Fórum Hiba?
2012. június 26. 01:20
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7039 Csatolások: 1417 Azonosító: 147096 offline |
Nem tudom, hogy jó helyre írom, de azért leírom.Nekem olyan problémám lenne, hogy az egyik adatlapomnál cserélni próbálom az évről-évre képeket, de nem cseréli, hanem a régieket rakja be, mit kéne csinálnom? Már mindent kipróbáltam.
2012. június 26. 01:23
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline |
Idézet (Corby @ 2012.06.26. 01:20)
Nem tudom, hogy jó helyre írom, de azért leírom.Nekem olyan problémám lenne, hogy az egyik adatlapomnál cserélni próbálom az évről-évre képeket, de nem cseréli, hanem a régieket rakja be, mit kéne csinálnom? Már mindent kipróbáltam.
Miután kicseréled nyomd meg az F5-öt, és elvileg akkor behozza az újat
1 felhasználónak tetszik:
Corby
2012. június 26. 18:05
Ez mondjuk engem is érdekelne, remélem, hamarosan megjavul Furcsa, h egy helyen állnak a helyezések hetek óta.
Idézet (Lizania @ 2012.06.24. 10:14)
Már megint nem változik az adatlapok helyzete már vagy 1 hónapja. Illetve a rangsorolása, mint, hogy 864 vagy 1195. Nekem ugyan nem fontos, de azoknál a lapoknál amiket én hoztam létre és azóta 2-en bejelölték, de nem változott az azért idegesít. Nyilván szeretném ha náluk föntebb menne. Remélem minél hamarabb megoldódik ez a probléma...
Lizania
2012. július 05. 09:54
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Néhány topiknál volt ilyen,hogy mikor rányomtam a válasz gombra,megírtam a válaszomat,és elküldtem,akkor az idézet nem úgy jelent meg,ahogy kellett volna,hanem mintha véletlenül belenyúltam volna,pedig nem. Remélem,azért kicsit érthető,mert nem tudtam jobban elmagyarázni.
Példa az egyik témából(Nem saját,mert sikerült kijavítanom,de ugyan ilyen volt)
[quote=rencsi95,2012.06.30. 17:42~3184705]1[/quote]
8[/quote]
(És utána az illető válasza)
Gondoltam azért megkérdezem,attól még hogy nem olyan lényeges
Példa az egyik témából(Nem saját,mert sikerült kijavítanom,de ugyan ilyen volt)
[quote=rencsi95,2012.06.30. 17:42~3184705]1[/quote]
8[/quote]
(És utána az illető válasza)
Gondoltam azért megkérdezem,attól még hogy nem olyan lényeges
2012. július 05. 14:05
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Nekem a kedvenc sztárjaimmal akadtak problémák.. Egyik nap meg szerettem volna változtatni a sztárjaim sorrendjét, de nem tudtam. Rámentem az egyik sztár képére, hogy előrébb helyezzem, de nem tudtam, mert csak a képet húzta az egerem, de a sztár meg sem mozdult. Most nálam lehet a hiba, vagy esetleg valami mással?
2012. július 05. 14:27
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Idézet (silenc @ 2012.07.05. 14:05)
Nekem a kedvenc sztárjaimmal akadtak problémák.. Egyik nap meg szerettem volna változtatni a sztárjaim sorrendjét, de nem tudtam. Rámentem az egyik sztár képére, hogy előrébb helyezzem, de nem tudtam, mert csak a képet húzta az egerem, de a sztár meg sem mozdult. Most nálam lehet a hiba, vagy esetleg valami mással?
Nekem működik. Persze nem tudom, miként próbálkoztál vele. Csak akkor működik, ha rákattintasz a neved mellett a profil szerkesztése ikonra és utána az oldalsó felsorolásból kiválasztod a kedvenceket. Ott lehet csak a drag&drop módszerrel módosítani a sorrendet. Simán csak a profilodon nem tudod változtatni.
silenc
2012. július 05. 15:40
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Idézet (Grace Benning @ 2012.07.05. 14:27)
Nekem működik. Persze nem tudom, miként próbálkoztál vele. Csak akkor működik, ha rákattintasz a neved mellett a profil szerkesztése ikonra és utána az oldalsó felsorolásból kiválasztod a kedvenceket. Ott lehet csak a drag&drop módszerrel módosítani a sorrendet. Simán csak a profilodon nem tudod változtatni.
Igen, úgy próbáltam, mármint, hogy a profil szerkesztés ikonra kattintottam és utána pedig oldalt kiválasztottam a kedvenceket, ahogy te is írtad. Rámegyek a képre, akkor megjelenik a nyilas kurzor, de amikor arrébb vinném, akkor csak a kép jön, de a sztár nem mozdul meg.
2012. július 05. 15:58
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (silenc @ 2012.07.05. 15:40)
Igen, úgy próbáltam, mármint, hogy a profil szerkesztés ikonra kattintottam és utána pedig oldalt kiválasztottam a kedvenceket, ahogy te is írtad. Rámegyek a képre, akkor megjelenik a nyilas kurzor, de amikor arrébb vinném, akkor csak a kép jön, de a sztár nem mozdul meg.
Ez attól függ, hogy nyomod meg az egeret. Van, hogy nekem is csak a kép megy, akkor újrapróbálom más módszerrel. Nekem most is működik, szóval csak ez lehet a baj.
silenc
2012. július 05. 16:13
silenc#ALLFOR916 |
Idézet (Lizania @ 2012.07.05. 15:58)
Ez attól függ, hogy nyomod meg az egeret. Van, hogy nekem is csak a kép megy, akkor újrapróbálom más módszerrel. Nekem most is működik, szóval csak ez lehet a baj.
