A Transformers-filmekkel egy csapásra ismerté váló színésznõ/modell/jelenség nemrég arról beszélt, hogy igazán értékelné, ha végre legalizálnák a marihuánát, hiszen számára kedves dologról van szó, amit akkor tudna igazán élvezni, ha a törvény nem büntetné ezt a tevékenységet.
Szeretjük Megan Foxot, hiszen nem elég, hogy jól néz ki, de állandóan szolgáltatja a beszédtémát. Szegény miatt nemrég majdnem általános népfelkelés robbant ki Japánban , annyira oda meg vissza vannak érte a távol-keleti Transformers-fanok, és ha a puszta jelenléte nem lenne elég, Megan az interjúkban rendre el-elsüt egy-egy velõs megjegyzést, amirõl aztán hetekig cikkezhetünk.
Olyanokat szokott mondani ez a lány, hogy a színészeket (és így magát is) prostituáltnak tartja, legutóbbi nagy vallomásában pedig arra világított rá, hogy a lányok mellett (ez egy korábbi vallomás volt…) a marihuánát is kipróbálja olykor-olykor, annak ellenére, hogy õ nem egy hippi, nagyon nem. Sokféle drogot kipróbált már, de a füvön kívül õ is egyetért Mr. Mackey elhíresült mondatával, miszerint „A drog rossz.”
Forrás: neon.hu
Megan Fox a fû mellett van
2009. június 10. 13:46
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet(Robin @ 2009. June 10. - 12:30)
En csak azt nem ertem, hogyha ez a csaj csak igy bevall mindent, akkor miert nem a huvosrol mondja az okossagait tovabb. Ja, tudom, ez egy sztar! Nem lehet becsukni.
Sztárokat nem csuknak le (általában) csak kapnak jóóó nagy büntetést, amit simán ki tudnak pengetni, és nem fáj nekik.
Egyébként most olvastam, hogy azért nem jár el bulizni és azért nincsenek igazán "barátai" mert nem akar visszaesni a régi életmódjába a drogok közé, és ezzel nem akarja kockáztatni a sztárság felé vezetõ útját.
2009. június 11. 22:01
[quote=Brittany20,2009. June 10. - 13:46~507080]
Sztárokat nem csuknak le (általában) csak kapnak jóóó nagy büntetést, amit simán ki tudnak pengetni, és nem fáj nekik.
Elég szomorú, hogy ezzel meg is ússzák rendszerint a dolgokat. Azt hiszik ha híresek és van egy csomó lóvéjuk akkor nekik mindent szabad "büntetlenül".
Elég szomorú, hogy ezzel meg is ússzák rendszerint a dolgokat. Azt hiszik ha híresek és van egy csomó lóvéjuk akkor nekik mindent szabad "büntetlenül".
2009. június 12. 18:58
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Be lehet csukni a sztárokat is... Egyébként meg ha így utólag vallja be, akkor semmit nem tehetnek, mert a bíróság elõtt biztos tagadná. Bizonyítani meg úgysem tudnák.
2009. június 12. 19:06
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Már nem azért de ez a csaj azon van hogy tönkre tegye a hírnevét
Csak mert elõzõleg Zac Efron-t és robert Pattinson-t ócsárolta , most meg ez a füves dolog !!!
Hát én nem értem õt
Csak mert elõzõleg Zac Efron-t és robert Pattinson-t ócsárolta , most meg ez a füves dolog !!!
Hát én nem értem õt
2009. június 12. 19:43
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Idézet(House Of Wax @ 2009. June 12. - 19:06)
Már nem azért de ez a csaj azon van hogy tönkre tegye a hírnevét
Hát én nem értem õt
Hát én nem értem õt
Az elsõ kettõért csak dicsérni tudom, ez meg semmiség, nem újdonság ilyet hallani sztároktól. Ezzel semmiképp nem teszi tönkre a hírnevét, sõt.
2009. június 12. 20:26
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Szerintem nem kell egyetérteni ilyen dologban !!
Egyszerûen nem kell másik sztárt megszólni és kész , egyébként nem teszi õt híresebbé ez a hír ( persze biztos nem rokkan bele ebbe az állításába, , de akkor sem jó dolog ilyeneket mondani nyilvánosan )
ÉN amennyire szerettem annyira kezdek elhidegülni tõle , pont az ilyen beszólásai , és egyebek miatt
Egyszerûen nem kell másik sztárt megszólni és kész , egyébként nem teszi õt híresebbé ez a hír ( persze biztos nem rokkan bele ebbe az állításába, , de akkor sem jó dolog ilyeneket mondani nyilvánosan )
ÉN amennyire szerettem annyira kezdek elhidegülni tõle , pont az ilyen beszólásai , és egyebek miatt
2009. június 13. 13:03
RedArmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.19. Hozzászólás: 312 Csatolások: 5 Azonosító: 23353 offline |
Idézet(Brittany20 @ 2009. June 10. - 12:46)
hát igen......... azt a pár 10 ezer $ simán kipengeti és már nem is látják egymást többet......
