Megvan az új Buffy?
A neten megjelent a hír, miszerint a ki tudja, pontosan mióta tervezgetett Buffy, a vámpírok réme mozifilm fõszereplõjét is megtalálták a Transformers-es Megan Fox alakjában. A színésznõ jelenleg a robotos film második részének promóciójával van elfoglalva és az értesülést nem kommentálta. Mindenesetre a producerek nem kapkodják el a dolgot, a film bemutatója leghamarabb 2012-ben esedékes.
Itt van még egy cikk, ami Sarah Michelle Gallar és Joss Whedon kihagyásáról szól:
A fõszereplõ Sarah Michelle Gellart, és a vámpírvadász sorozat atyját, Josh Whedon forgatókönyvírót is kihagyják a készülõ Buffy-rebootból. A jogok most az eredeti, 92-es Buffy-mozifilm rendezõjénél, Fran Rubel Kuzuinál vannak (aki egyben a sorozat executive producere is volt), õ viszont a nulláról akar kezdeni, mint az új Star Trek rendezõje.
+1 cikk:
Biztossá vált, hogy az eddig pletykaszinten hangoztatott Buffy, a vámpírok réme megkapja a mozis változatát - ám Joss Wheadon nem vesz részt a projektben.
Már legalább egy éve folyamatosan hallani, miszerint a sorozatok mozis sikereinek hatására tervezgetik a Buffy, a vámpírok réme filmet is. Ám ezt rendszerint megcáfolták, hiszen a kreátor, Joss Wheadon csúnyát hasalt a Serenityvel, a fõszereplõ Sarah Michelle Gellar pedig teherbe esett. Ám a mai napon hivatalosan is bejelentették, hogy készül a forgatókönyv.
És hogyan küszöbölték ki a fenti két problémaforrást? Egyszerûen. A Buffy-filmben sem Joss Wheadon, sem pedig Gellar kisasszony nem kapott szerepet, vagyis semmilyen módon nem vesznek részt az elkészítésében. Az új Buffy természetesen egy reboot lesz és a Vertigo Entertainment két írója, Roy Lee és Doug Davison adja a történetet, míg az eredeti film rendezõje, Fran Rubel Kuzui visszatér a direktori poszton.
A hírek szerint az új Buffy-film semmilyen módon nem kötõdik a sorozathoz és - meglepetésre - egyetlen ismertebb szereplõ sem bukkan fel benne, vagyis mellõznünk kell Angel, Willow, Xander és Spike karakterét. A készítõk szeme elõtt J.J. Abrams példája lebeg, aki sikeresen indította újra a Star Trek márkanevet.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit gondoltok errõl? Szerintem Megan nem megfelelõ erre a szerepre. Remélem, hogy ez csak egy pletyka. Nem hiszem, hogy nagy siker lesz a film, ha Megan játssza Buffyt és nem Joss Whedon lesz a rendezõ. Sarah Michelle Gellar nélkül nincs értelme leforgatni a filmváltozatot, de ez csak az én véleményem.
Megan Fox lesz az új Buffy?
2009. augusztus 11. 14:54
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline |
Joss nincs benne?
Mit akarnak ezek akkor?
Megan szerintem sem jó választás, bár én már Sarahnak sem adnám oda, bár beletenném (a promóció szempontjából, mindenképpen kell bele) lehetne az új örzõ mentora.
Szeintem Emma Roberts sokkal jobb lenne.
Mit akarnak ezek akkor?
Megan szerintem sem jó választás, bár én már Sarahnak sem adnám oda, bár beletenném (a promóció szempontjából, mindenképpen kell bele) lehetne az új örzõ mentora.
2009. augusztus 11. 16:18
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline |
Idézet(nozso13 @ 2009. August 11. - 13:54)
Lehet, de akkor tuti nem nézné meg senki. (Asse tudom ki az. )SMG a tuti.
2009. augusztus 11. 16:42
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline |
Idézet(Raymond @ 2009. August 11. - 15:18)
(Asse tudom ki az. )
Eric Roberts megvan?Julia tesója.Na, neki a gyereke, ha itt HQP-én utánanézel, találsz valamit.
SMG öreg (ehhez a szerephez), kell bele, de nem fõszereplõnek, szvsz.
Alyson Hannigant és Seth Greent is akarom benne látni.
2009. augusztus 13. 20:05
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Én eddig nem estem hasra Josh Whedon elõtt a Firefly/Serenity és a Dollhouse miatt, így õt nem fogom hiányolni, SMG kihagyása pedig érthetõ, ha rebootról van szó. Megan gyönyörû és nem is rossz színésznõ, miatta még kíváncsi is lennék a filmre. Mert a sorozat azzal a néhány epizóddal, amit valamikor láttam, nem gyõzött meg.
2009. augusztus 13. 20:21
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet(Necros @ 2009. August 13. - 20:05)
Én eddig nem estem hasra Josh Whedon elõtt a Firefly/Serenity és a Dollhouse miatt, így õt nem fogom hiányolni, SMG kihagyása pedig érthetõ, ha rebootról van szó. Megan gyönyörû és nem is rossz színésznõ, miatta még kíváncsi is lennék a filmre. Mert a sorozat azzal a néhány epizóddal, amit valamikor láttam, nem gyõzött meg.
