! És ez mégha nem lenne elég a végén Elena annyit nem vallotbe Stefannak hogy őt is szereti (szereti egyáltalán?) [...]
gyengus vagy nem gyengus ezt majd a nézettségi adatok eldöntik
ui:(Klaus&Foreveralone i ship it) Mikael is megmondta 3x09-ben
ui2:mivel megint tul sokat irtam rémélem nem hagytam ki semmit fontosat
várom a kanadai promo-t 3x19re
Vampiregirl1
2012. március 30. 17:16
|
|
allyangelchicken-y.™ |
|
Na végre egy pörgős epizód. Már nagyon kellett egy ilyen.
Damont iszonyúan sajnáltam végig.
Várható volt, hogy az Elenás jelenete csak hallucináció lesz, mert eleve olyan elmosódott volt közben a kép is. De azért aranyosak voltak.
Néztem egy nagyot, amikor Sage meg az a másik férfi egyszercsak meghaltak...
Mondom most mi a f_sz van!??
De ez azért durva volt. Finn szegény nem sokat élt, de ő csak járulékos kár, nem fog hiányozni.
Klaus beszólása tetszett: "Mondjunk el egy imát Finnért, aki hosszabb ideig aludt egy ládában, mint amennyit élt."
És most komolyan Alaricnál van a másik karó!?? Szóval Damon még mindig veszélyben van!?? OMG! O___O És háhááá, Elena nem tudta Stefan szemébe mondani, hogy nincsenek Damon iránt érzései!!!
D A kövi rész promója is nagyon Delena-centrikus.
*__* És még várhatunk rá két hetet... -.- Mindenesetre jó volt az új rész, hosszú idők után az első, ami igazán tetszett.
Damont iszonyúan sajnáltam végig.
Néztem egy nagyot, amikor Sage meg az a másik férfi egyszercsak meghaltak...
És most komolyan Alaricnál van a másik karó!?? Szóval Damon még mindig veszélyben van!?? OMG! O___O És háhááá, Elena nem tudta Stefan szemébe mondani, hogy nincsenek Damon iránt érzései!!!
9 felhasználónak tetszik:
Brittany,
Vampiregirl1,
LadyAlexa,
Beba13,
pink_bunny,
Misao,
Lady Suzy,
Cintii,
Pandus
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.