Az MTV Awards musor egyik jelenete (nem) épp ugy sikerult ahogy az akarták
http://www.youtube.com/watch?v=-csipe3TzMg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?eurl=http%3A%...d&v=NA4ady3gvbg
láti nem csak Cameron Diaz mulatot rajta
lejott az angyal Eminemért
2009. június 03. 18:26
Ha ilyenek a mennyben az angyalok, akkor jöjjön inkább az apokalipszis négy lovasa
2009. június 03. 18:44
Én azt nem értem, h mért sértõdött meg...jó, persze én se örülnék ha valaki a szõrös fenekét az arcomba nyomná, de mindenki jól szórakozott körülötte is
AQmúgy felfoghatta volna poénnak is
2009. június 03. 19:21
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline |
Idézet(Cynthia @ 2009. June 3. - 17:44)
te annak fogtad volna fel?
ezúttal szerintem is túllõtt a célon Sacha Baron Cohen..
bár az ilyen esetek nélkül uncsi lenne az MTV Movie Awards ez tény.
2009. június 03. 19:32
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline |
Idézet(zilinda @ 2009. June 3. - 19:21)
te annak fogtad volna fel?
Nem tudom, nekem ez is úgy tûnt, hogy a show része volt... Persze felháborodottan kiment, meg minden, de szerintem ezt is csak megrendezték. Mindenesetre nekem tetszett
2009. június 03. 19:43
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
szerintem is kicsit már sok volt,fõleg,hogy a seggét kb. semmi sem takarta...ha még csak úgy simán belepottyant volna az ölébe azt mondom vicces,de így nekem elég undorító volt,akár benne volt Eminem,akár nem :S szerintem elég megalázó helyzet volt,legalábbis én annak éreztem volna a helyében
2009. június 03. 19:54
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline |
Sztem oltári volt és tutira a show része, max Eminemet elfelejtették tájékoztatni
Mindenesetre kicsit felfújta a dolgot a csávó... pont õ, aki annyi embernek beszól meg kifigurázza...most legalább visszakapta
Mindenesetre kicsit felfújta a dolgot a csávó... pont õ, aki annyi embernek beszól meg kifigurázza...most legalább visszakapta
2009. június 03. 19:58
Dani94 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.25. Hozzászólás: 1968 Csatolások: 3099 Azonosító: 30546 offline |
Idézet(Kata159 @ 2009. June 3. - 18:54)
Sztem oltári volt és tutira a show része, max Eminemet elfelejtették tájékoztatni
sztemis nagy volt
2009. június 03. 20:00
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
Idézet(Kata159 @ 2009. June 3. - 19:54)
az igaz,hogy õt sem kell félteni én nem is annyira õt sajnálom,csak maga a szituáció volt szerintem kicsit durva,de lehet hogy tényleg csak Eminemet akarták kicsit megszívatni
2009. június 03. 22:56
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline |
Idézet(kosTa @ 2009. June 3. - 21:03)
nem nagyon vagyok informált Eminem témában de nekem nem tûnik olyan figurának aki ebbe benne lenne - sõt
Szerintem meg tuti benne lett volna, sõt benne is volt. De persze ez csak az én véleményem.
2009. június 04. 19:55
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline |
"Eminem is profitált Cohen pucér seggébõl
Végre Eminem is elismerte a nyilvánvaló tényt, elõre megbeszélték Sacha Baron Cohennel, hogyan sokkolják az MTV Movie Awards díjátadó nézõit. A botrány mindkét szereplõnek hasznos volt, Eminem eladási rekordokat döntöget, Cohen pedig végre kiadhatta Brüno divat ABC-jét, melybõl többek között kiderül, Madonna új kiegészítõt tett népszerûvé, a kis fekete gyereket. Valamint az is kiderül, mi az osztrákok életcélja."
most meglehetõsen pozitívan csalódtam Eminemben. tisztára jó fej, hogy elviseli a fricskát magán, nem is gondoltam volna.
minden esetre pusztultam a röhögéstõl a videón. fõleg Zack fején, amilyen képet vágott
Végre Eminem is elismerte a nyilvánvaló tényt, elõre megbeszélték Sacha Baron Cohennel, hogyan sokkolják az MTV Movie Awards díjátadó nézõit. A botrány mindkét szereplõnek hasznos volt, Eminem eladási rekordokat döntöget, Cohen pedig végre kiadhatta Brüno divat ABC-jét, melybõl többek között kiderül, Madonna új kiegészítõt tett népszerûvé, a kis fekete gyereket. Valamint az is kiderül, mi az osztrákok életcélja."
most meglehetõsen pozitívan csalódtam Eminemben. tisztára jó fej, hogy elviseli a fricskát magán, nem is gondoltam volna.
minden esetre pusztultam a röhögéstõl a videón. fõleg Zack fején, amilyen képet vágott
2009. június 04. 20:04
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline |
Idézet(fuge7 @ 2009. June 4. - 18:55)
jahj, nem kell k.. áá csak simán Zac
én megmondom õszintén, Eminem arckifejezése számomra egyáltalán nem azt jelezte, hogy ezt megbeszélték
csodálom, hogy kibírta nevetés nélkül.
2009. június 04. 20:19
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline |
Na ez érdekes...én se hittem volna, hogy elõre megbeszélték. mindenesetre poén volt így vagy úgy
Legalább emlékezetes marad mindenkinek, hogy így kapott díjat Zac (k nélkül )
2009. június 04. 21:12
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet(zilinda @ 2009. June 4. - 19:04)
én megmondom õszintén, Eminem arckifejezése számomra egyáltalán nem azt jelezte, hogy ezt megbeszélték
csodálom, hogy kibírta nevetés nélkül.
Nekem is teljesen úgy tûnt, hogy váratlanul érte.
Fõleg amikor a néger haverjai/testõrei elkezdték lökdösni Sacha Baron Cohen-t.
Idézet(Kata159 @ 2009. June 4. - 19:19)
Abban a pillanatban, amikor Eminem fejére pottyant az "angyal" szét is téphette a beszédét XD
2009. június 04. 21:48
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline |
„Sacha felhívott, amikor még Európában voltam, és volt egy olyan ötlete, csináljunk valami botrányosat a díjátadón. Nagy rajongója vagyok a munkásságának, és így beleegyeztem, benne leszek az átverésben" – nyilatkozta Eminem az MTV-nek. „Attól tartok, végül jobban sikerült, mint ahogy elpróbáltuk" - mondta elégedetten.
Eminem miután kiviharzott a nézõtérrõl, elmondása szerint visszament a szállodai szobájába. „A ceremónia után visszamentem a hotelembe, és nagyjából három órán keresztül röhögtem. Különösen azután, hogy megnézem az adást" – mesélte a rapper.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.