Starity

Megan Fox lesz az új Buffy?

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. augusztus 11. 14:13 #1
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9536
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Megvan az új Buffy?
A neten megjelent a hír, miszerint a ki tudja, pontosan mióta tervezgetett Buffy, a vámpírok réme mozifilm fõszereplõjét is megtalálták a Transformers-es Megan Fox alakjában. A színésznõ jelenleg a robotos film második részének promóciójával van elfoglalva és az értesülést nem kommentálta. Mindenesetre a producerek nem kapkodják el a dolgot, a film bemutatója leghamarabb 2012-ben esedékes.

Itt van még egy cikk, ami Sarah Michelle Gallar és Joss Whedon kihagyásáról szól:
A fõszereplõ Sarah Michelle Gellart, és a vámpírvadász sorozat atyját, Josh Whedon forgatókönyvírót is kihagyják a készülõ Buffy-rebootból. A jogok most az eredeti, 92-es Buffy-mozifilm rendezõjénél, Fran Rubel Kuzuinál vannak (aki egyben a sorozat executive producere is volt), õ viszont a nulláról akar kezdeni, mint az új Star Trek rendezõje.

+1 cikk:
Biztossá vált, hogy az eddig pletykaszinten hangoztatott Buffy, a vámpírok réme megkapja a mozis változatát - ám Joss Wheadon nem vesz részt a projektben.

Már legalább egy éve folyamatosan hallani, miszerint a sorozatok mozis sikereinek hatására tervezgetik a Buffy, a vámpírok réme filmet is. Ám ezt rendszerint megcáfolták, hiszen a kreátor, Joss Wheadon csúnyát hasalt a Serenityvel, a fõszereplõ Sarah Michelle Gellar pedig teherbe esett. Ám a mai napon hivatalosan is bejelentették, hogy készül a forgatókönyv.

És hogyan küszöbölték ki a fenti két problémaforrást? Egyszerûen. A Buffy-filmben sem Joss Wheadon, sem pedig Gellar kisasszony nem kapott szerepet, vagyis semmilyen módon nem vesznek részt az elkészítésében. Az új Buffy természetesen egy reboot lesz és a Vertigo Entertainment két írója, Roy Lee és Doug Davison adja a történetet, míg az eredeti film rendezõje, Fran Rubel Kuzui visszatér a direktori poszton.

A hírek szerint az új Buffy-film semmilyen módon nem kötõdik a sorozathoz és - meglepetésre - egyetlen ismertebb szereplõ sem bukkan fel benne, vagyis mellõznünk kell Angel, Willow, Xander és Spike karakterét. A készítõk szeme elõtt J.J. Abrams példája lebeg, aki sikeresen indította újra a Star Trek márkanevet.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Mit gondoltok errõl? Szerintem Megan nem megfelelõ erre a szerepre. Remélem, hogy ez csak egy pletyka. Nem hiszem, hogy nagy siker lesz a film, ha Megan játssza Buffyt és nem Joss Whedon lesz a rendezõ. Sarah Michelle Gellar nélkül nincs értelme leforgatni a filmváltozatot, de ez csak az én véleményem.
2009. augusztus 11. 14:54 #2
nozso13
nozso13
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Joss nincs benne? ohmy.gif blink.gif
Mit akarnak ezek akkor? 110.gif
Megan szerintem sem jó választás, bár én már Sarahnak sem adnám oda, bár beletenném (a promóció szempontjából, mindenképpen kell bele) lehetne az új örzõ mentora. smileeee.gif
Szeintem Emma Roberts sokkal jobb lenne. blush.gif
2009. augusztus 11. 16:18 #3
Raymond
Raymond
Kristen Bell Addict
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 3464
Csatolások: 13704
Azonosító: 12203
Idézet(nozso13 @ 2009. August 11. - 13:54)
Szeintem Emma Roberts sokkal jobb lenne. blush.gif
Lehet, de akkor tuti nem nézné meg senki. (Asse tudom ki az. biggrin.gif )
SMG a tuti. thumbsup.gif
2009. augusztus 11. 16:42 #4
nozso13
nozso13
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Idézet(Raymond @ 2009. August 11. - 15:18)
(Asse tudom ki az.  biggrin.gif )

