Idézet (Cynthia @ 2011.10.02. 22:26)
De igen, de szerintem azt te is tapasztaltad már, hogy a VV-re sok eszetlen kíváncsi, és a kis t***ny 10 évesek is fújják hogy VV X meg VV Y mikor és hogyan feküdt össze, viszont olvasni vagy nem tudnak - mert sajnos ez is nagy százalék, illetve az esetek még nagyobb hányadában nem szeretnek - vagy egyenesen utálnak. Ja, meg ott van a ciki verzió is, mert hát ki az a b***m aki majd leül olvasni ahelyett, hogy éppen valamelyik buliban rázná magát bepiálva egy szál semmiben?
És hogy ne kanyarodjak el annyira nagyon ez eredeti kérdéstől: kevesen vannak azok, akik érdeklődnek a könyvek iránt ezen a fórumon, kevesen azokhoz képest, akiket a VV-s hírek éltetnek. És sajnos ez nagy általánosságban is elmondható a nem regisztráltakról is - szvsz.
Egyébként írtam már Stephen Kingről cikket, de hogy egyet vagy kettőt már nem emlékszem, viszont egyik se nagyon érdekelt senkit sem.
Én szerencsére azok csoportjába tartozom akik tudnak olvasni és szeretnek is. Sajnos viszont 2011-et vagyis már 12- őt írunk és egyre kevesebb az aki egyáltalán olvasni tud, nem ám, h olvasni. Ennek pedig az a következménye, h az írók is kezdenek elfelejtődni és érdektelenné válni.