Próbáltam máshogy nyomkodni az egeret, de ismét csak a képet viszi arrébb.
2012. július 05. 16:43
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Idézet (silenc @ 2012.07.05. 14:05)
Nem lehet, hogy csak egyszerűen az a baj, hogy nem várod meg, amíg rendesen betölt az oldal? Nálam is volt már ilyen többször is, de amint rendesen betöltött, már tudtam őket mozgatni. Továbbá szerintem megér egy próbát az is, hogy amint rámész a képre és lenyomod az egeret, nem egyből elkapod, hanem picit tovább vársz vele, majd utána húzod el.
silenc
2012. július 05. 16:50
silenc#ALLFOR916 |
Idézet (Lady Suzy @ 2012.07.05. 16:43)
Nem lehet, hogy csak egyszerűen az a baj, hogy nem várod meg, amíg rendesen betölt az oldal? Nálam is volt már ilyen többször is, de amint rendesen betöltött, már tudtam őket mozgatni. Továbbá szerintem megér egy próbát az is, hogy amint rámész a képre és lenyomod az egeret, nem egyből elkapod, hanem picit tovább vársz vele, majd utána húzod el.
Nem hinném, mert mindig megvárom, míg betölt az oldalt. Megpróbáltam így is, ahogy írtad, de semmi..
2012. július 05. 19:11
Idézet (silenc @ 2012.07.05. 16:50)
Nem hinném, mert mindig megvárom, míg betölt az oldalt. Megpróbáltam így is, ahogy írtad, de semmi..
Én azt tudom tanácsolni,próbáld meg másik böngészőben.Gyakran tapasztaltam hogy amire az egyik nem képes,a másik igen.
2012. július 06. 07:31
silenc#ALLFOR916 |
Idézet (WhiteAngel @ 2012.07.05. 19:11)
Én azt tudom tanácsolni,próbáld meg másik böngészőben.Gyakran tapasztaltam hogy amire az egyik nem képes,a másik igen.
Megpróbáltam másik böngészőben és ott tényleg sikerült. Pedig Google Chrome-ot használok és eddig nem volt vele semmilyen gond, sőt régebben itt is meg tudtam változtatni a sorrendet, de most miért is nem?! Na, de mindegy. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítségét!
Grace Benning
2012. július 06. 17:52
Na, én is elérkeztem ahhoz a problémához amivel itt már nagyon sokan találkoztak.
Profilképet szerettem volna cserélni az egyik adatlapomnál és az istenért sem sikerül. Kiteszi az új képet miután feltöltöm, de mikor rányomok a szerkesztem gombra akkor a régi kép marad kint. Kora délután még sikerült egy másik adatlapomnál lecserélni, de most meg már nem. Hiába nyomkodom az F5-öt, akkor is a régit hagyja kint. Megpróbálkoztam IE böngészővel is, de ott még az sincs kint, hogy 'kép feltöltése'. Mozillán töröltem a gyorsítótárat, sütiket, de semmi, ez sem segített. Valami ötlet valakinek?
Profilképet szerettem volna cserélni az egyik adatlapomnál és az istenért sem sikerül. Kiteszi az új képet miután feltöltöm, de mikor rányomok a szerkesztem gombra akkor a régi kép marad kint. Kora délután még sikerült egy másik adatlapomnál lecserélni, de most meg már nem. Hiába nyomkodom az F5-öt, akkor is a régit hagyja kint. Megpróbálkoztam IE böngészővel is, de ott még az sincs kint, hogy 'kép feltöltése'. Mozillán töröltem a gyorsítótárat, sütiket, de semmi, ez sem segített. Valami ötlet valakinek?
2012. július 06. 18:40
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Juanita @ 2012.07.06. 17:52)
Na, én is elérkeztem ahhoz a problémához amivel itt már nagyon sokan találkoztak.
Az ami mindenkinek:próbáld meg holnap
2012. július 07. 07:20
Idézet (Lizania @ 2012.07.06. 18:40)
Az ami mindenkinek:próbáld meg holnap
Ma már tényleg sikerült. Valószínű az lehetett a baj, hogy tegnap már egyszer cseréltem az illetőről profilképet, de mivel mégsem tetszett az, így másikat szerettem volna kitenni. Ezek szerint a rendszer egy nap csak egyszer enged cserélni
Lizania
2012. július 07. 13:11
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Idézet (Juanita @ 2012.07.07. 07:20)
Ma már tényleg sikerült. Valószínű az lehetett a baj, hogy tegnap már egyszer cseréltem az illetőről profilképet, de mivel mégsem tetszett az, így másikat szerettem volna kitenni. Ezek szerint a rendszer egy nap csak egyszer enged cserélni
Nekem ma nem sikerül
2012. július 08. 17:10
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Épp egy hírt szeretnék írni,és nem tudok képet feltölteni.Próbálkozzak más böngészővel,vagy mit csináljak? Most megpróbálom internet explorerel,hátha működik
2012. július 09. 00:37
Sziasztok! Pár napja áll fent nálam az a probléma, hogy nem tudok képet feltölteni. Mikor meg szeretném nyitni, egyszerűen nem látom őket, pedig nem a formátummal van a baj, hisze JPEG-ben vannak. Tudja valaki, hogy mi lehet? Mert nekem ebben az a különös, hogy más oldalaknál gond nélkül megjeleníti, de azon amelyiken szeretném azon nem.
ItsLénaa
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.