_nevet.gif
Eric Roberts megvan?Julia tesója.Na, neki a gyereke, ha itt HQP-én utánanézel, találsz valamit. biggrin.gif
SMG öreg (ehhez a szerephez), kell bele, de nem fõszereplõnek, szvsz.
Alyson Hannigant és Seth Greent is akarom benne látni. blush.gif
2009. augusztus 11. 16:43 #5
linus04
linus04
OTH & Glee ♥

StátuszLea, Dianna, Naya- Lovesong ♥
Hozzászólás: 1545
Csatolások: 1294
Azonosító: 74401
SMG nélkül ehész fura lesz a Buffy.
Nem tudom nekem nem jöbbe be Megan mint Buffy.
SMG forever! smileeee.gif
2009. augusztus 11. 17:03 #6
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
A Megan-es hírre csak annyit, hogy nevetséges...
Whedon nélkül halálra van ítélve az egész sztem... Gellar nélkül meg még inkább...
2009. augusztus 13. 20:05 #7
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Én eddig nem estem hasra Josh Whedon elõtt a Firefly/Serenity és a Dollhouse miatt, így õt nem fogom hiányolni, SMG kihagyása pedig érthetõ, ha rebootról van szó. Megan gyönyörû és nem is rossz színésznõ, miatta még kíváncsi is lennék a filmre. Mert a sorozat azzal a néhány epizóddal, amit valamikor láttam, nem gyõzött meg.
2009. augusztus 13. 20:21 #8
Christo
Christo

Idézet(Necros @ 2009. August 13. - 20:05)
Én eddig nem estem hasra Josh Whedon elõtt a Firefly/Serenity és a Dollhouse miatt, így õt nem fogom hiányolni, SMG kihagyása pedig érthetõ, ha rebootról van szó. Megan gyönyörû és nem is rossz színésznõ, miatta még kíváncsi is lennék a filmre. Mert a sorozat azzal a néhány epizóddal, amit valamikor láttam, nem gyõzött meg.

Hát mivel én a sorozat nagy rajongója vagyok, egyszerûen nem hiszem, hogy Megan hitelesen tudná alakítani a kemény Vadászt... a Lara Croft-os hírben több értelmet látok... végülis SMG nélkül még el tudnám képzelni a filmet, hiszen szólhat egy következõ Vadászról
Whedon meg sztem elég jó a maga mûfajában, a Dollhouse pölö sokkal jobb lenne, ha a FOX nem pofátlankodna bele mindig mindenbe...
hát, majd meglátjuk smileeee.gif
2009. augusztus 13. 21:15 #9
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Idézet(Christo @ 2009. August 13. - 20:21)
Hát mivel én a sorozat nagy rajongója vagyok, egyszerûen nem hiszem, hogy Megan hitelesen tudná alakítani a kemény Vadászt... a Lara Croft-os hírben több értelmet látok... végülis SMG nélkül még el tudnám képzelni a filmet, hiszen szólhat egy következõ Vadászról
Whedon meg sztem elég jó a maga mûfajában, a Dollhouse pölö sokkal jobb lenne, ha a FOX nem pofátlankodna bele mindig mindenbe...
hát, majd meglátjuk smileeee.gif

Teljesen egyetértek. Jossnak hagyni kell, hogy mindent úgy csináljon, ahogyan szeretné. Nélküle nem lesz értelme a filmnek. Szerintem Sarahnak is fel kellene tûnni a filmben. A fõszerepet én sem adnám neki, de valamilyen kisebb szerepben neki is fel kéne tûnni. Nem tudom, hogy a vadász szerepét kinek adnám, de Megan Foxtól rosszul vagyok. Engem nagyon irritál. Tudom, hogy sokan szeretik és senkit nem akarok megbántani, de én nem bírom a csaj stílusát. Ha tényleg õ kapja a fõszerepet, akkor tuti nem fogom megnézni.
1 felhasználónak tetszik: tamás15
2009. augusztus 13. 21:15 #10
- törölt felhasználó -    
Buffy = Sarah Michelle Gellar ennyi...
1 felhasználónak tetszik: tamás15
2009. augusztus 13. 21:40 #11
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
Hozzászólás: 7115
Csatolások: 43451
Azonosító: 19754
Idézet(CanDee Sweet @ 2009. August 13. - 21:15)
Buffy = Sarah Michelle Gellar ennyi...