Hát mivel én a sorozat nagy rajongója vagyok, egyszerûen nem hiszem, hogy Megan hitelesen tudná alakítani a kemény Vadászt... a Lara Croft-os hírben több értelmet látok... végülis SMG nélkül még el tudnám képzelni a filmet, hiszen szólhat egy következõ Vadászról
Whedon meg sztem elég jó a maga mûfajában, a Dollhouse pölö sokkal jobb lenne, ha a FOX nem pofátlankodna bele mindig mindenbe...
hát, majd meglátjuk
2009. augusztus 13. 21:15
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Idézet(Christo @ 2009. August 13. - 20:21)
Hát mivel én a sorozat nagy rajongója vagyok, egyszerûen nem hiszem, hogy Megan hitelesen tudná alakítani a kemény Vadászt... a Lara Croft-os hírben több értelmet látok... végülis SMG nélkül még el tudnám képzelni a filmet, hiszen szólhat egy következõ Vadászról
Whedon meg sztem elég jó a maga mûfajában, a Dollhouse pölö sokkal jobb lenne, ha a FOX nem pofátlankodna bele mindig mindenbe...
hát, majd meglátjuk
hát, majd meglátjuk
Teljesen egyetértek. Jossnak hagyni kell, hogy mindent úgy csináljon, ahogyan szeretné. Nélküle nem lesz értelme a filmnek. Szerintem Sarahnak is fel kellene tûnni a filmben. A fõszerepet én sem adnám neki, de valamilyen kisebb szerepben neki is fel kéne tûnni. Nem tudom, hogy a vadász szerepét kinek adnám, de Megan Foxtól rosszul vagyok. Engem nagyon irritál. Tudom, hogy sokan szeretik és senkit nem akarok megbántani, de én nem bírom a csaj stílusát. Ha tényleg õ kapja a fõszerepet, akkor tuti nem fogom megnézni.
1 felhasználónak tetszik:
tamás15
2009. augusztus 13. 22:47
A Buffy Sarah nélkül nem Buffy! És Joss-t kihagyják belöle , akkor ezt meg se nézem.
2009. augusztus 14. 12:06
Ha ezt így tervezik, akkor tuti nem lesz siker. Whedon és Gellar nélkül nem az igazi. Nah meg a többi szereplõt is szívesen látnám. Mint pl: Spike
2009. augusztus 14. 12:30
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Idézet(inspiredboy @ 2009. August 14. - 12:29)
Remélem legközelebb Megan Fox Teréz Anyát fogja játszani...
Illene hozzá a szerep... (bár nem kevésbé, mint Buffy)
2009. augusztus 22. 03:21
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Ez a hír kiverte nálam a biztosítékot!
Joss filmjei, pardon sorozatai mindig nagyon jók voltak. Buffy-val az élen. De hogy a fõszereplõt kihagyják, aki annyi éven keresztül játszotta a vadászt, és akkor a többiekrõl nem is beszéltem. Mindegyik karakter nagyon jól ki lett találva. Willow, Xander, Giles, Anja, Spike, Druscilla, Angel, Cordy, Dawn, Oz, Faith, stb...
Nem hinném hogy meg fogom nézni! Legyen bármilyen látványos. Az igazi Buffy feeling-et nem adja vissza.
Joss filmjei, pardon sorozatai mindig nagyon jók voltak. Buffy-val az élen. De hogy a fõszereplõt kihagyják, aki annyi éven keresztül játszotta a vadászt, és akkor a többiekrõl nem is beszéltem. Mindegyik karakter nagyon jól ki lett találva. Willow, Xander, Giles, Anja, Spike, Druscilla, Angel, Cordy, Dawn, Oz, Faith, stb...
Nem hinném hogy meg fogom nézni! Legyen bármilyen látványos. Az igazi Buffy feeling-et nem adja vissza.
2009. augusztus 24. 09:16
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Megan szeretetem ide, vagy oda, Buffy szerepére nem alkalmas, és nem is tudom elképzelni. SMG az igazi, eredeti és utánozhatatlan Buffy, aki 7 éven keresztül üldözte a vámpírokat és a démonokat a tv-ben. Egyébként is a sorozat lezárta Wheddon profi módon, akkor most mit akarnak?
Buffy Summers számomra egyenlõ Sarah Michelle Gellar színésznõvel, és kész. Nagy fanatikusa vagyok a mai napig a sorozatnak, nézem is, és imádom, de ez a film már most eléggé szíven ütött... Remélem valami jót hoznak ki belõle.
Buffy Summers számomra egyenlõ Sarah Michelle Gellar színésznõvel, és kész. Nagy fanatikusa vagyok a mai napig a sorozatnak, nézem is, és imádom, de ez a film már most eléggé szíven ütött... Remélem valami jót hoznak ki belõle.
2009. augusztus 24. 10:01
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet(Brittany20 @ 2009. August 24. - 08:16)
Megan szeretetem ide, vagy oda, Buffy szerepére nem alkalmas, és nem is tudom elképzelni. SMG az igazi, eredeti és utánozhatatlan Buffy, aki 7 éven keresztül üldözte a vámpírokat és a démonokat a tv-ben. Egyébként is a sorozat lezárta Wheddon profi módon, akkor most mit akarnak?
Ezt jól mondtad Brittany
Megan-el nekem sincs semmi bajom (miért lenne?). De Buffy, az SMG! Ennyi
2009. augusztus 25. 11:19
Erzsike15(L)Robsten (L) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 3823 Azonosító: 97814 offline |
Hát nem is tudom ha nem Sarah fogja játszani Buffy szerepét az már nem ugyan az!!!Megan meg szerintem nem illik bele ebe a szerepbe!!!
Majd elválik milyen lesz a film!!!Azért remélem jó lesz!!!!
Majd elválik milyen lesz a film!!!Azért remélem jó lesz!!!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.