2009. június 20. 13:08
larus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.09. Hozzászólás: 561 Csatolások: 57 Azonosító: 92636 offline |
Ennek a nõnek szimplán feltûnési viszketegsége van.
Szerintem meg igenis híresebbé teszi, hiszen ha másért nem, úgy fognak rá emlékezni, hogy õ volt az aki legalizálni akarta a jointot. Kell a felhajtás + a filmnek sem tesz vele rosszat.
Még az is lehet, hogy ez egy reklámfogás.
Szerintem meg igenis híresebbé teszi, hiszen ha másért nem, úgy fognak rá emlékezni, hogy õ volt az aki legalizálni akarta a jointot. Kell a felhajtás + a filmnek sem tesz vele rosszat.
2009. június 20. 15:12
Idézet(larus @ 2009. June 20. - 13:08)
Ennek a nõnek szimplán feltûnési viszketegsége van.
Nem biztos hogy feltûnési viszketegsége van, szerintem inkább csak a sajtó fújja fel ennyire, meg pár emberke...
2009. június 20. 16:24
larus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.09. Hozzászólás: 561 Csatolások: 57 Azonosító: 92636 offline |
Idézet(Cynthia @ 2009. June 20. - 13:12)
Nem biztos hogy feltûnési viszketegsége van, szerintem inkább csak a sajtó fújja fel ennyire, meg pár emberke...
Ebben is van valami, de nem mindennap hallod azt, hogy egy sztár kiáll a fû legalizálása mellett.
2009. július 07. 16:25
Most így konkrétan nem tudnék neveket mondani, de azért nem egy híres színész-zenész kiállt már a fû mellett, nem új dolog.
--------
Errõl meg lemaradtam, pár emberke megint jól szórakozott... Pedig nem értem, mire a nagy felháborodás, nem Megan mondta magáról, hogy a világ legjobb nõje, azért a "cikkírót" tessék piszkálni; az, hogy valaki szerint tényleg az, ízlés kérdése, arról meg hülyeség vitatkozni, nekem is nagyon tetszik, bár nálam mások vannak az élen, de õ is nagyon jön felfele ; végül pedig abban igaza van, amit a filmrõl mondott. Ok, nem kellett volna így megfogalmaznia, mert tényleg sértõ lett és ezért érthetõ Bay reakciója, aki viszont tényleg csak úgy támadott, ahogy tudott, a sztárságot felemlegetve, mert gondolom, õ is tudja, hogy alapvetõen az igazat mondta Megan.
Tessék, lehet támadni engem is...
--------
Errõl meg lemaradtam, pár emberke megint jól szórakozott... Pedig nem értem, mire a nagy felháborodás, nem Megan mondta magáról, hogy a világ legjobb nõje, azért a "cikkírót" tessék piszkálni; az, hogy valaki szerint tényleg az, ízlés kérdése, arról meg hülyeség vitatkozni, nekem is nagyon tetszik, bár nálam mások vannak az élen, de õ is nagyon jön felfele ; végül pedig abban igaza van, amit a filmrõl mondott. Ok, nem kellett volna így megfogalmaznia, mert tényleg sértõ lett és ezért érthetõ Bay reakciója, aki viszont tényleg csak úgy támadott, ahogy tudott, a sztárságot felemlegetve, mert gondolom, õ is tudja, hogy alapvetõen az igazat mondta Megan.
Tessék, lehet támadni engem is...
2 felhasználónak tetszik:
Brittany20,
Mia
2009. július 07. 16:45
jjj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 2614 Azonosító: 451 offline |
Én úgy látom, hogy az életben vannak olyan szegmensek, amelyet ki kell használni.
Ha nem is Megan látja, de megláttatják vele.
Az élet szerintem nem egyszerûen fû kaszálásról szól hanem kaszálásról. Sajna nem vagyok jó ebben a mûfajban.
Naszóval, nekem tetszik.
Ha nem is Megan látja, de megláttatják vele.
Az élet szerintem nem egyszerûen fû kaszálásról szól hanem kaszálásról. Sajna nem vagyok jó ebben a mûfajban.
Naszóval, nekem tetszik.
2009. július 07. 22:26
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline |
Szerintem ne kezdjük el megint, úgyis csak bezárnák ezt a tottyot is. Egy kis toleranciát, emberek.
2 felhasználónak tetszik:
Brittany20,
Mia
2009. július 08. 12:57
Idézet(CanDee Sweet @ 2009. July 8. - 11:47)
Talán nem kéne ilyen õrület nagy híreket betenni és akkor nem lennének ilyenek, ennyi!
Talán nem kéne reagálni. Olyan nehéz megállni?
1 felhasználónak tetszik:
Mia
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.