Ámen. cool.gif
2009. augusztus 13. 22:47 #12
- törölt felhasználó -    
A Buffy Sarah nélkül nem Buffy! És Joss-t kihagyják belöle , akkor ezt meg se nézem. reklamalo.gif
2009. augusztus 14. 12:06 #13
- törölt felhasználó -    
Ha ezt így tervezik, akkor tuti nem lesz siker. Whedon és Gellar nélkül nem az igazi. Nah meg a többi szereplõt is szívesen látnám. Mint pl: Spike heart.gif heart.gif
2009. augusztus 14. 12:29 #14
- törölt felhasználó -    
Remélem legközelebb Megan Fox Teréz Anyát fogja játszani... coffee.gif
1 felhasználónak tetszik: Josh_
2009. augusztus 14. 12:30 #15
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Idézet(inspiredboy @ 2009. August 14. - 12:29)
Remélem legközelebb Megan Fox Teréz Anyát fogja játszani... coffee.gif

_nevet.gif Illene hozzá a szerep... _nevet.gif (bár nem kevésbé, mint Buffy)
2009. augusztus 14. 18:38 #16
Christo
Christo

Lassan már olyan, mintha a külseje miatt bármit el tudna játszani... mellow.gif
Pedig sztem azért több kell ahhoz, hogy elismerjék színésznõnek
2009. augusztus 22. 03:21 #17
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Ez a hír kiverte nálam a biztosítékot!

Joss filmjei, pardon sorozatai mindig nagyon jók voltak. Buffy-val az élen. De hogy a fõszereplõt kihagyják, aki annyi éven keresztül játszotta a vadászt, és akkor a többiekrõl nem is beszéltem. Mindegyik karakter nagyon jól ki lett találva. Willow, Xander, Giles, Anja, Spike, Druscilla, Angel, Cordy, Dawn, Oz, Faith, stb...

Nem hinném hogy meg fogom nézni! Legyen bármilyen látványos. Az igazi Buffy feeling-et nem adja vissza.

dry.gif
2009. augusztus 24. 09:16 #18
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Megan szeretetem ide, vagy oda, Buffy szerepére nem alkalmas, és nem is tudom elképzelni. SMG az igazi, eredeti és utánozhatatlan Buffy, aki 7 éven keresztül üldözte a vámpírokat és a démonokat a tv-ben. Egyébként is a sorozat lezárta Wheddon profi módon, akkor most mit akarnak?

Buffy Summers számomra egyenlõ Sarah Michelle Gellar színésznõvel, és kész. Nagy fanatikusa vagyok a mai napig a sorozatnak, nézem is, és imádom, de ez a film már most eléggé szíven ütött... Remélem valami jót hoznak ki belõle.

2009. augusztus 24. 10:01 #19
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet(Brittany20 @ 2009. August 24. - 08:16)
Megan szeretetem ide, vagy oda, Buffy szerepére nem alkalmas, és nem is tudom elképzelni. SMG az igazi, eredeti és utánozhatatlan Buffy, aki 7 éven keresztül üldözte a vámpírokat és a démonokat a tv-ben. Egyébként is a sorozat lezárta Wheddon profi módon, akkor most mit akarnak?

Buffy Summers számomra egyenlõ Sarah Michelle Gellar színésznõvel, és kész. Nagy fanatikusa vagyok a mai napig a sorozatnak, nézem is, és imádom, de ez a film már most eléggé szíven ütött... Remélem valami jót hoznak ki belõle.

Ezt jól mondtad Brittany thumbsup.gif
Megan-el nekem sincs semmi bajom (miért lenne?). De Buffy, az SMG! Ennyi beer.gif
2009. augusztus 25. 11:19 #20
Erzsike15
Erzsike15
(L)Robsten (L)

Státuszhttps://www.facebook.com/kristenstewarthungarianfans
Hozzászólás: 1793
Csatolások: 3823
Azonosító: 97814
Hát nem is tudom ha nem Sarah fogja játszani Buffy szerepét az már nem ugyan az!!!Megan meg szerintem nem illik bele ebe a szerepbe!!!
Majd elválik milyen lesz a film!!!Azért remélem jó lesz!!!! biggrin.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!